Egyéb kategória

Az ajakfeltöltés módszere, előnyei

Az ajakfeltöltés az egyik legegyszerűbb módja az arc felfrissítésének, és még plasztikai sebészetre sincs hozzá szükség. A műtéti beavatkozás nélküli szájfeltöltést általában hyaluronsavval végzik. A hyaluronsav egy olyan anyag, amely az emberi szervezetben természetes állapotban is megtalálható., azok is bátran igénybe vehetik tehát a kezelést, akik nem szeretnének mesterséges anyagokat használni.

A hyaluronsav tehát töltőanyagként használatos ajakfeltöltés esetén. Segítségével az ajkak szebbek, esztétikusabbak, feszesebbek, teltebbek lesznek, mindezt úgy, hogy a természetes hatásuk is megmarad.

Az ajakfeltöltés menete a tervezési fázissal kezdődik. Ennek során megvizsgálják az ajkakat, és a vizsgálat eredményeit figyelembe véve meghatározzák azt, hogy mennyi töltőanyagra van szükség. Rendszerint a töltőanyag szükséges mennyisége határozza meg azt is, hogy mennybe fog kerülni a szájfeltöltés. Ebben a fázisban átbeszélik azokat az egészségügyi helyzeteket, melyek hatással lehetnek az ajakfeltöltésre. Az egyik tipikus ilyen helyzet, ha valakinek gyakran kijön az ajakherpesze. Ilyen esetben szükség lehet egy pár napos gyógyszer kúrára, hogy biztosan ne jöjjön ki az ajakherpesz a szájtöltés ideje alatt.

A megfelelő tervezést követően maga az ajakfeltöltés kb. fél órát vesz csak igénybe, a kezelést követően pedig kb. két hetet kell várni arra, hogy a kezelés végleges hatását élvezhessük. Egy ajakfeltöltés hatása nagyjából egy évig tart, majd pedig újra el kell végezni a szájfeltöltést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük