Postafiókomról
 

Nyugdíjba küldöm a jó öreg Anonymust. Nem vált be, tán' riasztólag is hatott az olvasókra. Két kezemen meg tudnám számolni a benne talált leveleket.

Most, egy fájó kudarc alapján, mégis arra az elhatározásra jutottam, hogy az olvasók számára a "mailto" használatának lehetőségét ajánlom fel.

Ez, mint köztudott (?), úgy működik, hogy az olvasó előtt egy olyan levél jelenik meg, amelyben én vagyok a feladó. Az olvasó felfedheti a nevét, vagy tetszőleges becenevet írhat be. A hozzászólásokat közzéteszem és azokra válaszolok, kivéve a gyalázkodó, ill. nem válasz jellegü írásokat.

Az írásaim alá illesztett comment box sajnos nem vált be. Erről korábban beszámoltam és akkor azt igértem, hogy egy moderálható comment boxot fogok beszerezni.

Ez nem sikerült, mert - hiszik, nem hiszik - nem találtam megfelelőt. A szerkesztő számára túl bonyolult, nehézkes, ráadá sul fizetős programok az olvasónak sem nyujtanak több komfortot mint egy felugró levéltest.

A keresgélésről, makacs ember lévén, továbbra sem mondok le. Mrgoldásnak azonban egyelőre csak a postafiókot ajánlhatom fel. Olvasóim bizonyára tapasztalják, hogy nagy munkát fektetek be írásaimba. Hogy ezt a továbbiakban honorálják e azzal, hogy válaszra méltassanak, Önökre bízom.

Az évekig használt moderálható comment box bejegyzések még megtalálhatók a régebbi írások alján. Ezek bizonyítják, hogy nem voltam rest a hozzászólásokat közzétenni és érdemben megválaszolni. Ez talán garanciát nyújthat arra, hogy ezután ís így járok el, ha alkalmat adnak rá.

Ime a postafiók.

 

2020.09.22

Sz. Gy.