Hátbadöfés (dolchstoss)

Salviniék árulása

Nem is oly rég még lelkendeztem Il Cavaliere Matteo Salvini hős tettein, akit "Európa új arca"-ként ünnepeltek, reklámoztak. Sajnos szó sincs erről. Salvinit is "beárazták" a zsidók.

Miről van szó?

A Kuruc info kezdte verni a tamtamot. Hosszúnak igérkező elemző írásuk közzétett első része nagyjából a következőket tartalmazza.

Februárban nagy összeröffenés lesz Olaszországban. Megrendezik "nemzeti konzervativ 'nacionalisták' (!) konferenciáját."

Mielőtt bárki csuklani kezdene az ijedtségől sietek hozzátenni: a meeting szervezője egy cionista zsidó
Yoram Hazony az izraeli Herzl Intézet elnöke. Rendezvényeit az Edmund Burke Alapítvány égisze alatt szervezi, amelynek szintén elnöke. Az alapitvány társelnöke David Brog, Éhúd Bárák izraeli tábornok és pártelnök unokatestvére. Brog ilyenformány társszervezője Hazony konferenciáinak. E cionista aktivista meghirdetett célja a nacionalisták filoszemita akolba terelése, a keresztények cionista szolgálatra fogása.

E nemes eszme tárgyában Yoram Hazony egy könyvet is írt, amely a jelek szerint e zsidó újszövetség bibliája, vagy ha úgy tetszik fordított Mein Kampf-ja.

Az Újszövetség nem véletlenül jutott eszembe, hisz ezek az újkori szentpálok is a „közös zsidó-keresztény értékek re” apellálnak és nyilván úgy spekulálnak - nem alaptala nul - hogy a buta gójok vevők lesznek erre az új maszlagra is.

A Kuruc Info írását nem vettem készpénznek. Kissé utána böngésztem. Sajnos "rendben" van a dolog. Konferencia lesz. A résztvevők pofalemezei is fenn vannak az Interneten köztük a baloldali képen látható kedves, szép, lelkes hazaárulók képei is.

A Kuruc Info hosszú és még hosszabbra tervezett eszmefuttatásait most, a konferencia előtt, nem érdemes ismertetni. Írásomat csupán jelzésnek szánom. Talán ez is fölösleges, hisz a konferencia már a nyakunkon van. Szusszantásnyi idő sincs előtte.

De mi lesz utána?

Európa buta, közömbös, tunya, gyáva, vagy zsidócsahos "fehér keresztényeinél" mikor esik le végre a tantusz: baj van és ráadásul fogtomon vagyunk.

A hályogos birkaszem mikor fedezi fel végre gójok állati értelmén/gondolkodásán folytonosan gúnyolódó zsidót, az elébe tartott szitán keresztül? És ha netán átlát a szitán, mikor emeli fel puha kövér seggét a számítógép mellől?

Mikor lesz képes megkülönböztetni a minden logika alapját képező BIT két elemét a 0-t az 1-et (azaz a zsidót a nemzsidótól) pedig enélkül nincs logikai döntés, nincs gondolkodás. Nem működik a barát/ellenséf felismerő rendszer. 

Látja - láthatná, mit tett a régi Újszövetség mérge a fehér gójokkal. Láthatná, mit fog majd tenni egy Új Újszövetség vele és utódaival, nem csak hetediziglen.

Hogy alakul eztán Európa etnikai térképe? Hogy működik a Salvini törvény és a magyar határzár? Ki rikkantja el magát "Európa vigyázz!? Thomas Mann lármázott így annakidején és ekként határozta meg a fasizmus elterjedésének feltételeit.
 „Az új világ gyermekei mintha örök vakációt vettek volna ki az 'én' iskolájából, és kényelmesen elhelyezkednek a 'kollektívumban', az erőszakon kívül csak a hazugságban hisznek.”
A "kollektívum" a birkanyájat jelenti, amelyet a "jó pásztor" terelget - a vágóhídra.

2020.02.02

Sz. Gy.