Gátszakadás

Zöld - Buda - Pest-is

Megtörtént az elképzelhetetlen. Soros enziói befurakodtak a budapesti önkormányzatokba. Mivel jár ez?

Az "zöld" önkormányzatokat egyenesen Brüsszelből pénzelik és irányítják majd. Ez - többek között - azt jelenti, hogy a migráció kormányellenőrzése megszűnik.

Botka, a szegedi győző, akár holnaptól telepítheti a régen vágyott migránsokat abba a városba ahonnan a "szegedi gondolat" Prónay vezénylete alatt elindult, hogy tetemre hívja a "bűnös várost", majd fegyverrel szerezze vissza Sopront a hűség városát és környékét.

Tudom, hogy a migránsok beléptetésének ma még vannak holmi jogi akadályai. Áll még az Orbán kerítés is a déli határon. A beszivárgás akadályai azonban hamarosan elhárulnak. Senki se látja, mikor a patkány átfúrja a gátat és mikor a víz megjelenik a védett oldalon már késő.

A Fidesz önkormányzati választási kampánya több volt mint bűn, hiba volt, ahogy Talleyrand mondaná. Napoleon császárt azonban nem csupán a külügyminisztere árulta el, hanem rendőrminisztere Fouché is.

Jesszusom, csak nem Pintér úrra gondolok? De igen, egyelőre feltevés [hipotézis] formájában.

Gyanúmat két premisszából vezetem le.

Az egyik.
Putyin annakidején nagyon jól látta, hogy Soros cikázó forró pénzei jelentik rendszerére a legnagyobb veszélyt. Szoros ellenőrzés alá vonta a "civil szervezeteket", meg a pénzforgalmat, különös tekintettel a nemzetközi átutalásokra. Ezt előre bejelentette és utólag részletesen megindokolta. Nem találom nyomát Orbán hasonló megnyilatkozásainak, ill. ilyen irányú intézkedéseinek. Ha elsiklott a dolog fölött, a belügyminiszternek kellett volna rágnia a fülét, akár minden nap. Erről se szól a fáma.

A másik.
Az önkormányzati választások tervezése, lebonyolítása súlyosan elhibázott volt azért, mert a kormányzat nem kapott valós információkat a lakosság hangulatáról. E tájékozatlanság miatt folytatott undorítóan negatív kampányt, amely lélektanilag teljesen ellentétes eredményt hozott a remélttel szemben.

Ha a belső elhárítás továbbra is "laza" marad a migránsok beléptetésének - nyugat felől - nem lesz gyakorlati akadálya.

Isten őrizz, hogy Orbánt dícsérjem. Nem vitatható azonban, hogy neki köszönhetünk néhány nyugodt, migráns mentes, évet. Budapesten jártam amikor a csűrhe elözönlötte a Keletit és környékét. Hátborzongató élmény volt. Lányom és unokám Hollandiában élnek. Első kézből tudom, mi a migráció.

Ebből következtetek arra, hogy Budapest nem zöld lesz a facsemetéktől, hanem tarka a migránsok sátraitól, hálózsákjaitól és szertedobált limlomjaitól és a rettegés lebeg majd fölötte a migránsok erőszakától. Ez nem képzelgés, ez a "befogadó" nyugat szörnyű valósága.

Hirtelen nem is tudom, mit mondjak és tegyek. Azt hiszem, fegyvert és vitézt fogok énekelni.

2019.10.14

Sz. Gy.

 

 

 

 

 

 

 

 

     000