Odessza visszfényei...

Esküszöm, az a hibás az egészben abban, hogy tollat fogtam, mert "Két bankár" címen egy teljesen ártatlannak látszó írással taplót dugtak a fülembe. A cím ártatlan volt, de a két frontkép nem, mert az egyik Igor Kolomoj szkijt, a másik George Sorost ábrázolja. Azt pedig Bibi Netanjahu megtiszteló magyarországi látogatása óta tudjuk, hogy - bár zsidó faji stigmák ugyebár nincsenek - zsidónak látszó egyént képileg nem szabad megjeleníteni semleges, vagy pláne nega tív szövegkörnyezetben, mert az antiszemitizmus. A zsidó tehát olyan mint Madáchnál az ÚR, csak hódolat illetheti, bírálat nem.

Ez a fránya Orosz Hírek ráadásul nem elégszik meg azzal, hogy lezsidózza a két tiszteletreméltó bankárt, de furcsa párhuza mokat is von kettejük között.

Igor Kolomojszkijnak egy "tréfás" hirdetést hány a szemére. Szövege „Kedvező ajánlat. 10.000 dollár minden muszkáért!"  Jelesül arról van szó, hogy 10.000 dollár vérdíj üti minden embervadász markát aki hadműveleti területen egy "muszkát" (lehet nő és gyermek is), élve elfog és Dnyepropetrovszkba szállít. A hirdetésnek sikere volt. A cikk szerint csak Húsvétkor az unatkozó különítmé nyesek három nap alatt 11 antifasisztát, népfelkelőt fogtak/raboltak el, és hurcoltak Dnyepropetrovszkba. Ahol azután a rendőrkapitányság pincéjében "megdolgozták” őket az arra illetékesek. Hogy a különleges kezelést [a német és a zsidó nácik úgy mondják "sonderbehand lung" hányan élték túl, arról nem szól a fáma.

Jó vicc mi?

Ezen még nem pöccentem be, de a cikk Kolomojszkíjt az odesszai vérengzés egyik kitervelőjeként és végrehajtójaként említi. Ekkor jutott eszembe, hogy legalább kétszer berágtam már az "Odesszai Holokauszt" kapcsán. Egyik írásom címe
"Új 'fantomállam' Európában - a véres és bársonyos (narancsos) zsidó forradalmak Európájában."
..A másiké "Oroszor szág vészkorszaka? A Putyin utáni Oroszország víziója."

Mindkét írásból kidomborodik, hogy az ukrajnai zsidópuccsban kiemelkedő szerep jut a világ leggazdagabb zsidó tőkés oligarchájának Putyinnak és jó haverjának, hű szövetségesének az ugyancsak zsidó tőkés oligarchájának Petro Porosenko nak és hogy kettejük védőernyője alatt vígan röhögve gyilkolhat Kolomojszkij.

A "bosszú népénél" több évezrede az a módi járja, hogy a zsidó gyilkosok [az Ős Moszad és utódai] az egész világon felku tatják és meggyilkolják a zsidógyilkosokat. Nem tudni, hogy gójéknál miért nem terjedt el ez a divat. Illetve, már hogyne lehetne tudni, a gójokat állati elméjük készteti a birkaságra.

Isten őrizz, hogy citálgassak a két írásból. Van azonban valami bizarr ebben az egészben. Az, hogy a zsidók, a Holokauszt népe, hirtelen a nácikat kezdi majmolni, Sztyepan Bandera rehabilitálásával kezdve.

Az első "Totenkopf parádé" kifejezetten murisnak tünt, mert saját szememmel láttam 1944 márciu sában Nagyváradra bevonuló SS alakulatokat. Kissé másképp festettek.

A lúdtalpas zsidó banda aztán valódi népirtásba kezdett. messze túlszárnyalva kegyetlenségben a nácikat.

Hogy kerülhetett erre sor. A válasz egyszerű. A két zsidó oligarcha - Putyin és Porosenkó megkötötték a világtörténelem és a politikatörténet alighanem legmocskosabb paktumát "minszki egyezmények" fedőnéven. A zsidó terrorizmus szabad kezet kapott a kelet ukrajnai tömeges népírtásra.

Untig ismert, hogy mi következett a két aljas "baráti" kézfogása után. Az egyik "epi zód" az odesszai "gój perzselés".

A gazdag magyar szókincsben nincsenek olyan szavak, amelyekkel szemléltetni lehet ne a történteket. A képi kifejezés módszeréhez kell folyamodni. 

Az ukrán forradalom "zsidóforradalom" volt. Úgyanúgy mint az 1917-es "Nagy Októ beri Szocialista Forradalom" és az 1919-es magyarországi "Patkányforradalom" is, azon egyszerű okból, hogy e forradalmakat zsidó központban tervezték és zsidó terroristák vezették.

Lássuk az ukrajnai forradalom zsidó terrorista vezetőit, Maj dan gyilkos zsidajait. 

Turcsinov, Porosenko, Jacenyuk, Klicsko. Ezeket a pofákat minde n ki ismeri. Sarzsijukat fölösleges felsorolnom. Talán kevéssé ismert Jaros úr. Ő a zsidó halálkommandók kapitánya.

A háttér-képen Kolomojszkij úr a Tórával. Ezzel akkor fényképez kedett, amikor az - írháját féltve - átpattant Izraelbe. Ekkor nem vigyorgott. Kár volt aggódnia. Jobban bízhatott volna komájában Porosenkoban és komájának komájában Putyinban...]
Kolomojszkij kipája fölött egy gój kölyök naturban és zsidó pörkölt formájában...

No, hogy is volt Odesszában?

A Jobb Szektor aktivistái Molotov- koktélokkal gyúj tották föl a Szak szervezetek Házát  ahol több orosz párti tüntető barikádozta el magát. A koktél-készítő aktivista kúrvák azonosítva lettek. És mégis élnek. Persze ők tűzoltó készüléket is odakészítettek... Hogy is van ez? Ja, persze - Putyin...

Szóval a székház tüzet fogott és nagy lánggal égett, főleg a kijárat, ahol a tüntetők kimenekülhettek volna.

De ki akarta, hogy kimeneküljenek? A "választott nép" aktivistái semmiképp. Elevenen akarták őket megégetni. Ez 38 ember esetében sikerült is.

Nekik nem járt Zyklon-B gáz.

Így néztek ki...

Voltak viszont "szerencsé- sek", akik kjutottak a zsidó kemencéből.

A tűz elől kiugráló embereket a lent várakozó ‘Jobb Szektorosok’ és focihuligánok agyonverték. A jobb szektorosok a szemtanúk megfogalmazása szerint; úgy viselkedtek, mint az állatok. [Mecsoda tévedés! Az állatok kivétel képp se' viselkednek így. Ez tipikus zsidó "ószövetségi" harcmodor.

A rendőrség  jó ideig tétlenül nézte a barbár gyilkolást.

Az épület már nagyon égett és még mindig nem érkeztek a tűzoltók. Kiderült, a jobb szektorosok akadályozták   őket abban, hogy elkezdjék az oltást. A tűzoltók azt kiabálták, 'oroszok égnek, nem hagyjuk népünket!'

Amikor fél óra múltán sike rült odaérniük a már lobogó épülethez és létrákkal mentették az embereket az ablakokból, a Jobb Szektor fegyveresei kalasnyi kovokkal célba lőttek a létrákon menekülő emberekre…

A jobboldali képen egy szerencsés "ideiglenes túlélő"...

A történtek kapcsán és a képek láttán egy gondolat motoszkál a fejemben...

Komolyan hiszik zsidók, hogy ők - és utódaik hetedíziglen - meg úszhatják, amit csináltak, csinál nak és továbbra is csinálni szeret nének?

Azt hiszik, évszázadokig tarthat az a kivételes állapot, hogy az orosz és a kínai nép nyakán egy zsidó-ügynök és egy zsidóügynök lovagolhat vigyorog va, háborítatlanul?

* * *

Akik ismernek talán korábban rájöt tek, hogy ez az írás nem vállalkozik Soros gaztetteinek taglalására, ami most késik, de végülis nem múlik...

Az írás mégse fejeződhet be Soros, ill. pofája nélkül.

A kérdés egyáltalán nem úgy vetődik fel, hogy a Schvartz úrnak lesz e kedve, ideje, módja a végén nevetni hanem hogy ő, mint a világ legnagyobb gazembere kihúzza e a gyufát, mielőtt feldobja a papucsot. Több büntető eljárás folyik ugyan ellene, itt - ott körözik is, dehát a szép új zsidó világrendben ezt nem kell komolyan venni. Soros nem is veszi komolyan. De Soros almafájáról már leesett egy alma, a Schvartz Sanyika, egészen közel a vén fa(sz) tövéhez.

Kérdés, hogy a szép(reményü) csemete átveszi e a boltot,  port foliójában az ember-vágóhíddal [Iszlám Állam], amit a papa gründolt a hülye Mc Cain szenátorral együtt?

Ahogy elnézem ... lesz aki felel majd a Papa miatt is.

Most azt fogják mondani, haragszom a zsidókra, pedig ez nem így van. Nem vagyok a zsidó értelmezés szerinti echte antiszemita.

Én arra a közegre haragszom, amelyet a zsidó "befogadó társadalomnak" nevez. Olyan közegről van szó, amely irtózik a tények látásától, megértésétől...

2017.08.12

Sz. Gy.