Harmadik világháború = világkáosz...


Találgattuk, milyen lesz a harmadik világháború. Most, hogy elkezdődött, csodálkozunk, birkák módjára természetesen...


Hányszor, de hányszor idézgettem már, hogy a zsidók legkedvesebb szelle mi csemegéje a gójok állati értelmén gúnyolódni. Igazuk van. Most a har madik világháborút épp erre alapozzák.

Senki se higyje, hogy a hadviselő felek jobbról - balról elindítják a rakétákat és a kék bolygón csak az igazi patkányok maradnak meg. [Hacsak a zsidók nem tenyésztették még ki a bikini típust, amely rezisztens a sugárzásra. "A csendes-óceáni Bikini-szigeteken végzett atomrobbantások után a tudósok semmilyen életjelenséggel nem találkoztak a környéken, csupán egyetlen patkány maradt életben, melyet nem pusztított el a sugárzás. Egy kicsit ugyan zavarodottnak tűnt, de egészséges volt. A kémiai fegyverek sem ártanak nekik. A vegyi konszernek csak e túlélőművészek után kullognak."] Valójában ez sem lenne jó megoldás, mert bizonyos létszámú gojra [embertestü állatra] azért szükség van, a kiszolgálás végett...

Sokkal jobb egy olyan háború, amelyben nincsenek frontok, nevesített hadviselő felek. Olyan háború, amelyben, zsidó irányítással, gojok írtják, erőszakolják, bántalmazzák egymást. Példáúl a mohamedánok a keresztényeket, a szunniták a siítákat, a migránsok a lágytökű európai fehéreket.

A harmadik világháború nem lenne igazi zsidó káosz-háború, ha a hadműveleteket nyíltan Izraelből irányítanák. Nem! A látszólagos irányí tás olynn kripto-zsidók kezében van mint Putyin és Merkel, ill. olyan gojok kezében mint a sárgapofáju Hszi Csin-ping, illetve a török elmebeteg Recep Tayyip Erdogan. Mind a négyen megérik a pénzüket, de közülük toronymagasra emelkedik Putyin - a politikai szélhá moskodásban.

Nálunk a főcigány azt szokja mondogatni "ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit csinálok." Ez stimmel, mert cselekedetei egyértelműek, mint egy maffiafőnöké, aki monopolhelyzetbe került valahol - valamiben.

De Putyin...

Nem tudni mit gondol, de mindíg mást csinál mint amit mond, ill. mást mond, mint amit csinál. Ha a dumájára és a disznóságaira nyomkövevőt lehetne szerelni a felvétel egy "szabályos" gordiusi csomót mutatna és azt bizonyítaná, Putyin megbugy gyant. Erről azonban szó sincs. Ő a káosz virtuóza. A "maszkirovka" világsámánja.

Régebben
megénekeltem ugyan őt ebeli minőségében, de most talán én vagyok leginkább meglepődve azon, hogy cikkem hőse mire vitte ebben a műfajban.

A cikket 2014.11.09-én írtam és azt pedzegettem benne, hogy a háttérhatalom strómanjai időnként előtérbe lépnek és még közös fényképezkedésre is van pofájuk.

Ez a montázs - nem vitathatóan - ugyanakkor készült. Kérdezném, persze a válasz leghalványabb reménye nélkül: jól láttam, ill. ábrázoltam akkor, miben és merre utazunk?

Mindenestre most jogot formálok arra, hogy hülye goj "testvéreimhez" szóljak?

Marhák! Mikor ébredtek fel végre. Mikor látjátok be, hogy milyen ember alatti sorsot szánt, nem mindannyiótoknak, csak az életben hagyandóknak, a háttér hatalom?

Sajnos nem sok reményt fűzök hozzátok. A majom emberré válására van példa. Nagyon sokáig tartott. De egy - Merkel tejen - hízott germán disznó emberré válásához milyen remény fűzhető?

El vagyok kettyenve. Ti meg le vagytok sajnálva.

2016.08.19

Sz. Gy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 .