Az új világrend déli szárnya

"Ambiciózus nemzetközi rend"

Szélsőjobb - szélsőbal! Ennyire hülyék lennétek? Igen, ennyire...

A Ria Novoszty és a La Stampa duettben lelkendeznek. az Alfahír pedig dobolja
 "Vlagyimir Putyin egy új, 'ambiciózus nemzetközi rend' létrehozására törekszik." 

Ez nem újdonság. Erre törekedett Nagy Sándor, Attila, Dzsingiz kán, Napoleon, Hitler és Sztálin is. Törekvésük közös ismérve, hogy szuve rének, tetteik egyértelmüek, szavaik világosak voltak. Putyin viszont össze vissza lafatyol. Mindig mást gondol, mint amit mond és  mindíg mást csinál, mint amit mond. Most a jelek szerint magasabb dimenzióban folytatja a szarkeverést.

"Putyin nagyszabású játéka: stratégia három fronton” Úgymint: "1.)Ukrajnában gyengíteni akarja a bizalmat Washington irányába, ezzel biztosítva Kelet-Európát magának, 2.) Szíriában demonstrálja, hogy mekkora katonai tevékenységre képes a dzsihadisták elleni harcban, szemben az Obama által vezette hatvan országot tömörítő koalícióval. - 3.)Törökországgal pedig az a célja, hogy ellentétet hozzon létre Ankara és a NATO kapcsolatában.”

Mindez szépen hangzik, csakhogy Putyin nem szuverén uralkodó, hanem megtollasodott háttérhatalmi ügynök. Ezért keverhet, folytatva Hruscsov, Gorbacsov és Jelcin dicstelen politikáját, amelynek célja szétrágni Sztálin világbirodalmát. Oroszországot a nemzetközi tőke gyarmatává zülleszteni.

Vegyük sorra Putyin "frontjait".

1.) Ukrajnát illetően. Paktumot kötött hitsorsosával, oligarcha kollegájával, Valcmannal és hagyja - tűri, hogy Ukrajna népírtó háborút folytathasson az általa soha el nem ismert hős kis köztársaságok orosz (!) lakossága ellen.

2.) Szíriát együtt rombolja Izraellel és ZsidóAmerikával. Hagyta, hogy Izrael pusztító csapásokat mérjen szövetségesére és ellene "szelidített" nukleáris fegyvert is bevessen. Puskalövés nélkül hagyta, hogy az IÁ elfoglalja Szíria és Irak olajtartományait. Most Szíriában csépeli az IA-t, miközben az Irakban gyönyörködik a tűzijátékban.

3.) Ujdonsült barátja Erdogan volt ZsidóAmerika és Szaúd Arábia első számú cinkosa az IÁ villámháborúiban. Ő lettaz első számú orgazdája és viszonteladója a Szíriától és Iraktól elrabolt olajnak. Az Európa leigázására törő iszlám hódítás egyik hadoszlopa az Iszlám Állam, a másik pedig Törökország, aki most vizummentességet követel a török hódítók milliói részére. [A nagy Szulejmán szultán nem volt ilyen pofátlan.] Putyin pontosan tudja, hogy Szíriára mért "csapásainak" zajában és füstjében kelnek útra Európa felé a Soros pénzen felplankolt dzsihádisták.
Szaúd Arábiát az Iszlám közelkeleti bázisát nemhogy nem bombázza, de szerződést köt vele atomipara felépítésére. Vigyorogva nézi, hogy szaúdi partnere többmilliós luxus táborokat tart készenlétben szunnita "zarándokok" számára, miközben az Európába bejutott"migránsok" gyilkolnak, gyújtogatnak, rabolnak, nőket erőszakolnak,- a be nem jutottak pedig a kerítéseket bontogatják.

Ezek alapján mit várhat Európa ettől a két kurafitól? És még nem is beszéltünk a bibliai zsidóasszonyról Merkelről, aki beengedte Józsué gyilkosait Európa németországi kapuján.

Elv-cimborátokat a Bal-Rad ot most külön nem emlegetem. Aki olvasgatja őket, annak fel kell tünnie, mennyire egy húron pendül a két "szélsőség". Az egy húrt pedig alighanem Putyin pengeti guruló dollárokkal.

A pofátokról mindenesetre leéghetne a bőr, ha lenne rajta...

2016.08.17

Sz. Gy.