"Az igazság akkor is igazság,
ha csak egyetlen ember képviseli, sőt akkor is, ha senki sem képviseli."
Morus Tamás

 

 

                                                                                                                           

                                                     Modus vivendi és modus operandi

Az Eszmei Magyar Nemzeti Szocialista Párt

A modus vivendi és a modus operandi fogalmakat nem szokták egy lapon, ill. egy napon emlegetni, holott a legszorosabban összetartoznak. Nem a gyengébbek, hanem csupán az egyértelmüség kedvéért -  "modus vivendi olyan megoldás, amely a különböző érdekeket próbálja áthidalni v. két ellentétes tényező egymás melletti létezését biztosítja (a. m. 'megélhetési mód'), a modus operandi műtéti, matematikai, stb.eljárási mód."

A magyar nemzet kárpát medencei történetének egyik legfontosabb motívuma a zsidósággal való együttélés kérdése. Sajnos nekünk nincs egy Szolzsenyicinünk, aki - napjainkra vetítve - végtelen szorgalommal és tárgyilagossággal kimutatná: együtt nem megy. Keseregtem  már emiatt, de ki nem szart le...

Persze ami nem megy, az akkor sem megy, ha nem írnak róla. [Egyébként is, akik írhatnának ma már mind zsidók, hisz ők képviselik a "magyar" szellemi elitet...]

Szerencsére ez a kérdés mára az evidencia -
"nyilvánvalóság, bizonyosság, egyértelműség" szintjére emelke dett, nem utolsó sorban azért, mert mert kedves zsidó honfitársaink már egyáltalán nem rejtik véka alá, hogy vélekednek rólunk és mit terveznek velünk. [Ez az álarc ledobás egyébként világjelenség, a mi kis Köves Slomóink csak a "trendit" utánozzák. Így már indokolásra se' szorul, hogy a "modus operandinak" kell követ keznie.

Egy elképzelhető megoldás, amit az "eszmei pártprogram" javall. A program alkotói az
Ajánlás, a Program, a Vitaanyag  és a Tartalomjegyzék  Tudom persze, már hogyne tudnám, ezek hosszú és unalmas olvasmányok, nem is leszek meglepve, ha Honlapom számlálója nem kezd veszett pörgésbe. [Mióta írkálok olvasóim érdeklődését csak egyszer tudtam felcsigázni, amikor "Tőkés László szexbotránya" címet adtam egy olyan írásnak, amiben szó se volt szexről. Az (akkori) napi 300-as látogatószám 6200-ra ugrott... Ennyit rólam és a "kedves" olvasókról...]

Visszatérve témánkhoz, nyilván még emlékeznek rá, hogy De Gaulle tábornok az Egyesített Európát a "Hazák Európájának"
álmodta. Kár volt ezt a bizonytalan fogalmat az "Nemzetek Európája" helyébe plántálni.

A bitóra húzott nemzetvezető Szálasi Ferenc sokkal világosabban látott. Ő Nacionalista Európá ban gondolkodott. A fogalmat "konnacionalizmusnak" nevezte.

Mára kiderült, igaza volt, mert Európát csak ez mentheti meg a hatalomra jutott olyan zsidó bűnözőktől, mint Juncker, Merkel és Schultz.

Sajnos a fehér faj Európájának létét ma minden eddiginél súlyosabb veszély fenyegeti: az "orosz- török barátság"... Már megszólalnak aggódó hangok, de halkan és bizonytalanul.

Erdogant a CIA nem akarta megbuktatni. Ellenkezőleg! A CIA szervezte azt a "hadsereg puccsot", amely most ürűgyként szolgál egy olyan terror-állam felépítéséhez, amely az eddigi legveszélyesebb ugródeszka lesz a fehérek Európája felé. Putyin, Szíria gyilkosa, a világ első számú "migráns előállítója" most "szentszövetségre" lép azzal az Erdogannal, aki az Iszlám Állam szíriai és iraki sikereinek ková csolásában legfőbb cinkosa volt Izraelnek, ZsidóAmerikának és Szaúd Arábiának.

A fehér Európa fehér népei csak harc árán menthetik meg puszta létüket. E harc - eszelősen ismétlem - csak akkor lehet eredményes, ha az orosz nép megdönti Putyin cionista diktatúráját és végez Putyinnal.

2016.08.11

Sz. Gy.

 

 

 

  

 

 

 

.