Kamikáze elnökök...

Komolyan gondolja Trump amit mond? Jó lenne tudni, várható élet tartama kiszámításához.

Nincs veszélyesebb anyag a világon. mint az amerikai magán (zsidó) pénz és annak működési rendszere. Halálfia, aki e tabut megsérti. Nem tudom Trump olvasott e Lincoln és Kennedy életéről - haláláról, mielőtt kinyitotta a száját és elkezdett beszélni.

Gyökeres változást tervez belátva, hogy addig nem lehet változást hozni, amíg a gazdasági elit és pénzes érdekvédelmi szervezetek zsebében lévő politikusok irányítják az országot, akiket nem érde kelnek az átlagemberek érdekei. Ő viszont az emberek érdekei helyezi majd elnöksége középpontjába: megvédi munkahelyeiket, erősíti a közbiztonságot, biztonságossá teszi a határt és megvédi őket a terrorizmustól.

Hitler is ilyesmiket mondott és kikapcsolta a spekulatív zsidótőkét, a zsidó tőkésekkel együtt. Nem volt úttörő. Lincoln hamarabb nyúlt a forró pénzhez "Az 1863- ban kezdődő polgárháború idején önkényesen elkezdte nyomtatni a 'greenbacks - zöldhasú' 5 dollárost, amit az amerikai kincstár bocsátott ki és nemesfémfedezettel rendelkezett. Épp ezért 'idegen' bankárok nem adóztathatták meg a pénzkibocsátást.... Ezen nagyon felbőszültek ...  Megparancsolták Lincolnnak, hogy 24-36% adót fizessen nekik minden kibocsátott pénz értéke után...Ezért volt kulcsfontosságú számukra 1913-ban Jekyll Islanden a FED megkaparintása és mai napig a pénzkibocsátás monopóliumának a saját kezükben való tartása, amibe még az amerikai kongresszus sem nyerhet betekintést napjainkban sem."
 
Kennedy (is) nagy fákba vágta a fejszéjét.
Megpróbált leszámolni a maffiával, utolsó próbálkozása volt saját dollár kibocsátása, valamint a CIA átszervezése.

1963 június 4-én írta alá a 11.110-es elnöki rendeletet, megfosztva a Rotschild Bankházat attól a jogától, hogy (zsidó) kamatra kölcsö nözzön pénzt az Egyesült Államok Szövetségi Kormányának. Ezzel a Kormány (Pénzügyminisztérium] visszaszerezte a pénz létrehozásának és kibocsátásának alkotmányos jogát. Aztán jött a golyó és nem született új zöldhasú...

Kiadták viszont a Kennedy dollárt. Ezt a zsidók nem akadályozták, mert emléleztetett arra a kegyes szokásra, amikor a halottak szemére pénzérméket helyeztek.

Azt már kapiskáljuk, Trump mit akar, de halvány lila gőzünk sincs arról, hogyan akarja.

Hitler mindkettőt pontosan leírta a Mein Kampfban. Tudta, a zsidó tőke hatalmát csak erőszakos úton lehet megdönteni. Az erőszakot kiszabadithatja ketrecéből egy véres forradalom, de létrejöhet alkotmányos, "demokratikus" keretek között is, amelynek nyomán viszont nem szerveznek egy újabb locsogó parlamentet, hanem az "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" sajátságos "szentháromsága" veszi kézbe a dolgokat. [Hitler a Reichstagban meg is mondta a szociáldemokrata képviselőknek: "uraim önökre nincs többé szükség." ]

Ha viszont Amerikában fennmarad a kétpárti rendszer, meg a Kongresszus, meg a Szenátus, meg az echte zsidó Legfelsőbb Bíróság [mint nálunk...], akkor szart se ér az egész. Ha pedig Trump valami olyasmivel próbálkozna mint Kennedy, egyszerüen lelövik mint egy kutyát. "Joggal", hisz Kennedy voltaképp jogi puccsal akarta seggberúgni a Rotschildokat, ezzel törvényen kívül helyezte magát és a Rotscildok megadták a kilövési engedélyt...

A lóláb annyira kilógott [hagyták kilógni], hogy Johnson az új elnök az eskütétel színhelye felé repülve még a levegőben visszavonta Kenndy intézkedését.

Trump helyzetét kétségtelenül erősíti, hogy Orbán világelsőként kiállt mellette. Sajnos attól kell tartani, ez édeskevés lesz.

2016.07.26

Sz. Gy.