Zsák a foltját megtalálta...

 

A hír rövid és egyáltalán nem meglepő. A fenti kép és szövege mindent elmond, a világ két legaljasabb "politikusának" összeborulásáról.

Csakhogy a hír második fele hamis!

Most nyílik meg igazán Európa a muszlim lepelbe bújt zsidó hódítás előtt.

Semmi kétség afelől, hogy a hadsereg "lázadása" szimpla titkosszolgálati provokácó volt. De milyen titkosszolgálatoké? Évek óta nyilt titok, hogy a közelkeleti és északafrikai destabilizációs hadműveleteket az izraeli, amerikai, angol és francia titkosszolgálatok "testvéri szövetsége" bonyolította. Az ex kágébés titkosszolgálata sehol, semmilyen formában nem rúgott a labdába. Nemhogy a pályán, de a hozzávezető fasorban sem mutatkozott.

Sokszor sok helyen írtam már arról, hogy Putyin a szó szoros értelmében átjátszotta a "baráti" Líbiát, Irakot és a "szövetséges" Szíriát Izeaelnek, ill. ZsidóAmerikának.

Akkor ezt szándékos tétlenkedésnek tekintettem csupán és azzal magyaráztam, hogy Putyinnak nincs
"Razdvedkája" , mert mint a Szovjetúnió "hivatalos felszámolója" (Hruscsov, Gorbacsov és Jelcin dicstelen utóda) befejezte, a Sztálin által felépített kűlföldi titkos szolgálatok szétverését és magának nem szervezett újat.

Most azonban gyanút fogtam. Erdogannak az a nyilatkozata ütött szöget a fejembe, hogy Putyin "megmentette" őt. Már csak az a kérdés, miért, kivel, mivel, hogyan?

Erre tényadatok hiányában nem tudunk hiteles válaszokat adni. De a bogár már benn' van a fejünkben. Nem összeesküvés elméletet pró bálok fabrikáni, csupán kérdezem magam, aztán felelek magamnak - egyszóval morfondírozok - azon, mi van akkor, ha az eseményekben kezdettől fogva szerephez jutott az orosz titkosszolgálat is, mint a fenti titkosszolgálatok csendes társa?

Ezt egy sor ország, köztük Irak és Líbia, vonatkozásában kellő alappal még feltételezni sem lehet, de mi a helyzet Szíriával? Jelentsük ki, hogy Oroszország utolsó külföldi haditámaszpontjának védelméhez nem rendeltek titkosszolgálato(ka)t? Ez elképzelhetetetlen! Mrt mivel magyarázható, hogy az ISIS újdonsült kommandói észrevétlenül egy puskalövés nélkül elfoglalhatták Szíria keleti (és irak nyugati) részét az olajmezőket, az olajkitermelés (feldolgozás) és szállitás létesítményeit. Mit csinált ekkor az orosz titkosszolgálat? Nem volt jelen? Jelen volt, de vakot, süketet, némát és hülyét alakított mindvégig?

Vagy?

Vagy netán kollaborált a nyugati titkosszolgálatokkal?

Putyin az orosz állam felszámoló-elnöke maradhatott passzív, sőt közömbös ebben a helyzetben. Ugyanezt azonban a világ leggazdagabb tőkés oligarchájáról, aki történetesen ugyancsak Putyin, már nem tételezhetjük fel! Nem tételezhetjük fel a következők miatt. Putyin mint elnök (miniszterelnök) kolosszális vagyonát úgy szerezte, ahogy ezt hozzáértők 
írják róla "Bill Browder hedge fund menedzser, aki korábban Oroszország legnagyobb külföldi befektetője volt, Fareed Zakaria kérdésére mondta a CNN-ben, hogy a becslései szerint Vlagyimir Putyinnak 200 milliárd dollár lehet a magánvagyona.„14 év hatalomban töltött év után az a pénz, amit Oroszország ezalatt csinált, és nem költötték el iskolákra, utakra, kórházak ra, stb., minden pénz ingatlanokban van, svájci bankszámlákon, részvényekben és hedge fundokban van, amiket Putyin és a haverjai kezelnek.”– mondta Browder, aki szerint Putyin a hatalomban eltöltött első 8-10 évét leginkább azzal töltötte, hogy annyi pénzt lopjon el, amennyit csak tud. A putyini vagyon portfoliójának elemzésébe nem mennék bele. Elegendő arra hivatkozni, ami köztudott, hogy a magánosított, azaz jobbára zsidó oligarc háknak átjátszott óriásvállalatok (főleg olaj és gáz cégek) tulajdonosi részvényeit happolta el saját magá nak.

Elképzelhető, hogy vazallusával Aszaddal ne ütött volna nyélbe valami jó kis mutyit a szíriai olaj és gázvagyonra, cserébe Oroszország "önzetlen" segítségéért, amelynek "hála" ma Szíria romokban hever,- százezrek haltak,- sebesültek meg,- milliók tengődnek menekülttábo rokban, stb.

A formális logika szabályai szerint minden veszendőbe megy ha Aszadot simán kipofozzák Szíriából. Ezt azonban Putyin nem engedi, harcol az utolsó sziriaiig. Közben Kelet Szíriát viszont simán átengedi az Iszlám Államnak. Kötetnyi irodalma van az Iszlám Állam és Erdogan (ill. szépreményü csemetéje) olajbizniszeinek. Tavaly az oroszok még így
muzsikáltak  "Az orosz védelmi miniszter-helyettes, Anatoly Antonov kijelentette, Moszkva ismeri azt a három Törökországba vezető csempészútvonalat, amelyen illegális olajat szállítanak. A nyugati útvonal török földközi-tengeri kikötőkhöz, az északi a török Batman nevű településen lévő olajfeldolgozó üzemhez, míg a keleti a Cizre településen lévő hatalmas átrakodó bázishoz vezet."Az iraki és szíriai törvényes tulajdonosoktól ellopott olaj legfőbb fogyasztójának Törökország számít. A tudomásunkra jutott értesülések szerint."

Na' és most mi van? Semmi különös. Újra keverték a kártyákat, ahogy ez kapitalistáéknál megszokott, természetes. A két nagy seftes az új leosztás szerint játszik.

Ebben a pakliban persze benne van Európa iszlamizálása, majd "zsidóizálása", azoknak a szíriai "menekülteknek" a segítségével, akiket Erdogan és Putyin együtt (!) zúditanak Európára.

Ceterum censeo - Putyint félre kell állítani. Ha ezt egy "igazi" hadsereg-lázadás nem lesz képes nyélbe ütni, a fehér faj megtizedelt korcs egyedei zsidó szolgákként tengethetik nyomorult életüket az egykori Európában.

Magyar! Ha még gondolkozol egyáltalán, mindig lapozz vissza a történelemben. Ne attól a kályhától indulj, amit a sajtó frissen állít elébed.

2016.07.23

Sz. Gy.