Frissítések: 1.) 2.) 3.

 Izrael elindította a harmadik világháborút...

Folyt. köv.!


Úgy képzeltük harmadik világháborút anno, hogy valahol egy őrült megnyomja egy interkon tinentális rakéta indítógombját; a radarok és müholdak ezt észlelik és nyomban elindul innen is - onnan is a megtorlás, a túlgyilkolás (overkill) gépezete, amelynek következményeként Amerika negyvennyolcszorosan semmisíti meg Oroszországot, amit az csak huszonnégyszeresen tud viszonozni, vagyis Amerika fölényesen győz...

A katonai doktrinák viszont állandóan tökéletesednek. Valami pihentagyú feltalálta a "vörös vonalat". A világ koronázatlan antiterroristája, Izrael miniszterelnöke Bibi Netanjahu kapott rajta és rögvest kijelentette
"Ki kell mondani az igazságot. A nemzetközi közösség nem húzott meg egy egyértelmű vörös vonalat Iránnak (...) Amíg ez nem történik meg, Irán nem fogja leállítani atomprogramja fejlesztését". Bibi didaktikus elme. Szem lélteti is a mondanivalóját. Ám miközben a filctollal bohóckodik, Izrael suttyomban átlépett egy másik vörös vonalat: a világbéke és a világháború egyértelmüen szintén meg nem húzott vonalát. Miről is van szó?

Amerikában kezdődött a dolog még 2003-ban [hol is kezdődhetett volna máshol...]. "Az amerikai kongresszus felsőháza 51 szavazattal 43 ellenében elvetette azt a demokrata párti indítványt, hogy hosszabbítsák meg az öt kilotonnásnál kisebb hatóerejű nukleáris fegyverek kutatásának és fejlesztésének 1993-ban elfogadott kongresszusi tilalmát. (Napjaink atombombái több száz kilotonnásak, a hirosimai bomba hatóereje 15 kilotonnás volt.) A republikánusok a hidegháború utáni megváltozott biztonsági kihívásokkal, a terrorizmus és a „latorállamok”  jelentette veszéllyel indokolják a tilalom feloldását. Jon Kyl republikánus szenátor szerint megváltozott világunkban indokolt a kis hatóerejű fegyverek birtoklása, ugyanis a terroristák ellen a nagy hatóerejű nukleáris bombák nem jelentenek hiteles elrettentést. A vitában a tilalom meghosszab bítását elutasító törvényhozók legtöbbet hangoztatott érve az volt, hogy a hagyományos bombák nem elég hatékonyak az ellenség bunkerei ellen. Azt is hangsúlyozták, hogy nukleáris minibombák gyártását nem irányozzák elő, s ahhoz újabb kongresszusi jóváhagyásra lesz szükség. Jack Reed demokrata szenátor szerint kis hatóerejű nukleáris fegyverekről vitatkozni olyan, mintha "kis apokalipszisről" vitatkoznának. A demokraták úgy vélik: a döntés árt a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozására irányuló erőfeszítéseknek és „leszállítja a nukleáris küszöböt". A kongresszusban most folyik a Pentagon 2004. évi költségvetésének vitája. A kis hatóerejű atomfegyverek kutatásának és fejlesztésének terve a 400 milliárd dollárra rúgó költségvetés része lenne. És lőn. A világ két "latorállama" Amerika és Izrael kifejlesztették a kis "emberközeli" atomfegyverek nemzedékeit és a béka segge alá nyomták a nukleáris küszöböt, azaz a nukleáris vörös vonalat.

A halál miniatürizálása számos előnyt kinál. Testreszabhatókká válnak a minibombák, pl. egy napköziotthonos óvoda, egy szülészeti kórház, öregek otthona, egy iskola, stb. számára. A kis zsidó rüfkék is  pontosabban tudják címezni a gránátokat, mint a gázai mészárlás idején.  Változatosabb lehet a feliratok szövege is. Pl. "Sziasztok srácok - Pá' - pá' nagyi - Jobbulást papi" stb.
A háború egyre jobban hasonlít majd egy jótékonysági akcióra és egyre kevésbé - önmagára...

Amerika és Izrael folyamatosan és keresztül - kasul átlépnek, mit átlépnek - áthágnak minden elképzelhető vörös vonalat. A gyilkos niggernek és Bibinek egyáltalán nincsenek gátlásai.

Izrael állítólag (?) már be is vetett "kis hatóerejü" nukleáris fegyvereket! Na hol? Hát persze Sziriában. [Kitalálhatták volna...]

Tudom, mit beszélek? Azt hiszem, igen. Az Internet világában előkelő helyet foglal el egy honlap a , amely terjedelmes cikkében azt állítja, hogy Izrael a közelmultban több alkalommal vetett be nukleáris rakétákat Sziria ellen. 

 

A videofelvételen látottakhoz a következő "magyarázó szöveget" füzi.
"
The fight against Assad’s brutal regime has taken an unexpected turn late Thursday afternoon when a large weapons cache belonging to the so-called national protection force in Homs city, an arm of Assad’s Shabeeha, was destroyed. The explosion was reminiscent of the attack on Qasyoon mountain, a stronghold for the Syrian army and a location said to house missiles targeting Israel. Azaz "Asszad 'brutális terrorista rendszere' elleni harc váratlan fordulatot vett csütörtökön késő délután, amikor Homsz városban állomásozó úgynevezett 'nemzeti védelmi erő' az Assad Shabeeha fegyverraktára elpusztult. A robbanás emlékeztetett a Qasyoon hegyen lévő erődítmény elleni támadásra, ahonnan a sziriai hadsereg állítólag rakétatámadást tervezett Izrael ellen."

Továbbá... "But the two explosions in Homs and Qasyoon share the same property: They are both above ground air bursts according to Greg Thielmann, an expert on arms control policy whom I spoke with on Saturday at great length. I was first alerted to the connection by slow twitter chatter right after the bombing in Homs.Needless to say I was shocked at what he told me next: 'The fact of the matter is, what we are seeing in both these cases is a tactical nuclear strike, probably by cruise missiles launched from aircrafts near the borders of Syria or right off the coast in the Mediterranean.' But sure, Greg, wouldn’t this mean a nuclear holocaust? Not so he says. 'Tactical nuclear weapons lower the threshold on use of a nuclear bomb as their modern incarnation can be tuned in yield in order to target military sites using stand off weapons without escalating by destroy surrounding civilian infrastructure.”Azaz... "A Homsban és Qasyoonban történt két robbanás, mint 'légköri jelenség' azonos jellegzetességeket mutat. Greg Thielmann, a fegyverzet-ellenőrzéssel kapcsolatos politikai szakértő kijelentette 'tény, hogy az, amit látunk, mindkét esetben egy taktikai nukleáris csapás volt, Talán repülőgépekről, Sziria szárazföldi határainak közeléből, avagy a Földközi tenger ről indított rakétákról van szó. Ez egy nukleáris holokauszt. A kisebb (küszöbérték alatti) taktikai nukleáris fegyverek, a katonai létesítmények pusztításán túl, a polgári infrastruktúra rombolásának 'modern' eszközei."

Én csak azt nem értem, mi ez a fülsíketítő csönd nálunk az épületes történet kapcsán. A Veterans Today nem az egyetlen fecske, amely csiripe lésével szeretné a figyelmet felhívni a történtekre. A is közzétette a fenti videót és a Veterans Today-nál részlete sebb tájékoztatást ad az eseményekről. Tegnap mikor a cikket írtam a böngészőm nem akarta (tudta) forditani a World News Daily cikket. Most ez sikerült. A szakértővel folytatott beszélgetés a következőkkel zárul. "I concluded with him that it is awfully ironic that an inhuman weapon such as nuclear weapons and chemical weapons could be used to promote human rights and freedom in the world. But the Syrian people, or at least who will remain of them after these attacks, deserve to enjoy the same freedoms enjoyed today by Iraqis. Don’t be so sure, another anonymous strategist disagreed, We are now playing with nuclear fire and the use of all these weapons of mass destruction will definitely attract a counterattack with massive force. We are now on a slippery slope, there is no such thing as a limited nuclear strike, the retaliation will be delayed, but it is coming and god save us all when the nuclear fire spreads to our backyards. "Arra a következtetésre jutok, szörnyen ironikus hogy embertelen nukleáris és vegyi fegyvereket használnak az emberi jogok és a szabadság világában. Egy névtelen szíriai stratéga nem ért egyet ezzel. Szerinte a sziriai népet ugyanolyan szabadság illeti, mint az irakiakat. Aki most játszik a nukleáris tűzzel hatalmas erejü ellen támadásnak teszi ki magát. A lejtő csúszós. Nincs olyan, hogy 'korlátozott' nukleáris csapás. A megtorlás késhet, de jön és az isten óvja akinek a házát eléri a tűz." 
Csak a zsidók rejtik véka alá a történteket. A  -ban az olvasható, hogy
az egész história merő agyalmány, de
"
BUT to be fair:  Tactical nuclear weapon options must and will remain on the table for Israel to defend herself.  " Vagyis... gy fair a dolog, hogy taktikai nukleáris fegyver alkalmazásának lehetősége Izrael asztalán marad, hogy megvédhesse magát ha kell." Ha a magyar szöveget tényleg magyarra fordítjuk, ez azt jelenti: most (még) nem vetettünk be taktikai atomfegyvert, de rendelke zünk ilyennel és fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy éljünk vele, ha úgy látjuk jónak.   

És most térjünk vissza kissé az amerikai "latorkongresszus" állásfoglalásának szélesebb, ill. mélyebb "elvi" összefüggéseire.

Amerika az "Az Al Kaida merénylet" fedőnév alatt 2001. szept. 11-i, Világkereskedelmi Központ ikertornyai ellen merényletet tervezett, szerve zett és követett el. Ennek ürügyén hirdette meg az "Új Világrendet" [New World Order"] ami annyit jelent, hogy az egész világ Amerika szabad vadászterülete lett, amelyen joga van kilőni mindazokat, akik érdekeit keresztezik, azaz "terroristák".

E szabad vadászat első etapja a fegyveres drónok garázdálkodása volt főleg Afganisztán és Pakisztán egén, ahol az "okos masinák", pre cíziós csapásokkal, hol egy valódi ellenállót, hol egy temetés, hol egy lakodalom résztvevőit semmisítették meg. De hiába gyalultak, hiába hullott az ember-forgács, kotródniuk kell mindkét helyről, a picsába... (Bocs!)

Ez a módszer nem válik be olyan államokkal szemben, amelyeknek reguláris hadseregük és katonai létesítményeik vannak. A két "lator-állam" állam tehát növeli a tétet: ahol az Al Kaida gyilkosai sem boldogulnak, jöhetnek az ember és környezetbarát minibombácskák, mint Sziriában...

Apropó!

Az egész világ épp rágja a körmét amiatt, lecsap e Sziriára a zsidó-amerikai hóhérbárd. Tippeljünk? Tippeljünk!

Sziriában még csak 100-120.000 ember halt meg. Ez igen szerény "eredmény". Az irak ellen indított háború több mint egymillió áldozatot követelt, köztük mintegy ötszázezer kisgyermek pusztult el. Őket így parentálta a zsidó Amerika zsidó képviselője. "Madeleine Albright, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete a CBS televízióban azt magyarázta Lesley Stahl-nak, hogy az amerikai szankciók miatt elpusztult 500 000 iraki gyermek halála morálisan igazolható, mert a cél Szaddam térdre kényszerítése. 'Véleményünk szerint az ár megérte'. Pontosan ezt mondta. Szavairól az amerikai sajtó szinte alig számolt be, de azokat az arab világban mindenütt vészharang zúgásszerűen lehetett hallani. Ezt követően Albright külügyminiszter lett." Most egy másik zsidó, Kerry amerikai külügyminiszter ügyködik - ugyanezért.  Az arab világban a vészharangok most is zúgnak, csakhogy a harang-hangok immár be vannak kötve a rakéták indító állásaiba és ha azokat félreverik, elindulnak a rakéták, elsősorban Izrael irányába.

Az éhes disznó makkal álmodik. Izrael biztonságos (védhető) határokkal. De mi a
helyzet  a valóságban. "Minden államnak joga van az önvédelemhez és biztonságos határokhoz, amelyek katonailag védhetőek ellenséges inváziókkal és terrortámadásokkal szemben. A zsidó államot környező muszlim államok összterülete 650-szorosa a Dunántúl-méretű Izraelének. Ezen államok némelyike ráadásul a nemzetközi terror melegágyának számít." Immár nem "melegágyakról", hanem felfegyverzett államokról van szó.

 

Izrael fenyegettségét 2011-ben még így láttatta az ATV-n közzétett videoclip. Azóta a helyzet gyökeresen megváltozott. Nem Izrael előnyére. Izrael úgy próbálná határait biztonságossá tenni, hogy folytonosan fenyegeti és megelőző csapásokkal sújtja szomszédait, akik voltaképp nem akarták, nem is merték volna megtámadni; mostmár viszont kénytelenek lesznek erre.

A róka okos állat. Kerüli az embereket. Ezért nem veszik üldözőbe a tyúkólak dézsmálása miatt. Ám ha megvész elveszti természetes okosságát. Szelídséget mutat, akár simogatni is engedi magát. Aki ismeri ennek a magatartásnak a veszélyességét, nyomban agyonüti. Rosszabb esetben csak akkor, ha már megharapott valakit. Izrael már mindenkit megharapott a Közelkeleten. Miért nem ütötték agyon, hisz mindenki tudja, hogy gyógyíthatatlan? Ám ami eddig késett, lehet most nem múlik. Semmi garancia arra, hogy a helyzet másképp megoldód hatna. Gondoljunk csak arra, hogy

Izrael jelenleg is úgy folytat "béketárgyalásokat hogy közben tüntetőleg és fenyegetőleg felgyorsítja a ciszjordániai épitkezéseket, jóllehet tudja tárgyaló partnereit semmivel sem lehet úgy felcukkolni, mint éppen ezzel. Őszintén szólva nem is értem, miért nem borítják rá az asztalt az izraeli küldöttségre.

A videoclipen, ha megnézik, feltünnek a Sziria felől támadó repülőgépek. A kissé naiv
 közli, "A szíriai hadsereg tisztje szerint rendkívül erős a légvédelem Damaszkusz körül. De hogyha egy amerikai vagy brit harci gép mégis áttörné a védelmi vonalat, akkor ő és társai készen állnak arra, hogy gépeikkel együtt a levegőben felrobbantsák magukat az ellenséges repülőgéppel együtt.... A szíriai hadseregben 8 ezer kamikaze van, aki kész életét áldozni egy öngyilkos akció keretében" Dehát, könyörgöm, nem erről van szó. A kamikazék igazi célpontja a hadihajó. A japán kamikazék " a háborúban 34 hadihajót süllyesztettek el, és több mint százat megrongáltak. Okinawánál miattuk szenvedte el az Egyesült Államok hadiflottája a legsúlyosabb veszteségét, amikor 5000 tengerész lelte halálát." Mindez a Csendes óceánon történt, ahol bőven volt hely a hajókból kiömlő olaj, a menekülő tengerészek és a mentőalakulatok számára. De mi lesz, ha a Hormuzi szoros halálos egérfogójában kerül sor valami ilyesmire és a kamikázék munká ját a parti ütegek és az (alkalmasint ugyancsak öngyilkos) iráni rakétanaszádok   fejezik be, amelyek százszámra cirkálnak máris a veszélyes vizeken. Akkor Bibi   palackjának a nyakában megakad egy amerikai hadihajó, netán repülőgéphordo   zó és a közelkeleti olajszállításnak annyi. Ki fogja ezt megsínyleni?

A frontképen ábrázolt Bibi kép azt szimbolizálja, hogy miközben az iráni "veszélyt" lesi, nem figyel arra, hogy épp azt a(z iszlamista) terrorizmust engedi ki a palackból, amely ellen állítólag fellép. Pedig könyvet is írt a terrorizmus elleni harcról.
Találgattam is, még 2001-ben (!), vajon Amerika előveszi e Bibi "recept könyvét"? Elővette... Kár volt, mert Bibi rossz politikus és gyenge író. Mára igazolódott, hogy minden ország, amelyet Izrael, ill. Amerika "demokratizált" (Irak, Afganisztán, Libia, stb.) gyilkos káoszba zuhant, amely nem igazán kedvező környezet a zsidóamerikai gyarmati kizsákmányolás számára sem.

Nem tudom melyik nyugati politikus ismeri az ősi kinai eredetü "Marokkó játékot", amelynél "a pálcikák kusza összevissza ságban helyezkednek el az asztalon. A játékosok sorban megpróbálnak kivenni a csomóból egy pálcikát anélkül, hogy a többi megmozdulna. Ameddig ez valamelyik játékosnak sikerül, addig ő van soron; de ha mozdítja a többit,  jöhet a következő versenyző.  A győztes az, akinek a pálcikacsomagból sikerült a legtöbbet magához vennie." Ha ismernék, belátnák: Sziriát nem lehet ebből a pakliból kicibálni.

1. frissítés - 13.08.31

No lám, máris meghőkölt a vérszomjas nigger. Ma (08.31) délután a CBS News World által felvett beszédében a következőket mondta. "Facing resistance at home and abroad about the prospect of a U.S. attack on Syria, President Obama said Saturday that he has decided the U.S. should take military action against the Syrian regime in retaliation for its use of chemical weapons.He also promised to seek congressional approval after lawmakers return from their recess Sept. 9, saying that he does not believe the law requires him to seek approval, but America will be "stronger" if he does." "Szembenállás mutatkozik itthon és külföldön egy Sziria elleni támadás kilátásait illetően. Ő úgy döntött, hogy az USA-nak katonai lépéseket kell tennie a sziriai rezsimmel szemben, megtorlásul a vegyi fegyverek használata miatt. Nem hiszi ugyan, hogy kongresszusi jóváhagyásra lenne szükség de igyekszik azt kieszközölni, ha a törvényhozók szeptember 9-e, a törvénykezési szünet után visszatérnek. Reméli Amerika lesz az erősebb." 

Hát ezen egyelőre csak hápogni lehet, mert felfoghatatlan és főleg leírhatatlan annak a ténynek a jelentősége, hogy a banditaállam meghátrálni kénysze rül saját népének, szövetségeseinek és ellenségeinek ellenállása miatt. Ami pedig közös kedvencünket Izraelt illeti, elszenvedte a megalapítása óta legsúlyosabb erkölcsi és politikai vereséget. De ez nem elég. Nem győzöm hangoztatni: Izraelre sokkoló (!) katonai csapást kell mérni. Nem a szimpatikus (...) lakosságra gondolok tehát, hanem az egyenruhába bujtatott szadista disznókra, a gyerekgyilkosokra.

Azért nem árt olvasgatni Máté evangéliumát, amelyben írva vagyon "Akkor, a kik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre;  A ház tetején levő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen;  És a mezőn levő ne térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye. Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokon a napokon. Imádkozzatok pedig, hogy a ti futástok ne télen legyen, se szombatnapon." Az írás beteljesedhetik azokon is akik írták... 

Ami pedig az új politikai konstellációt illeti, érdemes rajta elgondolkodni és talán nem lesz haszontalan elemezni. Talán a magyar szolganép is felemeli a szemét és kiegyenesíti a gerincét.
Talán...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

2. frissítés - 13.09.01
Na végre! Elkezdődött a nagy körvadászat! A 
sziriai hírügynökség közli... "Terrorists arrested, Non-Syrian terrorists killed in many areas." "Számos területen tartóztattak le terroristákat, közülük a nem sziriaiakat megölték."

"The army destroyed 4 rocket launchers and large amounts of weapons and ammunition and eliminated scores of terrorists, the majority of them of non-Syrian nationalities in Lattakia countryside. A military source told SANA that the army units killed dozens of terrorists in the areas of Rabe'a, Akko and al-Tifahyeh, adding that among the killed terrorists were Abdul-Razzaq Sheikhani, leader of the so-called "Ahrar Jableh" terrorist group, Bade' Jahjah, leader of "Ahrar Binnesh" terrorist group, Ahmad al-Hafidi, of the Moroccan nationality, Abu al-Ghaith, of the Libyan nationality and Abu al-Hajjaj, of the Jordanian nationality." A hadsereg megsemmisítettt 4 aknavetőt, nagy mennyiségű fegyver, lőszert és likvidált rengeteg terroristát Latakia nemzetiségi körzetben. Többségük nem szíriai . Egy katonai forrás azt jelentette, hogy a SANA-hírportál szerint hadsereg egységei megöltek több tucat terroristák a következő területeken: Rabe'a, Akko és az al-Tifahyeh, hozzátéve hogy a megölt terroristák közül Abdul-Razzaq Sheikhani az úgynevezett "Ahrar Jableh" terrorista csoport vezetője; Bade Jahjah vezette az  Ahrar Binnesh terrorista csoportot; Ahmad al-Hafidi marokkói állampolgárságú; Abu al-Ghaith líbiai nemzetiségü; Abu al-Hajjaj jordániai állampolgár. A terroristák búvóhelyein, összejöveteleinek színhelyein Rabe'a városban nehézgéppuskákat, aknavetőket fegyverekkel megrakott járművet és terroristákat is elpusztítottak."

"The Armed Forces targeted and destroyed terrorists' gatherings affiliated to Jabhat al-Nusra in several areas in Damascus Countryside and eliminated scores of the terrorists. An official source told SANA that the army destroyed heavy machineguns and killed numbers of terrorists in the area of al-Qaboun, adding that the army clashed with terrorist group in Jounar and killedand injured scores of its members. An army unit targeted terrorists' gathering and clashed with an armed terrorist group, killing and injuring all of its members in the area of Haramleh. Another army unit destroyed a terrorists' hideout and destroyed the weapons and ammunition in it and killed all the terrorists hiding in it in the area of Douma, among the killed terrorists was Ali al-Habbal. Terrorists were killed and injured and a terrorist gathering was destroyed in the areas of al-Qasmyeh and al-Baharyeh in the eastern Ghouta. Terrorist Fidaa Daher was killed in the process." A fegyveres erők, célzott csapásai következtében megsemmisült csoportosulásokhoz 'csatlakozott'  a Jabhat al-Nusra, több területen, Damaszkuszban és vidékén. A terroristák megszűntek tényezők lenni. Hivatalos forrás szerint  al-Qaboun területén számos géppuskát elpusztítottak és sok terroristát megöltek. Hozzátették, hogy a hadsereg összecsapott a Jounar terrorista csoporttal, amelynek következtében annak rengeteg tagja meghalt, ill. megsérült. Haramleh területén egy speciális katonai egység, amely  terroristák 'összegyűjtésével' foglalkozott összecsapott egy fegyveres terrorista csoporttal, megölve, ill. megsebesítve annak minden tagját. Douma körzetében egy másik katonai egység felfedte a terroristák rejtekhelyét megölte az ott bujkáló terroristákat  és elpusztította a fegyvereket és lőszereket. A megölt terroristák között volt Ali al-Habbal. Hasonló felszámolási akciók folynak az al-Qasmyeh, al-Baharyeh a keleti Ghouta körzetekben is. A müveletek során megölték Fidaa Dahert is."

A fentiekhez hozzá kell fűznöm, hogy a katonásan rövid közlések a helyi viszonyok, ill. események ismeretében lennének sokatmondóak. A helységnevek és a megölt "szabadságharcosok" nevei nekünk nem sokat mondanak, nyilván annál többet a megölt sziriaiak hozzátartozóinak...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Frissítés - 13.09.02

A nigger persze hogy felhívta a gazdit mielőtt meghátrált volna. [A Press TV híre.] Ezen nem lehet meglepődni. Egy csahosnak tudnia kell, hol lakik az isten. A jelek szerint nem esett szó köztük az izraeli "hátország" állapotáról. Pedig...

Izraelben gázálarc boom van. Kígyóznak a sorok az elosztóhelyek előtt. De mi a biztosíték arra, hogy az elfekvő készletből kiárúsított gázálarcok védelmet nyujtanak a modern ideggázokkal szemben?

Aztán ha Sziria, meg Irán, meg a Hamász, meg a Hezbollah, megazisten, valóban megtámadják Izraelt, nem vetnek e be fürtös, ill. kazettás bombákat, meg fehér foszforos lövedékeket az izraeli városok ellen, ahogy a zsidók bevetették ugyanezeket Gáza ellen? Miért is ne. Benne van a Bibliában ("szemet - szemért").

A zsidók - en mass - nem olyan hülyék, mint Bibi meg Obama. A közvélemény többsége hajlik arra a vélekedésre, hogy egy nagy tréfli ez az egész Sziria cécó. Mintha ezt a hozzáállást tükrözné a képen látható idős úr, aki minimalizálni igyekszik a kockázatot...

Azt hiszem a legfőbb ideje, hogy a zsidó világ paradigmát váltson és a szótárból törölje a "superiority" (fölény) fogalmat és annak kapcsolását az olyan fogalmakkal, mint szellemi, erkölcsi, tudományos, gazdasági, légi, tengeri, stb.

Azzal is számolni kell, hogy az "Új Világrend" (New Order) egész másképp fest, mint ahogy a WTC tornyok felrobbantói annakidején megálmodták. Továbbra is érvényes az a norma, hogy a terrorizmust üldözni kell. Változik azonban a szabály területi és személyi hatálya, amennyiben kiterjed a zsidó világterrorizmusra is, bárhol bármilyen bőrben jelenjék is meg. Talán ezt érzik akik sorban állnak a gázálarcokért.

Tetszik - nem tetszik, a világ ismét több pólusúvá vált.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013.08.31

Sz. Gy.