Ezt az írást Soros György 2019.február 12-i televíziós nyilatkozata motíválta, amelyből egy videoclipet is készítettem.

 

 

 

Képalkotás

A történelmi Soros

Filantróp, avagy a történelem legveszélyesebb zsidó bűnözője? Ez itt a kérdés! Erre a kérdésre soros ösztöndíjasaink: Orbán Viktor és bandája nem akarnak érdemben válaszolni. Ezzel Soros győzelmi esélyeit növelik. A Fidesz "eszmei küzdelme" a Soros veszély ellen dühítően primitív, szegényes, nívótlan. Még arra sem voltak képesek, hogy újra kiadják az E.I.R Executive Intelligence Review különjelentését. A Soros óriásplakátokat viszont egy perc alatt lekapkodták, amikor a zsidók összevonták a szemöldöküket. Így már azon sem lehet csodálkozni, hogy nálunk nem folynak "Soros alapkutatások", pedig van egy Tudományos Akadémiánk olyan akadémikusokkal mint Glatz Ferenc, akit meg lehetne bízni ezzel a feladattal... Most ugyan vita folyik a magyar - zsidó - marxista - akadémia függetlenségéről. Dehát mikor volt egy szponzolált szervezet független a szponzortól? Az "aki fizet az petyegtet" szabályt nem lehet felrúgni. Ez csak vicc volt, haladjunk tovább.

Ha valakit érdekel min ügyködik manapság Soros külföldi forrásokban kell tallóznia. Ezt tettem én is. Közben rájöttem, hogy mivel Soros csápjai átszövik az egész világot, a massza egészében feldolgozhatatlen. Nincs mit tenni, ki kell választani egy olyan témát, amely általánosító megállapítások alapjául szolgálhat.

Ilyen téma a Földközi Tengeren át történő migráns beutaztatás, amelyről az olaszok tudnak legtöbbet hála derék belügyminiszterüknek az olaszosan bohém, de amúgy kőkemény Matteo Salvininek.

Ezzel a témával is sok internetes portál foglalkozik, ezért a források közül is kényszerűen válogatni kell. Választásom két portálra esett és most általuk próbálom bemutatni Soros földközi tengeri manipulációit.

* * *

Egyik választottam az Europe Reloaded, amelynek 2017. április 12-i Pam Barker által jegyzett írásából  idézek. 

„Nemkívánatos nem kormányzati (civil) szervezetek müködtetik az ISIS-hez kapcsolódó az EU-ba tartó menekülthajókat. Soros érintett az ügyben.

F. WILLIAM ENGDAHL közlései alapján.
 Az olasz hatóságok és mások által végzett vizsgálatok azt állapították meg, hogy a többek között George Soros által finanszírozott nem kormányzati szervezetek aktívan finanszírozzák a magánhajókat, hogy Dél-Olaszországon keresztül tízezerszámra csempésszenek illegális észak-afrikai menekülteket az EU-ba. Az emberkereskedele állítólagosan az ISIS csempészési hálózatához kapcsolódik. Ha a hatóságok megerősítik ezt, lehetővé válna a nem kormányzati szervezeteke büntetőjogi felelősségre vonátát, megvádolását. 

Carmelo Zuccaro, a szicíliai Catania föügyésze márciusban bejelentést tett egy olasz parlamenti bizottságnak arról, hogy indokolt az NGO-k által a mediterrán térségben üzemeltetett modern menekülthajók flottájának finanszírozására vonatkozó hivatalos vizsgálat. Bizonyította, hogy a líbiai és más észak-afrikai parti államok, jelentették az ISIS vagy más bűnszer vezetek koordinálják az illegális menekültek tízezreinek becsempészsését Olaszországba. Zuccaro bizonyítékot szolgáltatott arról, hogy az emberkereskedők által üzemeltetett kisebb bevándorló hajók és a nagyobb, az NGO-k által finanszírozott, mentőhajók között folyik a menekültek átadása. Ez nagyon szoros koordinációt jelent az embercsempészek és a nem kormányzati szervezetek által finanszírozott hajóflotta között.  

Zuccaro bejelentette, hogy irodája azt vizsgálja, hogy mi nevezhető olyan „rendellenes” pénzösszegnek, amely lehetővé teszi még a kis irodák hajókat adjanak bérbe. Az olasz hatóságok eddig legalább tíz magánszférai érdekeltséget fedezték fel, köztük több, az Egyesült Államok fedezeti alapja által finanszírozott nem kormányzati szervezet, George Soros Nyílt Társaság alapjait. 

Az elmúlt év folyamán, mivel a menekült emberkereskedelem útja Görögországon keresztül bezárult, az észak-afrikai EU-ba vezető utat Dél-Olaszországba költöztették, és modern bérelt hajókat használnak arra, hogy a több ezer menekültet szállítsanak Szicíliába és Dél-Olaszország más részeire. 2017 első két hónapjában a Líbiából Dél-Olaszországba érkező  illegális menekültek száma 40% -kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest .

Az Európai Unió hivatalos határőrizeti és határőrizeti ügynöksége, a FRONTEX is megállapítja 2017-es kockázatelemzési jelentésében , hogy „a közép-mediterrán térség az afrikai migránsok fő útja lett az EU-ba, és nagyon valószínű, hogy a jövőben is így marad. Pontosabban, a migránsok 89% -a érkezett Líbiából.

Frontex felvetette annak a lehetőségét is, az emberkereskedők szállítmányait az NGO hajók szállítják tovább "taxiként" Olaszországba. Összefüggés mutatkozik a nemzetközi bűnszervezetek, köztük az ISIS, és a különböző nem kormányzati szervezetek által bérelt vagy tulajdonukban lévő hajók üzemeltetése és a Soros által finanszírozott nem kormányzati szervezetek tevékenysége között. 

Enrico Credendino olasz admirális, az EU Sophia emberkereskedelem elleni harcának parancsnoka azt mondta, hogy a nem kormányzati szervezetek hajói közel állnak a líbiai parthoz, hogy a sötétben magukhoz vonzzák a kis migráns hajókat. Éjjel erős fényszórókat használnak. Az emberkereskedők így indítják a migránsokat, akik a nagy NGO-hajók fedélzetére kerülnek az Olaszországba történő utazáshoz. 

Soros civil szervezetek az ISIS-szel dolgoznak? 

Ha a charterhajók flottájának nem kormányzati finanszírozásával kapcsolatos olasz vizsgálatok megerősítést nyernek, ez azt sugallná, hogy a nem kormányzati szervezetek, amelyek közül többet Soros George által finanszírozott vagy ellenőr zött alapítványokhoz vagy szervezetekhez kötődnek, illegálisan kapcsolódnak az emberkereskedők csoportjaihoz, sok esetben az ISIS által ellenőrzött líbiai szervezetekhez.  

Az Egyesült Államok emberi jogi nyomozója William Craddick ügyvéd felfedezte, hogy az embercsempészettel foglalkozó nem kormány zati szervezetek közül számosak a Soros György féle nyitott társadalom alapítványai bele értve a Soros által finanszírozott Moveon.org avaaz.org-ját [Mentsd meg a gyermekeket], és a Médicins Sans Frontières (MSF), amely a vízparti Aquarius nevű mediterrán hajót bérli

Quilliam, egy brit magánszolgálati munkacsoport  2017-es jelentése azt állítja, hogy az ISIS vagy az iszlám állam (IS) az Aquariusban hajórészt bérel az Olaszországba irányuló emberkereskedelmi műveletekhez. Jelentésük megállapítja. Míg néhány menekültnek 560 dollárt kell fizetnie a Földközi-tenger partja felé történő áthajózásra, az Is ingyenes utazást biztosít, sőt 1000 $-t fizet azoknak a menekülőknek, akik belépnek az IS-be, ami nem teljesen humanitárius.

Az említett munkacsoportról tudni kell, hogy voltaképp egy extremista szervezetek kutatásával foglalkozó Londonban bejegyzett cégről van szó. 

A Soros Nyílt Társadalom Alapítványairól azt is megállapították, hogy pénzt kapnak az amerikai kormánytól, a CIA-val összekapcsolt USAID-en keresztül, a Nemzetközi Migrációs Kezdeményezések finanszírozására. Ezt Soros Nyílt Társadalmi Alapítványa keretében 2010-ben létrehozott. International Migration InitiativeSoros [IMI] bonyolítja. Az IMI szemügyre vette, hogy mi kibontakozik ki hamarosan Európában, valamint az USA menekültválságát is. A Soros Nemzetközi Migrációs Kezdeményezés Honlapja nyíltan kijelentette, „stratégiai folyosókkal" rendelkezik, hogy általuk elősegítse a koordinált belépést tranzit és célországokba. Ugyanez a webhely azonosítja, hogy mit jelent három stratégiai migrációs folyosó: Ázsia / Közel-Kelet, Közép-Amerika / Mexikó és Eurázsia, amely Közép-Ázsiára Oroszországba koncentrál . Ez majdnem úgy hangzik, mint egy nagyszabásu geopolitikai terv. 

2016 szeptemberében ugyanaz a Soros György bejelentette, hogy 500 millió dollárt adományoz az európai és amerikai menekültek ügyére. Elutasította azt a kérdést, hogy hol és hogyan használják fel a pénzt. Része volt tehát annak a modern NGO-hajóflottának finanszírozásá- ban amely több tízezer menekültet szállít Líbiából? Az olasz és egyéb vizsgálatok szempontjából ez bizonyított kérdés.

2016 augusztusában a DCLeaks, a Wikileaks-hez hasonló amerikai weboldal 2576 fájlt bocsátott ki, elsősorban a Soros George Open Society alapjaival kapcsolatban. A Soros Alapítvány 2016. május 10-i egyik emlékeztetője azzal érvelt, hogy Európa menekültválságát „új normáknak” kell tekinteni, és hogy a válság  „új lehetőségeket” jelent a Soros alapítványai számára, hogy globális szinten befolyásolják a bevándorlási politikát.

Dehát kiről, miről beszélünk? Sorosról, vagy a világ legnagyobb problémájáról a "Nemzetközi Zsidóról?" [Ford] Erről szól ez az írás... De folytassuk a cikk ismertetésével. Talán érdemes lesz, mert igen érdekes és főleg tanulságos dolgok következnek. 

Soros és a Merkel terv 

Angela Merkel német kancellár egy bejelentést tett amelyen sokan meglepődtek még a saját pártjában is. Bejelentette hogy befogadja a budapesti Keleti pályaudvarról Németországba induló menekültek ezreit. Minden menekültet tárt karokkal fogadtak, nincsenek feltett kérdések, nincsenek határok. 2015 végén egy népszerű német televíziós műsorban közölte "van egy tervem". 2015. szeptember 5-én pedig döntött... Több mint egymillióan menekültek Németországba és más EU-országokba.

Mi az az elkéozelés amelyet még készítői „Merkel-tervnek” neveztek? 

A tervet az Európai Stabilitási Kezdeményezés (ESI) nevében Berlinben, Brüsszelben és Isztambulban működő irodák készítették. A Merkel-terv szerint a 2015-ös több mint egymillió menekült mellett 2016-ban Németországnak „bele kell vennie, hogy menedéket adjon 500 000 szíriai menekültnek, akik Törökországban regisztráltak az elkövetkező 12 hónapban .”

Ilyen szervezet valóban létezik, de honlapja, helyesebben szennylapja alapján ítélve inkább tűnik egy propaganda ügynökségnek mint tervkészítő szervezetnek.

A Soros-hálózatok terméke a Merkel-terv, amely a kérdéses német és más EU-s államok számára több százezer menekült elfogadását kérte a Soros Nemzetközi Migrációs Kezdeményezés honlapján. A Merkel-terv szerzője és az ESI vezetője osztrák szociológus, Gerald Knaus (a képen). A Knaus tagja a George Soros által finanszírozott Európai Külügyi Tanácsának (ECFR) és a Soros Nyílt Társadalom-tagjának . A német Die Zeit szerint a Knaus Európai Stabilitási Kezdeményezését többek között a Rockefeller Alapítvány és a washingtoni székhelyű német Marshall Alap, valamint a Soros Nyílt Társaság alapítványai finanszírozta.

Kifejezetten humoros, hogy az Európa felforgatására törő szervezetnek az "Európai Stabilitási Kezdeményezés"  bece- nevet adják. A cikk ugyanis azzal folytatódik, hogy 

Róma háború szélén. A Dél-Olaszországba irányuló illegális menekültek közelmúltbeli robbanása, amelyet a Soroshoz és másokhoz kapcsolódó nem kormányzati szervezetek által bérelt hajók flottája támogatott, nem ártatlan humanitárius jó szamaritánus cselekedet. 2016 decemberében Virginia Raggi, Róma polgármestere azt mondta, hogy a város egy „háború” szélén állt a migránsok és a szegény olaszok között. Dél-Olaszországban a szicíliai Cosa Nostra 2016-ban kijelentette, hogy „a háborút a bevándorlók ellen” közölte, hogy az olasz maffia megkezdte a harcot az észak-afrikai bűnözési bandákkal, akik bevándorlók körében léptek be az EU-ba . 

A Soros nem kormányzati szervezetek által a menekültek vagy más észak-afrikai országokból származó migránsok illegálisan csempészett hajók flottájára vonatkozó állításai legalábbis azt sugallták, hogy a Washingtonban kötött Soros hálózatok többet tesznek, mint a jótékonyság. Azt javasolta, hogy nem kormányzati szervezetei legalább közvetetten járuljanak hozzá olyan projektekhez, amelyek megsemmisítették az EU társadalmi stabilitását, mint Soros nem kormányzati szervezetei Ukrajnában 2014-ben és korábban. 

A benyomást nehezen lehet elkerülni, hogy az egész jelenlegi tömeges menekült-jelenség, valamint a NATO-háborúk, amelyek Afganisztánban, Szíriában, Líbiában olyan helyeken indultak, része egy sokkal nagyobb és sokkal baljósabb tervnek és George Soros pénzének, A szinte minden egyes amerikai államtitkár és a CIA által támogatott Color Revolution mögött a Slobodan Milosevic Belgrádban történt megdöntése óta eltűnt. 

Nem csoda, hogy Soros kedvenc alapjait és működését egyre inkább támadják világszerte, többek között Orbán Viktor Magyarországon, Soros születési országában. 

A szerzőről:  F. William Engdahl stratégiai kockázati tanácsadó és előadó, a Princetoni Egyetemen szerzett politikai diplomát, és az egyik legjelentősebb olaj- és geopolitikai szerző, kizárólag az „New Eastern Outlook”
Tegyük hozzá, Engdahl egyike a harcos európaiaknak. Nem túl sok van belőlük.

           * * *

A folytatás látszólag még unalmasabb lesz, de itt jön elő a farba...

Egy másik internetes portál a ....

 

 

 

 

 

 

 

Az engedetlen "disobentient" média. Jelmondata - Az igazságnak nincs elfogultsága

2017. július 18-i írás.

A bevándorlási hálózat, amely Olaszországban működik, szoros kötelékekkel rendelkezik Soros Georgeval. Miért van a migráns válság a Földközi-tengeren? Miért érintettek a civil szervezetek?  Mert egy széles körű "nyitott határok" aktivistái és szervezetei vannak mögötte; sokan közvetlenül finanszírozzák vagy együttműködnek George Soros nyílt társadalmával. Ez illegális? Nem igazán. A politikai aktivizmus a demokratikus társadalmak alapvető része. Néha azonban túl messzire megy, vagy a hirdetet célok irreálisak vagy nem megvalósíthatók.

Olaszországban a „bevándorlási kapuk” hálózatát [l. a táblázatot] a Nyílt Társadalmi Alapítvány [zöld szín], az OSF által finanszírozott olasz nem kormányzati szervezetek [kék szín] által finanszírozott nemzetközi nem kormányzati szervezetek alkotják, valamint az Open Society foundationsl [lila] közös projektekkel. 

A mellékelt infogarafika bemutatja a nyílt társadalom alapítványa és a különböző bevándorlást segítő civil szervezetek közötti kapcsolatot.

 

I. Nyílt Társadalom Alapítványok és Római Charta Egyesület

Az Associazione Carta di Roma 2011 decemberében alakult, hogy a beván dorlással kapcsolatos "helyes informálás" erkölcsi szabályait megalkossa.
2016 februárja óta ez Római Charta (Carta di Roma) „szótára”, az újságírók egységes kifejezésmódjának szerves része.
[L. az orwelli "duplagondolt" és gondolj a "pol.korr" szabályaira...] 

A szerkesztők a Római Karta "szótárát" felülvizsgálták és kijavították annak érdekében, hogy garantálják a "politikai korrektséget, korlátozva a nem megfelelőnek tekintett szavak használatát". Az elfogadott kifejezésmódok a következők: menedékkérő, menekült, kiegészítő védelemben részesülő, humanitárius védelemben részesülő, csempészet áldozata. Az illegális bevándorló, a migrációs beáramlás kifejezések használatátaz újságíró kamarák mostantól bírságokkal és figyelmeztetésekkel büntetik.

Az esetek többségében a Római Charta úgy ítéli meg, hogy felesleges, említeni az olasz területen bűncselekmények elkövetőinek állampolgárságát.

Az Associazione Carta di Roma a következő „megbízható” szervezeteket sorolja fel, amelyek közül sok olasz vagy nemzetközi nem kormányzati szervezet, amelyet közvetlenül a Nyílt Társadalom Alapítvány finanszíroz: Amnesty International, ASGI, COSPE, 21 Luglio, Európa erőd, A Buon Diritto, Médecins Sans Frontières ( MSF), a Save the Children, mint olyanokat akik jelenleg részt vesznek a földközi-tengeri migrációs "forgalomban".

II. Nyílt Társadalom és Cospe Onlus

A Cospe Onlus egy 1983-ban alapított nonprofit magánszervezet, amely 30 (!)országban működik, 150 projektet „támogatva az egyenlő és fenntartható fejlődést, az emberi jogok tiszteletben tartását, a békét és az igazságosságot az emberek számára”, támogatva a nemzetközi mobilitás jogát. Célja egy olyan világ, ahol „a sokféleség értéknek számít, sok olyan hangulatú világ, ahol a különböző emberek találkozója kölcsönös gazdagodást eredmé nyez, és ahol a társadalmi igazságosság egyenlő jogokon és lehetőségeken megy keresztül”.

A Cospe és a mediterrán nem kormányzati szervezetek

A Cospe az  SOS Mediterranee Italia eredeti alapítói és támogatói közé tartoznak , akik a Földközi-tengeren együttműködnek az Acquarius hajón. A Cospe partnerei  közé tartoznak a már említett Associazione Carta di Roma partnerek, akik Cospe platformját osztják meg a „helyes kommunikációra” a bevándorlás kérdésében; Szerveztek szemináriumokat az újságíróknak a bevándorlás és a faji megkülönböztetés témakörében.  A Carta di Lampedusa (Lampedusa alapokmánya) a 2014-ben született, szabad bevándorlást korlátozó törvények és a mozgásszabadságot korlátozó európai törvények megszüntetésére irányuló szabad egyének.

Cospe-költségvetés

Az utolsó közzétett költségvetés 2015-től kezdődik. A Cospe mintegy  9,5 millió eurós finanszírozást gyűjtött össze , ebből 7,5 millió eurót közérdekű, az Európai Unió (66%) és az olasz külügyminisztérium (27%) jelentette. ).

III. Nyílt Társadalom és ASGI (Bevándorlási Jogi Tanulmányok Szövetsége)

Az ASGI elsődleges feladata volt, az ügyvédek, a jogászok és a tudósok körében terjeszteni nézeteit, elképzeléseit a bevándorlási törvényekről. Ténylegesen hozzá is járult a bevándorlásra, a menekültügyre és az állampolgárságra vonatkozó nemzeti és uniós jogszabályok létrehozásához.

Az ASGI projektek

Az ASGI nagy hangsúlyt fektet Magyarországi helyzetre.  Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága kérte a menedékjog iránti kérelmek Magyarországon történő elbírálásának ideiglenes felfüggesztését a dublini szerződés szabályai szerint, amíg a magyar kormány nem felel meg az európai és nemzetközi jognak. Az ASGI jogi támogatást nyújt az etnikai, faji és vallási megkülönböztetés ellen Olaszországban, operatív központtal Milánóban és számos másodlagos központtal Torinóban, Firenzében, Nápolyban, Rómában és Veronában, a szakemberek hálózatában, akik együttműködnek a diszkriminációs kérdések ellenőrzésében. Ezt finanszírozza Onlus Charlemagne, Tavola Valdese és a Nyílt Társaság Alapítványai.

Ez a szervezet egy óriás poliphoz hasonlítható leginkább azzal az eltéréssel, hogy mesterségesen összekuszált csápjai meghenezítik tevékenységének megismerését. 

A ASGI nyilatkozat [Manifesto] a migráció helyes megítéléséről.

Az ASGI szerint  az európai migráció oka: háborúk, elnyomó rendszerek és diktatúrák, a gyarmatosítás következményei, az afrikai kontinens természeti erőforrásainak kiaknázása, demográfiai növekedés, éghajlatváltozás. A bevándorlás, a menekültügy és az állampolgárság reformja tekintetében az ASGI a következőket javasolja:

- az országba való szabad hozzáféréshez szükséges csatornák álláskeresés céljából;
- az ideiglenes vízumok állandósításának módjai;
- a családegyesítés egyszerűbbé tétele;
- önkéntes hazatelepülés vagy alternatív intézkedések
[értsd ügyvédek, korrumpált bíróságok bevetése] a kényszer hazaszállítással szemben;
- az EU-n kívüli külföldiek közigazgatási választásokon való szavazati jog, ugyanolyan feltételek mellett, mint az uniós állampolgároké és az   állampolgárság könnyebb megszerzése;
- a menedékjog tekintetében az EU-nak abba kell hagynia az utóbbi években gyakorolt ellenséges politikát.

Az ASGI hálózat

Migregroup: részt vesz a Boats4people projektben, és támogatja a WatchTheMed online platformot, amely a migránsok megölését és megsebesítését és megsértését térképezi az EU külső határain.

A szervezetnek van egy listája a „jó bevándorlók” részére, akik információt kapnak arról, hogyan érhetnek Európába a Földközi-tengeren keresztül. Az ONG Sea-Watch, amely jelenleg a Földközi-tengeren közlekedő migránsokat szállít Európába, a WatchTheMed platformjának része. Az ASGI együttműködik az Associazione 21 Luglio-val, Senza Confine-vel (No Borders), az Emberi Jogok Orvosaival, a SIMM (olasz társadalom a migrációval foglalkozó orvostudományban).

IV. Nyílt Társadalom és CILD (olasz koalíció a szabadságokért és a polgári jogokért) Olasz Emberi Jogi és Szabadságjogi Koalíció

A 2014-ben létrehozott CILD egy olyan szervezetek hálózata, amelyek mindenki számára támogatják a jogokat és szabadságokat, érdekképviseleti kampányokkal, nyilvános és jogi lépésekkel. A CILD támogatja a migránsok könnyebb hozzáférését a „vegyes beáramlások” előtt. Miután a közelmúltban megváltozott a törvény a kísérő nélküli kiskorúak olaszországi üdvözlésére, az állampolgársági törvények megváltoztatását szorgalmazta, amely jelenleg az Ius Sanguinisról az Ius Soli-ra való átállás kísérletében valósult meg.

Nyilvánossága magában foglalja a bevándorlás "jövőképének megváltoztatását", mint a menekültügyi rendszert, nem pedig bűncselekményt, az üdvözlő feladatok és az állampolgárság bővítése alapján.

Az ám, a jövőkép! A jövőképet a "trendek" [migránsok száma, vice versa a GDP, a növekedési ráta, az államadósság, a munkanélküliség, stb. számszerü alakulása, stb.] rajzolja ki. A Soros szervezetek jóvoltából az olasz trendeket, vagyis Olaszország jövőjét a mellékelt képgrafika szemlélteti, azok számára akik rászánnak néhány percet, hogy eligazodjanak rajta.

Ha sikerül eligazodniuk látni fogják: Soros taccsra tette Olasz országot (is).

A CILD tevékenységek közé tartozik  a nyílt migráció projekt, amely a bevándorlásról szóló hírek tényfeltárására összpontosít; cikkei a mediterrán nem kormányzati szervezetek vizsgálatának kritikájára vonatkoznak,  az állítás, miszerint a menekültek fellebbezései nem terhelik túl az igazságszolgáltatási rendszert,  és egy másik állítás, miszerint a bevándorlók megelőző őrizet miatt túlzottan képviseltetik a börtönrendszert,  figyelmen kívül hagyva azokat az adatokat, amelyek azt mutatják, hogy a migránsok bűncselekményeket követnek el Olaszország 6-szorosa a bennszülöttek arányának.

CILD hálózat

Tartalmazza többek között:

- A Buon Diritto: a bevándorlás kérdésével foglalkozó érdekképviseleti  csoport. A Nyílt Társadalom finanszírozza; ANSI (National  Association   Intercultural Press): külföldi újságírók által támogatott és  alkotott, a Cospe és a Open Society támogatásával ;
- Antigone: a büntetőrendszer jogainak és garanciáinak szervezete, amelyet a Nyílt Társadalom finanszíroz;
- ARCI: nagy népszerű mozgalom az emancipáció elősegítésére, több mint egymillió előfizetővel, akiket a nyílt társadalom támogat;
- ASGI: fent részletezve;
- Associazione 21 Luglio: a roma kisebbségre összpontosít. A Nyílt Társadalom finanszírozza;
- CIR (olasz menekültügyi tanács): a Nyílt Társadalom finanszírozta; Cittadini del Mondo (a világ polgárai): nyílt határok támogatása, amelyet a nyílt   társadalom finanszíroz;

Cospe Onlus: fent említett

- Fondazione Leone Moressa: gondolja meg a köszönetét a nyílt társadalom által finanszírozott bevándorlásra összpontosítva;
- Lunaria: a non-profit, a globalizációra és a migrációra összpontosító, rendszeresen együttműködik a nyílt társadalommal;
- NAGA: a nyílt társadalom által finanszírozott, a romákra összpontosító migránsok jogai;
- PARSEC: a bevándorlásra összpontosító társadalomtudományi kutatóintézet létrehozta a „parlare civile” projektet (civil beszélgetés), amely a nyílt   társadalom által támogatott, politikailag korrekt megfogalmazásra összpontosít;

V. Nyílt társadalom és "jó" jog

A Buon Diritto (a jó jogért) a bevándorlásra összpontosító érdekképviseleti csoport, honlapja tele van a nyílt társadalom méltatásával.  Elnöke Luigi Manconi, más néven Simone Dessì, egy korábbi kommunista párti Lotta Continua (Contiued Fight) aktivista. Kiadványai között szerepel az „Accogliamoli Tutti” (üdvözöljük mindegyiküket), egy olyan könyv, amely szerint „az egyetlen hatékony bevándorlási politika amely mindenkit üdvözöl” - a helyettesítő migráció, az idősek, a haldokló olaszok és a fiatal bevándorlókkal történő helyettesítése. tézisének elemét. Azt állítja, hogy ez a megközelítés „a józan ész és a bevándorlás irányítására vonatkozó pragmatikus megközelítésen alapul, nem passzívan fogadja el”.

Kezdeményezései a következők:

- '' Navigálj egy pillantást '' (Navigálj a látványban), a "Földközi-tengeri civil szervezetek keresési és mentési tevékenységének története" ".
- „A taxi-hajók nagy hazugsága: nem kormányzati szervezetek és tengeri mentés” - konferencia, amelyen Luigi Manconi, Bonino Emma, ​​korábbi    külügyminiszter, valamint a Proactiva Open Arms, az MSF és a Save the Children képviselői vettek részt. , amelyek jelenleg a Földközi-tengeren    tevékenykednek.

Következtetések

A CILD példája szerint a hálózat kiterjedt és bonyolult. A korábbi miniszterek, Kyenge (bevándorlási) és Bonino (külügy) akik mindketten   közvetlenül felelősek a nagy beáramlásáért, erőteljesen befolyásolták Olaszországot, hogy támogassa a sajtócenzúrát előmozdító csoportokat, de migránsok jogi támogatását, érdekképviseletüket és kiadványaikat is.

Dehát mi szüksége volt Olaszországnak erre a nigger batrinára, pont a bevándorlási ügyekben és a vén pápista kúrvára a külügyekben? Megfoghatatlan.

Csak néhány esetben ellenőrizhetjük költségvetésüket, nem pedig pontosan az "átláthatóságot" és a nyitott ságot feltételező vonást. Ha én fel akarok adni a postán egy ezerhétszáz forintos nevemre szóló sárga csekket a kisasszony kéri a személyi igazolványomat. Hogy cikázhatnak láthatatlanul a Soros pénzek a "szervezetek" és az "aktivisták" között. Erre a kérdésre, Magyarországot illetően vissza fogok térni lentebb.

A Nyílt Társadalmi Hálózat fő témája a diszkriminációellenes törvények alkalmazása a korlátlan migráció előmozdítására a határok eltörlése révén. Az ötletet sok szervezet programjában világosan megfogalmazzák. A legtöbb szervezet szélsőséges nézeteit „tényalapú” vagy „józan észen alapulónak” nevezi és a tudományos megközelítés auráját adja hozzá, miközben az adatok szubjektív és ideológiai alapu értelmezését alkalmazzák és a kellemetlen információkat elhagyják. Ez az oka annak is, hogy  elhagyják a bűnöző állampolgárságát. Ez egyenértékű annak elismerésével, hogy probléma van, de nem beszélünk róla. Ez a totalitárius rezsimekre jellemző, nem a demokratikus és természetesen nem a „nyitott” társadalmakra.

Végül, a határmenti stratégiát a bevándorlási lobbi széles körű fellépésével hajtják végre a mediterrán térségben működő nem kormányzati szervezetek javára. Legyen szó akár a finanszírozásról, akár a témával foglalkozó kiadványokról, konferenciákról, kutatási vagy információs csatornákról a bevándorlók számára, a hálózat hatékonyan támogatja a migránsokat, függetlenül attól, hogy tevékenysége törvényes vagy illegális.

[Forrás: Soros-szponzorált bevándorlási hálózat Olaszországban , amelyet eredetileg az európai hírforrás  GEFIRA publikált]
A GEFIRA egyáltalán nem fantom, vagy kamu szervezet. Tevékenységét nyiltan hírdeti. "Globális elemzés az európai perspektíváról. Felkészülés a holnap világára." Ezt a  feladatot Soros és szervezetei óhajtják megoldani, megkérdezésünk nélkül - kárunkra.

A szerkesztői megjegyzés: a Disobedient Media  korábban felhívta a figyelmet George Soros és Hillary Clinton adományozói közötti kapcsolatokra a mediterrán migrációs mentőflotta tagjaival, kiemeve az ISIS bevonását az észak-afrikai emberkereskedelembe.
A fentebb említett E.I.R különjelentés terjedelmesen tárgyalja Soros közvetlen üzleti kapcsolatait a kolumbiai drogkartellel. A pénznek [főleg ha útja követhetetlen] nincs szaga. Miért ne seftelhetne Soros az ISIS-sel is, ha a drogkartellekkel megtette? Sokszor sok helyen emlegettem már, hogy az ISIST az Obama kormányzat hozta létre Hillary Clinton külügyminiszter, Mc. Cain szenátor és Soros tevékeny közreműködésével.
 

-----------------------------------------------

A másik írás  2017. február 9-én kelt. Szerzője a fentebb említett William Craddick.

A nem kormányzati szervezetek flottája, amely bevándorlókat szállít az EU-ba, szoros kapcsolatban áll George Sorossal, Hillary Clintonnal és más adományozókkal.

2016 novemberében a független európai hírforrás számos nem kormányzati szervezet tevékenységét tárta fel. A GEFIRA Aafrika északi partjaitól a Földközi-tengeren át bevándorlókat csempész az EU-ba egy hajócsoporttal. A Disobedient Media kutatásai azt mutatják, hogy a hadseregben (!) a hajókat támogató szervezetek egy részét Hillary Clinton adományozói és milliárdos George Soros által működtetett szervezetek finanszírozzák, jóllehet a hajók szponzorai által a flottában hozott intézkedések az EU joga szerint jogellenesek lehetnek, és esetleg fennállhat annak kockázata, hogy az ISIS munkatársai a migráns körében rejtőzve bejutnak az EU-ba.

I. A Földközi-tengeren működő nem kormányzati szervezetek által működtetett hajók flottája, mint az óra forog körbe Észak-Afrikából Olaszországba és vissza.

2016. november 15-én a GEFIRA  nyilvánosságra hozott bizonyítékokat arról, hogy a különböző nem kormányzati szervezetek több mint tucat csónakot használtak fel a Földközi-tengeren, hogy illegálisan szállítsák a migránsokat az észak-afrikai partról Olaszországba.

A fentebb említett GEFIRA portálon látható egy video, amely a hollandiai "népességcserét" szemlélteti. Hát erről van szó...

  

 

Az olasz parti őrség hajókat irányított a líbiai felségvizekre, ahol „mentési műveleteket” folytattak, és a bevándorlókat a fedélzetre vitték, mielőtt átadnák őket Olaszország szicíliai partjain. Ez lehetővé tenné a bevándorlók számára, hogy megkerüljék Máltát, amelyet az EU-ba belépő bevándorlók és menekültek fő elosztó központjaként használnak. A GEFIRA abból indul ki, hogy a holland, a máltai és a német nem kormányzati szervezetek megkönnyítik az embercsempészetet, és ezáltal nemzetközi bűnszervezetekként működnek.

II. A flotta több hajóját üzemeltető szervezet kötődése Soros Györgyhöz, ill. Hillary Clinton adományozóihoz

A Disobedient Media által végzett vizsgálat során feltárt információk azt mutatták, hogy a migráns flottával foglalkozó nem kormányzati szervezetek többsége pénzeszközöket kapott a Soros György együttműködő szervezeteitől, ill. Hillary Clinton pénzügyi támogatóitól.

A migráns offshore- segélyállomást MOAS 2014-ben alapították Christopher és Regina Catrambone vállalkozók. A MOAS a Topaz Responder és a Phoenix hajókat üzemelteti a migráns flottában. Catrambone úr a Hillary Clinton egyik fő adományozója volt, amely 2016-ban több mint 416 ezer dollárt adott elnökválasztási kampányára. A MOAS másik nagy támogatója az avaaz.org , amely 500 000 eurót adományozott a MOAS „kutatási és mentési műveletei céljára. Az org-ot Moveon.org , egy amerikai Soros tulajdonában lévő amerikai szervezet alapította . Az Openz.org a Moveon.org európai ágaként működik.

A Mentés a gyerekek civil szervezet csoportja az Astral-t üzemelteti a migráns flottában. A Gyermekek mentését részben Soros George Nyílt Társadalmi Alapítvány támogatja .

A Médicins Sans Frontiéres (MSF) számos hajót üzemeltet a migráns flottában - a Méltóság 1, a Bourbon Argos és az Aquarius. Az MSF szintén kapott támogatást a Nyílt Társadalom Alapítványtól .

A flotta más hajóit működtető szervezetek, mint például a Sea Eye, tagadjá, hogy a bevándorlókat szállítanának Olaszországba, annak ellenére, hogy a GEFIRA pontosan ezt tette.

Nem számít, hogy milyen jó szándékok lehetnek a különböző nem kormányzati szervezetek döntései mnögött, hogy hajókat üzemeltessenek flottában, tevékenységük illegális és ténylegesen aláássák az európai jogot. Soros George és más nagynevű támogatók pénzügyi részvétele kérdéseket vet fel a flottán belüli hajókat működtető különböző szponzorok valódi szándékait illetően.

Az EU-ba belépő bevándorlók közül sokan nem menekültek, és tisztán gazdasági okokból próbálnak belépni. A közelmúltbeli jelentések, arról számolnak be, hogy az ISIS terrorcsapat kezdi uralni az emberkereskedelmi hálózatokat Észak-Afrikában, és aktívan toborozza tagjait a bevándorló lakosság köréből, kis összegű készpénzt ígérve és az EU-ba való biztonságos belépésért. Az ISIS bevonása az emberkereskedelembe és a munkaerőtoborzásba azt mutatja, hogy valóban fennáll annak a lehetősége, hogy a hajókon működő, nem kormányzati szervezetek csoportjai (szándékosan vagy nem) segíthetnek a terrorizmusnak azáltal, hogy az EU-ba szállítják a titkos ügynököket.

* * *

Ezek után folytatom a saját prózámat. Szememben a fenti táblázatba foglaltak képezik a "corpus delictit" Soros ellen. Az ugyanis bizonyítható tény, hogy e szervezetek bonyolult hálózata létezik, működik. Ebből adódik a logikus és jogos kérdés: mi a lófasszal foglalkoznak ezek az NGO-k, azaz nem kormányzati, civil szervezetek, ha nem azzal, amit nem is titkolnak: Európa "elszínesítésével"?

Aligha kétséges, hogy erre a boltra Soros nem fizet rá. De csak az üzleti haszonért csinálja? Igaz, cinikus pimaszsággal maga jelentette ki többször, több helyen is... "Pénzt akarok keresni. Nem tehetem, és nem is fogom vizsgálni a társadalmi következményeit annak, amit csinálok. Nem érzek bűntu- datot, mert egy amorális tevékenységet végzek, amelynek semmi köze a bűntudathoz."
Teljesen világos. De jóval többről van szó mint harácsolásról. A zsidó cselekedeteit két érzület motíválja: a pénz szeretete és a gójok gyűlölete. Mérhe- tetlen kitartással engedelmeskedik mindkét késztetésnek. Soros nagy ember lehetne pusztán azáltal, hogy e szenvedélyeinek hódol. Soros azonban óriás, a világ fölé magasodó fenyegető kolosszus. Ez a jelenség már kilép az egyéniség köréből. Soros a cionizmus egyáltalán nem jelképes kígyója, akit/amit így beszéltet a 3. sz. Jegyzőkönyv. "Közölhetem önökkel, hogy ma már csak néhány lépés választ el célunktól. Már csak kis darabot kell megtennünk ahhoz, hogy a 'Jelképes Kígyó', amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba.
Ez nem ment olyan simán és gyorsan, ahogy a Bázeli Cionista Világkongresszus okos Mórickái elképzelték. Pedig kipróbáltak nagyon sok igéretes módszert: gazdasági válság, háborúk, éhinség. Ezzel biztosan tönkreteszik ugyan a gój népeket, de nem elég gyorsan, nem elég alaposan.

Sebaj! Kitalálták és már javában üzemeltetik az új fegyvert a gój államok/társadalmak biológiai degradálását a szó minden értelmében, azaz összes szinonímáit "kisebbít, redukál, mérsékel, visszafog, gyengít, csökkent, csillapít, temperál, enyhít, lefarag, megkurtít, karcsúsít, rövidít, leminősít, lefokoz, leértékel, lenéz, lefitymál, megvet, lekicsinyel" befogó módon. Ennek módszere migráns állatokat szabadítani a fehér nőkre. Ez perverzitás is. Hisz a zsidó legkedvesebb mulatságát: a fehér nő meggyalázását - megalázását engedi át másoknak. De hátha élvezik ezt is, így is? 

 

 

 

 [Emiatt még mindíg mentegetőznöm kell, de talán már nem olyan részletesen, mint a korábbi klipnél. A feliratok láthatási ideje rövidebb a kelleténél. Ígérem a harmadikban már nem lesz ilyen hiba.]

* * *

Nem szeretnék türelmes olvasóimnak kínos meglepetést okozni, de be kell jelentenem: ez az írás csak első része annak ami Soros és Orbán kapcsán a bögyömben van. Arra utalok ismét, hogy tessék - lássék "harc" folyik Soros és a Magyarországon garázdálkodó Soros NGO-k ellen. Az orbáni propaganda gépezet a Jobbik végvonaglásával szórakozik és érdemi válasz nélkül hagyja azt a példátlan uszítást ami országszerte folyik, különös tekintettel az ATV-re.

A következő írás tárgya az lesz, milyen jogi, ill. közhatalmi eszközök állnának egy tisztességes kormámy rendelkezésére ha tényleg meg akarná regulázni Soros vicsorgó ügynökeit. Írásomat emlékeztetőül két díszpéldánnyal zárom.

A következőt velük kezdem.

2019.02.17

Sz. Gy.