Frissítés: 2019.04.20

 

Harc a "terrorizmus" ellen.

Monstre razziák Németországban.

 

Meglódult az eddig hülye, vak, süket és béna rendőri apparátus, élén Német Szövetségi Alkotmányvédelmi hivatallal [AfD].  Kiderült, ugyanis, hogy a gázai gyermekek, öregek, betegek Németországból történő önkéntes segélyezése közvetlenül és súlyosan veszé lyezteti a német jóléti állam biztonságát és alkotmányos rendjét. 

A német rendőrség bestiális támadásának "hivatalos" ürügye, két segélyszervezet állítólagos kapcsolattartása a Hamasz terrorszervezettel. [A közlemény 2019. április 10-én 3: 03-kor jelent Európa és Oroszország , Németország , Nemzetközi szervezetek , Izrael , Közel-Kelet , Hírek , Palesztina , ENSZ hírügynökségein.] 

A német rendőrség a Német Szövetségi Köztársaság tíz államában egyidejüleg mintegy 90 létesítményt [lakást, irodát, stb.] rohant meg, hogy megbénítsák azokat a  jótékonysági szervezeteket, amelyekről feltételezhető, hogy „pénzzel és propagandával" segítik a Hamász szervezetet." 

Hors Seehofer belügyminiszter azt mondta, hogy a razziák fő céljai a WorldWide Resistance-Help  és az Ansaar International voltak. Őket azzal vádolják, hogy pénzeszközöket gyűjtenek a EU által terrorista szervezetnek minősített Hamasz számára, amelynek segélyezése tiltott. A két segélyszervezet azt a Hamaszt támogatta, propaganda kampányokon keresztül is, amely az ostromolt gázai enklávét irányítja. Aki a humanitárius segítségnyújtás örve alatt támogatja a Hamaszt, figyelmen kívül hagyja alkotmányunk alapvető értékeit, és "sok törvényes segélyszervezet" elkötelezett tevékenységét diszkri minálja” - mondta Horst Seehofer.

A miniszter úr nyilván azokra a Soros György zsoldjában álló "törvényes segélyszervezetekre" gondol, amelyek migránsok csordáival árasztották, árasztják el Németországot és igyekeznek elárasztani egész Európát. Vélhetőleg azt tartja alkotmányuk alapvető értékének, hogy migráns állatok tömeges
erö szakot követhessenek el Kölnben, Hamburgban, Berlinben Düsseldorfban és máshol - közterületeken német nők, köztük gyermeklányok rovására. Az is alkotmányos érték, hogy a rendőrség és s sajtó napokig hallgasson a történtekről, ill. az elkövetők származásártól. Majd az esetet bagatellizált formában tálalja. Az elkövetőket pedig futni hagyja.

Egy kis hangulati blokk a "kölni nászéjszaka", vagyis a kétféle kultúra ünnepélyes találkozásának, utórezgéseiről.
"
Angela Merkel kedden reagált a szilveszter este a nők ellen elkövetett tömeges, kölni támadásokra. A válságülést követően felhívta Köln főpolgármesterét, Henriette Rekert, hogy a nők ellen elkövetett szilveszteri támadásokról beszéljenek. A német kancellár felháborítónak tartja és undorítónak nevezte a támadásokat és szexuális zaklatásokat, amelyekre a jogállamnak kemény választ kell adnia. Merkel hozzátette, hogy a bűnösöket minél előbb meg kell találni, és származásukra és a hátterükre való tekintet nélkül meg kell büntetni. Köln főpolgár mestere a keddi válságülés után arról beszélt, hogy nincsenek olyan bizonyítékaik, amelyek arra utalnának, hogy a nők elleni erőszakot menekültek követték volna el. Henriette Reker az erről szóló feltételezéseket abszolút felelőtlennek nevezte. Wolfgang Albers kölni rendőrfőnök elismerte, hogy hiba volt másnap azt arról beszélni, hogy a városban nyugodtan telt a szilveszter este. A főpályaudvar előtt intézkedő rendőrök már a helyszínen értesültek a támadásokról, de csak másnapra állt össze nekik, hogy ezek tömeges méreteket öltöttek, mikor megérkeztek az áldozatok panaszai.
Ami Albers urat illeti, nem kellenek fiziognómiai ismeretek annak megállapításához, hogy egy abszolut kretén. Henriette kisasszony rosszindulatú közömbösségét - Soros surranó Euróin túl - az magyarázza: neki semmi esélye se' lett volna, hogy megkúrják a kölni placcon...

Ami engem illet, az épületes kölni eseményeket méltattam annak idején, kitérve a két mocsok szerepére is. Dehát ezek csak Merkel kutyái. Viszont Merkel ez a zsidó luvnya,  néhány percentes népszerűség csökkenés és némi "szélsőjobbos" békétlenkedés után, még mindíg abban a helyzetben van, hogy rendőr rohamokat vezényelhet. Itt a baj. Ez teszi szükségessé a Hamász bekapcsolódását a migrációs folyamatba. Erre lentebb térek ki.

Most pedig lássuk a "bűnös" segélyszervezeteket a WWR-Help-et és Az ANSSAR Internationalt.

Mindkettő létezik, szabályos bejegyzés alapján működnek. Céljuk a cionizmus áldozatainak segítése az egész világon, különös tekintettel a Gázai övezetre.
Helyzetértékelésük lényege a következő.

Közel kétmillió palesztin, akik nagy része menekült, zsúfolódott össze, egy keskeny part menti földsávon. A Hamász, mint fegyveres erő és politikai szervezet 2007-ben vette át a Gázai övezet irányítását, miután szabályosan megtartott választáson legyőzte a PFSZ hez tartozó al Fatah pártot. A választási győzelem ellenére Izrael ostrom alá vette a Gázai övezetet, hogy megbüntesse a palesztinokat amiért egy az al Fatahnál radikálisabb iszlamista pártra szavaztak.

Az enklávé létrejötte óta  elmult 12 év alatt Izrael három pusztító katonai támadást indított, megölt többezer embert, és elpusztította az övezet (Strip) infrastruktúráját. Ezzel egyre fokozódó humanitárius válságot idézett elő, amelyet az energia- élelmiszer- ivóvíz- gyógyszerhiány és az egészségügyi szolgáltatások kritikus mértékü romlása jellemez. Egy 2015-ös ENSZ- jelentés arra figyelmeztet, hogy a Gázai övezet 2020-ra lakhatatlanná válik.
 

A fentebb kitett hírportál elolvasásra javasolja a gázaiakat öngyilkosságbe kergető A megalázás politikája
c. írást is, megrázó emberi sorsok ábrázolásával. 

A német rendőrség által megtámadott szervezetek honlapjakon azt állitják, nem tesznek mást minthogy adományokat gyűj tenek a Gázai övezetben, Szomáliában, Szíriában és más országokban élő emberek számára. A düsseldorfi székhelyű Ansaar International egy olyan támogató szervezetnek nevezi magát, amely a világ minden táján projekteket működtet és azt állítja, hogy Németországban 600, a világon körülbelül 2000 tagja van.

A szervezet egy német nyelvű tanulmánya kimutatja, hogy egészségügyi szolgáltatásokat, vízellátást, szennyvíz kezelést végez, árvaházakat tart fent és oktatást nyújt Afrikában, Ázsiában, Európában, a Közel-Keleten és Amerikában. Gázában a sürgősségi élelmiszer segélyt, vizet, villamos energiát és iskolázást biztosít. Vannak akik hálásak érte...

Ezek után mellőzhetetlen kitérni arra hogy a világ "legerkölcsösebb" hadserege az IDF ill. légiereje az IAF hogyan "kezelik" a palesztin kérdést, különös tekintettel a Gázai övezetre. A zsidó terror kedvelt eszközei közül, az éheztetésnél és szomjaztatásnál csak egy kegyetlenebb van: a gyermekek megsebesítése, megölése olyan - a nemzetközi jog által tiltott - fegyverfajták alkalmazásával, amelyek fokozott hatékonysággal és különös kegyetlenséggel pusztítják az emberéletet.

A keresztre feszített palesztin népet az alábi "morbid" képekkel ábrázolom, annak érzékeltetésére, voltaképp kit üldöz a zsidó ribanc titkos és nemtitkos rendőrsége.

 
*

-----------------------------------------------------------------------------   

Egy képet utólag teszek fel.

Önmagáért beszél, mégis nevet adtam neki: "búcsú a kistestvértől"...

Nem vagyok érzelgős, a kép láttán mégis elszorul a torkom. Emiatt a gombóc érzés miatt nem dolgoztam ki és nem tettem fel amikor a cikket írtam. Most mégis rászántam magam egy hamis "próféta" miatt.

2019. ápr. 19-én nagypénteken Kozma Imre atya a Hir TV képernyőjén adta elő húsvéti bölcsességeit. "Az isteni erőtér azt a világot jeleníti meg, hogy a rosszat jóval viszonozzuk, hogy irgalmasok vagyunk, megbocsátunk, így meg tud jelenni a szeretet ereje, ami életösztön. ... Az embereknek bele kell helyezkedniük abba az isteni erőtérbe, ahol a rosszat nem a rosszal, hanem jóval kell viszonozni."
Az isteni erőtérben, a megbocsátás jegyében  garázdálkodott többszáz éven keresztül a "Szent Inkvizició", emberek millióit pusztítva el, bestiális kínzatás után.
Nem tudom pontosan, hogy a Római Katolikus Egyház "isteni erőtérben" pohosodott pedofil disznói milyen magasztos elvek jegyében becstelenítik meg és teszik testi lelki nyomorékká a kisgyermekek tízezreit. Biztos van valami kenetteljes formula erre is.

Egy "isteni erőtérben" az Életfa gyenge kis rügyeire kell(ene) a legjobban vigyázni, hogy általuk a Fa is megújuljon, növeked jék. Jól tudják ezt a kártevők, akik a rügyeket igyekeznek elpusztítani. Ezt teszi ma a két "erkölcsös" haderőnem az IDF és az  IAF.

Ami Kozma atyát illeti a szíriai helyzet ismeretében a következőket nyilatkozta a Magyar Idők-nek [2015.10.27].
"Vannak nyilvánvalóan a bevándorlók között olyanok, akik az üldözöttek közé sorolhatók, de ők egymásnak köszön hetik ezt a helyzetet, egymással veszekedtek a szunniták és a síiták, és jobbnak látta egyik, vagy másik, hogy elmene küljön onnan, de azért az igazi üldözöttek a keresztények."
Az agyamra megy, ha valaki ilyen tapló és ennyire nem látja, vagy ennyire félremagyarázza a helyzetet. Az "atya" ne vette volna észre, hogy Izrael - többek között Szíriában is - népirtó hadviselést folytat? Akkor is rögtön felrobbanok ha meghallom a sorrendben harmadik metélt egyházfő Erdő Péter kenetteljes, zsíros, semmitmondó szavait. Eztán így leszek Kozma "atyával" is. Az "isteni erőtérre" valóban nagy szükség van. Ebben azonban nem lehet helyük se a kozmáknak, se az erdők nek.

2019.04.20.

-----------------------------------------------------------------------------   

Ami pedig a Hamászt illeti a téma kapcsán az alábbiak jutottak eszembe.

A zsidók [Soros] nagyrészt értéktelen, fanatikus és veszélyes emberanyaggal akarják telepumpálni Európát, akiket - ha a "helyzet" megkívánja - rá fognak uszítani a fehér "bennszülöttekre". A rendőrség pedig asszisz tálni fog ehhez.

Nincs olyan erő, amely megvédhetné a fehér nőket, gyermekeket. A "szélsőjobb" szervezetek "harca" kimerül az egyenruhás utcai parádézásban, amelyet a rendőrség rendre szétver. A "nácik" pedig jámboran hagyják magukat megbilincselni.

A helyzet tehát kilátástalan, hacsak...

Hacsak a migráció spektruma spontán módon ki nem bővül kiképzett, harcedzett, halálraszánt harcosokkal. Ilyenek pl. a libanoni Hezbollah, ill. a gázai Hamasz harcosai, az alagútháború hősei, mesterei.

Reguláris erőik "otthoni" harcászati lehetőségei nem kedvezőek a nyomasztó izraeli légifölény miatt. Továbbá azért sem, mert ahonnan a palesztinokat még nem írtották ki, vagy nem üldözték el a zsidók öles falakkal és rafinált beléptető rendszerekkel védik felsőbbrendű önmagukat.

De mi történik akkor, ha egy ilyen marcona harcos megborotválkozik, elegáns civil ruhát ölt, bankkártyát dug a zsebébe és őgyelegni kezd valamelyik európai nagyvárosban? Azt fogja látni, hogy a Közelkeleten úgyszólván hozzáférhetetlen felsőbbrendűek százszámra tenyészkednek, pöffeszkednek a legelegánsabb helyeken. És mit tesz ha e látványra beugrik az "otthon" meggyilkolt, megsebzett, csonkolt kisgyerekek látványa?

Ne engedjük kalandozni fantáziánkat. A faji háború egy lehetséges perspektíváját vázoltam fel, ahol az elpuhult, elgyávult fehér faj, "tanácsadók" segítségével, kiléphet a vágóállat szerepéből. 

2019.04.19

Sz. Gy.