Folytatások: 21.03.11 - A vírusgazda nyomában. 21.03.14 -  A kocka el van vetve 21.03.15 - A nagy leállítás. 21.03.25 - A térdelő rendőr. 21.04.05 - Boci - vakci. Új csatatér nyilik nagy vezérünk a Mindig Viktor 
előtt? 21.04.07 - Húzd meg - ereszd meg játék a birkadodályban. 21.04.26-i folytatás. Mindig Viktor újabb ajándéka bamba magyaroknak: vakcina útlevél. 20.05.12. A Pandémia c. írás folytatása. Petició - epidémia. Marhákkal vagyok körülvéve? 21.05.12 A vakcina logika c. írás befejező része. Már nem konteó. Chipek a vakcinában.

 

Vakcina logika.

Élethalálharc a vírus ellen.

Nincs a világon bonyolultabb jelenség, mint a Covid-19 vírus és a leküzdése érdeké ben (?) folyó vakcina-program. Ezek "szakmai" szempontból értelmezhetetlenek az Internetet elárasztó információ, ill. dezinformáció irdatlan tömege miatt.

Csak a bölcs görögök által feltalált [formális] logikai elemzés vezethet eredményre abból a szempontból, hogyan vélekedjünk és viselkedjünk ebben a létünket fenyege tő helyzetben.

A témát ezzel a módszerrel próbálom megközelíteni.

Nem vitatható, hogy valami károkozó kórokozó kerülget bennünket, de nem tudjuk mi az és hogyan védekezzünk ellene.

Elfogadhatjuk, hogy nem mikro-méretü baktériummal, hanem valamilyen nano-méretü vírussal van dolgunk, csak az a kérdés: természetes, vagy mesterséges vírusról van e szó? Ha valaki az utóbbira mer tippelni és nem regisztrálja magát a vakcinára, rögtön felzendül a kórus, hogy hülye, bunkó, rasszista, konteó-költő, vagy más hasonló emberalatti lény.

Aki így ítélkezik nem tud a parányok új birodalmáról a "nano-világról", vagy úgy tesz, mintha nem tudna róla. A logikusan gondolko dó elme, mielőtt ítélkezne, kirándulást tesz ebbe a nem látható, mégis való világba és csak hüledezni tud azon amit róla megtud.

"Az emberi szervezetbe injektálható aprócska gépek, vagyis a nanorobotok újabb fejlődési szakaszhoz értek, így az orvostudomány is közelebb került egyes gyógyíthatatlan betegségek megállításához. az orvostudomány csendben ünnepli a nanotechnológia és robotika, vagy ha úgy tetszik "nanorobotika" terén elért teljesítményt.tudósok olyan, az átlagember számára nehezen felfogható adatokkal dobálóznak, mint egymillió darab, önmagában láthatatlanul apró kis robot ... A hasonló hírek ámulattal vegyes rettegést keltenek, hiszen a tudományos fantasztikus történetek és összeesküvéselméletek tengerében nehéz nem gondolni a hasonló fejlesztésekben rejlő veszélyekre.

A szenzációs hírek hamar elfakulnak. Már injektálni se szükséges.  
"Aprócska nano szerkezetek a pálcika vattáján, bekenhetők az ember orrába, garatába egy PCR tesztelés során! Ez a tampon az apró készülékek tucatjait tartalmazza."

A "robotkák" hipp - hopp többet tudnak az emberről, mint az sajátmagáról.
A big data, alkalmazott AI (mesterséges intelligencia) alapú döntéstámogató rendszerek egyre inkább képessé válnak megismerni az adott embert. Az emberi viselkedésben meglévő ismétlődő minták folyamatos megfigyelésével pontos képet festhetnek egy emberről. Emiatt előfordulhat, hogy az új technológiák jobban tudják majd, mi is kell egy embernek, mint saját maga. Képzeljük el, hogy ha bioszenzorok figyelik folyama tosan a testünkben lezajló folyamatokat és az egyes eseményekre adott reakciókat (például szerotonin, dopamin vagy egyéb hormonok szintje), monitorozzák összes tevékenységünket, kapcsolatunkat, mindezt prekoncepciók és önáltatás nélkül. Az 'ismerd meg önmagad' kiszervezése a fenti hitrendszer legfőbb pillérjét veszélyezteti, mert megbukhat az én tudom a legjobban, nekem mi is a jó elv. Mindez teljesen új viselkedési mintákhoz vezethet.

 
A robotok egyébre is képesek. A testbe robot-alkatrészekként [modulok] bejuttattva megkeresik egymást és, mint egy leendő űr állomás külön-külön fellőtt moduljai, bonyolult szerkezetté épülnek össze, ilyen meg olyan feladatok ellátására.

E parányokat szeretik az orvostudományt, ill. a gyógyítást szolgáló csoda-kütyükként reklámozni, de csak a hülye nem gondol arra, hogy a titkosszolgálatok ne fognák munkára ezeket a szuper-okos kis kémeket.

A (formális) logika talaján gondolkodó ember eleve számol azzal az eshetőséggel, hogy az ereiben csörgedező vérben hemzseg nek, vagy rövidesen hemzsegni fognak a nála okosabb nanorobotok. Megpróbálja elhessegetni még a vakcinázás gondolatát is, réseket keresve a vakcina-propaganda- katyvaszban. Vannak ilyen rések bőven...

2021.03.05

* * *

A vírusgazda nyomában.

Az első számú világ probléma vitathatatlanul a Bill Gates vezetésével folyó  "Pandémia Hadművelet", amelynek távoli, de világosan megfogalmazott célja az emberiség létszámának drasztikus csökkentése és az életben ha gyottak mentalitásának [gondolkodási módjának] gyöke res megváltoztatása.

Ennek egyik eszköze a világszerte beindított oltási  program, a "vakcinázás." E program magyarországi megbízottja, Gates honi cinkosa, Orbán Viktor.

De miről van szó tulajdonképen? "A védőoltás (vakcina) gyengített vagy elölt kórokozókat, azok fragmentumait (részeit) vagy kész ellenanyagot tartalmazó készítmény. Beadásának célja a szervezet specifikus ellenállásának fokozása, mesterségesen előidézett immunitás. A védőoltások beadása után (mesterséges immunizáció) a szervezetben védettség alakul ki az adott kórokozóval szemben. Amennyiben egy közösségben elég embert oltanak be egy adott betegség ellen (az átoltottság elér egy bizonyos szintet), kialakul az adott betegséggel szembeni populációs szintű védettség (nyájimmunitás).

Ez orvosi kifejezéssel  profilaxis, azaz  megelőző védekező intézkedést jelentene, de erről van szó valójában?

A fenti idézetet érdemes többször elolvasni és figyelmesen értelmezni. Azt jelenti ugyanis, hogy a kórokozót az orvostudomány azonosította és képes azt manipulálni, a meghelőzés szolgálatába állítani. De mivel mesterséges vírusról van szó Gates boszorkány konyháíiban akár naponta lehetséges újabb, a korábbiaknál gyorsabban terjedő és veszélyesebb vírusokat létrehozni és "piacra dobni."  A vírus gyártás és a vakcina előállítás ugyanolyan viszonyban vannak egymással, mint a bűnüldözés a bűnnel: folytonosan kergeti, de sohase tudja beérni. Most épp a brazil mutáns a sláger de lehet, hogy holnap már új "primadonna" lép a helyébe. Virológusok tudják megmondani - néha meg is mondják - meddig piszmog a tudomány, mire előállítja a vakcinát, amelynek  haté konysága igencsak változó. Az egész olyan mint a handycap futtatás a lóversenyben.

Hasonló a helyzet a droggyártás a drogtesztek kifejlesztése vonatkozásában is. A lemaradás itt is törvényszerü és állandó. Ebben a késedelmi zónában működik a drogkereskedelem.

A hülyítő, sokkoló, bosszantó kormány propaganda úgy követi ezt a versenyfutást, hogy az új vírus beharangozását követően szinte nyomban bejelentik, hogy az alkalmazott vakcinák az új mutánssal szemben is hatásosak. A hazug ember igy marad le a sánta kutya mögött, hisz ez az állítás fizikai, orvosi és logikai lehetetlenség.

Nem tudom, felfigyelt e olvasóim közül valaki arra hogy sajtónk már "oltási kampánynak" titulálja a programot, ami helyesen tükrözi a tárgyát, mivel a kampány "rendszerint rövidebb időre szóló, széles köröket érintő agitációs munka vmely politikai vagy társadalmi feladat megvalósítása érdekében."

A kampányolás valóságos tudomány, amit szellemesen jellemez a "Bevezetés a Kampányológiába c. tanulmány. "Ha a politika a lehetôség mûvészete (ahogyan Bismarck megfogalmazta), akkor a kampány a lehetséges befolyásolásának mûvészete, sôt a dolgok megváltoztatásának mûvészete, mások szerint egyenesen a 'lehetetlen mûvészete', így óhatatlanul a propagandával, a manipuláció és agitáció formanyelvével rokon és a politikai kommunikáció sokszor nem éppen pozitív elôjelû örökségét hordozza. Ebbôl fakadnak veszélyei és azok az alapvetô etikai problémák és kérdések, amelyek kampányolás során állandóan felmerülnek

A vakcinázást körüllengő makacs hazudozás egyben leleplező is. Azt valószínűsíti, hogy nem az oltás hatékonysága, hanem az oltóanyag befecskendezése, vagyis a kis kütyük szervezetbe juttatása a lényeg.

Vegyük most szemügyre a "vakcina kínálatot", előre bocsátva, hogy a vakcinakereskedelem a világ legpiszkosabb és legjövedel mezőbb üzletágává növi ki magát a szemünk, ill. az orrunk előtt.

A vakcinagyártást a borányok úgy kísérik, mint a legyek a tehenet. A disznólkodásban a "márkás" cégek járnak elől, mint pl. a Pfizer, a zászlóshajó. A téma terjedelmes irodalmából egy közleményt ismertetek, amely a New York Timesben -ben jelent meg.
"Az oltások általában évekig tartó kutatást és tesztelést igényelnek, mielőtt a klinikára eljutnának, de 2020-ban a tudósok versenybe kezdtek, hogy rekord idő alatt biztonságos és hatékony koronavírus vakcinákat állítsanak elő. A kutatók jelenleg 75 vakcinát tesztelnek emberen végzett klinikai vizsgálatok során, és 21 a teszt utolsó szakaszába érkezett.
 Jóváhagyva több országban. A Pfizer
sürgősségi felhasználási engedélyt kapott az Egyesült Államokban, az EU-ban és más országokban.

De mit jelent a teszt, ha sürgős?

Egy vakcina fejlesztési ciklusa, laboratóriumtól klinikáig.
Preklinikai vizsgálat:
A tudósok egy új vakcinát tesztelnek a sejteken, majd olyan állatoknak adják be, mint az egerek vagy a majmok, hogy lássák, termel-e immunválaszt.
1. Fázis biztonsági kísérletek: A tudósok kevés embernek adják be az oltást, hogy teszteljék a biztonságot és az adagolást, valamint megerősítsék, hogy stimulálja az immunrendszert.
2. Fázis kiterjesztett vizsgálatok: A tudósok több száz csoportba osztott embernek adják be az oltást , például gyermekeknek és időseknek, hogy lássák, az oltás másképp hat-e bennük. Ezek a kísérletek tovább tesztelik a vakcina biztonságosságát.
3. Fázis Hatékonysági kisérletek. A tudósok több ezer embernek adják be az oltást, és várják, hogy hányan fertőződnek meg, összehasonlítva a placebót kapó önkéntesekkel. Ezek a vizsgálatok meghatározhatják, hogy a vakcina véd-e a koronavírus ellen, mérve az úgynevezett hatékonysági arányt . A 3. fázisú vizsgálatok is elég nagyok ahhoz, hogy viszonylag ritka mellékhatásokra utaljanak.
Korai vagy korlátozott jóváhagyás: Számos ország 'sürgősségi' engedélyt adott 'előzetes' bizonyítékok alapján arra, hogy biztonságosak és hatékonyak. Kína, Oroszország és más országok megkezdték az oltások beadását, mielőtt a 3. fázisú kísérleti adatok nyilvánosságra kerültek. A szakértők arra figyelmeztettek, hogy komoly kockázatok merülnek fel ezeknek az eredményeknek az előrehaladásával szemben.
Jóváhagyás. A szabályozók felülvizsgálják a vakcinák gyártásának teljes eredményeit és terveit, és eldöntik, hogy megadják-e a teljes oltalmat.
Kombinált fázisok. A vakcina fejlesztésének felgyorsításának egyik módja a fázisok 'egyesítése.' Egyes vakcinák például az 1/2. Fázisú kísérletekben vannak, amelyeket ez a nyomkövető mind az 1., mind a 2. fázisnak számítana.
Szünetettetett vagy elhagyott fejleszések. Ha a nyomozók aggasztó tüneteket észlelnek az önkénteseknél, felfüggeszthetik a vizsgála tot. Vizsgálat után a tárgyalás 'folytatódhat', vagy 'elhagyható.'

Ha ezt a szöveget is figyelemmel olvassuk nyomban szembetűnik. hogy mennyire zavaros és logikátlan. Egy jellegzetes, se füle se farka, zsidó kutyulmány az egész.

Ha vakcináról, azaz egészség-védő "óvszerről" beszélünk, csak arról lehetne szó, hogy a vakcina nem hatásos és a beoltott személy megkapja a Covid-19 fertőzést. De egyáltalán nem erről van szó, hanem arról, hogy a vakcina (!) betegíti meg az egészséges (!)  beol tott személyt. Ha egy enyhe hatásu hashajtót reklámoznak mindíg elhangzik a figyelmeztetés: "az esetleges kockázatokról és mel lék hatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét." Ha kíhúzom a dobozból a papirt, egy apró betűkkel írott hosszú litániát látok, amiből alig ért az ember valamit.

De mik a "gyors-vakcina" kockázatai és mellékhatásai? Erről nem adnak a szúrás előtt betegtájékoztatót. A kezelőorvos futószala gon szúr, gyógyszerész pedig nincs rendelve a művelethez.

Ha az ember az Interneten a mellékhatásokról [utóhatások] után érdeklődik milliószám kapja a találatokat. Ezeket nem lehet sorra kinyitogatni és elolvasgatni. A szúrópróba módszer olyan "hivatalos" és "tudományos" közleményeket eredményez, amelyek szerint a komplikációk száma az oltások számához viszonyítva 0.5 %-on belül van. Nem lell virológusnak lenni annak a megállapi tásához, hogy ez képtelenség, pontosabban gyógyszer marketing.

Rafinált vallatás eredményeként a Google kipöttyent néhány gyöngyszemet, pontosabban valós, ill. drámai adatot [közleményt] a vakcina garázdálkodásáról. Ezekre itt hivatkozom, belőlük idézek. A közleményeket, szám szerint hármat, HTML formátumban külön is felteszem, hogy az olvasó ellenőrízhesse állításaimat.

Az első írás a Németországban beoltott idős - amúgy egészséges (!) - emberek tömeges "elhullásáról" szól. Külön érdekessége, hogy szerzője Martin Adam, vagyis Márton Ádám, magyar.

Hamar rájött, hogy a németországi vakcina program központi szerve a korábban nagytekintélyü, mára a merkeli kurzus szintjére züllött, Robert Koch Institut [RKI] a vakcinázás adatait oly módon gyüjti és kezeli, hogy azok a folyamat statisztikai elemzésére alkalmatlanok. Az amorf adattömeg elem zésének céljára egy bonyolult "rejtvényfejtő" számítógépes programot alkotott és nekiment a "kásahegynek".

Megállapításainak csupán a lényegét idézem itt. A többi a róla szóló írásban.
"Az idősek korcsoportjában 2020.01.01-től 2020.12.27-ig terjedő időszakban bekövetkezett, úgynevezett Covid-19 halálesetek számát a 2020.12.28-től 2021.02.24. közötti időszak adataival öszehasonlítva az eredmé nyek több mint ijesztőek. A koronavírussal összefüggő halálesetek száma az elmúlt 2 hónapban szinte mindenhol legalább olyan magas volt, mintaz előző 12 hónapban. 51 megyében a halálozási arány több mint négyszeres, 22 megyében még több mint hatszoros volt. A következő grafikon ezt mutatja be a 22 megyében, ahol a halálozás kevesebb mint 2 hónap alatt több mint hatszor magasabb, mint a 2020-as (majdnem) egész évben, ill. az 51 megyében, ahol több mint négyszer magasabb a halálozási arány.
A többit lásd a hivatkozott tanulmányban. 

A második "írás" szerzője egy egész stáb, amelynek "vezérkutyája" az előbbi magyar: Márton Ádám.

A tanulmány a kormányok által alkalmazott kényszerintézkedések szükségtelen voltát és a más [információs] módszerekkel tötténő helyettesítés lehetőségeit tárgyalja. Megállapítja, hogy a fizikai távolságtartás szabályai, a kijárási tilalmak, a kereskedés korlátozása [boltbezátrások], egyes szolgáltatások tiltása, stb. súlyos gazdasági károkat, az embereknél mentális károsodást idéznek elő, mert ezeket alapvető emberi jogaik korlátozásaként élik meg.

A szerzők szerint az amúgyis előtérbe került digitalizácó ma már lehetővé teszi a "zsufoltsági gócok" kialakulásának észlelését és az emberek egyidejü tájékoztatását. Kisérletek alapján vélelmezik, hogy az emberek - saját jól felfogott érdekükben is - kerülni fogják ezeket a helyeket, miáltal a zsúfoltság elkerülhető, vagy annak mértéke jelentősen csökkenthető. Ez ráadásul sokkal szélesebb körben motíválja az embereket, mint a nyomukba uszított rendőr ilyen vagy olyan inzézkedése.

Egy rövid idézet a tanulmányból.

"
Ez a megközelítés ráadásul nemcsak az állampolgári jogok védelmét segíti elő, hanem lehetővé teszi a döntéshozók számára a gazdasági veszteségek megakadályozását, például a szolgáltatók üzletek (ideiglenes) bezárására kényszerítését. Ezenfelül, bár ez a kockázat visszaszorítása különösen releváns az olyan járványok elleni védekezésben, mint a COVID-19, más fertőző betegségek (pl. A szezonális influenza) terjedésének visszaszorítására is alkalmas. Így megállapításaink értékesek az egyének védelmében a világjárványokon belül és azon kívül is. és különösen a nagyon azonnali tömeges információk lehetővé teszik egy önszabályozó mechanizmus számára, hogy a felhasználók önkéntelenül is hozzájáruljanak a COVID-19 visszaszorításához, kiegészítve és részben enyhítve a paternalista kormányzati beavatkozások szükségességét.
Tegyem hozzá: egyáltalán nem biztos, hogy a kormányzatok hajladók lennének kezeikből kiengedni az "erőszak monopóliumát", hisz a lakosság terrorizálása a "vakcinahatás" fokozásának segédeszköze. Valahol olvastam és majd előásom azt a tanulmányt, amely kimutatja, hogy az arc kötelező eltakarása egymagában a személyiség elnyomásának ősi bevált módszere. A maszkok fölöslegességéről, sőt káros mellékhatásairól tanulmányok sokasága jelenik meg. Nálunk is úgy kezdődött, hogy a zárt terekben kötelező a viselet. Aztán már a közüzemi járművek megállóhelyein, ma meg már a nyílt utcán is viselni muszáj ezt a kellemetlen és idétlen tartozékot.   

A harmadik írás egy idősotthon lakóinak vakcinahaláláról szól. Itt az idézettel kezdem.
"A demenciában szenvedő 31 idősotthoni lakóból 7 ember halt meg a Pfizer-vakcina első adagja után , nyolcadik pedig halálközeli volt az interjú rögzítésekor. A második adag után további 11 lakó súlyosan megbetegedett és további 1 meghalt. Más szavakkal, a lakók 25% -a azonnal meghalt, 36%-a pedig rövid időn belül súlyos egészségkárosodást szenvedett. A videó azonosítatlan felvételeket tartalmaz az idősek otthonából, ahol egy három vagy négy fős csapat, köztük egy egyenruhás katona oltja a lakosokat, sok esetben erőszakkal. A felvételek aggasztóak, mivel néhány ember ellenáll, ennek ellenére beoltják őket. 

Ez a dolog, a következők miatt, átkozottul cikis.

A tudományos és köznapi gondolkodás egyaránt él az extrapoláció módszerével, ami annyit tesz, mint ismert tényből ismeretlenre következtetni, ill. egyedi esetből általánosítani.

Az állam vérebei, a "közegek", általános szabályzatok alapján járnak el. Ha Németország idősotthonainak számát és az ápoltak összlétszámát kimutatjuk adva van az extrapolációs lehetőség annak vélelmezésére, hogy a 31 lakóra vetített 25%, ill. 36 % hány meggyilkolt, illetve megbetegített ["perspektívikusan" meggyilkolt] öreget jelent?

Ennél az extrapolációnál csak egy önkényesebb valami van: azt vélelmezni, hogy a szóbanforgó eset egyedi, mindenütt máshol a "közegek" eljárása "szabályos" volt, bár a szabályt nem ismerjük.

- - - - -

Nem akarnék ezen a ponton valami konteót megereszteni, de eszembe jutott valami. 

Mint kilencvenéves debreceni lakost kifejezetten érdekelnek az öregeket is érintő debreceni események hírei. Valami jótét szomszéd-lélek bedobott a postaládámba egy március elseji Hajdú Bihari Naplót. Unalmamban felütöttem és mit olvastam benne?

"A Debreceni Egyetem Klinikai Központja az országban egyedülálló ellátási formát, úgynevezett Post-Covid Szakambulancia-hálózatot hozott létre. A Covid19-után sokan még hónapokig szenvednek a tünetektől. A speciális szakambulanciákon az ő gondozásukat látje el az intézmény. A Covid-19 fertőzésben szenvedő betegek jelentős részénél a megbetegedést követően heveny tünetek jelentkeznek, amelyek az esetek 10-20 %-ában a felgyógyulás után is elhúzódóan fennmaradnak.  Ezeket a tüneteket összefoglaltan  post-covid állapotnak nevezik.
Ezeken túlmenően szerteágazó panaszok - lülönféle légúti, szív- és érrendszeri, véralvadási, idegrendszerui, mozgásszervi, pszichiátriai, emésztőrendszeri, fül-orr gégészeti vagy bőrgyógyászati problémák alakulhatnak ki.  Ismert  az is, hogy a Covid-19-es fertőzés hosszú távú következményei nem mutatnak összefüggést a heveny fertőzés súlyosságával. A 12 héten túl fennmaradó,vagy visszatérően erősödő tünet(ek) akadályozzák a betegek megszokott életvitelét és a munkába való visszatérést - mutatott rá a Napléónak ejuttatott közleményében az egyetem.

Először az ütött szöget a fejembe, mit ér a vakcina, ha külön intézetet kell létrehozni a tökéletlen gyógyulási esetek vizsgálatára.

A Klinikai Központ közleménye sulyos vészjelzés is lehet.

A Napló cikke az orwelli "újbeszél" felismerhető elemeit tartalmazza; vélhetőleg, a közlemény szóhasználatát követve. Én eddig úgy tudtam, az tekinthető gyógyultnak, aki tartósan tünetmentes. Fent viszont azt olvasom, hogy van olyan "gyógyult" akinél súlyos tünetek jelentkeznek, ő tehát a "post-covidos állapotú gyógyult". Kérdés, hogy az ilyen "felemás", se hús, se hal embernek dukál egyáltalán a táppénz? Mennyí és mennyi időre? A táppénztörvény tételesen sorolja fel, kik a keresőképtelenek. A keresőképtele n ség megállapításának szigorúan körülírt feltételei vannak. Az első és legfontosabb, hogy valaki munkáját betegség miatt nem tudja ellátni. De az ex-kovidos felgyógyult, vagyis nem beteg, munkáját tehát el tudja látni? Vagy mégse?

Azután gondoltam, itt is extrapolálok egy kicsit, inkább kérdés mint feltételezés formájában. Csak a gyógyult betegekre, vagy az oltással megbetegített egészségesekre is kiterjed az új intézmény áldásos tevékenysége? Mi van ha egészséges ember "injektá lása" után mutatkoznak ilyen meg amolyan tünetek? Ezeket nem vizsgálják? Vagy nem Debrecenben vizsgálják, hanem máshol? Hol máshol?

Ma reggel írás közben nyitottam az E-postafiókomat és főbekólintott egy új hír.
"Nemzeti oltóanyaggyár épül Debrecenben 55 milliárdért? A jövő év végére már  termelni fog.  Aki abban bízott, hogy feloldják majd a korlátozást, ha engedelmeskedik a "vakcináciknak", az hatalmasat fog csalódni. 2025-ig nem változik a helyzet. A John Hopkins Egyetem honlapján pedig fenn van az azt követő időszak terve is. 2022-ben nem lesz választás Magyaországon! A sorsunk már eldőlt titkos megállapodásokkal, amiért miniszterelnökünk felvette a júdáspénzt. Ez a dátum azt is mutatja, hogy Orbán Viktor hosszú távra tervez. Neki már be van ígérve, hogy a megalakuló Világkormány magyarországi kormányzója lesz. Minden az orrunk előtt van, csak rá kell keresni. Ezért nem linkelek semmit. Aki nem akar hinni ebben, az egy ezt bizonyító linkre sem fog rákattintani. Orbán Viktor meg is mondta a kiskunhalasi járványkórház megtekintése közben, hogy a járványok kora jön. És mivel nem kispályás, nagyban tervez: 50-80 ilyen kórházat kell még építeni szerinte. Ha 80 kórházat számítunk, és 150 a férőhely, akkor lehet számolni, mennyi megbetege désre számítanak. Miközben megkezdték a vírus elleni oltást. És ettől kezdve számítanak arra, hogy a vírus tényleg járvány szintet ölt. Egy asszociatív gondolkodással bíró, magyarán józan paraszti ésszel gondolkodó embernek ez szemet kell, hogy szúrjon... Ő már tudja. Valószínűleg azt, hogy a beoltottak fertőznek (nemhiába kotyogta el Falus Ferenc), és veszélyt jelentenek a nem beoltottakra is. Valódi járványt generálnak. Mindezt a Világbank koordinálja. A célt már ismerjük. " 

Ami a debreceni vakcinagyártást illeti, a hír igaz.

Itt hagyom abba a kérdezősködést, ill. a morfondírozást.

Ami a vakcinázást illeti: tovább is van, mondom még.

2021.03.11

* * *

A kocka el van vetve.

Alig birok a vírusgazda nyomában lihegni...

A liberális zsidó terrorista és az illiberális félzsidó diktátor immár együtt forgatják a vakcina-kockát. Netanjahu a  -nek adott nyilatkozatában ki is mondta a lényeget. "Célja Csehország és Magyarország bevonása a nemzetközi 'gyárba', amelyet itt, Izraelben szeretnének felépíteni a 'jövő' (!) oltó anyagainak gyártására."

Bibi persze a gójoknak szánt jövőre gondol vagyis, hogy Gates halálgyárai egyre újabb és egyre hatékonyabb vírus mutációkat állítanak elő; Bibiék pedig hozzá-gyártják a finom vakcinákat. Perpetum mobile? Addig mindenesetre működni fog amíg az utolsó gój is meg nem hülyül.

Ez nem megy olyan gyorsan, ahogy zsidóék szeretnék. Nem minden papsajt, tartja a közmondás. A történelem és a zsidó mentalitás együttes tanulmányozása az alábbi felismerésekre vezet.

A patológiás zsidó gyűlölet, patológiás mohósággal, ill. türelmetlenséggel ötvöződve, gyakran délibábot tár a zsidó elé, amely a vágyott cél távolságát rövidebbnek mutatja a valóságosnál. Jellegzetes példa Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiből a 3. sz. Jegyzőkönyv helyzetértékelése. "Közölhetem önökkel, hogy ma már csak néhány lépés választ el célunktól. Már csak kis darabot kell megtennünk ahhoz, hogy a Jelképes Kígyó, amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba."

Igaz ugyan, hogy a gójoknak állati eszük van, amint ezt a jegyzőkönyvek bőségesen tárgyalják, mégis ennek az amorf tömegnek nagyobb a közegellenállása, mint ahogy azt Mórickáék gondolják, ill. szeretnék. Így lesz ez a "Nagy Reset" programmal is, amelynek egyik összetevője a vakcinaprogram.

Orbántól tudjuk tanulmányúton volt Izraelban. "A hatékony politikai irányítás a koronavírus-világjárvány elleni küzdelem sikerének előfeltétele, ez az izraeli lecke – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Benjamin Netanjahu izraeli és Andrej Babiš cseh kormányfővel közös találkozóján Jeruzsálemben, csütörtökön.Cseh kollégájával együtt azért utazott Izraelbe, hogy megértse, hogyan vált az ország a világjárvány elleni harc világbajnokává, és hogyan követheti a példáját Magyarország − mondta a miniszterelnök.

Valóban tanulságos lehet egy majmoló diktátor számára ahogy Bibi letörte egyes ortodox zsidó csoportok ellenállását a szúrásokkal szemben. A történteket nem veri dobra a média [azaz a zsidó média] mégis mutatkozik néhány kis nyílás. Egyik az a beszélgetés, amelyet egy újságíró és egy bátor zsidó aktivista folytattak a Vox Italia portálon. A videó angol nyelvű. Egy jótét lélek azonban lefordí totta a szöveget. Abból idézek néhány mondatot. [A szövegben Toscano Riporter ként van jelölve.]

"Riporter : Izrael a hadsereget is bevetette, hogy oltassák magukat az emberek. Dea ott él . Igaz, hogy aki nem oltatja magát az nem mehet ki a lakásából se...? Milyen most ott a helyzet?
Dea: Igen a légkör, ill. a helyzet egy kemény diktatúra, élhetetlen környezet. Kiber háború van, bármifélét tiltanak a közösségi oldalakon, Fb-n annyira félnek tőlünk (oltásellenesektől), hogy az már nevetséges.
Dea: Netanjau a Pfizerral egy szerződést kötött. Én ügyvédekkel találkoztam, akik mondták, hogy ebben a szerződésben titkos egy csomó rész, ...az ügyvédek se láthatták, ... ez is jelzi a helyzetet. Az ügyvédek szerint Netanjau biztosította a gyógyszergyárnak, hogy egy adott dátumon belül egy adott mennyiségű embert beoltat, vagyis így a szerződés alapján köteles az adott időn belül adott mennyiséget beoltatnia. Ez így abszurd, az egész elviselhetetlen.
Riporter: Olasz újságok szerint Izrael egy paradicsom, ahol a vírus már megállt, de...
Dea: A tömeges oltás igaz, dolgozni nem mehetsz, ha nem oltatod magad, eddig kb. a lakosság felét oltották. A hatások: a (izraeli) minisztérium adatai alapján január 22-én a hivatalos web oldalon, letöltve és reklámozva volt, hogy addig 3,1 millió ember lett beoltva és ebből 0,2% halt meg=6200 ember. Ezt a számot pár napon belül helyesbítették 0,2%-ról 0,005%-ra... Míg egy év alatt a covid vírusban 5000 ember halt meg. Kevesebb halt meg a vírustól egy év alatt, mint amennyi meghalt egy hónapon belül az oltástól.
Riporter: Ezt hogy magyarázzák...?
Dea: Nem magyaráznak. Ez egy dogma. Bármi történik az oltás után, az nem köthető az oltáshoz! Ha bármi betegséged van, akkor is csak covidban halsz meg, ha a tamponod (PCR teszt) pozitív. Viszont ha az oltás következtében halsz meg, annak semmi köze nem lehet az oltáshoz... ilyen esetben a meglévő betegségedbe halsz bele. A Pfizernél van egy 330 oldalas leírás, ahol az első adag oltás utáni mellékhatások vannak leírva. Nagyon sok embernek volt mellékhatása, de erről tilos beszélni annak ellenére, hogy ezek hivatalos adatok. Bárki aki erről beszélne azt azonnal cenzúrázzák illetve megzsarolják.
Riporterr: A hadsereg miért kell? Mit tud tenni azokkal, akik nem akarják magukat beoltatni?
Dea: Itt minden erőszakkal történik, nem szállhatunk fel a buszra, nem mehetünk szupermarketba, nem mehetünk a hivatalokba, gyakorlatilag mindenféle módon zsarolnak minket. Munkahelyi kirúgással fenyegetnek.
Riporter: De a hadsereg minek?
Dea: Ők a szervezéshez tartoznak... vagyis hogy megfélemlítsenek egy kicsit. Ha jól emlékszel itt egy időben kifejezett rendőrállam volt, ha akarod majd beszélünk erről is. Itt az ultra ortodoxok lakónegyedeibe bemennek, megverik az embereket. A rendőrség nagyon erőszakos az emberekkel, akik ellenállnak vagy nem hordják a maszkot.Egyik zsidó a másik zsidó ellen teszi, s ezt egyszerűen nem értjük. Egy hozzám nagyon közelálló ismerősöm így áll hozzá, de mások is, hogy a Soah alatt a zsidók ártatlanok voltak, de most ti akik nem akartok oltakozni, ti bűnösök vagytok, potenciális gyilkosok vagytok.Tehát így gondolkodik az átlag s támogatják ezt a diszkriminációt, ami embertelen kezd lenni.
Dea: Ranana város polgármestere, a neve Haim Broida, kijelentette, hogy aki nem oltatja be magát, annak egy megkülönböztető öltözetben kell munkába mennie, és minden 48 órában el kell végeznie a (PCR) tesztet.Vagyis egy megkülönböztető ruhában kell lennie. Ez hasonlít a sárga csillag viselésére,
Riporter: Egy fotót küldtél, amin látható is egy sárga csillagot viselő tiltakozó lány, de mi van ráírva?
Dea: Nem vagyok beoltva... Az ultraortodoxok közül sokan teszik fel a maszkot, amin sárga csillag van, azzal a felirattal, hogy azért hordom, mert muszáj. És vannak emberek, akik nem hajlandók elfogadni ezt a szigorításokat, ezt a diktatúrát, akik ezt a jelet teszik fel, hogy nem vagy oltva... mondván, hogy ezt már láttuk, hogy zsidók nem mehettek be üzletekben, egyetemre... Ez egy növekvő diszkrimináció volt, s ez most itt is elindult.

Dea az Internet ismert szereplője. Facebook oldala is van, amelyen Netanjahut valósághűen Covid vírusként ábrázolja. 

A vakcina programot azért is muszáj a bizonytalan jövőbe vetíteni, mert a "gyártás" minősége csapni való, a kockázatok és mellékhtások egyre erősebb visszhangot és ellenállást váltanak ki olyannyira, hogy a program cinkosainak tekinthető kormányok és ezek intézményei - tömegnyomásra - kénytelenek itt ott felfüggeszteni az oltásokat. A "szúrási normateljesítés" emiatt egyre jobban lemarad a kívánatos ütemtől még Izraelben, az erőszak fellegvárában is. Nem igazán hatásos Netanjahu - a büntető eljárás alatt álló szélhámos bűnöző - vakcina bohóckodása sem.

A következő részben a Nagy Reset-ről lesz szó.

2021.03.14

* * *

 

 A "Nagy Leállítás"

Valami példa nélküli történik. Valakik gondosan kiagyalt tervek alapján ki akarják "küszöbölni" a Föld gój népességének mintegy kétharmadát. A maradékból pedig embertestű állatállományt kívánnak kialakítani, a Talmud előírásainak megfelelően.

Mindez egész viccesen hangzana ha a rémült, báva emberiség nem érezné saját bőrén az erősödő (vírus) hullámokat.

Az élet lényege a mozgás. A Nagy Reset célja a mozgások oly mértékü lelassítása, amely a természetben, a gazdaságban, a társadalomban és az emberi szervezetben visszafordíthatatlan károsodásokra vezet.

Ebben az írásomban két külső forrásra támaszkodom.

Az egyik F. William Engdahl írása a Nagy Visszaállítás, a másik  Igor Isaev írása  Pandémia - nagy visszaállítás - fenntartható fejlődés.

A következőkben ismertetem, mit írnak a reset tervek lényegéről. Jómagam inkább arról akarok írni: mi hétmilliárdnyian tudunk e még valamit kezdeni a tizenötmillióval?

Enghdal írásában kiemelt szerepet juttat, a természetesen zsidó, Klaus Schwab úrnak Rockefeller bennfen tesének, Henry Kissinger pártfogolt jának, a Nagy Reset névadójának, méltatva áldatlan tevékenységét. Írásából nem idézek részleteket. Talán célszerübb egy ugrást tenni. Megéri.

Schwab úr piszkos, véres és büdös lábnyomait követve viszont valami egészen fantasztikusra bukkantam: a járvány vezérlő egységének tervrajzára, amely azt szemlélteti, ill. bizonyítja, hogy a vírus "finom hangolásával" a világ minden minden intézményét és ezek mindenfajta működését - meghatározó módon - befolyásolni lehet.

[Nem akarok visszatérni arra a naív korszakra, amikor a jónép még röhögött azon, hogy a vírusokat az 5G hullámok hátára lehet ültetni és szinte fénysebességgel terjeszteni.]

Engdahl kiemelten azt fejtegeti, hogy a kapitalizmus mi módon tette tönkre a földet, annak flóráját, faunáját, lakóit és most hogyan akarja saját csődtömegét egy mégnagyobb rosszra cserélni.

Iszajev, hivatkozási alapként említve Enghdal írását, a következőket emeli ki.

"A fenntartható fejlődés három szóval fejezhető ki: deindusztrializáció, depopuláció, deracionalizáció. 

A fenntartható fejlődés új rabszolgaság, bizonyos szempontból hasonló az ősihez. Az új rabszolgáknak:
• ruhájukon kívül nem lesz tulajdonuk (a tulajdon függetlenség);
• az elektronikus számlán a szociális juttatásokon kívül nem lesz jövedelem (a jövedelem függetlenség);
• nem lesz munka, helyébe munkaügyi szolgálat lép, amelyet felülről határoznak meg;
• nem lesz joga saját akaratából gyermekeket szülni;
• nem lesznek szülői jogok;
• nem lesz család (a család egyesülés a rabszolgáknak tilos);
• nem lesz vallás (a vallás egyesíti és értékrendszert ad, a rabszolgáknak ez is tilos ). A rabszolgákat a progresszivizmus pogány   kultusza keretében nevelik; 
• a rabszolgák viselkedése befolyásolja minősítésüket, ettől függ a juttatás. "

- - - - -

Korunk jellemzője mindenki háborúja mindenki ellen [bellum omnia contra omnes]. Ennek a háborúnak két frontját hozom most szóba: az egyik a nigger/fehér faji háború ZsidóAmerikában, a másik pedig az orosz/szláv népfaj ellen szerveződő írtóháború.

Preventiv háborúkról van szó azon bölcs zsidó belátás alapján, hogy ezek a népfajok képesek intellektuális, ill. tevőleges ellenál lásra és ezek férkőzhetnek hozzá azokhoz a szoftver és hardver eszközökhöz, amelyek fölött jelenleg a zsidók gyakorolják a kizá rólagos ellenőrzést.

Szemléltetésül egy példa.

Az orosz hadsereg és a titkosszolgálatok kezelnek ilyen forró eszközöket, de nem rendelkeznek velük. A rendelkezés joga formailag Putyint, a valóságban az uralkodó Chábád Lubavics szektát illeti. Putyin és a szekta hatalmának megdöntése olyan eszközöket juttatna a valódi illetékesek kezébe, amelyekkel újra lehetne keverni a kártyát Oroszországon kívül ZsidóAmerikában is; azaz össze lehetne zúzni a MélyÁllamot [Deep State].

Néhány tévhittel, illúzióval azonban le kell számolni.

A háttérhatalom csak írtóháborúban semmisíthető meg, vagyis súlyos véráldozatok árán. A gój világot a tévé elől, a számítógép mellől nem lehet megmenteni. Hasztalan az érvelés a médiákban, a tiltakozás tudományos előadásokon és tanácskozásokon. A szó a fegyvereké, de csak az intellektuálisan vezérelt fegyvereké. A csőcselék, még ha fegyverhez jut is, nem ellenfele, csupán célpont ja a háttérerőknek.

Az ám, a "háttérerők!" Náluk a kérdések kérdése az: meddig hajlandók elmenni a háttérhatalom szolgálatában saját fajtájukkal szem ben? A [hipotetikus] válasz a következő részben.

2021.03.15

 

Fehér és fekete - a térdelő rendőr.

Ha a fenti címet kereső szavakként írjuk a Google-ba sok találatot kapunk. A fegyvertelen nigger terrorista előtt térdeplő fegyveres fehér rendőr ma már világ-jelenség. Ezek a baloldali képen speciel németek, de ide térdepeltethetnék hollandokat, svédeket, belgákat, stb. is.  Nem teszem, mert már ennyitől is  okádhatnék.

Nota bene svéd rendőrök. Azok kutya-fasza-kemény gyerekek - a svéd (!) tüntetőkkel szemben, pláne ha nők.

Ha ezek a háttérerők, a háttérhatalom szolgálatában, erőszakot alkalmaznak fehér fajtársaikkal szemben, a veszett ebek sorsán kell osztozniok, le kell őket vadászni egy szálig. Vagy népi hősök lesznek.

Más kategórába esnek a vegyes felvágottak. Ezekkel nincs mit kezdeni. Velük szemben a megelőzés szempontjának kell érvé nyesülnie.  

A fentiek és az alább következők ránk gyászmagyarokra nem vonatkoznak. Egy olyan nyájnép - amely a kormánypárton vagy ellenzékben, a vakcináért tülekedik és milliónyian regisztráltatják magukat - nem számít. Nem ér a neve.

Nincs mit tenni, külföldi példák után kell nézni mielőtt az eddigi okoskodáshoz akárcsak egy mondatot fűznék.

A külföldi példák sajnos elszomorítóak.

Az amerikai választások idején a zsidó sajtó hősökként ünnepelte azokat a szarházi fekete/fehér rendőröket, akik a szívükre, vagy a józan eszükre hallgatva az erőszakos nigger/fehér tüntetők mellé álltak. Se szeri, se száma az ilyen közleményeknek.

De mi van most, mikor - a világtörténelem legnagyobb választási csalása révén - a háromne gyed-hülye Biden lett az USA "elnöke"? Most mit súg a rendőrök esze, lelkiismerete, ha a niggerek tesznek erőszakot a fehéreken? Úgyszólván semmit. Nincs is szükség rá mert a jelek szerint stílusváltás történt. A BLM felhagyott az erőszakoskodással. A cionizmus "jelképes" kígyója úgy kúszik tovább, hogy nem csörög a farka. Miben utazik, helyesebben szólva miben utaztatják hát a vén hülyét?

Most az  LMBTQ+ (Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű, Queer, +) nyomul. A kettő ugyanaz.

Az amerikai egyházak felébredtek és olyan sivalkodásba fogtak, mintha nem a zsidókereszténység kövezte volna ki a mostani zsidó nyomulás útját.

Egy katolikus összefoglalót találtam, amely rövid, áttekinthető helyzetelemzést ad. Azzal folytatom.

A elmondja, elénekli, elsírja nekünk. "Az amerikai képviselőház 2021 február 25-én megszavazta azt az Egyenlőségi törvényt, amely az USA püspökei szerint lábbal tiporja a vallásszabadság védelmét, ugyanakkor törvénybe iktatja a gender ideológiát a szövetségi jogban. Biden elnök korábban megígérte, hogy hivatalba lépésének első 100 napjában aláírja a törvényt. Az elfogadás előtt dicsérően szólt a törvényjavaslatról, és sürgette a képviselőházat, hogy gyorsan fogadja azt el. Kijelentette, hogy a törvény biztosítani fogja a már régen időszerűvé vált állami polgárjogi védelmet, és tartós törvénybe foglalja azt, amiért az LMBTQ+ mozgalom bátran és kitartóan küzdött.
A törvényt a közeljövőben tárgyalja a szenátus.

Aligha kétséges, ez is gyorsan fog menni.

Az Egyesült Államok Püspöki Konferenciája (USCCB) öt különböző bizottságának elnöke (egy bíboros, két érsek és két püspök) február 23-án levelet intézett az Egyesült Államok képviselőihez. Ebben kifejtették, mennyire szokatlan és megosztó ez az egyénekre és szervezetekre erőltetett álláspont. Felhívták a figyelmet arra, hogy ez a törvény támogatja és rögzíti a gender ideológiát, veszélyez teti a vallásszabadságot, újraértelmezi a házasság fogalmát, és hamisan úgy állítja be, mintha a nemek közötti különbség csupán a társadalom találmánya lenne. Arra kötelezi az embereket és csoportokat, hogy vallásos meggyőződésüktől függetlenül fogadják el az LMBT egyenlőséget és a transzgender (transzneműség) ideológiáját, és bünteti azokat a vallásos közösségeket, akiknek a meggyőződése ezzel ellentétes. Figyelmeztettek arra is, hogy a törvény értelmében a lányoknak és nőknek magukat nőként azonosító fiúk és férfiak ellen kell versenyezniük a sportban, és velük közösen kell használják az öltözőt és a zuhanyozót. A törvény felülírja a lelkiismereti szabadság jogát az egészségügyi dolgozóknál is. Arra kötelezi az orvosokat, hogy a biológiai nemet megváltoztató műtéteket végezzenek. Yvette Herrel, New Mexico állam republikánus képviselője így nyilatkozott: A törvény arra kötelezi az egyéneket és a szervezeteket, ideértve az egészségügyi dolgozókat és az engedéllyel rendelkező tanácsadókat is, hogy a mindennapi életben és munkakörnyezetükben támogatólag nyilatkozzanak és cselekedjenek a nemváltással kapcsolatban, még akkor is, ha ez szakmai meggyőződésükkel ellentétes.”

Nyilvánvaló, hogy ez a legaljasabb és legnagyobb tömegeket érintő erőszakos beavatkozás a gondolkodásba, a vallási meggyőződésbe, sőt az életmódba tiltakozásokat fog gerjeszteni a személyes ellenszegüléstől a csoportos, vagy tömeges ellenállásig, amely tettleges, vagy akár fegyveres formát is ölthet.

A fegyveres fogdmegek feladata lesz az ellenállás minden formáját csirájában elfojtani, vagy erőszakkal letörni. Ugyanők nagyon megértők voltak a Trump ellenes tüntetőkkel szemben. Ott gyakorolták be az amerikai térdelést. Vajon ugyanilyen empatikusak lesznek a Biden ellenes tüntetőkkel szemben is?

Aligha!

És itt jutunk vissza az alapgondolathoz: megúszhatja e ZsidóAmerika véres polgárháború nélkül? Erre vonatkozik a hipotetikus válasz, aligha.

2021.03.27

* * *

 

Boci - vakci. Új csatatér nyilik nagy vezérünk a Mindig Viktor előtt?

Régi szabály, hogy aki eladja a farát annak tartania is kell. De hogy jön mindez ide? Lássuk csak.

A portálon jelent meg egy írás amely azt taglalja, hogy a vakcina gyártók és a tömeges - mesterséges éhhalál program szervezői között a mohó ság átmeneti feszültségeket gerjesztett.

A vakcina-gyártásról már kapiskálni vélünk valamit, de mi az "éhhalál program?"  A cikkben elolvashatják az egészet. Ide csak néhány idézetet illesztek.

"Minden tehén, sertés, bárány, teve és más hús- és tejtermelő hamarosan megbetegedik a COVID-19-ben, és ha maguktól nem hullanak el meg kell semmisíteni őket, mert állítólag olyan szörnyű vírust hordoznak magukban, amely a lakosság kevesebb, mint 0,16% -át puszttítja el. A szarvasmarhák tömeges leölése viszont éhínséget okoz. Schwab és társai listáján van minden minden más állat is.

"Konstantin Savenkov, a Rosselkhoznadzor vezetőhelyettese aTASSZ-nak elmondta 100% -os valószínűségü az antitestek termelődése macskákban és kutyákban. Közben hangsúlyozta, nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a koronavírus 'állatokról' emberre terjedne."

Azám a kúrva anyátokat, de akkor miért folyt hónapokig a pofázás a szegény kis kínai, ponto sabban jávai, tobzoskáról amely a kínaiak szent állata, gyógyszer alapanyag (..) és ugyan olyan védelmet élvez, mint a Panda.

De térjünk vissza a tehenekre.

"A következő szakasz a szarvasmarha-tenyésztés és egész kontinensek tömeges szarvasmarha-pszichózisba sodrása lesz. Az egészségügyi rendszer megsemmisítésével és az oltással, a tervek szerint, éhinség szervezésére kerül sor. Az állatállomány leölésére újabb 'járvány' ürügyén kerül sor."

- - - - -

Idáig jutottam délig, majd ebéd után sziesztára vonultam, amely olvasással kezdődik és szundikálással végződik. E két állapot határán szólalt meg három órakor az Európa Rádió hírolvasója és a következőket mondfta. Az "oltásellenességet le kell törni ~ az oltási igazolványokhoz az eddigieknél jelentősebb előnyöket kell kapcsolni." Ez nem kevesebbet jelent, minthogy a beoltottság mértékével - amely Európa élvonalába emelte birka népünket - dicső pártunk és kormányunk nincs megelégedve.

Ha a folytatás netán lapidárisabb lesz a kezdésnél, ennek a kellemetlen eszmélésnek lesz tulajdonítható.

- - - - -

Ezután lássuk, hogy a Katyusa cikkirója Dmitry Svetin nem az ujjából szopta e "rémhíreit?"

Szólítsuk a tanúk padjára Mr. Gatest.

"Gates a a klímaválság elkerülésével foglalkozó könyve apropóján adott interjút a Technology Reviewnek, amelyben többek között kifejtette, hogy több évtizedes kutatásai alapján bátran állítja, hogy az élelmezési rendszer is fontos szerepet játszik a klíma vész helyzet megoldásában. Különösen igaz ez a marhahúsra, amely előállítása mind közül a legtöbb üvegházhatású gáz kibocsájtásáért felelős. Úgy gondolom, hogy minden gazdag országnak 100 százalékban szintetikus húsra kellene váltania - szögezte le, hozzátéve hogy legalább a marhahús esetében véghez kell (!) vinni a váltást.Gates azért tisztában van vele, hogy politikailag nem a legnépszerűbb kijelentés azt mondani az embereknek, hogy többé nem tarthatsz marhát. A filantróp szerint egyébként hozzá lehet szokni az apró ízbeli különbséghez, és idővel úgyis jobbá teszik a fejlesztések által."
A "kell" szóban benne foglaltatik a politikai kényszerítés alkalmazása is. Ami Orbánt illeti a vonakodás "letörése" nem idegen számára. 

"2050-re 9 milliárd embert kell ellátni fehérjével A vegán "húst" népszerűsítendő, Future of Food címmel Gates egy aloldalt hozott létre, amellyel azt próbálja szemléltetni, miért olyan káros az egyre növekvő húsfogyasztás, és hol tart a hús újra-feltalálásának folyamata. Mit tartalmaz a 'vegán hús' és tojás? Élelmiszertudósok már ki is fejlesztették az egészséges, növényi alapú alternatí vákat, amelyek íze akár a tojásé, csirkéé vagy egyéb fehérjeforrásé. Gates két úttörő vállalatról is ír, amelyek ezzel a módszerrel kísérleteznek - hőt ás nyomást használva a növény "hússá", vagyis fehérjeforrássá való alakításához."

A nagy [büdös] zsidó filantrópnak eszébe se jut a tej, a csecsemők, kisgyermekek és az öregek legfőbb tápláléka. Semmi kétség aziránt, hogy gyárai műtejet is képesek lesznek előállítani, természetesen ismeretlen összetevőkből, ismeretlen hatás-mechaniz mussal.

- - -

Most hangnemet váltok, hogy véleményemet e [metszett] faszról közérthetően fogalmazzam meg.

Kisdiák koromban úgy adódott, hogy a II. világháború végét anyai nagyanyám és mostoha nagyapám házában élhettem meg, bő két hétig két front között. Az orosz Katyusák a közeli Újtemplom mellől, a német aknavetők pedig a város szélén álló téglagyárból felelgettek egymásnak.

A zenebona miatt egyébként hamis kutyánk a Buksi két hétre teljesen eltünt. Tehenünk a Médi viszont zavartalanul ropogtatta a szénát cseréptetős fészerében, amelynek tetetjét több repesz is kilyukasztotta. Médi a jelek szerint egyáltalán nem zavartatta magát, mert tejhozama a pokoli zenebona ellenére is egyenletesen bő maradt.

Nem túl érzelgős és nem túl bőkezü mostoha nagyapámat annyira meghatotta Médi hősies flegmája, hogy a város neves festőjével megfesttette Médi "arcképét" és a nagyszoba legfeltünőbb helyére függesztette ki.

Ezidőtájt nem voltam parasztgyerek, mivel apám a Nagyváradi Törvényszék egyesbírája volt, se autista állatsimogató, mégis jólesett Médikénket megsimogatnom.

Gates - ez az őrült, rohadt zsidó - nem is annyira a húsra és a tejre utazik, mint arra az embertipusra, amely a génjeiben hordozza a legtermészetesebb érzést, az állatok szeretetét.

A fenti frontkép egy rémülten könnyező tehenet ábrázol. Megrendítő látvány, de van ennél meg rendítőbb is: a kalodába szorított boci utolsó pillanata - pillantása.

Gates! Én nem tudnám ezt a pisztolyt meghúzni, de a Te fejedhez tartva bármikor örömmel megtenném. Remélem akad valaki aki megteszi.

Gates! Te nem vagy ember, mert a homo sapiens sapiens minden ismérve hiányzik belőled. Te egy emberkülsejü zsidó féreg vagy akinek létezése türhetetlen a nemzsidó embermilliárdok számára.

Most azt saccolgatod, hogyan növekszik az emberiség létszáma, és a föld élelmiszer termelő képessége mikor szakad el tőle. Ismerjük az efajta spekulánsokat. Te is egy ócska malthusianista vagy.
[
A malthusianizmus Thomas Malthus angol pap és közgazdász által alkotott tudománytalan túlnépesedési elmélet, mely szerint a népességnövekedés mértani sorozat (1,2,4,8,16…), a létfenntartási cikkek gyártá sának üteme csak számtani sorozat (1,2,3,4,5…), és ez a fő oka a társadalmi fejlődés ellentmondásainak. Ezért a létfenntartási cikkek gyártása és a népesség növekedése közötti szakadék állandóan nagyobb lesz, és az életszínvonal szüntelenül csökken, a nyomor és az éhezés fokozódik. A malthusianisták szükségesnek tartják a születések számának csökkenését, a háborúkat, az emberek millióit pusztító csapásokat (például éhhalál), mert ezzel akarják megoldani a túl gyors népesedést.]

A lófaszt akarsz te nyolc vagy tízmilliárd embert vegán "hússal" etetni. Milliárdszámra ki akarod őket írtani, Malthus receptje szerint.

A túlnépesedésről jó tudni, hogy az nagyrészt a zsidó-gyarmati-kapitalizmus következménye. A világ országai a tőke számára csak nyersanyag lelőhelyek voltak, ideértve az "emberi nyersanyagot" is. Az ősi társadalmi struktúrákat szétzúzták, megszüntetve ezzel e társadalmak természeti erőforrásokhoz igazodó születés-szabályozó funkcióját is. A tudatos emberi populáció ennek következté ben az állati populációhoz vált hasonlóvá, azzal a nem lényegtelen különbséggel, hogy az emberi túlszaporodást a természet kép telen úgy szabályozni, mint az állati populációét. Itt lép be a "Gates effektus", ha hagyják.

- - -

Tulajdonképp nem is Gatesről, hanem honi főcsahosáról akartam írni... Arra vagyok kiváncsi még a tetőn, vagy már a lapáton lesz a nagy vezér, mikor beköszönt a tehén éve?

2021.04.05

* * *

Húzd meg - ereszd meg

Az előző részben hoztam szóba az Európa Rádióban hallottakat holmi "letörésről", majd utána néztem, nem álmodtam e? Nem! Az inkriminált mondatok tényleg elhangzottak egy "orvos", bizo nyos Boldogkői Zsolt szájából.

Az eszement szúrkáló Buzgó Mócsing miatt mások is felhábo rodtak olyannyira, hogy valaki népírtással váddolja, amit a szennyes bulvársajtó imigyen tálal. "Tort ül a butaság Magyar országon: népirtás miatt feljelentette egy 'fotelvirológus' oltás tagadó figura Boldogkői Zsoltot, a rendőrség be is fogadta a feljelentést."  
Melléállt viszont a marxizmus - leninizmus fellegvára a "Magyar" Tudományos Akadémia és majdnem hasonló hangnemben ítélte el a "fotelvirológusokat".

Mi hát az igazság?

Mielőtt kiderítenénk lássuk: milyen foglalkozási szabályok vonatkoz(ná)nak Buzgó Mócsing doktorra? Hát a hippokratészi eskü. "Tehetségemhez és tudásomhoz mérten fogom megszabni a betegek életmódját az ő javukra, és mindent elhárítok, ami ártana nekik. Senkinek sem adok halálos mérget, akkor sem ha kérik, és erre vonatkozólag még tanácsot sem adok. ... Tisztán és szentül megőr zöm életemet és tudományomat. .... Minden házba a beteg javára lépek be, s őrizkedni fogok minden szándékos károkozástól ... Amit kezelés közben látok vagy hallok – akár kezelésen kívül is a társadalmi érintkezésben, – nem fogom kifecsegni, hanem titokként megőrzöm. Ha ezt az eskümet megtartom és nem szegem meg: örvendhessek életem fogytáig tudományomnak, s az életnek, de ha eskü szegő leszek, történjék ennek ellenkezője.

Mócsing úr magasról és meredek ívben szarik hívatása, foglalkozása szabályaira, amint az alábbiakból kiderül. Saját Facebook bejegyzésében a következők olvashatók.
"Átoltottság tekintetében egyre jobban állunk világviszonylatban, ami hamarosan jótékony hatással lesz a ma még kedvezőtlen egészségügyi statisztikákra is. Két problémát kellene még megoldanunk. 1. További türelmet kellene kérnünk és gyakorolnunk:  ne nyissuk meg az iskolákat áprilisban. Már csak azért sem mert a gyermekeket még nem lehet oltani, a tanárok oltása pedig nem fog elegendő immunitást produkálni addigra. Továbbá, a brit variáns veszélyes a kicsikre, ráadásul, ők haza fogják vinni a vírust a családba. 2. Hamarosan el fogunk érkezni arra a pontra, hogy az oltásellenesség miatt nem nő tovább az 'átoltottság', és ezért nem tudunk megszabadulni a vírustól. Le kell törni az oltásellenességet! Hatásos motivációs rendszert kellene kidolgozni az oltakozási hajlandóság kialakítására, melynek fő eszközeként az oltásigazolványnak igen erős jogosítványokat kellene adni. A vírusszkeptikus és oltásellenes vezérekre pedig alkal mazni kellene a hatályos jogszabályokat. Úgy érzékelem, hogy az ellenzék is  stratégiát váltott és nem agitál már túlságosan a keleti vakcinák ellen.

Ebben bennefoglaltatik a "letörés" is. A bejegyzéshez sokan szóltak hozzá, szinte kivétel nélkül elítélve azt. A jelek szerint a doktor pofáján igencsak vastag lehet a bőr. A hozzászólásokat nem méltatja válaszra.

Ha valaki utána keres láthatja milyen bőséggel ontja "tudományát" a jámbor olvasókra. Nem áll sem módomban, sem szándékom ban ezzel a féreggel "tudományos" vitába szállni. Ezért nem erőlködöm azzal, hogy valódi tudósok százait idézzem, akik valamen nyien károsnak, tehát szükségtelennek tartják a vakcinázást és tiltakoznak ellene.

Témát váltok váltok inkább és áttérek az "állami lélegeztetés" néhány kényes problémájára. Amit írok a -ból veszem, amely maga is több forrást idéz. "Fideszes üzleti kör csinált világraszóló üzletet a koronavírusból A lap információi szerint egy Orbán Viktorhoz és Szijjártó Péterhez szorosan kapcsolódó üzleti kör 100 milliárdos bevételhez jutott a kormányzat koronavírussal kapcsolatos közbeszerzésein.A Fourcardinal Kft. 17 milliárd forintos aranyáron vett részt a Külügyminisztérium lélegeztetőgép-túlvásárlási projektjében. A vállalkozás Orbán Viktor nemzetközi főtanácsadójához, Rahói Zsuzsannához köthető – testvére volt a cég vezetője.
A cikk szerint mintegy 16.000 (!) gépet szereztek be, amelynek a felén szeretnének túladni, de ez a bolt nem jön be. Összesen legalább 8000 gép vár a magyarországi raktárban, hogy valami történjen vele. Jó, hogy nem kell használni ezeket, de a rájuk költött pénz nagyon sok helyről hiányzik. Annyi pénz áll az eladatlan lélegeztetőgépekben, amennyit a teljes önkormányzati szektortól elvont a kormány. Magyar országon Kétszer annyi koronavírusos beteg kerül lélegeztetőgépre, mint az egyesült királyságbeli Walesben, ami az Európai Unió szegényebb régiói között van. A gond az, hogy hazánkban a lélegez tetőgépre tett covidos betegek akár 80-90 %-a is meghal az egyes intéz ményekben. 2021.02.03."

Ennek kapcsán felmerül, remélem nem túl soká, néhány jogi kérdés.

Kik a lélegeztető  gépek üzemeltetői és kik felelősek az "eset leg" szabálytalan üzemeltetésért? A baloldali képen szereplők mindegyike és a jobboldali képen látható "operatívok", a jeltol mács kivételével.

A sokkoló járványstatisztika dekára közli a fertőződöttek, az intézményekben kezeltek, az elhalálozottak és a gyógyultak számát. Csak egyet nem közöl: a lélegeztetőgépeken meggyil koltak számát. Hát nem furcsa? De furcsa, annál is inkább, mert a halálos "protokoll" és a hatályos törvény itt ütköznek tettenérhető módon egymásba.

"Az 1997. évi CLIV. törvény [ Eütv. ]15. § (1) A beteget megilleti az önrendelkezéshez való jog, amely kizárólag törvényben meghatá rozott esetekben és módon korlátozható. (2) Az önrendelkezési jog gyakorlása keretében a beteg szabadon döntheti el, hogy kíván-e egészségügyi ellátást igénybe venni, illetve annak során mely beavatkozások elvégzésébe egyezik bele, illetve melyeket utasít vissza, figyelembe véve a 20. §-ban előírt korlátozásokat.(3) A betegnek joga van arra, hogy a kivizsgálását és kezelését érintő döntésekben részt vegyen. Az e törvényben foglalt kivételektől eltekintve bármely egészségügyi beavatkozás elvégzésnek feltétele, hogy ahhoz a beteg megtévesztéstől, fenyegetéstől és kényszertől mentes, megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezését (a továbbiakban: beleegyezését) adja.(5) Az invazív beavatkozásokhoz a beteg írásbeli vagy - amennyiben erre nem képes - két tanú együttes jelenlétében, szóban vagy más módon megtett nyilatkozata szükséges."

Ha rajtam múlna a nyomozást az ominózus lélegeztető gépek apropóján rendelném el, halmazati bűncselekmények [csalás, hűtlen keze lés, vesztegetés, sikkasztás, emberölés, stb. miatt]. A gyanúsítottakat előzetes letartóztatásba helyezném, amelynek tartamát hosszabbítgatnám mindaddig, míg feltárulna a teljes tényállás.

Mint bűnügyi védő megtanultam elviselni a kéz- esetleg lábbilincsben, vezetőszáron vonszolt emberek látványát. Így voltam azokkal is, akiket mint megyei főügyész én hoztam hasonló helyzetbe. Nem kell tehát erőltetni a fantáziámat, hogy a "vírus gazdagokat" is elképzeljem ilyen szerelésben.

A tetteseken túl nem feledkeznék meg a felbújtókról és a bűnpártolókról, azaz a boldogkőizsoltokról sem.

2021.04.08.

* * * 

Mindíg Viktor újabb ajándéka bamba magyaroknak: a vakcina útlevél.

Nevezhetné színházjegynek, vagy meccsbelépőnek is , de nem, ő ragasz kodik ehhez az elnevezéshez. Az útlevél egy kis maradék ország területére érvényes belső útlevélnek (passport) minősül.

Volt már ilyen, a Szovjetunióban, a föld egyhatodán. Egy soknemzetiségü állam belső népmozgásait kívánta szabályozni (akadályozni). Emiatt rosszakat írtak róla, például hogy "fiskális, rendőri, mozgósító és a népességáramlás szabályozó célja volt. Az útlevél feljogosította az államot, hogy államosítva az egyént, apai (patrimoniális) hatalmat gyakorolva fölötte.

Ez az apáskodás egyáltalán nem idegen Orbán mentalitásától. Mint egyéb disznóságait ezt is körmönfontan megtervezte.

A művelet egy sanda mészátros jogszabállyal a
60/2021. (II. 12.) Korm. rendelettel indult, amely a koronavírus elleni védettség igazolásáa alkalmas okmányról szól. Pofonegyszerü az egész.
"Az Európai Unióban, illetve a Magyarországon engedélyezett és a lakosság oltására felhasznált COVID-19 oltóanyaggal történt védőoltás (a továbbiakban: oltottság) tényének az igazolásával történik. A koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas az e rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány), illetve applikáció, amely elektronikus úton a fővárosi és megyei kormányhivatal által rendszeresített elektronikus űrlapon vagy b) bármely kormányablakban személyesen igényelhető. A kérelemhez mellékelni kell a koronavírus elleni ellenanyagnak az érintett személy szervezetében való jelenlétét igazoló Magyarországon működő egészségügyi szolgáltató által elvégzett vizsgálat eredményét és annak értékelését tartalmazó leletet. A koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció 4. § (1) Az EESZT működtetője a védőoltást igazoló applikációt biztosít az érintettek számára. Az applikáció az érintett azonosítását követően - az EESZT-ből szerzett adatok alapján - igazolja az érintett oltottságát. Az applikáció az érintett nevét, TAJ számát, az oltás idejét, d) a fertőzéssel szembeni védettség tényét vagy annak hiányát jeleníti meg.

Remélem eddig világos... Nekem nem volt világos, ezért valami magyarázatot kerestem a Neten. Így bukkantam Kassay Tamás E.V. okl. turisztikai fejlesztési menedzser vendégélmény tanácsadó blogger írására. "A koronavírus elleni védettség igazolásáról. Mire jó, milyen jogokat biztosít a védettségi igazolvány? Érvényes, de semmire nem biztosít jogokat. Tehát a most épp semmire sem jó. Ennél egy fokkal cizelláltabban azt tudom megírni, amik ezzel kapcsolatban elhangzottak: Orbán Viktor miniszterelnök múlt pénteken, a Kossuth rádiónak nyilatkozva azt mondta, hogy a védettségi igazolvánnyal például lehet majd moziba, koncertre, szállodába menni, illetve rendezvényeken és sporteseményeken is részt venni."

Ez stimmel. Tegnap reggel a tévéből nekem is a pofámba lehelte - ugyanezt.

Rendben van ez? Egyáltalán nincs rendben!

 A Covid-19 oltások: etikai, jogi és gyakorlati szempontjairól szóló 2361 (2021) határozat szerint:
7.3 . A magas vakcinafelvétel biztosítása tekintetében...
7.3.1 annak biztosítása, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás nem kötelező, és hogy senkit nem érhet politikai, társadalmi vagy egyéb nyomás az ha az oltásokat nem akarják;
7.3.2 annak biztosítása, hogy senkit ne érjen hátrányos megkülönböztetés az esetleges egészségügyi kockázatok miatt mellőzött be oltás miatt, vagy ha valaki nem akarja beoltani magát."

Én a 7.3.2 paragrafus hatálya alatt álló pasas vagyok. Mint ilyen elképzelek egy lehetséges krízishelyzetet, amibe akkor kerülnék, ha meg akarnák nézni egy debrecenben játszódó lokimeccset.

Te tizenkétmilliárdért egy 20.000 férőhelyes stadiont építettél a Lokinak, de az kiesett az NB.1.-ből (A Labdarugó Akadémia se használt.) Emiatt a Loki meccsek látogatottsága átlag kb. 3500 fő. Az arénában átlag 17.000 üres hely van.

Ennek dacára én, aki 1959-óta azaz 82 éve vagyok a Debrecen pol gára, 90 éves fővel nem léphetek be a stadionba, mert nem lóg a nyakamban az általad bevezetett fityegő, így attól tartasz, hogy megfertőzöm a fityegősöket?

Ne röhögtesd ki magad és főleg ne bassz ki velem, mert elküldelek a kedves jó anyádba. Nem egyedül, sokadmagammal.

2021.04.26

* * *

Petició- epidémia? Marhákkal vagyok körülvéve?

Román testvéreink felfedezték a spanyolviaszt. Ingyenes belépőt biztositanak Drakula gróf kastélyá ba annak, aki beoltatja magát.

Szerintem ezt Orbán is megteheti, valamelyik kastélyával, nem baj ha momentán strómanja a für ge Mészáros Lőrinc üzemelteti. Ennek nagyobb lenne a vonzereje tekintve, hogy többnyire luxus szállodákról van szó, amelyek sokkal több élvezetet nyujthatnak, mint Drakula komor kastélya.

A cím és a kép kissé megtévesztő, mert tulajdonképp nem erről a fikcióról akarok beszélni, hanem arról: mi a titka, hogy Orbánnak sikerült bedarálni csaknem ötmillió magyart. Megunt szlogen: azért mert a magyar birkanép.

Mai témám: miben áll szép fajunk birkasága? A buta béketűrésben? Nem csak. A magyar dühödten ellenáll úgy, hogy "peticionál", ami magyarulrásbeli kérés, amely rendszerint egy hatósághoz, egy hivatal, intézmény vezetőjéhez szól. Meghatározott forma szerint szerkesztett adatokkal alátámasztott írás, amely engedélyt, kedvezményt vagy könnyítést kér."

 

Szép példa erre egy lelkes társaság, amely honlapján "Pokol a földön" szövegü logót használ és most szerfö lott büszkék egy petícióra, amelyet szines lufiként felbocsátottak, azaz Hágába az Emberjogi Büntetőbíróságra adtak be. Gondolom, erre lazítanak egy kicsit és kávéjukat kavargatva várják a becsapódást, amely nem fog bekövetkezni. Nem tudom, mit tudnak ezek a jóemberek erről a színtársulatról, mit várnak tőle?

Néhány adalék ide kivánkozik egy tanulmányból. "A Bíróság népszerűségén az a helyzet sem segít, hogy időről időre a bíróságot vagy a tagjait érintő botrányok kerülnek napvilágra. Bizonyított tény, hogy a bírók választása során a szavazás gyakran korrumpált, megjelenik a szavazatvásárlás. A hitelesség elvesztése nem csak a tagállamok képviselőinél jelenik meg, hanem akár a Bíróság magas rangú tisztviselőinél is. Jelenleg épp a korábbi főügyész, Luis Moreno Ocampot vádolják azzal, hogy a főügyész korában korrupt gyakorlatot folytatott, és többek között offshore cégeken keresztül szerzett hatalmas bevételeket azzal, hogy tanácsokat adott ahhoz, hogyan kerüljék el líbiai személyek a felelősségre vonást az ICC előtt. Sajnos ezek az ügyek nem segítik elő a Bíróság amúgy is törékeny hitelességének és legitimitásának növelését, pedig az olyan súlyos bűnök, mint a népirtás, háborús bűnök és emberiesség elleni bűncselekmények után a társadalom egészséges további fejlődéséhez elengedhetetlen az általánosan elfogadott és hiteles felelősségre vonás.

Az izraeli népirtással e díszes testület nem foglalkozik. "A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűnöket, emberiesség elleni bűn cselekményeket, népirtást (és 2017-től agressziót) elkövető személyekkel szemben járhat el. Mivel erre joghatósága csak olyan államok esetében van, akik valamilyen módon elfogadják azt [vagy a Biztonsági Tanács határozata alapján], így eddig az izraeli- palesztin fegyveres összeütközésekkel és az izraeli megszállással nem foglalkozhatott habár már korábban is voltak palesztin próbálkozások erre." A Biztonsági Tanács az amerikai vétók miatt nem határoz A zsidó népirtás vígan folyik - már ameddig néhány iráni/Hamasz rakéta el nem pusztíitja a dimonai atomlétesitményeket, stb.

Nem az a baj, hogy erről a derék "poklosok" nem tudnak. A baj az, hogy halvány fogalmuk sincs a világhelyzetről, a "vakcinációt" támogató erőkről. A bőséges anyagból csak a  -ben megjelent írásra hivatkozom. "Több mint 60 volt államfő, köztük Nagy-Britannia és Franciaország volt vezetői, valamint több mint 100 Nobel-díjas felszólította Joe Biden amerikai elnököt, hogy támogassa a szellemi tulajdonra vonatkozó szabályok felfüggesztését a COVID-19 oltásokkal szemben. A lemondás fokozná az oltóanyaggyártást és felgyorsítaná a szegényebb országokban bekövetkezett járványra adott válaszokat, amelyekre egyébként éve ket kellene várni - állították Bidennek szerdán a hírügynökségeknek küldött közös levelükben.
Voltaképp nem a szellemi tulajdonról van szó, hanem a "gyógyszerek" kikisérletezésének és bevezetésének jelenlegi szigorú szabályairól.

Nem volt véletlen, hogy nemrég megkérdőjeleztem a Füllmich akció célszerüségét, sőt tisztességét is arra figye lemmel, hogy a jó úr is a paragrafusokba kapaszkodva akarja megváltani ez emberiséget.

A nemzetközi és "nemzeti" bíráskodást a mellékelt ábrával lehet jellemezni. A paragrafus a bíró kezében, a bíró pedig Bill Gates [esetleg Soros] zsebében van.

Egyáltalán nem kivétel kis hazánk sem. Erről szól
"Síró bírók Filantrópok a Markó utcában?" c. írásom a Soros által pénzelt, a "magyar" bírák részére rendezett "érzékenyítő tréningek" kapcsán.

A Soros pénzen könnyekig elérzékenyült bírákok fedezték és fedezik ma is az évezred leg ocsmányabb bűncselekményét a "svájci frank-hitelezést."

- - - - -

Beszámolok még egy magán-bosszúságomról. Nem titok jobboldali beállítottságom és bizonyos jobboldali körökkel fenntartott kapcsolatom. Ez a kapcsolat most lazulni látszik a következők miatt.

Barátaim fixa ideája, hogy a nemzet sorsa a jogászok kezében van, ill. rajtuk múlik. Ebben a tévhitben fordulnak hozzám, hogy én is szerkesszek villámgyors peticiókat. Legutóbb a fiatalkoruak vakcinázása ügyében sürgettek, hogy "állítsam le" ezt a pusztító folyamatot. Amikor megmondtam, hogy ez "jogilag" nem megy, pillanatok alatt elpárolgott a belém vetett bizalom és úgy kezel nek, mintha lusta, gyáva és hülye lennék. Hát épp lehetnék már hülye is a kilencvenedik évemet taposva, ezúttal nem erről van szó.

Egy olyan országban, ahol a kormány és személy szerint Orbán Viktor teljesítménye "műsze resen", azaz dekára és másodpercre mérhető, semmiféle jogi dekázásnak nincs értelme.

Értelme csak az ellenszegülésnek, a legalább passzív rezisztenciának lenne.
[
A passzív ellenállás vagy passzív rezisztencia olyan politikai cselekvésforma, amely a fennálló hatalommal  való együttműködés elutasításán alapul. E magatartásmodell több síkon jelentkezhet, de egyként jellemzi, hogy az egyének a politikai közéletben tevőlegesen nem vesznek részt  illetve az állam megszabta kötelességeiknek nem tesznek eleget.]   

A magyar passzív, de nem rezisztens. Azazhogy nagyon is aktiv mindenben, amit otthon, ülve, a számítógép billentyüzetét püfölve el lehet végezni. Ezt a "szellemi" tevékenységet nevezhetjük "digitalizált nemzeti pótcselek vésnek", közép- idős- és szépkorúak számára kitalálva."

És a fiatalok? Nekik is van hasznos elfoglaltságuk: az okostelefon pöckölése naphosszat villamoson, kerti padokon, a budiban és az ágyban, esetleg álomban is. Megvalósult Aldous Huxley szép új világa a Brave New World, egy kicsit másképp. A fő szlogen "szóma, ha mondom, segít a gondon, már néhány köbceni helyre biccenti" áttételesen ma is érvényes. A szóma pótszer annak ellenében, hogy az emberek "számos dolgot elveszítettek: a családot, a kulturális sokszínűséget, a művészeteket, irodalmat, tudományt, vallást és filozófiát. Ez a társadalom hedonisztikus, a korlátlan szexualitásból és drogokból nyert örömre koncentrál.
[A szóma, a korai indo-irániaknál és a későbbi védikus kultúráknál egy pszichotrop növény, ill. annak bódító nedve.] Nem véletlen, hogy Huxleyt egy másik nagy jövőbe látóval Orwellel [1984] emlegetik együtt.

Nyisson csak meg az emberfia egy Twitter, vagy Facebook oldalt, máris láthatja, hogy fortyognak a virtuális indulatok. Hogy okosítják, hülyítik, hergelik egymást az emberek, amíg a hazáért vívott "harcban" kimerülve ágyba nem dőlnek. Vagy szálljon fel a villamosra és gyönyörködjön a jövő zálogában az új nemzedékben.

Lehet, hogy másnap mégis regisztráltatják magukat?

2021.05.12

* * *

Már nem konteó. Chipek a vakcinában.

A Pfizer bejelentette a Covid-19 oltásfrissítést, amely mostantól tartalmazza a csökkentett tünetekkel járó Microsoft chipet. 2021. április 8-án az Osiris Foux kiadott egy nyilatkozatot a befektetői számára és közölte: megállapodást kötöttek a Microsofttal arra, hogy Pluton processzor chipjüket, az oltással járó tünetek csökkentése érdekében, integrálják a vakcinájukba. A kiadvány szerint az új vakcinával beoltottaknál csökken a fáradtság, a fájdalom, fokozódik a szellemi tudatosság, stb.  Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója elmondta: „Ez egy nagy forradalom az orvostudományban, a Microsoft erőteljes Pluton chipjének hozzáadásával minden eddiginél könnyebbé teszi az oltások címzettjeinek nyomon követését. Használhatjuk ezt a chipet a testhőmérséklet szabályozására, a COVID-19 mutációk esélyének csökkentésére." A bejelentés hírére a Microsoft részvények értéke 2% -kal, a Pfizer részvényeké 1,3% -kal emelkedett.

Ha valaki netán még emlékszik, a sorozat első - 2021.03.05-én közzétett - részében utaltam arra, hogy alighanem a nano-chipek beültetésére megy a pakli.

Én viszont a tartós visszhangtalanság és egyéb okok miatt beleuntam a falra borsó játékba és kívánok magyar "testvéreimnek" olyan sorsot, amilyet százszorosan megérdemelnek.

2021.05.12
 

Sz. Gy.

  

Folyt. nem köv.!