Frissítések:  1.)

 

A politikai prostitució diszkrét bája II.

Tényleg, egy jottányit sem változott...

A felső cím szélén a II. szám azt jelenti, hogy erről a témáról korábban [2008.08.07] írtam már...
Elöljáróban még annyit, hogy sokat, legalább húsz cikket és blogot írtam a Jobbikról is bizonyítandó, hogy álnemzeti és álradikális párt.
Izélgetésüket akkor hagytam abba, amikor ez már ország - világ előtt nyilvánvalóvá lett.

Az eltelt tíz év alatt sokat olvashattam volna a Jobbikról Vonáról meg Morvairól, de nem olvastam, mert mélyen politikai ingerküszöböm alá kerültek. Aztán - én hülye - megnéztem eg
y videót az ECHO műsorában [ebben van a "jottányi", meg egy másikat amely a "szemkilövetőkkel" való lepaktálásról szól. És puff megint felhúztam magam, mivel a szemkilövetőkkel Morvai Krisztina paktált le. Erről szólt a fenti 2008-as írás is.

Sose hittem volna, hogy Morvai Krisztinával  valaha valamiben egyetérthetek. És most mégis... Tényleg nem változott, egy jottányit sem! Csak az a kérdés mikortól, mihez viszonyítva, miben nem változott.

Változatos életének egy hosszabb és egy rövidebb szakaszát érdemes szemügyre venni. Az első a kezdetektől a Job bikig; a második a Jobbiktól a máig terjedő időszak. Azt sem árt tisztázni, mit ért Morvai a változáson és mit gondolunk róla mi? A "jottányi" változás ellentettje a változatlanság. De miben? Öltözködésben, hajviseletben, az írás és a beszéd stílusában, a gondolkodásmódban, a világnézetben?

Rájöttem, Morvait egy matematikai képletnek is lehet tekinteni, amelyben a változók és az állandó felismerhető, megha tározható. Arra az eredményre jutottam, hogy nagyszámú változó mellett sikerült felfedeztem az állandót: az alakosko dást.

Az én kis matematikámban nem betűk és számok, hanem betűk és képek szerepelnek.

Lényegi változatlanságot feltételezve egy arcképsornak bizonyos egyöntetüséget kell(ene) tükröznie, az "évgyűrűk" azaz a ráncok számától eltekintve.

 

Az első öt kép és a szöveg Bobkó Csaba 2010. október 27-i blogjában jelent meg.Kaméleon. New Yorkban a CEDAW feminista harcosaként, FÉRFI külsővel. Nőies kinézet kizárva, még csak az kéne!

A Lauder-kapcsolat. M.K. volt férje a Zsidó Világkongresszus elnöke, Ronald Lauder hazai helytartója volt annak médiavállalkozása élén. Kicsit meglepő kapcsolatrendszer egy nagyon hazafias párt nagyranövését kiprovokáló húzónév esetén...

Még a családon belüli erőszak ellen (joggal) kűzdve, feministaként (a szokott egyolda lúsággal), természetes zsidó közegében folytatva karrierjét, elhanyagolt zsidó banya kinézettel, elég Barbara Streisandosan

 Majd a zsidó kora-öregasszonyból kivirágzik a keresztény-nemzeti, érett szépasszony:

 De néha az aktuális álarc mögül kivillan az egyéniség.

A további hozzáfűzések tőlem.
A jövó tervezése - Vonával

 Hurrá! Győzünk!

 

Kimondjuk - megoldjuk!

 

Antiszamitizmus... A MAZSIHISZ közli Morvai levelét  amelyet egy amerikában éló magyar zsidónak írt. "Nagyon örvendenék, ha szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett." Elismerve M. abszolut szakértelmét ebben a tárgyban kíváncsi lennék, jottányit se változott véleménye a méretek tekintetében?

 Birtokon belül - kissé megereszkedve...

 

E kép nem kakukkfióka. Háttérben a Civil Jogász Bizottság molinója. Az asztalnál Dr. Szöőr Anna, a bizottság üdvöskéje és Dr. Völgyesi Miklós a Bizottság másik oszlopa, a Legfelsőbb Bíróság volt bírája. A történet innen folytatódik majd, a képsor után.

 

 Szemntől szemben egy szemkilövővel.

 

 A Brüsszelben szkeptikus...

 

 Két nemzeti hős.

 

 A nagy hadova az ECHO Tévében. "Szemkilövetőkkel egyezkedik a Jobbik!" Vonával emiatt nem beszél, viszont elmegy a Békemenetre. Lám, káprázó szemeink előtt virágzik ki egy új Szili Katalin...

Eddig a rózsaszín limonádé. De hogy fest a fekete/fehér valóság? Ezt, mint fent jeleztem, lényegében megírtam még 2008-ban, de bizonyos frappáns részleteket akkor még nem ismertem, no' meg közben fejlődtem egy kicsit a szöveg ill. képszerkesztési technikában és szarkazmusom is fokozódott - némileg. Így viszont a karakterek számát is csökkent hetem.

Íme a corpus delicti a HVG egykorú közlése... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kell ehhez további magyarázat? Kell!

A 2008-as cikk megjelenése előtt rákérdeztem a CJB-re. Krisztinka [számomra] nem volt elérhető. Helyette Dr. Szöőr Anna válaszolt, aki "fatális félreértést" emlegetett mondván, hogy Morvainak a megbeszélésről el kellett távoznia [vajon mi a fenének és hova a francba (?)]. A paktumot emiatt Dr. Völgyesi Miklós egyedül írta alá. Azt még 2008-ban kimutat tam, hogy ez hülyeség, mert a paktumról a CJB közleményt adott ki.

A fő szemkilövettető Bencze József dandártábornok úr, országos rendőrfőkapitány és a CJB között olyan megállapodás köttetett, hogy "közösen helyreállítják a rendőrség társadalmi presztizsét", ahelyett, hogy a Bizottság büntető feljelentést tett volna Bencze ellen.

Mint ismeretes, egy kutyakomédiának is silány monstre bűnper indult Bencze beosztottjai (!) Bene és Gergényi rendőrtábornokok ellen, amely enyje - bejnye "büntetésekkel" végződött.

A 2008-as írásban szó esett arról is, hogy a Civil Jogász Bizottság hírhedt jelentése langyosabb volt mint a rendőrség belső vizsgálati jelentése, amelynek szerzője Papp Károly volt.

Ez a jelentés 2008-ban nem állt ren delke zésemre. Most kezdtem keresgélni és nagy örömmel láttam, hogy a Rendőrségi Szemlében közzétették anno. Aztán pofára estem, mert az oldalt törölték...

Itt tartunk tehát.

Már csak egy költői kérdés várna választ: ugyan hová so dorja "változatlansága", vagy hová viszi a seprő Krisztinát?

Ez a jövő zenéje. Annyi bizonyosnak tűnik, hogy maga választotta új kör nyezetével képes lesz harmonizálni, nem fog közülük kilógni.

Hátha visszaküldik Brüsszelbe - tovább kételkedni...

Hülyeségeket beszélnék? Talán nem. Krisztina letette a garast a Soros ügyben is. A minap így nyilatkozott a sajtónak.
"Büszke vagyok arra, hogy Magyarország elsőként vállalta az unióban a schengeni határok, így az egész kontinens megvédését ... A kvóta rendszer megbukott. Az európai migrációs politika annyira abszurd, életszerűtlen és embertelen, hogy csakis valamilyen gonosz, ördögi 'terv' állhat mögötte. Azt nem tudnám megmondani, hogy Soros-e az egyes számú tervező. A legfontosabbnak azt tartom, hogy az általa is képviselt elképzelések ne valósulhassa nak meg, és megvédjük a hazánkat." Ezt mondotta volt a Jobbik volt államfőjelöltje. Ez igen! Ez jobban hangzana az ülésteremben mint a nyálas Navracsics nyekergése.

Krisztina közben a hattyú halálát táncolja és azt
emlegeti, politikai pályafutása 2019-ben véget ér, mert a Jobbik már nem jelöli, független képviselők pedig nem ülnek [alszanak, majszolnak, pécéznek, olvasnak, rejtvényfejtenek] az EP-ben. Ezt rosszul tudja, vagy mondja, Mert pl. Balczó Zoltán, Kovács Béla [KágéBéla] és maga Morvai Krisztina is függetlenekként vannak regisztrálva.

Szerintem arra vár, hogy felkérjék és könnyű lesz - mint Katát - táncba vinni.

A tanulság: gyerekjáték a szeszélyes hullámok tetején lovagolni, ha az ember közben jottányit sem változik.

218.03.17

Sz. Gy.