Válasz Király B. Izabellának.

 

Már tudjuk, az akasztás elmarad. Amíg ez a cikk készült, ahogy várható volt, Gruevszki révbe ért. Amit a "Soros csínyről" írtam továbbra is időszerü.

 

 

 

Egy Soros "csíny" nyomában.

 Vesszen a Makedón! 

A "csíny" alatt a Soros által megrendezett macedoniai államcsínyt kell érteni, amely a hazai mocsok média jóvoltából hamis megvilágítást kapott. Ami a Fidesz sajtót illeti, nem értem, hogy a vérre szomjazó judeó/liberális sakálokat miért nem lehetett "löttyösebben" szembeköpni - tényekkel.

Viktor Dimovszki macedón államtitkár tiltakozó
jegyzéket  adott át. Ezzel együtt reményét fejezte ki, hogy Magyarország a jó kétoldalú kapcsolatok, az 'európai értékek, és a jogállamiság elve alapján eljárva', késlekedés nélkül elutasítja Nikola Gruevszki menedékkérelmét, majd átadja őt Macedóniának, hogy teljesítse a rá kiszabott börtönbüntetést, és folytassák az ellene zajló [további] bírósági eljárásokat.

Vicces, hogy azok beszélnek európai értékekről, akik el akarják pusztítani [a fehér] Európát értékeivel együtt.

Mint tudjuk Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt hivatali visszaélés miatt két év börtönbüntetésre ítélték. Ennek letöltését nem kezdte el. Viszont Facebook-oldalán közölte: Budapesten van, és politikai menedékjogot kért. Azóta kiderült: mivel útleveleit elkobozták, "illegálisan" hagyta el Macedóniát, majd egy másik ország magyar külképviseletén jelezte szándékát, ezután pedig a magyar diplomácia segítségével jutott Magyarországra.

"Jogutóda" a pihent agyu Zoran Zaev macedón miniszterelnök konteókat  is gyártott ehhez. Sajtótájékoztatóján kijelentette: Nikola Gruevszkitől és Magyarországtól is választ vár arra a kérdésre, hogy Gruevszki önként hagyta-e el Macedóniát, vagy pedig "elrabolták"?

Zoran Zaev úr a világ legfiatalabb országának "Észak Macedóniának" Soros által kinevezett helytartója csicskája, amely közjogilag a Szkopje és Athén, azaz Zoran Zaev és Alekszisz Ciprasz görög kormányfő [a másik Soros bérenc] által kötött "történelmi megállapodás" alapján jött létre. Az ábra, vagyis a térkép ezek után így fest.

Ciprasz úr elégedetten böfög mondván, hogy ez a megállapodás véget vet az irredentizmusnak. A másik szavával viszont azt mondja
"Macedónia így a jövőben sem emlegethet semmiféle kapcsolatot Makedónia ókori görög civilizációjával."  – amelyet most Görög Macedóniának hívnak. Létrejött viszont egy nem görög, hanem nyugat balkáni ország, amely euroatlanti integrációja folytán beolvadt abba a szarba, amit Ájrópának csúfolnak.

De mi az igazi büne Nikola Gruevszkinek? Hát az, hogy   a migrációs válság csúcspontján kerítéssel és élőerős védelemmel tartóztatta fel a bevándorlókat a macedón határon, lezárva ezzel a balkáni útvonalat. Ez a lépése nagy indulatokat váltott ki Brüsszelben és a korábbi demokrata amerikai kormányzatban is. Soros György macedóniai akcióinak ez volt a kiváltó oka. Célja pedig megtörni a bevándorlásellenes jobboldali macedón kormányt; hatalomra juttatva saját szövetségeseit, a posztkommunistákat, hogy ezzel "utat nyisson a Görögország felől érkező illegális bevándorlóknak." A történtek kristálytisztán bizonyítják a nemzeteken átívelő Soros- hálózat létét, amely komoly erővel rendelkezik szerte a kontinensen, amely alkalmas arra is, hogy egy politikust a nemzetközi politikai porondon ilyen látványosan meghurcoljanak és lejárassanak.

A dolog úgy indult, hogy 2016 decemberében, amikor előre hozott [kierőszakolt] parlamenti választást tartottak Macedóniában Gruevszki pártja, a jobboldali Belső Macedón Forradalmi Szervezet – Macedón Nemzeti Egység Demokrata Pártja (VMRO-DPMNA) szerezte a legtöbb mandátumot. Ez azonban nem volt elég a kormányképességhez. Így, hogyan - hogyan nem, a második legjobb eredményt elérő kommunista utódpárt, az SDSM (szociáldemokrata párt) kezébe került a kormányrúd, akik az albán nemzetiségi mozgalmakkal koalícióban vették át az ország irányítását, a szociáldemokrata Zoran Zaev vezetésével. Ezzel Gruevszki elvesztette a hatalmat és belendült Soros.

Először is rátette kezét a fejlesztési pénzekre, amelyeket Macedónia 2008 óta kap az Egyesült Államoktól egy államközi együttműködési szerződés alapján. Ebből  építette ki szerteágazó "civil" hálózatát. A pénzre úgy tehette rá mocskos mancsait, hogy Amerikai Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) átpasszolta a zsozsó kezelési jogát a Soros-féle Open Society Foundation (OSF)-nak.  Ez a "megszokott" zsidó tekli - mekli, amely, ugyancsak megszokott módon, pusztító népirtó belháborúkká "fejlődik".

Macedóniában is úgy folytatódtak a dolgok, ahogy az a Soros befolyása alá került országokban "szokásos". Hirtelen és váratlanul erőszakos tüntetések kezdődtek a kormány ellen. Ebben kitüntetett szerep jutott a „Soros Army” tagjainak.  A politikai aktivisták és az általuk [is] felheccelt tömeg számos kormányzati épületet súlyosan megrongált. Megrohamozták és felgyújtották az elnöki hivatalt, az Igazságügyi Minisztérium épületében is jelentős károkat okoztak, stb.

Jellegzetes zsidó humor, hogy a jobboldali képen látható állatcsordát, - amely betört a parlamentbe, rombolt  és országgyűlési képviselőket is megtámadott - "nacionalistáknak" nevezik. Így nevezték az ukrajnai Majdanon trappoló kövér lúdtalpas zsidókat is. Vicces, nem?

Igazságügyi Minisztérium épületét pl. festékkel öntötték le. A demonstrációs dömping innen kapta a "Színes Forradalom" nevet.

És ezek a disznók röfögnek jogállamiságról, meg európai értékekről... Ez meg pláne vicces, nem?

A képen a legviccesebb a "színes rendőr". Ennek a nyomorultnak a látványa ihlet arra, hogy a "Soros kérdés" [zsidókérdés] kapcsán néhány külön észrevételt tegyek - az írás végén.

Itt most tovább színesitem a képet.

Sorosról tudjuk, hogy imád kézikönyveket készíteni a migránsok számára. Eddig csak útikalauzokról tudtam, de rájöttem, alábecsültem Soros "színes" fantáziáját.

2014-ben macedón nyelvre fordíttatta és terjeszti Saul D. Alinsky néhai amerikai anarchista "Rules for Radicals" című könyvét. Ez a kötetet úgy ismerik, mint a felforgatás kézikönyvét, amely egyfajta útmutató az anarchista utcai harcosoknak.

Az Interneten bóklászva véletlenül jöttem rá: Alinsky "modern" tanításainak ősi gyökerei vannak. [Semmi sem új a nap alatt.] Nemrég nyomtak újra egy másik könyvet "Jewish Radicals" címen, amely a 2013-as New York-i Book Show díj nyertese lett. Persze ez is utánérzés, hisz az igazán zaftos dolgok a Tórában, pl. Józsué könyvében, vagynak megírva. Ebből, ill. a "Szent Biblia" szövegéből mazsoláznak az erdőpéterek, meg a némethsándorok amikor a népet malaszttal tömik.

Most új témába fogok és arról szólok, hogy kenték be tetőtől talpig szarral az "igazságügyi szervek" Nikola Gruevszkit. Hazai példából tudjuk, mire képesek az ügyészek és a bírák a jogtiprás terén.

Itt szólítom színpadra Katica Janeva kisasszonyt a Zaev rezsim "különleges ügyészét". Ő irányítja azt a hajszát, amelynek Grunevszki elítéltetése csak az első epizódja volt.

A nagyseggű szépség, akit egyébként "special prosecutornak" hívnak, jobbára titkosszolgálati jelentésekböl gereblyézte össze az első elítéltetéshez szükséges szarkeveréket, hogy a bagoly [Zaev] azt mondhassa a verébnek [Gruevszkinek], "nagy a fejed pajtás".

Ennek az igazságügyi kutyakomédiának ugyanis mulatságos elözményei vannak...

A szkopjei büntetőbíróság felmentette Zoran Zaev miniszterelnököt egy vesztegetési vád alól, amely úgy szólt, hogy 2015-ben Strumica város polgármestereként 200 000 Euró vesztegetési pénzt kért egy ottani üzletembertől.

Felmentése után kijelentette "nagyon örülök a felmentésnek, hogy végül bebizonyítottam ártatlanságomat és igazságot szolgáltattak nekem." Ebben a felmentésben nincs semmi meglepő, hisz ekkor már miniszterelnök volt. Ja' majdnem elfelejtettem, a felmentésnél az is fontos szerepet játszott, hogy az ügyészség megváltoztatta vádi minősítést és a vesztegetés helyett más, enyhébb megítélésü, bűncselekmény miatt kért marasztalást.

És most jön a poén.

Röviddel azután Zaev az Internetre olyan közleményeket töltögetett fel, amelyek Nikola Gruevski korábbi kormányának széles körű korrupciójára utaltak. Ez viszont "bejött". Há' már hogyne jött volna be. Így győz az igazság!

Macedónia igazi ["echte"] demokráciává lett. Ebben az állam és kormányformában szarják le legmagasabbról, hogy mit gondol és akar a nép, azaz a "demos", amely a "krácia" birtokosa.

1917-ben jelentős tömegek
tüntettek és üzentek Sorosnak, meg a Soros bérenc EU vezetőknek, hogy Macedónia szuverén nemzet amely határozottan elutasítja a baloldali kurzust, a nemzetet megosztó szoci - muszlim koalíciót. Persze hiábavalónak bizonyult ez is.

Az unalom [amely eddigre nyilván elfogta az olvasót] űzése végett megemlítem még a macedón katyvasz "putyini" vonatkozásait, mert tudvalevő, hogy ahol ez az alak - bármilyen formában - felbukkan, végleg elbaszódnak a dolgok.

Macedóniában (is) van egy motoros banda, amely Macedón Éjszakai Farkasok Motorkerékpár Klubjának nevezi magát. Alapítója és elnöke Lenin Jovanovski - aki egyedülálló megjelenésével és nevével a motorkerékpáros életmód ikonja. A Klub elnevezée Putyin kedvenceire az Orosz Éjszakai Farkasok Motorkerékpár Klubjának nevére hasonlít. De itt többről van szó, mint névhasonlóságról. A két szervezet szoros baráti kapcsolatot ápol. Lenin személyesen is találkozott Putyinnal és egyűtt működik az orosz motoros gang vezetőjével a híres - hírhedt "Orvossal" Putyin kebelbarátjával.

Ami a kűlsőségeket illeti, a két színtársulat nagy mértékben hasonlít egymásra. Az is érthető, hogy motorosnak lenni életmód, amelyhez "megfelelő" testalkat, ruha, sisak és mindenekfölött motorkerékpár tartozik. Ezek a "kollekciók" csoportba verődve grasszálnak a városok utcáin, az országutakon és nem ritkán összeütközésbe kerülnek a törvényekkel is. Nevükben benne van országuk és nemzetiségük, csak arra nem tudok rájönni hogy viszonyulnak ezekhez. Nem vitás, hogy e mammut-motorokon száguldozó tetovált szekrényemberek komoly szerepet játszhatnának olyan politikai válsághelyzetekben amelyek az ország érdekeit és polgárainak nyugalmát háborítják, jogait csorbítják, vagy életüket veszélyeztetik.

Sehol sem találok viszont adalékot arra, hogy amikor Soros államcsínyt hajtott végre Gurevszki kormánya, ill. a macedon nép ellen a motorosok bármiképp is exponálták volna magukat. Ez érthetetlen lenne, ha Lenin nem szolgálna magyarázattal. "Elnökünk megbízott abban, hogy közel kerüljek Putyin elnökhöz. Szvasztopoliban és Novorusiskban találkoztunk motorkerékpár-bemutatónkon, ahol megnézte a látványos teljesítményt. Egy darabig lovagoltunk, egymás mellé ültünk, és röviden beszéltünk a közös kérdésekről anélkül, hogy megemlítenénk a politikát. Azt hiszem, Putyin a jelenleg a legerősebb ember a bolygón. Így már egészen más! Így minden érthető.

Itt és most nem akarok sokadjára kirohanni Putyin ellen, mert attől tartok, ha felhúzom magam nem találok vissza a gondolati vezérfonalhoz, viszont mellőzhetetlennek tartok egy kis visszapillantást..

Jó régen [2013.11.09] volt, hogy hiányérzetem támadt Putyin külpolitikájával kapcsolatban és megírtam "Putyin razdvedkája" c. írásomat. A cikkben arról van szó, hogy az ország védelmének egyik legfontosabb hadszíntere a külföldön folytatott kémkedés, felforgatás, rombolás, dezinformáció, stb. Ebben a műfajban csillogott talán legfényesebben Sztálin elvtárs zsenialitása, pedig ő nem végzett KGB akadémiát mint Putyin. Az ukrajnai és macedóniai puccsok között számtalan hasonlóság mutatkozik, ami nem csoda, hisz ugyanazok a felforgató központok ugyanazon keret-sablon alkalmazásával bonyolították mindkettőt.

Annak kapcsán, hogy Putyin hagyta legfontosabb szövetségesét Janukovicsot megbuktatni, az fejeződik ki hogy Ukrajnát nem átengedte, hanem átjátszotta a másik oldalra. Erről írtam [2014.06.09] "Oroszország vészkorszaka" címen. Tudom, szerénytelenség önmagamtól idézni, de ma sem tudnék mást mondani. "Egy efféle puccs nem földrengés, nem is szökőár; bekövetkezésének számtalan előjele van. A 'lázadás' logisztikai elemeinek kiépülését csak a hülye, meg az FSZB nem vette észre. Igaz, mikorra kibontakozott a lázadás, már bajos lett volna a Majdan garázda 'törzsközönségét' tankokkal elseperni (ahogy pl. a kínaiak megtették), de miért nem lehetett a lázadás ágenseit szép csöndben és főleg idejében (!) eltenni láb alól? Felfoghatatlan!"

Mai eszemmel azonban kiegészíte ném a szentenciát. Macedon Igazságügyi Minisztérium előtt "őrt álló" karhatalmistát állítom ide kinagyítva. A tétel pedig úgy változik, hogy ha a titkosszolgálat hibájából, vagy árulása folytán, a tömegbe kell lőni, ezt késedelmeskedés nélkül meg kell tenni. Álláspontom a következők miatt változott. A fenti cikk megírásakor még nem tudhattam, hogy a palesztín düh és keserűség folyamatos tömegtüntetésekbe torkollik és hogy Józsué harcosai százszámra lövöldözik agyon a nem békés, de fegyvertelen tüntetőket, ügyet sem vetve az ENSZ bágyadt tiltakozásaira.

A zsidóság véglegesen kiiktatott minden humanitárius és erkölcsi szabályt. Furcsán hat, hogy e normák betartásához önmagával szemben körömszakadtáig próbál ragaszkodni. Ez is humoros, nem?

Mit kell hát tenni? A zsidó bűnöket rovásra kell venni és meg kell torolni. Ennek jogi és erkölcsi alapja legyen saját törvényük.

Ami a 25. számú mózesi passzust illeti, Izrael városainak legalább annyi napalm és fehér foszfor dukál, amennyit a gázai övezetre leszórtak. Hogy viselik ezt majd a zsidó Rebekák, akik már néhány Kasszam sufni-rakéta miatt is hisztériáznak?

Ezzel teljesedik be a sorsuk a kabbalisztika törvényszerűségeinek megfelelően. A zsidóság abszolut számokban és csekély létszámához viszonyítva aránytalanul sok gaztettet követ el. Ha ezek miatt saját törvényei szerint kell felelnie "elfogyasztja" csekély emberanyagát, véges önmagát a világ népeinek végtelen tengerében.

Ennek viszont egy előfeltétele van: változtatni kell a jelenlegi arányokon amikoris ezer arab halottra egy zsidó esik, vagy még egy se. Ez az izraeli "szupremáciából", vagyis egyrészt abból következik, hogy a zsidóság, a zsidósitott Amerika segítségével, mérhetetlen fölényben van a hadviselés minden eszköze tekintetében a nemzetek ellenállásával, pl. a palesztin ellenállással szemben.

A szupremácia fenntarthatósága másrészt két nagyhatalom: Oroszország és Kína kétkulacsos politikáján alapszik, akik a leggondosabban óvakodnak attól, hogy a radikális palesztin ellenállást [Hamász, Hezbollah] hatékony önvédelmi (!!!) fegyverzettel lássák el.

[Putyin is várt - Szíria teljes lerombolásáig - az SZ300-as rakéták szállításával, de ezekkel Szíria továbbra sem képes védekezni az izraeli légicsapásokkal szemben. Iránnak is "eladott" ilyen rakétákat, de nem szállította le őket. Iránnak perre kellett mennie.]

E feladat oroszlánrésze így a magányos, százfelől szorongatott Iránra hárul, mely érthetően nem bírja szusszal.

A kérdés az, hogy az "ördögi egyensúlyt" meddig lehet a világra kényszeríteni? Meddig tartható fenn egy olyan "béke", amelynek cégére alatt pusztító - népirtó háborúk dúlnak a világ minden fertályán.

Nemrég írtam épp a szupremáciáról amelynek keretében egy kérdést próbáltam megfogalmazni. Azt nevezetesen, hogy a zsidókat lehetséges e valóságos alakjukban; vagy egyéni tulajdonságaiktól elvonatkoztatva [absztrahálva] kell őket szemlélni és kezelni, közös tulajdonságaik alapján, amely fajuk magatartását jellemzi évezredek óta. Henry Ford a nemzetközi zsidót nevezte "a világ legfőbb problémájának."

Egyetértek ezzel. Azt fűzném hozzá, az emberiség létérdeke a világ legfőbb problémájának felismerése, megoldása.

2018.11.21

 

 

Mi lett vele?

A közgondolkodás tüköre.
 

Írásomhoz Király B. Izabella megjegyzéseket, fűzött és kérdéseket tett fel. Megegyeztünk, hogy levelét közzétehetem, észrevételeimmel együtt. Élek a lehetőséggel, de előre bocsátom nem a vitatkozás [polemizálás] szándéka vezérel. Nem azzal akarok foglalkozni, ami benne egyedi [specifikus], hanem azzal ami általános [tipikus], ami belesimúl a közgondolkodásba; mert azzal van bajom, nem Vele.

Azt a módszert követem, amit a levelezésben alkalmazok, ha részletes érdemi választ akarok adni; azaz beírom a levél szövegét és eltérő színnel válaszaimat.

Azért örülök a megszólításnak, mert Király B. Izabella nem akárki. Aktív politikus volt évtizedeken keresztül. Okkal feltételezhetem tehát, hogy világlátásában sokan osztoznak.

A levél és a válaszok.

2018.11.27. 9:10 keltezéssel, K.B.Izabella írta:

Kedves Gyula!


Kedves Izabella!

Nb. leveledre válaszaim a következők.

Többszöri elolvasás után sem igazán értettem meg a Vesszen a Makedon! című írásodat. [Egy Soros „csíny” nyomában.] Próbáltam néhány pontba szedni a megjegyzéseimet. 

 Nem értem, ki a „mocskos hazai média”, aki támadja szegény  Gruevszkit és cimboráját, Orbán Viktort), amikor minden a Fidesz kezében  van. [Gr. pedig maga tette ki a hírt, hogy Mo-n van.]

A „mocskos hazai média” kifejezést azon médiumok megjelölésére használtam, amelyek többtucat csatornán [mocskos kanálison] úgy támadják Orbánt, hogy a Gurevszki ügy történelmi hátteréről egy szót sem szólnak. Kárhoztattam a Fidesz médiát is a háttér megvilágításának hiánya miatt. Ezt akartam pótolni. Azt a megállapításodat, hogy "minden" a Fidesz kezében van, én nem értem.

Ki akarja elpusztítani a „fehér” Európát? Szerintem a fehér „faj” önmagát írja ki a történelemből az impotenciájával, dekadanes (elzsidósodott) kultúrájával…

Természetes [spontán] folyamatnak véled a fehér faj pusztulását. Ezek szerint nem tudsz a "Kalergi tervről" és a "Soros Tervről. [Ez utóbbi létezését a mocsokmédia zajosan tagadja, jóllehet a zsidó internetes portálokon is közzétették anno.] Nem ismered az EIR Különjelentését, amely régen magyar nyelven is megjelent a Kapu kiadónál "Soros a Gólem" címmel. Orbánék azt sem nyomatták újra. Én olvastam és írtam róluk, erre alapozom véleményemet.

Ha a dekadens Európa csupa felnőttekből állna és is azt mondanám, dögöljön rakásra a sok "gyáván hunyász, rútúl kétségbeeső". De az ártatlan fiatalok, akikre nagyapaként és dédnagyapaként nézek, ők is dekadensek, ők is impotensek? Kiről - miről beszélsz egyáltalán? 

Nem mellékesen kérdezem: A zsidóság fehér, vagy nem fehér?

Nem olvasod a Zsidó.com-ot sem? Ha egyszer megtennéd esetleg rátalálnál a "Judaizmus alappillérei" c. írásra. Ebben ez áll. "A Biblia Ábrahámot ivriként – héberként – említi, talán mert az Eufrátesz-folyam túlsó (keleti) partjáról jött, az 'ivri' pedig azt jelenti: 'túlparti."
Én fehér európaiakról írtam. Ezek is az Eufrátesz túlpartjáról származnak?
A Keresztény Bibliai Lexikon szerint pedig a "szemita" kifejezés
"Sém neve, aki Nóé legidősebb fia Ő az őse a sémita 'fajnak', mint ahogy ősatyáknak számítanak testvérei, Hám és Jáfet is. ... A kánaáni sémi népfaj jellemző antropológiai sajátossága a kiugró, hajlott orr, vastag ajkak és lapos, hosszú homlok - így látjuk a korabeli ábrázolásokon is."  Tovább is van, mondjam még? 

„Macedónia megállította a migránsáradatot, miközben a Soros-féle hálózat folyamatosan támadta őket.” (Orbán) Te is azt mondod: Gr. kerítéssel, életerős védelemmel tartóztatta fel a bevándorlókat a görög-macedon határon, és lezárta a balkáni útvonalat! Akkor meg nekünk mi a fenének kellett súlyos milliárdokat költeni kerítésépítésre és a fenntartására?

A tárgyszerü vitához kell(ene) egy térkép is. Ime! Ha ebből nem tudod a választ kiolvasni, feladom.

A némethsándorok és erdőpéterek fideszes káderek, ezért nem értem, hogy kerültek nálad ellenzéki pozícióba.

A két prédikátort nem helyztem ellenzéki pozícióba, csak azt írtam hogy egy kottából énekelnek. Ha fideszes káderek is lennének, amit nem tudom honnan veszel, teljesen mindegy pillanatnyi irányultságuk, mert kettős identitásuk folytán céljaik azonosak.

Érdekes: ha nem tetszik egy tüntetés irány-célja, akkor sorosos, ha tetszik (pl: most Macron ellen Párizsban) az őszinte néptömeg-megmozdulás…  

A "sorosos" tüntetések "irány-célja" az államrend megdöntése, káosz előídézése és a célország tönkretétele polgárháborúk/háborúk által. Erre több példa van, lásd az "Arab Tavasz" eseményeit. Az ilyenfajta tüntetések valóban nem tetszenek, mea culpa.

Mi az, hogy szoci-muszlim koalíció? Releváns összefüggés nincs. Nem beszélve arról, hogy „a bevándorlás-párti”-ság, mint olyan sincs. HELYZET van! (Ma húszezer UKRÁN munkavállaló van már kishazánkban és 50-60 ezer forintért dolgoznak!!!)

Zoran Zaev  a szocialista [szoci] politikus most egy migránspárti kurzus minszterelnökeként a Soros tervet hajtja végre. Teljesen mindegy, hogy a pártot minek híják. Ha az "Európa lágy alfelén" keresztül végrehajtott invázót és az ukrán vendégmunkások foglalkoztatását egy kalap alá veszed és "helyzetet" emlegetsz, erre nincs mit válaszolni.

Putyin nagyon a bögyödben van, de kérdezem: a külföldön folytatott kémkedés, felforgatás, rombolás, dezinformáció… mint önvédelmi hadszíntér kimondottan putyini sajátosság? És a CIA? a  MOSZAD? (Vagy a hazai titkos szolgálatok, akik megszervezték az erdélyi falurombolás, és a vízlépcső elleni tüntetéseket?)

Sajnos azt kell megállapítanom, egyáltalán nem érted amit Putyinról írtam. Éppen azt kárhoztatom, hogy a putyini Oroszországnak nincs (!) "Razdvedkája", mert Putyin nem orosz érdekü, hanem zsidó érdekű politikát folytat. Ezért élvezi a CIA és a MOSZAD kiemelt védelmét. Ő a VIP-No1.

Ezt az írásodat nyugodtan elküldhetted volna a Magyar Időknek, vagy a Pesti Srácoknak. Ugyanaz a gondolatmenet,  ugyanaz a szóhasználat.

Néhány összehasonlító idézettel dokumentálhatnád miből vontad le ezt a számomra nem túl megtisztelő következtetést.     

Ha Gruevszki jó ember, akkor Orbán Viktor is az: madarat tolláról, embert barátjáról…

Sok jó ember kis helyen is elfér...

* * *

A keserű konkluzió levonásához vissza kell térnem a levél egy kitételére, amit kulcsmondatnak is minősíthetek.

"Ki akarja elpusztítani a 'fehér' Európát? Szerintem a fehér 'faj' önmagát írja ki a történelemből az impotenciájával, 'dekadens' [elzsidósodott] kultúrájával…"

A "dekadens" kifejezés bomlást, visszaesést, hanyatlást jelent. Hogyan kell(ene) viszonyulnod, ehhez? Sajnos az általad megfogalmazott viszonyulás a nihilizmus kategóriájába tartozik, amely olyan filozófiai felfogás, eszmerendszer, amely a társadalmi értékeket és normákat, minden elvet, szabályt, erkölcsi követelményt, törvényt tagad; mivel mindenféle értelem, értelmezés vagy értékelés hiábavaló. A cselekvés (!) hiábavalóságát, a lét teljes értelmetlenségét, az emberi haladás hiányát, a fehér faj szükségszerü és elkerülhetetlen végzetét hirdeti.

A nihilizmus kétsíkú: szemléleti/erkölcsi és cselekvési/politikai nihilizmus. Leveled - bocsáss meg - ezeket a nihilizmusokat tükrözi. Magánvéleményed viszont társadalmi jelenség. Számomra ezért vált fontossá.

A leveled közléséval kapcsolatos levélváltás kapcsán hoztam szóba egy látszólag nem ide tartozó, valójában mégis ida tartozó élményemet.
Unottan forgattam egy könyvet, amit már olvastam, és csak most tűnt fel, hogy a nácik egyik főideológusának mondott Houston Stewart Chamberlain Jézust "árjának" minősítette, vagyis feje tetejére állította az egész "náci" ideológiát. Ez ugyanis a Szent Pál által megálmodott Jézus és a Szentháromság befogadását jelentette! Sikerült Hitlert is meghülyítenie olyannyira, hogy a náci birodalom kiadta az "árjásított" bibliát.

A jézuskázás tehát csapdába ejtette az árja birodalmat, az árja gondolkodást is.

Mi magyarok is egy fixa idea hálójában vergődünk [szintén az ószövetségi és újszövetségi téveszmék talaján]. Ez a "Szentkorona eszme", amely jogfolytonosságba olvasztja Árpád magyar államát  I. István német hűbérállamával és frigyládaként imádja, dicsőíti a "Szentkoronát". E témában bukkantam egy ódára, amelyet az általam korábban nagyra tartott Dr. Endrey Antal történész politikus vetett papirra. Az öregúr arról fantáziál, hogy a Szent Korona egyszer beköltözik minden magyar ember ember szívébe, agyába és innentől a Szent Korona vezérelvvé vezércsillaggá válik és csodálatosan bontakozik ki egy új kor, a Szent Korona korszaka, egy megtisztult kereszténység és megszentelt magyarság korszaka.

Éppen erre tartunk,,,

És ami igazán felemelő: a Szent Korona mindezt grátisz pottyantja az ölünkbe. Nem kell ellenséget keresni és pláne pusztítani. És hogy jöhetne szóba a zsidóság, amely Krisztust, a Szentháromságot plántálta a fejünkbe az Ószövetség és az Újszövetség szavaival.

Hozsánna!

2018.11.27

Sz. Gy.