Si vis pacem para bellum! Ha békét akarsz készülj a háborúra!
[Nem holland közmondás...]

 

 

 

Hollandiai választások.

Utrecht felkiáltójelei.

Szenzációóó! A hollandiai tartományi választásokon a Fórum a Demokráciáért [FvD] populista párt a szavazatok 16 %-át szerezte meg, így 12 képviselőt ültethet a 75 fős törvényhozásba. A miniszterelnök, a migránsbarát Mark Rutte egy olyan parlamentet nyert, ahol a FvD továbbra is kisebbségben lesz.

Kedves hollandok! Ha már elraktátok a győztes választási golyóstollakat készítsétek elő a géppisz tolyokat, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek benneteket. Nálatok nincs demokrácia, ergo nem lehet demokratikus választásokon győzni, csak pirruszi módon.

A liberális sajtó sikereteket az utrechti
merénylettel magyarázza. Hülye belügyminiszteretek pedig még mindíg azt fontolgatja, hogyan minősítse "jogilag" ha egy török állat tüzet nyit egy villamos utasaira.
Gökmen Tanist két héttel korábban, egy 2017 júliusában történt nemi erőszak miatt, állították bíróság elé. Persze szabadlábon védekezhetett és lövöldözhetett. Ha leányos zavarában véletlenül elfelejett "Allahu akhbart" kiáltani nagyon cseppfolyóssá válhat az egész ügy...

Téged pedig kedves jó populista Thierry Baudet vagy agyon fognak lőni és/vagy olyan helyzetet teremtenek, amely mellőzhetetlenné teszi a rendőri erők erőteljes fellépését, veletek "szélsőségesekkel" szemben.

Nyilván ti ismeritek legjobban saját történelmeteket, de az értetek aggódó magyar olvasók számára nem árt fel-eleveníteni néhány olyan multbeli "epizódot", amely szerény (!) választási sikereteket eredményezte.

Népszerű politikus volt nálatok Pim Fortuyn is, de őt a holland nép sorsáért aggódó derék demokrata Volkert Van Der Graf - puff - agyonlőtte.

Nem egészen világos, mi volt e jeles férfiú igazi indítéka. Fortuyn egyetemen tanított. A bevándorlás kérdésében nem hangoztatott szélsőséges nézeteket. A gróf úr amúgy "egy szélsőbaloldali aktivista, a bíróságon (mégis) azzal indokolta tettét, így akarta megakadályozni azt, hogy egy a muszlimokat ellenségként kezelő politikus jusson hatalomra Hollandiában.

Mivel ti, illetve elődeitek elfelejtettétek a gróf urat rövid úton felkoncolni, ügye a független holland királyi bíróság kezébe került. 18 év börtönre ítélték. Ebből 12-évet töltött a rács mögött. 2014 májusában szabadult. A  bíróság ekkor mentesítette a rendszeres hatósági ellenőrzés kötelezettsége alól, így a külföldre is távozhat, és ott telepedhet le. Az illetékes bíróság tájékoztatása szerint nagyon alacsony annak kockázata, hogy újabb bűncselekményt követ el; a pszichiátriai és bűnüldöző szervek jelentései szerint pedig már nincs szükség arra, hogy hetente jelentkezzen a hatóságoknál.

Hogy a holland "demokrácia" képe teljes legyen, néhány mondatban nem árt vázolni a gyilkosság előzményeit. Fortuynt nem egyből lőtték agyon. Előbb megpróbálták a "demokrácia" játékszabályait vele megértetni. Ennek keretében "pillanatok alatt szedte szét az egész holland média és a liberális, baloldali értelmiség. Nácinak, fasisztának bélyegezték, holott csak egy valós problémára akarta ráirányítani az emberek figyelmét. Arra, hogy a multikultura lizmus nem működik, Európát pedig meg kell védeni azoktól a muszlim tömegektől, akik nem hajlandóak beilleszkedni. Egy interjú közben a magukat liberálisnak valló aktivisták trágyából készült tortával dobták meg."

Mindez bőven belefér a "pol. korr." kelléktárába...

Ti erre a "demokráciára" voksoltatok és meg vagytok magatokkal elégedve.

Pedig nyilván tudtok a Theo Van Gogh esetröl is, amely bizonyítja, milyen jól kiegészítik egymást a fehér "jogvédők" és a muszlim terroristák, a szart se érő rendőröknek és a "jóságos" bírákoknak köszönhetően.

Gogh
újságíró és filmrendező, nem mellesleg, Fortuyn barátja volt. 2004.11.02-én reggel nyilt utcán támadta meg Mohamed Bouyeri marokkói származásu holland állampolgár, egy iszlám radikális szervezet "harcosa". Többször rálőtt Van Goghra, elvágta a nyakát majd az áldozat mellére egy cédulát "erősített" azzal a késsel, amivel meggyilkolta. A cédulán egy radikális iszlám szervezet nevében 
elmagyarázza, hogy mihez tartsák magukat a hitetlenek. Nyomatékul a levél egy halállistát is tartalmaz, több ismert politikus nevével. Az üzenet megtette a kívánt hatást. Gogh halála után pályatársai, félelemből nem merték nyilvánosan visszautasítani az erőszakot és elítélni kollégájuk lemészárlását. Eredmény: a következő években több holland emigrált, mint ahány külföldi vándorolt be az országba. Bravó!

Bouyeri nem válaszolt a bíráknak, mikor indítékairól kérdezték. Ehelyett  iszlám imákat recitált, majd egy Koránt tartva a feje fölött kisétált a tárgyalásról (?).

A bírósági tárgyalásokon lemondott védelméről, és nem is hozott fel saját védelmében semmit, sőt az utolsó tárgyalások egyikén
kijelentette, ha tehetné, vallási meggyőződésből újra ölne. A Koránt markolva közölte "a törvény arra kényszerít, hogy mindazoknak a fejét vegyem, akik sértegetik Allahot és a prófétát". Életfogytiglanit kapott.

És kivágták a holland állam testéből azt a rohadt gócot, amelyben Bouyeri radikalizálódott? Egy fenét!

Bouyeri "polgártárs" az El Tawheed nevű fundamentalista mecset állandó látogatója lett, ahol  más muszlim fundamentalistákkal társult. "Abu Zubair" álnéven fundamentalista és nyugat-ellenes szövegeket írt, amelyek közül néhányat online jelentetett meg. Beszámolt arról is, hogy rendszeres találkozókon vesz részt a hágai székhelyű szélsőségesek egy csoportjával. A hatóságok felfigyeltek rá egy Samir Azzouz nevű férfival kapcsolatban, akit 2003-ban letartóztattak egy terrorista támadás gyanúja miatt. Arról is tudtak, hogy a holland terroristák és szélsőségesek melyik csoportjába tartozott. Az u.n. Hofstad Hálózat tagja volt. Mindezek alapján borítékolható volt, hogy előbb - utóbb elkövet valamit. A holland "jogállamnak" azonban esze ágában sincs megelőző intézkedésket foganatosítani. Tulajdonképp nincsenek is ilyen eszközei. A Hofstad egy rendőrségileg nyilvántartott terrorszervezet volt.

Veszélyességére jellemző, hogy Bouyeri gyilkossága után amikor a rendőrség két további terrorista Jason Walters és Ismail Akhnikh letartóztatására tett kísérlet egy hágai ház 14 órás ostromához vezetett.

Az amszterdami El Tawheed mecset létező "vallási intézmény", amelyet a többi mecsettel együtt népszerűsít a sajtó. "Az El Tawheed mecset Amszterdam egyik híres mecsettje.1986-ban épült. Ideális helyen fekszik Amszterdam régi-nyugati részén, ahol a város legnagyobb muszlim népessége koncentrálódik. Hatalmas imádságcsarnoka van, amely egyszerre több mint 500 hívőt képes befogadni. Ez a mecset  is zsúfolt, különösen a pénteki imák során. Meg lehet nézni a különböző iszlám vallási könyveket, DVD-ket és CD-ket a könyvesboltban, amely a mecset komplexumban található."

Íme a holland "idill", a liberális mintademokrácia.

Mindez azonban azt jelenti, hogy Hollandiában nem demokrácia, hanem háború (!) van és ennek játékszabályait kell(ene) alkalmazni. Erre olyan fegyveres ellenállási szervezet alkalmas, amely kifelé csupa "ismeretlen tettesből" verbuválódik. A szervezet felderítőinek azonosítaniuk kell(ene) a potenciálisan veszélyes elemeket, a takarító részlegnek pedig csöndesen el kell(ene) tenni őket a láb alól, legfeljebb annyi időt hagyva számukra, hogy "elénekeljék" amit tudnak, a guantanamói támaszponton az amerikaiak által alkalmazott "késztetési" módszerek alkalmazása révén...

[Senki se botránkozzék meg ezen, hisz a CIA, meg az MOSZAD évek óta ezt csinálja világszerte, csupa olyan helyeken ahol semmi keresni valójuk nem lenne. Az amúgy békés hollandok csak saját portájukon tennének rendet. A muszlim népesség is koncentrálódhatna egy olyan "ideális", azaz elkerített helyen, ahonnan a gyilkosok nem tudnának a hollandok által lakott területekre jutni.]

Lennének más módszerek is, amelyek a II. Világháborúban a német megszállókkal szemben nagyszerüen beváltak. Arra gondolok, hogy a holland ellenállási mozgalom tizenéves (!) gyereklányokat alkalmazott arra, hogy náci tiszteket, különös tekintettel az SS tagjaira, légyottra csaljanak erdőbe, elhagyott területre és ott agyonlöjék őket. Egy három tagú "bakfis kommandóról" közöl terjedelmes cikket a Guardian . A csoportból ketten testvérek voltak. Közülük a 14 éves Freddie volt a csalimadár, a 16 éves Truus pedig a vadász. A hugica vitte az erdőbe a nácit, a nővérke pedig utánuk lopózott és hátulról agyonlőtte a gavallért. Bájos, nem? A hugica "tisztes kort" ért meg. 93 évesen dobta fel a papucsait. A liberális média kegyelettel emlékezik róla.

Volt tehát egykor ilyen holland ellenállás is. Nem lehetne megint? Sajnos nem, a következők miatt. A gaz nácik hajlandók voltak egy romantikusnak remélt légyott kedvéért privátim besétálni az erdőbe. A muszlim állatok csoportosan erőszakolják meg a fehér nőket, gyermekeket is (!), akár nyilt utcákon és tereken. Rájuk tehát csak másképp lehet(ne) vadászni. Néhány tanácsadót is lehet(ne) szerződtetni az olasz Camorrától... Otthon állítólag nagyon eredményesek. Fejlövéssel dolgoznak mint Volkert Van Der Graf.

* * *

Lássuk be, az FvD nincs könnyü helyzetben, mivel a holland "demokrácia" bűzös mocsarában kell dagonyáznia, vagyis olyan közegben, amelyben hemzsegnek a Soros ügynökök. Egy korábbi interjúban, amit Baudet a 888.hu tudósítójának adott, ezt mondta. "Nekünk ugyancsak vannak olyan szörnyű agytrösztjeink, mint a Soros Györgyhöz köthető szervezetek, melyektől Önök épp próbálják megszabadítani az országukat – ami egy nagyon pozitív fejlemény. Ők mindannyian az embereket próbálják manipulálni, hogy még több bevándorlót fogadjanak be. És amikor a bevándorlás korlátozásáról beszélünk, akkor minket és a társadalmunkat idegenellenesnek és intoleránsnak bélyegezik. Úgy gondolom azonban, hogy egy változás tanúi vagyunk, tapasztaljuk a bevándorlásról való kritikai gondolkodás térnyerését. Az embereket egyre kevésbé félemlítik meg ezek az úgynevezett nyomásgyakorló csoportok. Pozitív vagyok a jövőt illetően, de most kell cselekednünk! Úgy vélem, hogy mindössze 10 évünk van, és ha most nem hozzuk rendbe a dolgokat, akkor vége. Egyszerűen túl késő lesz."

Cselekednünk (!) nemes és merész gondolat. A többes szám láttán az embernek a másik magyarbarát, szélsőséges, populista Greet Wilders és kettejük természe tes szövesége jut eszébe. Ők ketten szemmelláthatóan kedvelik egymást, de mit akarnak ketten,- együtt,- most cselekedni?
Wilders a másik "nagy" szélsőséges párt a Szabadság Párt vezetője. A két párt együtt [koalícióban] is kisebbséget képezne a kétkamarás törvényhozás a Staaten-General felsőházában az Erste Kammerben [Szenátusban]. A törvényhozás a Tweede Kammerben [Alsóház/Képviselőház] folyik. Az államot innen irányítják. A Képviselőházban a migránsbarát pártoké a többség.

Ebben a közegben, a Szenátus padsoraiból, semmit sem lehet tenni; sem együtt, sem külön - külön. Sajnos semmi nyomát sem találom a két pártvezér koalíciós elképzeléseinek. Lehet vaksi vagyok, vagy ügyesen titkolják. De akár lesz koalíció akár nem, a cselekvéshez semmi köze sem lesz. A cselekvés egészen más lapra tartozik.

A római közgondolkodásban és  jogban a "vis vim repellere quique licet quam ipse habet" [az erőszakot hasonló erőszakkal szabad visszaverni] elv és gyakorlat uralkodott. E helyes és bevált elv - az önvédelem joga - esetünkben azt jelentené, hogy pl. az El Tawheed mecset ellen fegyveres (!) támadást kellene intézni a pénteki imák során, amikor különösen zsúfolt és halomra kellene lövöldözni az ott "imádkozó" összes Mohamed Bouyerit és ezt ismételni mindaddig, amíg a Bouyerik el nem fogynak. Hollandia békéje és biztonsága a Bouyerik létének/nemlétének függvénye. Ez ilyen egyszerű.

Mindezt a Szenátus padsoraiból nem lehetne intézni, mert a Képviselőház mindent elkaszálna.

A FvD-nek, ill. a VDV-nek parlamenten kívüli erőkkel kellene szövetkezniük, azaz radikális holland tömegekkel, ezek híján "extremista" szervezetekkel. És itt megy az ember a falnak. Mi sem természetesebb, minthogy a Goooogle teljesen meghülyül az ezzel kapcsolatos keresőszavakra. Amit kínkeservesen ki lehet bányászni az, hogy léteznek, vagy léteztek ilyesfajta szervezetek/szervezetecsék, de nincsenek hozzáférési paraméterek. Annyi érzékelhető, hogy életük a tiszavirágéhoz hasonlatos.

Mindezek láttán csak azt a tanulságot szűrhettem le, hogy írásom címét ki kellene cserélni "Utrecht kérdőjelei"-re.

Summa - summárum: csehül állunk. Tényleg csinálni kéne - valamit...

2019.03.24.

Sz. Gy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 


.