Trump versus Biden?

A HAARETZ rosszat sejt.

Felkeltette a figyelmemet a Haaretz cikke: "Ahogy a mérsékeltek tömegesen menekülnek, a Republikánus Párt jobbra tolódik."

Az írást mellékelem és néhány észrevételt fűzök hozzá.

* * * 

Ahogy a mérsékeltek tömegesen menekülnek, a Republikánus Párt jobbra tolódik

 

Főoldal | U.S. News

Biden: A fehér supremacisták Amerikában a „legveszélyesebb emberek.”

Joe Biden idézi azokat a jelentéseket, amelyek szerint a rendőrség és a katonaság több tagja csatlakozik a fehér szupremácista csoportokhoz és a Trump-adminisztrációhoz, és ez alábecsüli a jobboldali terrorizmus veszélyét.

Először azt hittem, hogy a Szerző helytelenül használja a "supremacisták" kifejezést, de nem, van ilyen fogalom. Viszont a Google egészen furcsán viselkedik. Több találatot ad erre a kifejezésre a jelzett oldalakat azonban nem lehet megnyitni (!?) mert a webhelyek linkjei a keresőben megjelennek ugyan, de ha azember rákattint egy másik panel ugrik be, amely közli, hogy a keresett oldal nem tölthető le. Vajon miért? Ilyennel még nem is találkoztam. A rejtvényfejtés nem kenyerem, ezért lássuk az írás további részeit. 

 

A cikk Joe Biden Milwaukee-i városházán tett látogatásának apropóján íródott.

 

Joe Biden elítéli a fehér supremacistákat [CNN Town HallCredit: Screen grab / YouTube oldalon. 2021. február 18  JTARon Kampeas.

 

 

Joe Biden amerikai elnök szerint a belföldi terrorizmus jelenti a "legnagyobb veszélyt" Amerikában, és a fehér szupermacisták a "legveszélyesebb emberek". Ígéretet tett arra, hogy Igazságügyi Minisztérium figyelmét fehér felsőbbrendűség felemelkedésére összpontosítsa.

 

 

Biden  Milwaukee-ban, a városházán, kérdést tett fel Joel Berkowitznak a Wisconsin-Milwaukee Egyetem professzorának arra, hogy mit nevezett a fehér felsőbbrendűek „folyamatos fenyegetésének” a Jan haláleset és annak kapcsán, hogy hat rajtaütés történt a Capitoliumra és ebben a felkelésben. számos szélsőjobboldali csoport és személy vett részt

 

Én az eseményekben az állampolgári jogok védelmében és a fehér felsőbbrendűekkel, a Ku Klux Klannal és amerika legveszélyesebb embereivel szembeni ellenállás szándékával vettem részt az eseményekben mondta Biden egy, a CNN által támogatott, rendezvényen, amelynek Cooper Anderson volt a házigazdája. A legnagyobb terror fenyegetettség Amerikában, a belföldi terror. Ezért biztos akarok lenni abban, hogy az Igazságügyi Minisztériumom és az állampolgári jogokért felelős részlegem figyelme erősen ezekre az emberekre összpontosuljon és meg akarok győződni arról, hogy mi valójában arra összpon to sítunk, hogy miként kezeljük a fehér felsőbbrendűség növekedének kérdését. "

 

 

Biden Merrick Garland zsidó bírót tette meg főügyészévé.

 

Az elnök észlelte, hogy több rendőr és katona csatlakozik a fehér szupermacista csoportokhoz. A Trump-adminisztráció lebecsülte a jobboldali terrorizmus veszélyét és Biden támadta Trumpot azért a magatartásáért, hogy ösztönzi szélsőjobboldali csoportokat.

 

"A volt elnökkel folytatott egyik vitám során arra kértem, ítélje el a 'Büszke Fiúkat', amit ő nem tett meg. Azt mondta nekik álljanak készenlétben, számítva minden eshetőségre. Pontosan így fejezte ki magát."
 

Az idegen nyelveket és irodalmat tanító Berkowitznak Biden azt mondta, hogy öt évig tanult franciát, de nem tudott franciául beszélni.

 

Egy ideje jiddisül is tanítok mondta Berkowitz.

 

Kicsit értek jiddisül válaszolta Biden.

 

Biden, a jelek szerint, egyáltalán nem ismeri a milwakuei társadalmi - politikai viszonyokat. Ha ismerte volna, nem esett volna az ostoba egyoldaluság hibájába. Milwakueban masszivan jelen van a fekete szupremacizmus. Ennek jeles képviselője Christopher Anderson, akiről Bidennek a következőket kellett volna tudnia, ha mástól nem, a helyi okostól Berkovitz professzor úrtól. Christopher barátunk bűnlajstromát valamint az általa és fekete terrorbandája által Milvakueban előidézett közállapotok leírása a következő.

 

Christopher M. Anderson tavaly ősszel  egy hónap alatt megölt két embert, kettőt megpró bált megölni, és egy férfit benzinnel leöntött és felgyújtott. Azzal is vádolják, hogy a börtönből további három 'patkány' meggyilkolását kérte. Az ügy tárgyalását félbe kellett szakítani a tanúk megfélemlítése miatt. A tanúk megfélemlítése Milwaukee megyében ellenőrizhetetlen. [Ezek szerint védelmük is megoldhatatlan...] Ez azt mutatja, hogy a vádlott és csoportja úgy gondolja, hogy érinthetetlenek mondta Grant Huebner helyettes ügyész. Félő, hogy a rendőriséggel való bármilyen együttműködés halálhoz vezethet. Huebner szerint a banda azt reméli, hogy megbéníthat a közösségen belül mindenfajta ének információcserét. [Ez is ismert jogintézmény Sziciliából, a neve omerta.] Így bármit megtehetnek, amit csak akarnak - mondta. Ezért kérte Huebner az abszolút maximális büntetést nemcsak a két emberölésért és emberölési kísérletért, továbbá az emberrablástól a fegyveres rabláson át a lőfegyverrel való visszaélés bűntettéig.
Lehet, hogy akadémikus, de szerintem helyénvaló - mondta erre Jeffrey Wagner, a Milwaukee megyei körzeti bíró. Nem szabad újabb lehetőséget biztosítani arra, hogy újra megtegye, amit tett - mondta Wagner. Elmesélte, hogy meghallgatta annak a férfinak a tanúvallomását, aki túlélte, hogy rálőttek és az ablakon  kiugorva menekült. Ezt a férfit és barátnőjét fegyverrel elrabolta Anderson bandája. Az egyik ember, akit Anderson meggyilkolt, Jarvis Johnson volt, akinek testvére, Anderson és csoportja úgy vélte, hogy a rendőrségnek tájékoztatást adtak a 43-as államközi belvárosban zajló fegyveres csatáról. Ahogy édesanyja vezette Johnsont, egy veseátültetett beteget, aki nem volt bűncselekmény, egy elhaladó jármű ismételten lelőtte őket. Egy tanú azt vallotta, hogy a férfiak meg akarták ölni Johnson anyját, annál jobb megfélemlíteni az embereket a bűnüldözéssel való együttműködéstől.A második gyilkosság áldozata egy illinoisi drogkereskedő volt, akit az ügyészek szerint rablás céljából állítottak fel Milwaukee-ban. Holtan találták egy sikátorban egyetlen lövéstől a fejéig. Andersont néhány nappal később megtalálták az áldozat autójával.Anderson elmondta Wagnernek, hogy nem ő az a szörnyeteg, akit az ügyészség ábrázol. "A szimpátiám az áldozatok családjaihoz fűződik" - mondta. - De én ártatlan ember vagyok, rossz helyen, rossz időben.

A közhülye Biden a zsidó Berkowitz által előidézett bódulatában szembeköpte az államhatalom helyi képviselőit Grant Huebner ügyészt és Jeffrey Wagner körzeti bírót is. Ebben az idétlen milwakuei szereplésben ábrázolódik Biden valódi szetrepe: a fehér amerikaiak által létrehozott állam és rend teljes felbomlasztása annak érdekében, hogy a fehérek védtelenül maradjanak a színleg nigger, valójában zsidó, felforgatással szemben.

 

És mi a helyzet a "szupremacista" mumusként megnevezett Arno Michaelissel?

 

Ő valóban fehér rasszista volt anno. Jelenleg bűnbánó  (!) a nigger - fehér együttélés propagandistája. "Az 1980-as évek végén és az 1990-es évek elején Arno Michaelis egy világméretű rasszista skinhead szervezet vezetője volt, a Racial Holy War tisztelője és a Hate-metal Centurion együttes énekese, amely 20 000 CD- t adott el és... napjainkban is népszerű a rasszisták körében. Az egyedülálló szülői viszony, a lánya iránti szeretet és az egykor gyűlölt emberek megbocsátása segített megfordítani Arno életét, ráébresztve őt a sokszínűségre és az egész élet iránti hálára. Miután több mint egy évtizedet töltött el sikeres informatikai tanácsadóként és vállalkozóként, Arno mostantól előadó, a Gyűlölet utáni életem szerzője, a Sebeink ajándéka társszerzője és nagyon szerencsés, hogy a Serve 2 Unite- val együttműködő oktatóként megoszthatja tanítványaival a karakterfejlődés folyamatának ismeretét. Az Oak Creek, WI , Sikh-templomban 2012. augusztus 5-én történt lövöldözésre békés válaszaként jött létre, hogy a S2U kreatívan bevonja a hallgatókat a béketeremtők és mentorok globális hálózatába az erőszakos szélsőségesség elleni küzdelem , a megbocsátás, a közös föld keresése és a szülők együttműködése a békéért projektekbe. Arno testre szabható előadásai és műhelyei az együttérzés, a kíváncsiság és a kedvesség nemes tulajdonságait használják fel, hogy minden embert bevonjanak, megalapozva a sokszínűség megbecsülését és a kulturális mozgékonyságot. Szívesen tölti az idejét a lányával, a művészettel, a zenével és a félelem nélküli kreatív kifejezések minden formájával, mászni a dolgokkal, víz alatt lenni és Föld bolygónk csodálatos természeti szépségével."
Magyarán szólva a jó Arno meghülyült és olyan irányzatot képvisel, amely nem létezik.

 

A fehérek sorsa beteljesedik, ha nem szegülnek szembe a bidenekkel, a berkowitzokkal, de a jámbor michelisekkel és főleg a veszett nigge rekkel. a cristopher andersonokkal; őket utánozva, azaz hazugsággal, félrevezetéssel, kegyetlen terrorral, fegyveres erőszakkal. Ez a jogos önvédelem: "vim vi repellere licet = erőszakot erőszakkal visszaverni szabad!"

 

Aki öklét emeli a fehérek ellen, szagolja meg a fehérek öklét, legyen bármilyen "színes" - nigger vagy zsidó.

 

Nem elegendő azonban csontokat törni, koponyákat bezúzni. Ha ez megtörténik, a fehér amerikaiaknak pihenőt kell tartani és átgondolni, merre tovább. Tudom a gójok számára nincs kellemetlenebb kötele zettség a gondolkodásnál. Ez az alapja a zsidók folytonos és jogos (!) gúnyolódásának a gójok állati értelmén.

 

A gójokat meg kell ismertetni a Tóra és főleg a Talmud bölcsességeivel. Akinek a feje nem veszi be, azokéba be kell verni: ne szidd, hanem pró báld utánozni a zsidót abban, aminek segítségével uralkodik rajtad. Ez valószínüleg nem fog sikerülni, mert a többezeréves hátrányt lehetetlen behozni. Annyit azonban már megtanultál, ki a zsidó, mi a zsidó, mit tesz veled a zsidó. Olvasd el Szolzsenyicin "Együtt" c. könyvét is.  Mindezekből vond le a kézenfekvő következtetést: együtt nem megy. Valakinek mennie kell. Ti vagytok többen...

 

2021.02.22.

 

Sz. Gy.