Frissítés: 19.04.16 19.04.17 19.04.17


Pénzügyek és hadügyek

F-35

Hogy megváltozott a világ a derék Raimondo Montecuccoli emlékezetes kiszólása óta: "a háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz és pénz." Honnan tudhatta volna a derék hadfi, hogyan tüntetik el a zsidó alkimisták mostanra az aranyat és helyettesítik a pénzt államadós sággal, államadóssággal és államadóssággal.

Az F-35-ös lopakodó - a zsidó felsőbbrendüség [jew supremacy] és az amerikai - izraeli légifölény [air superiority] közös jelképének története némi magyarázat tal szolgál erre.

Mert mit csinál a buta gój, ha tartozik? Takarékoskodik, mert azt hiszi, hogy adósságát vissza tudja fizetni. És mit csinál a zsidó? Esztelenül költekezik és egyre újabb kölcsönöket vesz fel, mert tudja, hogy adósságát nem fogja visszafizetni.

A baloldali kép ZsidóAmerika pénzügyi állapotját szemlélteti a cikke alapján, amely nagyszerü grafikákkal ábrázolja, hogy százdollárosokban mekkora lenne a "térfogata" a húsz billiós államadósságnak, amely mellett eltörpül a Szabadságszobor. Ezt a helyzetet a "Debt chrisis", ill. a "Fiscal Cliff" kifejezésekkel jelölik.

A balodali képet kissé módosítottam, mert kiváncsi lettem, milyen magas a Szabadság Szobor. Megnéz tem - 93 m. Aztán beugrott, milyen magas lehet az Empire State Bulilding. Ezt is megnéztem - 381 m. Aztán saccolni kezdtem és rájöttem, a palota alacsonyabb (!) mint az adósság oszlopok, amelyekből viszont kb. 15 van. Az oszlopokat a FED-es zsidók "építették". A továbbiakból kiderül, hogyan. 

Itt és most előre bocsátok valamit, hogy tisztelt olvasóim lássák hova akarok kilyukadni és ettől függően merülje nek, vagy ne merüljenek el az olvasásban...

A Lopakodó [ill. az izraeli légierő] veszteségmentes [!?] karrierjének titka Putyin és Netanjau alattomos együttműködése a közelkeleti és északafrikai államok, de különösen Irán rovására.

---------------------------------------------------------------------------

Másoknak is feltünt az a tökölés, szarakodás amit Putyin művel a "Szíria rakétavédelme" c. színdarabban.
 portálon a következök olvashatók. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az S-300  légvédelmi rendszeresk Szíriának történő átadása veszélyezteti ezeket a rendszereket, ha Izrael továbbra is sikeresen rakétázik Szíriában és egyszerűen elpusztítja őket. Az eddigi konfliktusokban a Szíria déli részén felállított oroszországi légvédelmi rendszerek rosszul teljesítettek, míg az orosz S-400 és az S-300 továbbfejlesztett változata Latakia és Tartus déli részén nem voltak aktíválva (!). Mivel a szírek megpróbálják megvédeni saját légterüket, az S-300 rendszer gyengeségei nyilvánvalóvá válnak.
Holló a hollónak, zsidó a zsidónak nem vájja ki a szemét... Továbbra sem értem, hogy a Szíriában harcoló iráni alakulatok miért tehetetlenek az izraeli légierővel szemben, hisz a támadások leggyakoribb célpontjai éppen ők.

2019.04.16
---------------------------------------------------------------------------

 Az adóssághalmozás egyik "fedezete" pedig a "kommunista" Kína kezessége.

[A szifiliszes szörny álmát: a zsidó tőkének szolgáló kommunista állam őrült vízióját, Sztálin szertefoszlatta. Helyébe Kína lépett, ZsidóAmerika legnagyobb "hitelezője", amely kulik százmillióinak vérébő/verejtékéből sajtolja ki a "fedezetet".]

Kezdjük az arannyal.

ZsidóAmerika aranyát, és a világ aranyának jelentős hányadát, a Federal Reserve Board Fort Knoxban és más intézmé nyekben őrzi, azaz őrízte, amig az őrizők: Federal-zsidók el nem síbolták. Ehhez kapcsolódik az IMF akkori elnöke Dominique Strauss Kahn "mulatságos" története.

A jó úr ugyanis rájött és szóvá is tette, hogy a Fort Knoxban és másutt nem "az" aranyat, hanem valamennyi aranynak látszó sárga fémtéglát tárolnak. A CIA emiatt lecsapott rá. Megbilincselték és sittre vágták azzal a váddal, hogy napi háromezer dollárért bérelt, luxus szállodai apartmanjában, meg akart erőszakolni egy nigger kúrvát, a szálloda alkalmazottját, aki délidőben (?) beté vedt (?) Kahn lakosztályába, mert azt hitte (?) üres.

Ha valaki most arra gondol, hogy az "illó arany" sorsát valaki kivizsgálta súlyosan téved.

Erre az "aranyfedezetre" nyakló nélkül veszik fel az újabb és újabb államkölcsönöket. Senkit sem izgat, hogy pörögnek az US. National Debt. Clock számlálói amelyek megtekintését azoknak is ajánlom, akiket az egész írás nem érdekel.

--------------------------------------------------------------------------------

A legjobb zsidóvicc:  Federal Reserve System - Szövetségi Tartalék Rendszer - FED

A
szisztémát 1910-ben agyalták ki az Aldrich, illetve a J.P. Morgan, Rockefeller és Kuhn, Loeb, & Co. bankok képviselői, akik 10 napos titkos tanácskozást tartottak a georgiai Jekyll szigeten. A megbe széléseket Paul Warburg (Kuhn, Loeb, & Co.) irányította, és ő készítette el a későbbi Federal Reserve-törvény első vázlatát. A történteket évekig titkolták a kormány előtt, mindaddig amíg emberük Woodrow Wilson a Demokrata Párt jelöltje lett az elnök. A törvény javaslatot ő hajtotta keresztül a Kongresszuson. Eltérően az államilag ellenőrzöttt jegybankok többségétől, a Federal Reserve vegyes állami-privát rendszerben működik. Az állami ellenőrzést a kormányzat által kinevezett Kormányzótanács gyakorolja/gyakorolná egy trösztellenes törvény alapján, amit Wilson megigért a vonakodó képviselőknek, de nem lett belőle semmi.

A rendszer lényege, hogy a pénzkibocsátás, azaz a pénzzel való mindenféle manipulálás, azaz az állam valóságos irányításának joga a zsidó bankárok kezébe került. Hogy mi ebben a
vegyes? Épp ez a vicc! Az ellenőrízetlen magán pénzmanipuláció természetes következményeként ismétlődő gazdasági válságok, azaz csalárd csődök kezelése az állam kötelessége, amely ennek az adóztatás jogán tesz eleget, vagyis a zsidó csődgazdálkodás költségeit az adózó polgárokkal fizetteti meg. [Az "adó" ebben a rendszerben többet jelent annál, amit az adó a köztudatban jelent. Az áthárítás közvetett/ rafinált módszereinek összességét jelenti. A részletezésbe nem megyek bele.]

A FED gyilkoltatta meg Kennedy elnököt. Az elnök nem csak a CIA-val illetve az FBI csúcsvezetőjével, hanem az ugyancsak igen súlyos hatalmat képviselő, és a nemzeti bank funkcióit magánvállalkozásként ellátó Szövetségi Tartalék Rendszer (Federal Reserve System, rövidítva: Fed) mindenható uraival is tengelyt akasztott. Az Egyesült Államokban a központi bank szerepét 1913 óta ellátó szervezetet illette(illeti) meg többek között a bankjegykibocsátás privilégiuma. Kennedy nem nézte jó szemmel a Fed szerinte túlontúl nagy pénzügyi hatalmát,és az elnök tervei között szerepelt többek között a szervezet bankjegy kibocsátási monopóliumának megnyirbálása. 1963 júniusában Kennedy a Fed előzetes véleményének kikérése nélkül elnöki rendelettel arra utasította a pénzügyminisztériumot, hogy kezdje meg kettő és ötdolláros bankjegyek forgalomba hozatalát, amelyhez az állami ezüsttartalékot használhatja fel fedezetként. A döntés váratlanul érte a Fedet, és mondhatni, hogy a szívéig hatolt. A Fed és a mögötte álló nagyhatalmú pénzügyi körök nyílt hadüzenetként értékelték a Fehér Ház tervét,a Federal Reserve egyes jogköreinek elvonásáról, és a kormány közvetlen felügyelete alatt álló pénzügyminisztériumhoz való delegálásáról. A Fed vezetői ki is jelentették, hogy minden eszközzel küzdeni fognak a 'szabadságuk' (értsd a monopolhelyzetük) megkurtítása ellen."

Az 1963.jún.4-én megjelent és a gyilkosság okaként megjelölt 11,110-es végrehajtási rendelet gyakorlatilag megfosztotta a nagyrészt a Rotschildok tulajdonában álló, az amerikai központi bank szerepét betöltő, FED-et attól a lehetőségtől. hogy továbbra is 'kamatra kölcsönözzön' pénzt az egyesült államok szövetségi kormányának. ... E rendeletnek kellett volna megakadályozni, hogy az államadósság elérje a jelenlegi szintet. Gyakorlatilag az összes, 15 trillió dollárnyi szövetségi adósság 1963 óta jött létre. [A 15 trillió azóta szépen meghízott...]
A lényeg lényege tehát az, hogy ZsidóAmerika államadóssága a zsidó bankárokkal [FED] szemben keletkezett és növekszik szédítő ütemben [lásd a Debt. Clock számlálót].

Hova vezet ez?

2019.04.17

--------------------------------------------------------------------------------

Ezután lássuk a csodamasinát, amely elnök elődei után, a (nem) félig hülye, Trumpnak is kedvence lett.
"Vadászgépnek lomha, bombázónak béna, csatarepülőnek gyors, és még csak nem is láthatatlan. Ezekkel a nem túl hízelgő jelzőkkel jellemezte az amerikai haderő ötödik generációs többfunkciós repülőjét, az F35-öst Pierre Sprey, a világ egyik legsikeresebb vadászgépe, az F–16-os társtervezője. Hogy az F35-ös rossz, az nem csoda. Elég nehéz olyan gépet tervezni, ami egyszerre vadászgép, csatarepülő és bombázó, és amit egyszerre használhat a légierő, a haditenge részet és a tengerészgyalogság. A három funkció és a három felhasználó ugyanis teljesen más igényeket jelent.Egy vadászgépnek gyorsnak és fordulé konynak kéne lennie. Egy csatarepülőnél a manőverezhetőség és a hosszú üzemidő a fontos.A bombázónál pedig az, hogy nagy terhet vihessen.A haditengerészetnek olyan gép kell, ami könnyen landol repülőgép-hordozón.A tengerészgyalogságnak meg olyan, ami helyből is fel tud szállni.A végeredmény: egy ezekre a célokra külön-külön és együtt is alkalmatlan torzszülött. Az F35 az elvárásokkal szemben: lassú; rosszul manőverezhető; nagyfogyasztású; kevéssé terhelhető. Cserébe legalább nem is lopakodó, mint ahogy állítják. Viszont elképesztően drága."

E lírai jellemzés mellett a szaksajtó is bőségesen tárgyalja a gép tulajdonságait, köztük a -is. A szakcikk nyersfordí tását mellékelem és megpróbálok belőle idézni abban reménykedve, hogy nem írok túl nagy marhaságokat. [Angolul tudó szakemberek előnyben.]

A tervet 2001-ben harangozták be azzal, hogy a csodamasina 2008-ra elkészül. Azóta eltelt 17 év és a gép ... még mindíg a folytonos újratervezgetés állapotában van. A 235 tételt tartalmazó hiba-lista miatt folytonos teszteket kell végezni. Közben a Pentagon vígan szállítja a "harcigépeket" az amerikai, ill. az izraeli légierőnek.

A hibák.

Hát' ez az ábra...

De mit ábrázol? Az amerikai tervezők és fegyvergyártók alkalmatlanságát? Nem! Azt a mérhetetlen erkölcsi zűllöttséget, korrupciót, eszement kapzsiságot, amely úgy elrohasztotta ZsidóAmerikát, hogy már önnön létében veszélyezteti.

A fentiek ismeretében viszont újra felmerül a kérdés: mitől "sebezhetetlen" ez a beteg dögmadár? A fenti hibák ugyanis főleg a gép aktív rendszereit jellemzik. És mi van a passzív rendszerekkel? Hogyan képes a pilóta időben észlelni és elhárítani a valódi támadásokat? Vagy nem képes erre, csak egyszerűen nincsenek ilyen támadások?

Szerintem nincsenek, mert ha lennének azt kellene feltételezni, hogy a zsidó Putyin olyan fegyvereket ad, ill. ad el szövetsé geseinek, üzleti partnereinek, amelyekkel le is lehet lőni a zsidó Bibi repülőgépeit. Ez viccnek is rossz lenne.

Egy dolgot viszont nem tudok hova tenni. Azt, hogy a Sziriában és a Gázai övezetben harcoló Hamász, ill. iráni erők miért tehetetlenek a sorozatos izraeli légicsapásokkal szemben, amelyek szörnyű pusztítást végeznek embereben és a létesítmé nyekben. Iránnak ebben a kérdésben rövidesen "nyilatkoznia" kell: le tudja e lőni a dögmadarakat? Ha nem, nevetségessé válnak a látványos rakétaparádék, amelyekkel Irán folyamatosan szórakoztatja, ill. gyönyörködteti az Internet közönségét.

2019.04.16

Sz. Gy.