A svéd anyaegyesület Honlapja.

A finnországi alapszervezet Honlapja

A dániai alapszervezet Honlapja

Az izlandi alapszervezet Honlapja

Az angliai alapszervezet Honlapja

A Nordfront kilencpontos programja.A Nordfront svédországi szervezetének honlapja 

  

 Új Európa

Nordfront

Az Európa élethalálharca c. tervezett sorozat első írása a svédországi Nordfront bemutatása. Azért választottam őket mert - jelenlegi ismereteim szerint - ez az egyetlen olyan szervezet amely, "fiók szervezeteket" hozott létre Svédországon kívül Finnországban, Dániában, Izlandon, sőt Angliában is. Ezzel kilencpontos politikai programjuk alapvető célját a nemzetközi összefogást igyekeznek megvalósítani.

[A politikai program elérhető a fejléc baloldali képéről is. A svédországi szervezet honlapja a fejléc középső nagy képéről, a külföldi szervezetek honlapjai pedig a jobb felső sarokban levő kis ikonok ról érhetők el.]

A zsidó-média őket is szélsőségeseknek, náciknak, fasisztáknak minősíti és ilyenként gyalázza. Pedig ők sokkal okosabbak annál, hogy zsidózzanak, vagy a III. Birodalmat, ill. Hitlert állítsák hivatalos ideológiájuk középpontjába.

Nem! Ők mindössze fehér árják és azok is akarnak maradni. Számomra szimpatikus mozgalmukat nem szándékozom dicsőíteni, sőt kritikával akarom illetni tevékenységük azon vonásait, amelyek a megboldogult "Magyar Gárdára" emlékeztetnek.

Nagyon nagy hiba lenne, ha ezek a derék fiatalemberek megfeledkeznének arról, hogy a fehér faj elleni zsidó írtóháború "intellektuális hadviselés", amelyet álcázott háttérszervezetek hálózata irányít. Ezek számára könnyü zsákmány egy olyan népmozgalom, párt amelynek tagjai egyenruhát öltve "nyilt sisakkal" róják az utcákat és a rendőrökkel csatározva nemritkán az utcakőre teperve végzik hátra bilincselt kezekkel, könnygáztól sírva - köhögve.

Gyengeségük, kiszolgáltatottságuk azonban nem az utcán, hanem abban fejeződik ki, hogy szinte teljesen védtelenek mindenfajta titkosszolgálati manipulációval szemben. Olvasóim talán emlékeznek (?) arra, hány írásban foglalkoztam a Jobbikkal - bizonyítandó, hogy sötét erők által manipulált álnemzeti, álradikális, áljobboldali szervezet.

Csak félig tréfásan emlegetem a végtelenségig [ad infinitum], hogy egy igazán hatékony szervezet csak hullák és ismeretlen tettesek formájában "ad hírt" létezéséről... [Az izraeli MOSZAD ennek a legklasszikusabb példája.]

A Nordfront régen feltünt "célkeresztemben" és több róluk szóló videót töltöttem le. Az egyik egy rendőri intézkedésről szól.
a
https://www.youtube.com/watch?v=IXgxE3kUBtE címen volt elérhető. Ezt a filmet letöltöttem és egy új klipet készítettem belőle "Svéd tragédia" címmel. Az "alkotás" primitív, mert akkortájt kezdtem tanulgatni a videó szerkesztést, 86 éves koromban, azaz kissé elkésve...

 

A "mozaik" mindenestre szemlélteti a svéd tragédia összetevőit: az Angela Merkel személyéhez kapcsolt zsidó összeesküvést, a migrációs hadműveletet, a teljesen hülye zsidó-báb svéd királyt, a világ legszebb teremtménye: a svéd nő kiszolgáltatottságát és az államhatalom brutalitását a tiltakozókkal, jelesül a Nordfront aktivistáival szemben.

"Filmem" három hónapja készült és olvasóim közül 159-en szíveskedtek megnézni, pontosab ban megnyitni. Szép eredmény ahhoz képest, hogy ha egy magyar celeb hölgy megmutatja a melleit, azt egymillióan nézik, nézik, nézik meg magyar "honfitársaim". Gondolom nincs ez másképp a svédeknél sem.

Engem az is elégedettséggel tölt el, hogy a derék nordfrontosok nálam, az Interneten keresztül (!) viszontláthatják annak a videónak a darabjait, amelyet a svéd "mintademokrácia" kivakart a svéd történelemből.

Ezt az írást beköszöntőnek szánom, első mozaiknak abban a tervezett sorozatban, amely "Európa élethalálharcáról" szól.

2018.12.26

Sz. Gy.