Üdvözlet az olvasónak!

Immár egy valóban megújított felületen találják magukat. Persze a felület nem tartalom, de az is következik!

Komoly okom van arra, hogy végre beváltsam olvasóimnak tett ígéreteimet. Az okokról beszámolok a "Jog és esetek" c. rovatban.

Itt most honlapterveimrol ejtek szót.

1993 októbere óta vagyok nyugdíjas megyei föügyész és 1994 januárjától folytatom ügyvédi praxisomat, nyugdíjas ként. Rútul visszaélek tehát a a társadalombiztosítás "jóin dulatával". Ráadásul még némi kedvet és eros anyagi késztetést érzek arra, hogy ügyvédkedjek. Hogy erre (még ) alkalmas vagyok e, több síkon kell bizonyítanom. Az egyik éppen ez a honlap, amelyet az utolsó karakterig magam szerkesztek.

Nem tagadom, hogy egyik célom az önreklámozás. Ezen túl azonban szeretnék önzetlenül használni is olvasóimnak. Az egyik az igyenes tanácsadás, a másik a jogszabály keresés hez nyujtandó segítség.

Ezen túl, az általános sémáktól eltéröen, "jogirodalmi" honlapot akarok. Ez alatt azt értem, hogy olvasmányos formában írok konkrét ügyekrol (ügyeimrol) és olyan témákról, amelyek jogi vonatkozásuak. A társadalmi politikai témákkal
"Comment"  c. honlapomon viaskodom. Ha az olvasó odaugrik és megtekinti az archívumot, meggyozodést szerezhet róla, hogy szorgalmas is tudok lenni...

A politikai honlapomon rendszeresitett anonym hozzászólási lehetoséget biztosítom ezen a honlapon is (amint lesznek olyan anyagok, amelyekhez hozzá lehet szólni...)

2011.10.02

Dr. Szeszák Gyula

 
 

shopify site analytics

 

 


2011.10.02
A honlap fejlesztése valóban (!)
beindult.
Az ügyvédi praxis beszükülése folytán egyre több idöm és egyre nagyobb szükségem van, no nem az önreklámozásra, csupán arra, hogy életjelet adjak magamról.
Gondolkodom és honlapot szerkesztek, tehát vagyok...