Frissítés: 1.)

 

 
Új "fantomállam" Európában -

a véres és bársonyos (narancsos) zsidó forradalmak Európájában...

A "Nagy Francia Forradalommal" kezdődött, amit ekként jellemez a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve. Amikor bevezettük az állami szervezetbe a liberalizmus mérgét, annak politikai alkata megváltozott ... A liberalizmus 'alkotmányos államokat' ered ményezett, amelyek a korábbi önkényuralom - a gójok egyetlen oltalma (!) - helyébe léptek. Az alkotmány semmi egyéb mint az egyenetlenkedés, félreértések, viszályok magasiskolája. Elérkezett a köztársaságok kora ... Az uralkodót kormánykarikatúrá val - elnökkel - helyettesítettük, akit a tömegből bábjaink, rabszolgáink közül választottunk."
A forradalom szlogenjéről ezt írja a jegyzőkönyv. "Szabadság, egyenlőség, testvé riség ... Az önmagukat bölcsnek képzelő gójok ... mitsem tudtak kezdeni ezekkel a szavakkal. Nem vették észre, milyen ellentmondás van a szavak értelme és azok egymás mellé helyezése között."

Nem tárgyalhatom itt az 1989-ben Prágában kezdődött bársonyos (narancsos) forradalmak históriáját. Azt sem igyekszem bizonygatni, mennyiben volt megha tározó ezeknél a zsidó szervezőmunka. Az általam amúgy nem kedvelt Bogár László "mesterséges forradalmakról" értekezik. Ebben a beállításban egyetértek vele. Kezdjük csak a 2013-as kijevi zsidópuccs közvetlen előzményével, a "narancsos forradalommal".
"Ukrajna 1991. augusztus 24-én kiáltotta ki függetlenségét. Még ugyanebben az évben 'kisebb konfliktus' alakult ki Ukrajna és Oroszország között a Krím-félsziget hovatartozásáról. 1994-ben ... Ukrajna, Oroszország, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia aláírják a 'budapesti egyezményt' az ország területi integritásának védelméről. ... A 2004-es választásokon  ... két jelölt mérkőzött ... Janukovics, aki Oroszország támogatását tudhatta maga mögött , illetve Viktor Juscsenko, aki a nyugatra nyitás politikáját képviselte ... A hivatalos eredmények szerint parányi többséggel Viktor Janukovics győzött, ám az ellenzék hívei tüntetésekbe kezdtek Kijev utcáin, új választásokat követelve, a keleti régiókban történt választási csalások és megfélemlítésekre hivatkozva. Ez volt a 'narancsos forradalom'. Az alkotmánybíróság végül megsemmisítette a választási eredményeket. ... Viktor Juscsenko vált Ukrajna elnökévé.
(Vele, mint tudjuk, apróbb malőr történt egy "kozmetikai beavatkozás" révén, amelyet Oroszországnak tulajdonítottak...

Hogyan - hogyan nem...
2006-ban, négy hónapos 'politikai válság' után megint csak Viktor Janukovics  lett Ukrajna miniszterelnöke, de csak rövid ideig maradt a posztján, mert a 2007-es választásokat ismét a narancsos forradalmat vezető pártok nyerték, és így Julija Timosenko alakíthatott kormányt. Aztán tovább forgott a szerencsekerék és 2010-ben Viktor Janukovics a Régiók Pártjának színeiben  a szavazatok több mint 48 százalékával megint megnyerte az ukrán elnökválasztást. 2011. augusztus 5-én Julija Timosenkót letartóztatták hivatali hatalommal való visszaélés miatt és a bíróság elé állították. A bíróság október 11-én 7 év börtönre ítélte a 2009-es orosz-ukrán gázvitát lezáró, Vlagyimir Putyinnal kötött szerződés miatt.". (Ez utóbbit ugyan nem értem, de most hagyjuk...)

Aztán 2013 novemberében elszabadult a pokol. Miért is? Janukovics kijelentette, hogy az EU által szervezett "keleti partnerség" vilniusi csúcsértekez letén nem fogja aláírni a társulási szerződést, csak európai-ukrán-orosz háromoldalú tárgyalások után, azok eredményétől függően. Az EU láthatóan nem tudott elég gazdasági és politikai erőforrást nyújtani a "közeledés" biztosításához. Moszkvának erősebb "érvei" voltak az energetikailag, gazda ságilag, történelmileg is hozzá jobban kötődő posztszovjet állam integrálására.

Az addig két kijevi téren demonstráló ellenzéki pártok összevonták tüntetőiket, így a hat napja tartó tiltakozásnak most már egyetlen központi helyszíne Kijevben a Függetlenség tér, a Majdan, amely a 2004-es narancsos forradalomnak is a fő terepe volt. Az EU-párti tiltakozók azt követelték, hogy Viktor Janukovics írja alá a társulási szerződést az EU-val. Az elnök kitartott a kormány múlt heti döntése mellett és felfüggesztette az aláírás előkészítését, így erre a vilniusi csúcson – bár Janukovics elment a litván fővárosba – nem került sor.

Ekkor jött a zsidópuccs... Mindenekelőtt definiáljuk ennek fogalmát.
"Puccs a szélesebb néptömegek által nem támogatott, a hatalom megragadására irányuló tevékenység , többnyire fizikai, katonai erőt alkalmazva. Az irányító hatalmat egy szűk csoport ragadja magához a törvényes formák és a több ség akaratának mellőzésével. Ukrán népszavazásról szó sem volt. Az "ellenzéki tüntetők"  se képeztek kormánybuktató erőt. Más megoldást kellett választani. A történteket már leírtam egy korábbi cikk frissítéseként, de az oda - vissza ugrálás elkerülése végett ide is beiktatom.

..................................................................................................................................................................................................................................................................

Az "ukrán forradalom" jellegét illetően ide kivánkozik még héhány adalék. Több hónapja már, hogy próbáltam az olvasók figyelmét felhívni Dimitríj Jaros úr becstelen személyére a kijevi zsidópuccs veszélyes tendenciáival kapcsolatban. Hogy miért volt zsidópuccs a kijevi "forradalom", plasztikusan megvilágítja egy echte zsidó hírportál írása amely az illető úr dicső tetteiről szól.
"A Hrusevszkij utcán egy hétig tartó összecsapások után megkérdőjelezhetetlen volt, hogy a rejtélyes Dmitro Jaros lett a forradalom vezetője. Jaros csak egyszer mondott beszédet a Majdanon felállított emelvényen. Február 21-én lépett színpadra, amikor az emberek teljes kétségbeesésükben már minden ellenzéki politikus, Jacenyuk, Klicsko és Tyahnyibok szavait is egytől egyig kifütyülték. Jaros egy mondatot mondott: 'Mi, a Jobb Szektor, [mostantól] átvállaljuk a felelősséget az ukrán forradalom minden egyes lépéséért'. ... Oroszországnak új bűnbakra van szüksége, és Dmitro Jaros tökéletes erre a szerepre. Senkit nem érdekel az orosz médiában, hogy a Jobb Szektor soha nem volt antiszemita vagy soviniszta szervezet, hogy tagjainak fele orosz anyanyelvű vagy orosz származású, hogy "az izraeli hadsereg veteránjai működtek együtt'  a Jobb Szektorral a forradalom idején… Még Kijev főrabbija is adott ki közleményt arról, hogy nincsenek antiszemiták a Majdanon. Mindennek ellenére az orosz bíróság (?) letartóztatásra ítélte a Jobb Szektor vezetőjét, de úgy tűnik, Dmitro Jarost ez cseppet sem zavarja, sőt, bejelentette, indul az elnökválasztáson. A legnagyobb baja most az, hogy a semmiből bukkant fel, fehér foltokkal a múltjában." 

A martalóc múltjában amúgy nincsenek fehér foltok. Zsidó terroristának képezték, képezte magát fiatalkora óta. 

Jaros úr megcélozta az államfői posztot is. Egy másik hírportálon olvasható dicstelen politikai fellépésének mérlege. "A szélsőséges Dmitrij Jaros kevesebb mint egy százalékot kapott. Moszkva eddig azzal vádolta a kijevi vezetést, hogy fasiszták támogatják. Megváltozhat most ez a retorika? Jevgenyij Valójában, a választóknak csupán 0,68 százaléka támogatta Jarost, a Jobb szektor jelöltjét."

Amit nem értek, az a következő 'az orosz bíróság (?) letartóztatásra ítélte' . A hülye firkásznak nyilván halvány segédfogalma sincs a jogról. A hírnek azoban lehet magja, az nevezetesen hogy az orosz (?) bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adhatott ki Jaros ellen. Ez alibinek, porhintésnek esetleg megteszi. Jaros pedig joggal szarja le az orosz bíróságot.

Az ismételt kérdés megint az, hogy az orosz titkosszolgálat miért nem likvidálja Jarost Ukrajnában, ágyában párnái között, vagy amikor megjelenik a fronton, hogy tömeggyilkosságokat vezényeljen.

Az amerikaiaknak azért volt nehéz dolga a vietkongokkal, mert beleolvadtak a népbe. De ez a zsidó hóhér milyen népbe olvad bele? Az oroszok, vagy az ukránok közt tud észrevétlenül elvegyülni? Nem! A pofája kilométerekről elárulja. Miért nem vadásszák le? Hát mert Putyin nem engedi. A zsidó - a tömeggyilkos zsidó is - szent és sérthetetlen azok szerint a játékszabályok szerint, amiket Putyin is betart... És Európa? Ott Béke Nobeldíj várományosa minden zsidó, aki gójokat gyilkol, feltéve hogy tömegesen teszi.
...........................................................................................................................................................................................................................................................

A történet folytatása, amire fentebb céloztam, hogy Janukovics hagyta magát megbuktatni, Putyin pedig hagyta, hogy megbuktassák. Miért is? A válasz világos, ill. kézenfekvő. Egy demokráciában nem illik "békés tüntetőkkel" szemben rendőri erőszakot alkalmazni. A napokra földi pokollá "varázsolt" Majdan zsidó ördögeinek hajuk szála se' görbült. Janukovics gyáván elmenekült és ZsidóAmerika, meg CsahosEurópa siettek elismerni az új "forradalmi" államot és (orrmányos) kormányát.

A zsidó puccsisták azonban nem tudták magukat "eladni" az ukrán népnek, pontosabban az ukrán állam orosz alattvalóinak, de az ukrán alattvalóknak sem. Lázadás tört ki. Lehet, sőt valószínű, hogy ebben Oroszországnak is van szerepe. Tegyük fel, ha nem is engedjük meg, hogy az ukrán államvezetésnek "joga" van a "rendet" helyreállítani és a lázadást letörni. De milyen eszközöket, ill. milyen módszereket alkalmazhat "jogszerűen" ennek során? Nos a beköszöntő Odesszá ban történt, ahol a szakszervezetek széházába beterelt (!) tüntetőket elevenen megégették. Most pegig a "lázadó" városok lakosságát pusztítják tűzérséggel, sorozatvetőkkel, fehér foszforos és gázfejlesztő lövedékekkel. Ez ellen viszont a "nyugati demokráciák" nem, vagy csak igen ernyedten tiltakoznak.

És most szóljunk a "lázadásról".

Az előzmények közé tartozik Putyin felemás lépése. Oroszország ugyanis 
részt vett az áprilisi genfi válságtanácskozáson és mi több, ott Lavrov külügyminiszter, akinek az eszét és tisztességét egyre kritikusabban szemlélem, olyan nyilatkozatot tett, hogy "Ukrajnának el kell érnie, hogy minden polgára az általános törvények szerint egy civilizált társadalomban élhessen függetlenül attól, melyik régióban lakik. Csak a biztonsági erőknél, a rendőrségnél és a hadseregnél lehetnek fegyverek, a nemzetközi jognak megfelelően.  Tette ezt annak ellenére, hogy... Andrij Descsitszja Ukrajna ügyvivő külügyminisz tere bejelentette, a terroristaellenes 'hadművelet' (!) folytatódik".

Ezt követte a "dacos régiók" népszavazási kezdeményezése, amellyel a lakosság akaratát akarta nyilvánítani saját sorsát illetően. A rohadt Nyugat előre közben és utólag is "törvénytelennek" bélyegezte ezt a korrekt és bátor kezdeményezést. Putyin pedig legújabb szokásának megfelelően langyos magatartást tanúsított. Indítványozta a referendum elhalasztását (?). Ezzel Putyin, a rohadt Nyugatén kívül, egy ember elismerését vívta ki. "A Berlinben tartózkodó Porosenko a ZDF német közszolgálati televíziónak azt mondta: a kelet-ukrajnai helyzet jelentősen javult Putyin bejelentésének köszönhetően. 'Úgy vélem, hogy ez egy nagyszerű hír a kelet- ukrajnai helyzet stabilizálása szempontjából' - fogalmazott az ukrán elnökjelölt." 

Ami a "régiók" népét és vezetőiket illeti, azok szerencsére nem hallgattak Putyinra, akinek viselkedését "hadműveletek folyatása" idején defetizmusnak szokás minősíteni és golyóval illik jutalmazni.

A "hadmüveleti területen" az ukrán alakulatok mindent megtettek a választások megakadályozására. Milliószámra kobozták el és semmisítették meg pl. a szavazólapokat, stb. A népszavazás ennek ellenére "rendben" lezajlott... Donyeck és Luhanszk polgárai nagy számban jelentek meg és döntő többségük az "önálló államiságra" szavazott. Oroszország ekkor még böffentett annyit, hogy "Tisztelettel viszonyul a kelet-ukrajnai Donyeck és Luhanszk megye lakosainak akaratnyilvánításához, és arra számít, hogy ezután civilizált párbeszéd kezdődik a kijevi hatóság képviselőivel – közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata. Az orosz elnöki hivatal közleményében kiemelték, hogy Moszkva üdvözöl mindenfajta közve títést, beleértve az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetét (EBESZ) is, hogy létrejöjjön egy ilyen dialógus. A Kreml ugyanakkor elítélte azt, hogy (a kijevi hatóságok) erőt alkalmaztak Kelet-Ukrajnában a referendumok megaka dályozása érdekében." 
Aztán ... ennyi! Azóta csend, pofa be van a nyugati, de az orosz (?) sajtóban is, az új köztársaság kikiáltásának körülményei, hétköznapjai vonatkozásában. Kivéve a totális "médiacsitt" előtti néhány tudósítást, amelyekre mindjárt kitérek.

"Az URA-Inform Donbassz internetes portál helyszíni tudósítása szerint a dokumentumot a Donyeck városában lévő "Sahtar Plaza" nevű szállodában írta alá az orosz állampolgárságú Alekszandr Borodaj, a donyecki népköztársaság miniszterelnöke és Alkeszij Karjakin a luhanszki népköztársaság köztársasági gyűlésének elnöke. A hotelben a kelet- és dél-ukrajnai megyék "népi képviselőinek" kongresszusát tartották szombaton, amelyen mikolajivi, odesszai, herszoni, dnyipropetrovszki, zaporizsjai, és donyecki, valamint luhanszki többségi orosz ajkú népi vezetők vettek részt. A kongresszus végén látták el a donyecki és a luhanszki szeparatista vezetők kézjegyükkel az egyesülésről szóló dokumen tumot. A hírportál tudósítása szerint az aláírási ceremónia zárt ajtók mögött zajlott, kizárva az atlantista média hivatali torzítóit - csak az orosz Rosszija 24 tévécsatorna munkatársai lehettek jelen az eseményen." Más kérdés, hogy seholsem találom (?) a Rosszija 24 tudósítását sem...

A "szakadároknak" (nem zsidók, nincs köztük zsidó - ez a baj) vannak elképzeléseik a jövőt illetően is...

"A kelet-ukrajnai megyék önállóságáról tartott referendum után mihamarabb saját állami szerveket és hadsereget hoznak létre. A népszavazás után meg szállónak fogunk tekinteni minden ukrán fegyveres erőt – jelentette ki vasárnap Denisz Pusilin szakadár vezető, a “donyecki népköztársaság” társelnöke.

Ami - per ma - engem illet kiváncsi lennék, hogy alakul e hősök és főleg az új állam sorsa? Kielégíthetetlen ez a kiváncsiság. Nem lenne az, de kielégítet len! Az orosz média jóvoltából is.

Nagyon nem jól van ez így! Nem vagyok vajákos és nem átkozom - nem rontom meg Putyint. Úgy gondolom viszont, hogy jósolhatok neki, mondjuk kártyából, amihez nem kell iparengedély... A daliás "Officer" lapot választottam.

Putyin nem csupán emberi, politikai, államfői, de katonai becsületét is feltette annak a sokmillió orosznak és ukránnak az életére, akik most Moszkva felé - feléje nyújtják a kezüket, nem a maguk, hanem szüleik, asszonyaik, gyermekeik életéért könyörögve.

Ha Putyinban a katonabecsület helyett a machiavellista politikus kerekedik felül, eljátssza becsületét és semmi helye a Kremlben. A katonáknak kell ezt megértetniük vele.

Erre gondoltam, amikor "egy" tábornokot emlegettem.

Reménykedjünk Putyinban - amíg lehet...

...............................................................................................................................................................................................................................................

Putyinban reménykedni lehet, de kérdés: érdemes e? Putyin az Új Oroszországgal "agyilag" szemmelláthatóan nem tud mit kezdeni. Nyilvánvaló ugyanis, hogy az új állam szocialista, hogy nem mondjam kommunista, ideológiai elveket vall, ill. tervez megvalósítani, ideértve az államosítási elképzeléseket, amelyek éle nyilvánvalóan az "idegenszívü", azaz komprádor, azaz zsidó burzsoázia ellen irányul.

Az Ukrajnából kiharapott terület politikai - gazdasági viszonyai azonban továbbra is a "Nagy Föld", azaz a korrupt, rohadt Ukrajna viszonyait tükrözik. Az új állam területét továbbra is annak a polipnak a csápjai hálózzák be, amelyek Ukrajnán, sőt Oroszországon, sőt az egész világon uralkodnak. Ezzel a polippal Putyin nem küzd, hisz annak maga is része.  Meg most el is van foglalva, a focivébére készül..

Egy kitünő térkép alapján folytatom, amely a polip térbeli elhelyezkedését ábrázolja, és amelyről leolvasható, hogy a legmegveszekedettebb zsidó terroristáknak, pl. Porosenkonak, ill. Kolomojszkijnak üzleti érdekeltségei vannak az új állam területén is.

Őket a köznyelv "oligarcháknak" becézi és ennek a fogalomnak nagyrészt meg is felelnek. "Oligarcha egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főne mes, hatalmaskodó főúr, kiskirály. Rendszerint királyi privilégiumokat is használ, függetlenül a király jóváhagyásától." 
Ukrajnának viszont az a specialitása, hogy a legsöté tebb oligarchát - Porosenkót - elnökké választották, persze demokratikusan...

Azok a szörnyűségek, amelyek ma Új Oroszországban történnek, úgy történnek, hogy a kijevi oligarchák utasí tásait ugyanazok (!) az  új oroszországi oligarchák segítik, anyagilag támogatják, propagálják.

Az új állam tehát nem csak külső intervenciós erőkkel kénytelen élethalálharcot vívni, hanem annak "ötödik hadoszlopával" is, úgy azonban, hogy a harcot az ellenség területén is folytatnia kell.

Ennek a felismerését
tükrözi egy mai hír. “Büntetőszázad alakult Donbasszban. A rengeteg civil áldozatot követelő kijevi terrorhadjárat felelőseinek levadászása a feladatuk. Kipróbált, elszánt felkelőkből áll a különitmény, akik-hirek szerint-már Kijevben vannak. A kiválasztásuknál fő szempont volt, a saját gyász! Túljelentkezés volt... Hihetetlen harag és bosszúvágy hajtja ezeket a férfiakat, akik gyermekeik, asszonyaik, hozzátartozóik halálát kivánják a kijevi hiéna hatalom jelesein megbosszulni! 

Az ellenség területén végrahajtott, célzott terror szükséges, ezért elkerülhetetlen; ha benne csupán eszközt látunk. A cél a tőkésosztály megsemmi sítése fajra, nemre és vallásra tekintet nélkül. Ebben a küzdelemben Putyin aligha lesz partner.

A kérdés - érzésem szerint - a következő. Mit bír el Putyin reputációja a Kreml "trónjától" - a lapátig? A kérdések kérdése az, hogy mit gondol, mit akar és mit képes megcselekedni az orosz nép, Putyinnal, nélküle, ellene? Putyin 2007-ben - a már nobeldíjas - Szolzsenyicint állami díjjal tüntette ki. Ebben a gesztusban Putyin részéről nem volt egy fikarcnyi őszin teség sem, ha előtte olvasta Szolzsenyicin kétkötetes hatalmas - a gulág regénnyel vetekedő - művét, az "Együtt"-et.

E csodálatos műben - tényadatok ezreiből - az író arra a következtetésre jut, hogy az oroszok és a zsidók csak úgy tudnak "együttélni", ha az oroszok békén tűrik, hogy a zsidók elnyomják és kizsákmányolják őket.

Nos erre jött rá Sztálin és emiatt tette amit tett és tervezte, amit már nem tudott megtenni: a zsidóság kiiktatását az orosz néptestből és új "hazába" történő letelepítését.

Megvallom, kapkodnom kellett a fejemet, amikor honlapomon közzétettem egy magyar nemzeti szocialista párt elvi körvonalait felvázoló
írásomat. Nagyon magányosnak éreztem magam akkor. [Jaj annak a kakasnak amely idő előtt kezd kukorékolni...]

Később örömmel állapíthattam meg, hogy Hitler és a III. Birodalom, ill. Sztálin és a Szovjetunió között kimutatható különbségek mellett mutatkozó hasonlóságot mások, nálam okosabbak, is észrevették és le is merték írni. A
Klió c. folyóiratról, ill. abban "A nemzetiszocializmus egyetemes jelensége" c. írásról  van szó, amiből kénytelen vagyok (...) egy leveset idézni.
"Hitler hatása Sztálinra és a nemzetiszocializmus hatása a kommunizmusra igen jelentős volt. Hitler tisztelte, sőt csodálta Sztálint, és bőven van rá bizonyíték, hogy Sztálin is elismeréssel, sőt tisztelettel volt Hitler iránt. Ami itt lényeges, az nem annyira Sztálin tisztelete a német hatalom iránt, hanem a nagyrabecsülés, amellyel Sztálin a Hitler teremtette és megtestesítette eszmék és intézmények iránt viseltetett. Itt nem soroljuk fel a titkos náci–szovjet kapcsolatok bizonyítékait és fejlődési szakaszait az 1939-ben megkötött egyezményüket megelőző időből, sem arra nem térünk ki, hogy összehason lítsuk a német és szovjet rendőruralmat, beleértve a koncentrációs táborok szervezeteit is. Ami idetartozik, az Sztálin nacionalizmusának állandó erősödése, aminek aztán Trockij száműzetése és aztán sok nemzetközi kommunista likvidálása volt a következménye az 1930-as évek tisztogatásai során. Azt is fel kell ismernünk, hogy az, hogy Sztálin feloszlatta a Kominternt 1943-ban, hogy szovjet nemzeti himnusszal helyettesítette az Internacionálét körülbelül ugyanakkor, hogy jelszavakat és orosz történelmi nagyságokat idéztetett, hogy helyreállította a hagyományos orosz jelképeket, hogy támogatta az orosz ortodox hierarchiát és így tovább – mindez nem trükk volt a részéről, hogy félrevezesse, vagy befolyásolja a szövetségeseit, és nem is az orosz tömegek számára tett opportunista propagandáról volt szó, hanem mindez való példája volt erősödő nacionalista ideológiájának, amelybe beletartozott antiszemitizmusa és az  internacionalisták iránt érzett gyanakvása is."

Putyin az ukrajnai események kapcsán útelágazáshoz érkezett. Előbb - utóbb választ kell adnia az orosz nép színe előtt, hogy melyik irányba indul. Brezsnyev, Gorbacsov, Jelcin gyalázatba vezető nyomdokaiba lép, vagy tisztázza a dolgát a kényes "sztálini örökséggel". Ezt megtette Sztálin is, a nem kevésbé kényes "lenini örökséggel" megírván "A leninizmus kérdései" c. könyvét. Nem vették észre, hogy Putyin hosszú évek óta üldögél, hol a minisz terelnöki, hol az államfői székben, de nem írt egy fia könyvet, sem. Nos itt az idő, hogy megírja "Mein Kampfját", vagy inkább "A sztálinizmus kérdései Oroszországban" c. korszakos, elvi irányt mutató nagy művét.

Ennyit joggal elvárhat tőle a sokat szenvedett és további szenvedések előtt álló orosz nép. A Nyugat züllöttségéről videoklipezni nem elég. A rothadt Nyugat benne él a mai Oroszország minden pórusában, de főleg Moszkva és Szentpétervár "előkelő" negyedeiben. A rothadás hordozói - kórokozói között feltünően magas a zsidók aránya. Ők az "orosz" írók, költők, képzőművészek, zeneművészek, színművészek, stb. Egyszóval az euro-kompatibilis "szel lemi elit". Mint nálunk...

No meg a zsidó oligarchia... Eleinte úgy látszott, Putyin leszámolt velük, felszámolta hatalmukat. Most kissé másképp látszik, Putyin gyanús nyugati kötöttségeinek ismeretében.

Putyin egy folyó partján áll, a folyó a képzeletbeli Rhodus és az oroszok most azt mondják
" Hic Rhodus, hic salta!" Itt a Rhodus, itt ugorj!

2014.06.08

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014.06.15

Sz. Gy.
 

 

Megosztás