Posta Imre lejárató kampánya Vona Gábor ellen

 

Posta Imre weboldalán megjelentetett egy igen kétséges eredetű dokumentumot, mellyel Vona Gábor zsidó származását próbálja lebegtetni, na nem ő, inkább megbízói, már ha eddig valakinek is nem volt világos, kik mozgatják Postát...

Vona állitólagos Bar Micvoja Már hónapokkal ezelőtt bedobták a köztudatba, ezt a képet. Engem egy dolog zavar, holott nem vagyok ugyan Jobbik imádó... De Gyöngyös nevét nem "ny" betűvel írjuk, hanem "N"-nel!..... Szerintem ez hamisítvány. 1991 óta nem sárgul meg ennyire egy dokumentum, dédapám, aki majd 180 éve született, annak nem ilyen a keresztlevele....ezt vagy Photoshop-pal, vagy valami más egyszerű képszerkesztővel sárgították, ugyanis az asztal, amire rá van fektetve, ugyanolyan sárgásbarna, magyarul szépia. Már máskor is, de most is lemen tettem a képet, a jobb fölső sarkában, nézzék meg, van egy kerek folt. Az egész szépia olcsó rossz minőségű képszerkesztőre utal, nem Photoshopra. Na ez a kerek folt kiterjed a körülötte levő asztalra is. Most hogy van ez. Rossz a fényképezőgép, vagy mi??

És
pont a kampány időszakban dobja be Posta Imre?? Egyszerű lejáratás, én már 1 éve láttam ezt a képet. Arra képtelenek voltak, hogy körbevágják a levelet, akkor talán bevehető a brutális helyesírási hiba ellenére.
A folt, ami a rossz minőségű szépiabeállitásból adódik, meg kinagyítani sem kell gyönyörűen mutatja, hogy hamisítvány.

Azt ugyan nem tudom, Vona zsidó-e, de ez a Bar Micvo levél hamis.

Elvileg itt van a kép, de lehet, hogy majd machinálják.

Posta Imre egy nagy fölfújt lufi, az olajos könyvével együtt. Ugyanis az olajügyekben bizonyítottan félrevezet, mert ő és Papa még sehol sem voltak, amikor az olajbűnözés a virágkorát élte. Ezt csak Dr. Szeszák Gyula tudja, no meg Orbán es Pintér, Györgyi Kálmán, stb.

2010.01.25

Varga Szibilla

Krasnyánszky Béla hozzászólása

Íme a cáfolat Vona Gábor önéletrajzából:
1978. augusztus 20-án születtem Gyöngyösön. Az ELTE BTK történelem szakán végeztem, három évig pszichológiát is hallgattam, de csak nagyon rövid ideig dolgoztam tanári pályán. Feleségemmel Óbudán élünk és neveljük első gyermekünket, Benedeket. Polgári állásom termékmenedzser. Szüleim nyugdíjasok, bátyám az idegenforgalom területén dolgozik.

Mind anyai, mind apai ágról kisparaszti családból származom, ezért a föld szeretetét és az ebből következő antikommunizmust az anyatejjel együtt szívtam magamba. Édesapám húgának családja ma is gazdálkodik Hevesen – egyre nehezebb feltételek mellett.

Másik meghatározó családi élményem a hazáért való önfeláldozással kapcsolatos. Mint akkoriban sokaknak, nekünk is volt második világháborús, hősi halottunk. Apai nagyapám, Vona Gábor Erdélyben esett el a szovjet csapatok elleni reménytelen harcok során. Édesapámat kétszer látta, mindkétszer csecsemőként. A családi legendárium szerint kedves, szerény és jó ember volt. Fiatalon megözvegyült nagyanyám évekkel később hozzáment Zázrivecz Józsefhez, aki nevére vette az édesapámat is, és felnevelte. Így születtem én Zázrivecz Gábor néven. Az érettségi megszerzése után régi vágyamat váltottam valóra, amikor visszavettem a vér szerinti nevemet hősi halott nagyapám emlékére.

Az egyetemi tanulmányaim alatt részt vettem az ELTE Hallgatói Önkormányzat elnökségének munkájában, elnöke voltam a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége egyetemi alapszervezetének, 2002 után pedig Orbán Viktor meghívására tagja lettem a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek. 1999-ben részt vettem a Jobboldali Ifjúsági Közösség megalapításában. Az ifjúsági szervezetből párttá vált Jobbik alakuló kongresszusán, 2003 őszén a párt egyik alelnökévé, a 2006 novembere óta – immáron másodjára is – elnökké választottak. Nagyon büszke vagyok arra, hogy csupa nagyszerű emberrel közösen életre hívtuk a Magyar Gárdát, az Atilla Király Népfőiskolát és a Nemzeti Egyleteket. Vona Gábor

Harangi Árpád hozzászólása

Ami Posta "működését" illeti, volt módom személyesen is hallani:gyengus, nagyon gyengus volt mondandója, aminél má' csak emberi "kisugárzása" volt gyöngébb:-Mint amikor a tojógalambot keresztezik a partra vetett sügérrel, olyan életszerű, amit előad, de tényleg lehet benne valami, hogy nem ő tehet minderről elsősorban, hanem megbízója, még ha ez közeli "családtag" is...sebaj, láttunk már karón varjút, fajtájával/vele együtt is...- hjah:itt kell megkönnyítenem a "fergeteges nyomozó" siserehad munkáját, má' csak azé' is, hogy kevesebbet költsenek a mi pénzünkből:NEM a VII. kerület elhíresült részén születtem és családom sem ide való, és így, a médiában sem azért teszek-veszek - Kőszegi M. László barátom nagy keservére - mert zsidó volnék, de ha lennék is, előbb volnék magyar, mint oly sok tisztes zsidóember, akiket legalább annyira taszít a Posta-féle " állhatatos " "antiszemitizmus" mint amennyire éppen a malmára hajtja a vizet a cionizmus kenetlen és felkent képviselőinek. Mindebből arra merek következtetni hogy e kéretlen "Posta" ez utóbbi kettő valamelyikétől származik és szépen beteríti leveleivel a terepet...- már ha el nem takarítjuk néha imigyen: "nosza huuuússss! - tessze- tossszáskogggyy 'kicsi-galambom' máshol"
1074 Hársfa u.24. I. emelet 11. Hungária TV Studió