Eladó az egész világ. Aranyborjú fennen trónol, minden Ő előtte hódol. Mindenki hitvány pénzt kíván.
Eladó az erény, a bűn, mert a pénz nem ismer Istent.
Mert a pénz legázol mindent. Övé a kéj, övé a kín. Érte küzd a test, a szellem. Ő hozzá visz minden út.
Érte dúlnak háborúk, s harcok ember-ember ellen. 
Áll a hajsza, áll a bál a pénz körül,
 Járja koldus és király, a sátán örül.
 

 

 

Kincs ami nincs...

A pénz balladája
 

 Az Oroszország Hangja 2014.02.13-i közleménye tíz sorban hozta az év hírét. "A képviselőház után a szenátus is jóváhagyta a 17 200 milliárd dolláros államadóssági limitet 2015 márciu sáig, és a törvénytervezetet aláírásra megküldte az elnöknek. Barack Obama kijelentette, hogy örül a szenátorok döntésének. A kormányzat nem volt hajlandó ezt a kérdést összekötni a republikánusok valamiféle politikai követeléseivel. De az újabb politikai válság elkerülése érdekében ők nem is tettek erre kísérletet.2011 óta az amerikai államadóssági limit emelése háromszor volt a Fehér Ház és a republikánusok összecsapásainak tárgya. Ez a helyzet feszültséget teremtett a piacon." Most -ezek szerint - nincs feszültség a piacon. Nincs e? Nyilván többen emlékeznek még a tavalyi hajcihőre, amikor többek között a "Szent CIA" költségveté sének megnyírbálásával riogatták az emberiséget.  

Mi is ez a
plafon ?  "Törvény szabályozza a szövetségi kormányzat eladósodásának megengedett legnagyobb mértékét. Ennek elnevezése az adósság plafon (angolul debt ceiling). He egy adott költségvetési évben a Kongresszus több kiadást szavaz meg, mint amennyit a bevételek fedezni tudnak, az Államkincstár a különbség áthidalására államkötvények kibocsátása révén kölcsönt vesz fel. Mivel a költségvetés a legtöbb évben  deficites, az ebből származó eladósodottság évről évre halmozódik. Ha az államadósság mértéke megközelíti az adósságplafont, szükségessé válik annak megemelése, ami aztán lehetővé teszi azt, hogy az Államkincstár további hiteleket vegyen föl, és ezzel biztosítsa az Egyesült Államok folyamatos fizetőképességét. Az adósságplafon megemeléséhez kongresszusi határozatra van szükség. Ez a politikai helyzettől függően néha közel automatikus formalitás, máskor komoly csatározások forrása. Arra mindezidáig nem volt példa, hogy a Kongresszus ne emelte volna meg időben az adósságplafont. Az adósságplafon szintje 2013. május 19. óta 16 394 milliárd dollár, azonban 2013. október 17-én, amikor a szövetségi költségvetés a határán volt annak, hogy további hitelek felvételére szóló felhatalmazás híján fizetésképtelenné váljon, a Kongresszus 2014. február 7-ig felfüggesztette az adósságplafon hatályát. Addig az Államkincstár az államháztartás működéséhez szükséges mértékben korlátozás nélkül halmozhat fel újabb adósságot, és az időszak lejártával az új adósságplafon az akkori adósság mértékével lesz egyenlő." Mi ez? Hát egy fordított Samu nadrágja, ami nem összemegy, hanem tágul. Korlátlanul tágul hat, mert a törvényi korlát csak látszólagos. De van e korlátlan tágulás? Nincs. A buborék egyszercsak kipukkan. És mi következik akkor? Háború! Világháború, amely a patkányok bolygójává teszi a földet, amin a buborék pumpálója a zsidó se tud megélni, bármennyire is hasonlít a patkányra.

Régen volt szlogen a "pénzügyi szakadék" (fiscal cliff) amelynek szélén az USA táncol. Én is elkövettem annakidején erről (2012.12.31) egy cikket, de a jófene se' emlékszik már erre, hisz má' jószerint elfelejtettem én is.

Dehát a téma kikukucskál a szőnyeg alól, mennél inkább hallgatnak róla - annál inkább. Lássuk, mi a mostani tészta! Röviden szólva: miközben Amerika államadóssága az egeket veri, aközben a Fort Knox trezorból (ill. máshonnan) eltünt az arany - az amerikai államadósság látszólagos fedezete (is). Nem nagy tétel ez. "Fort Knox az amerikai Kentucky államban egy kato nai támaszpont, ahol az erődrendszer húsztonnás ajtaja mögött mintegy 4600 tonna aranyat őriznek, ami nem is tűnhet olyan soknak, ha figyelembe vesszük, hogy értéke a mai árfolyamon mintegy 90 milliárd dollár (alig több mint a fele Magyarország tavalyi bruttó nemzeti termékének, a GDP-nek). Tényleg nem sok, de gondoljuk bele, hány whiskys bankrabló hány fordulóval tudna ennyi aranyat "feltünés nélkül" elfuvarozni? Üres kamrának bolond a gazdasszonya, mondja a magyar. Az üres széfre nincs közmondás... A FED elnöke Ben 'Shalom' Bernanke úr, akinek már kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy zsidóságát titkolja. Egy tálból cseresznyéz nek Greenspan úrral, akinek nacionáléját fölösleges külön részleteznem, ha ideteszem kettejük képét. (A fenti "frontképen" is Greenspan úr fizimiskája látható...)

A üres széfhez kapcsolódnak Dominique Strauss Kahn IMF vezér különös kalandjai. "Az FSZB által, Putyin miniszterelnök részére készített  jelentés szerint, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) korábbi vezetője, Dominique Strauss-Kahnt azután vádolták és tartóztatták le szexuális bűncselekményekért május 14-én, miután kiderítette, hogy az Egyesült Államok trezorjában, Fort Knoxban tartott összes arany „eltűnt illetve ismeretlen helyen van”. Az FSZB titkos jelentése szerint Strauss-Kahn a hónap elején kezdett egyre inkább gyanakodni, miután az USA kezdett csúszásba esni az IMF-nek leszállítandó 191,3 tonna arannyal amelyet egy 1978-as határozat alapján értékesíthettek volna az IMF-nek, Különleges Lehívási Jogként (SDRs), úgynevezett tartalék valutaként." Gyanúját elfecsegte. A CIA ekkor bekapcsolódott a játékba és egy hamis bizonyítékot adott a kezébe. A valónak hitt okmányokkal Strauss úr Párizsba utazott, de nem sokra ment vele, mert egy szállodai szobalány bizonyos Diallo kisasszony szexuális molesztálásért feljelentette. A jó urat letartóztatták. A dolog végülis elsimult. Ezt úgy értem, hogy nem firtatták tovább sem Strauss kalandját, sem az üres trezor históriáját, fifty - fifty alapon... Így kell ezt. A legjobb a békesség.

Persze az igazi tolvaj/sikkasztó nem válogat balekokban. A jelek szerint lába kelt Németország, Svájc (!) Hollandia, Venezuela Amerikában deponált aranyának is. Fény derült egy ügyes trükkre is. "A Clinton-kormány idején kb. másfélmillió darab, egyenként 400 unciás wolfrámtéglát gyártottak az Egyesült Államok egyik ultramodern finomítójában, majd miután hajszálvékony aranyborítást kaptak, közülük 640 ezret a Kentucky állambeli Fort Knoxban helyeztek el, ahol köztudomásúlag az amerikai aranykészlet javát tárolják, a maradékot pedig külföldön értékesítették. Következésképpen a világpiacot szó szerint „teletömték” hamis 400 unciás rudakkal." Itt már megáll az ész, torkon akad a szó, elzsibbad a billentyüzeten a kéz, úgyhogy: no comment...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az arany krónikájához hozzátartoznak az 1929-33 között
történtek is. "Az 1929-33-as nagy gazdasági világválság oka akkor is hasonló volt, mint ma. A bankármaffia krémje 1913-ban megalapította a FED-et (Federal Reserve System), s ennek létrejötte után már nem az amerikai államkincstár adta ki a pénzt, ill. garantálta annak értékét aranyban, hanem a FED. És mivel a FED nevével ellentétben nem szövetségi, hanem magánintézmény, természetesen ezeket a szinte semmilyen fedezettel nem rendelkező kis ronda papírdarabkákat kamatra adta kölcsön az államnak. A húszas években a rendszerbe ilyen módon hirtelen bekerült pénz felpörgette a gazdaságot és vele a kölcsönöket is, ám logikus módon ez nem tarthatott a végtelenségig. Ekkor "kitört" a válság, milliók mentek tönkre, kerültek nyomorba vagy lettek öngyilkosok. Akkor is a pórnép szenvedte meg legjobban a mesterségesen előidézett krízist, majd amikor már az egész társadalom kellőképpen kivérzett, Franklin Delano Roosevelt 1933-ban gyakorlatilag elkobozta (rendkívül lenyomott áron, unciánként 20,67 dollár ellenében kötelező volt beszolgáltatni) az állampolgárok tulajdonában levő aranyat – hogy aztán "kisegítse" vele az amerikai jegybankként (is) működő FED-et. S láss csudát: amikor a FED az aranyat már bezsebelte a néptől, hirtelen majdnem kétszeresére, 35 dollárra ugrott az ára. Roosevelt akkor egy 1917-es, "az ellenséggel való kereskedelmről" szóló törvény kiskapuit használta ki."  És a szabad, demokratikus, meg izé Ameriká ban nem tört ki lázadás, nem akadt ügyvéd aki érvényesítette volna és nem akadt bíró aki elítélte volna az évszázad rablását. Mert mi volt ehhez képest a "nagy angliai vonatrablás"? Smafu!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hogy jutottunk hát idáig?  A rejtély nyitja tehát a fenti Federal Reserve System
(FED), színtiszta (echte) zsidó találmány. "1910-ben  Mr. Aldrich, illetve a J.P. Morgan, Rockefeller és Kuhn, Loeb, & Co. bankok képviselői 10 napra félrevonultak a georgia-i Jekyll-szigetre. A megbe széléseket Paul Warburg (Kuhn, Loeb, & Co.) irányította, és ő készítette el a későbbi Federal Reserve- törvény első vázlatát. Hosszas titkolózás után "a törvény elfogadása végül az újonnan választott demokrata elnök, Thomas Woodrow Wilson befolyásának, illetve a Kongresszus mindkét házában többségre kerülő Demokratáknak volt köszönhető. Wilson ragaszkodott hozzá, hogy a tervbe beillesszék, hogy a bankárokat ellenőrizendő, a kormányzat által kinevezett Kormányzótanács kerüljön az új központi banki rendszer élére. A Demokrata képviselők egy részének lázadása csaknem meghiúsította a törvény elfogadását, de őket Wilson azzal az ígérettel szerelte le, hogy antitröszt törvényt fog beterjeszteni. A törvényt 1913. december 23-án fogadták el" ami által a zsidó bankárok piszkos kezeibe jutottak Amerika pénzügyei a hitelpolitikától a bankjegykibocsátásig. A "Szövetségi" (Federal) kifejezés ne tévesszen meg senkit. A hatástalan "fékek" beillesz tését ugyanaz a hülye Wilson végezte, aki az első világháborút "igazságosan" lezárni kívánó "Wilson tervvel" a hóna alatt érkezett a trianoni "béketárgyalásokra", de hagyta hogy a kíséretében levő zsidó sakálok a Wall Street érdekeit képviseljék. Majd a tárgyalások befejezése előtt lelécelt. Az eredmény a "Trianoni békediktátum" lett; amiért Clémanceaura a "tigrisre" haragszunk, holott ő csak a labdát adogatta a tengerentúlról érkezett játékosoknak ...  

Dehát mi közünk nekünk ahhoz, hogy milyen jelszóra nyílik a többtonnás páncélajtó? Sajnos nagyon is sok. Ejtsünk néhány szót  az u.n. Bretton Woods-i
pénzügyi rendszerről, a világtörténelem legnagyobb becsali csárdájáról.

"A Bretton Woods-i konferencia után létrehozott világgazdasági rendszer lényege az volt, hogy szabályozta a világ legerősebb ipari hatalmainak kereske delmi és pénzügyi kapcsolatait. Az egyezményről 44 szövetséges állam 730 küldötte tárgyalt a Mount Washington Hotelben. 1944 júliusának első három hetében a küldöttek megegyezésre jutottak, és aláírták a Bretton Woods-i Egyezményeket. Annak keretén belül létrehozták az Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bankot (IBRD), amely ma a Világbank-csoport öt szervezetének egyike és a Nemzetközi Valutaalapot (IMF). Olyan szabályrendszert, intézmé nyeket állítottak föl, valamint olyan eljárásokat vezettek be, amik a nemzetközi pénzügyi rendszert voltak hivatottak szabályozni. Ez említett intézmények 1946 után léptek működésbe, miután elégséges számú tagállam ratifikálta létre hozásukat. A Bretton Woods-i rendszerben minden ország kötelessége volt a monetáris politika elfogadása, ami meghatározta valutájának (rögzített) átváltási arányát az aranyhoz mérve (±1 százalékpontos eltérés volt lehetséges). Az IMF dolga volt többek között a fizetésimérleg-hiányok ideiglenes befoltozása is." Teccenek' figyelni? A paklit a leendő győzők hozták létre a második világháború vége felé, de csak 1946 után kezdett darálni, amikorra a legyőzött államok is "bele ratifikálták" magukat a szarba. Megaztán, az egyezmény aranyalapú volt, azaz lett volna, mert... "A növekvő feszültségek miatt a rendszer 1971-ben összeomlott, miután az Egyesült Államok akkori elnöke Nixon a vietnami háború elvesztése után felfüggesztette a dollár aranyhoz rögzített árfolyamát." Mi is történt tulajdonképpen? A zsidó imperialista Amerika ráfizetett a vietnami vállalkozásra és a bűnöző Nixon a szövetséges-tagállamokra hárította a veszteséget. A rendszer valóban összeomlott, de "csak"  jogilag és erkölcsileg, mert világszipolyozó intézményei, ill. annak jogutódai megmaradtak, gondoljunk csak az IMF-re. Sőt! Tevékenységük olyan eredményesnek bizonyul, hogy mostanra az egész világot ebbe a kiváló pénzügyi rendszerbe kivánják bepréselni - Európával kezdve... Az amerikai zsidócsőd így konvertálódik az egész világ csődjévé.

Lássuk e csőd "impozáns" méreteit, legelébb is az alábbi rendkivül szemléletes grafikonon, a honlap kitünő grafikonján. Amint láthatjuk, a demokrata párti gyilkos nigger uralkodása alatt a katasztrófa íve meredeken emelkedik, amit a republikánus disznók az Obama társadalombiztosítási programjával (Obamacare) járó "szükségtelen" többletkiadásként próbálnak feltüntetni, holott annak csak egy összetevőjét jelenti.

Az államcsőddel egyenértékü államadósságnak a "hitelezőkre" gyakorolt hatásait, a fenti honlap vázlatosan, amerikai viszonylatban, szemlélteti. A közölt adatok így is hátborzongatóak.

"2011 augusztusában, amikor egy nap alatt 6,5 százalékot zuhant a Dow Jones, két hónap alatt 17 százalékot a Standard&Poors. Az amerikai háztartá sok megtakarításai egy negyedév alatt 2,4 billió (amerikaiul trillió) dollárral, Magyarország 2012-es egész éves GDP-jének húszszorosával  csökkentek! Az amerikai nyugdíjalapok 800 milliárd dollárt buktak. A 2011-es összeomlás egyetlen oka az amerikai adóságplafonról kibontakozott politikai vita volt. A republikánusok  meglebegtették, hogy megtagadják az adóságplafon megemelését."

[Ebben a grafikonon megjelenitett, 1979-ben életbe léptetett, u.n. " Gephardt szabály" visszavonása játszott főszerepet. 1979-től ugyanis e szabály szerint a költségvetés elfogadása automatikusan megemelte az adósságplafont is, hogy a költség vetésben vállalt kötelezettségek teljesíthetők legyenek. Ezt a "gumiszabályt" 1995-ben visszavonták. Ebből a 2008-as válság nyomán keletkezett galiba, amin a kormány úgy "segített", hogy hitelből (!) többszáz milliárd dollárt pumpált a gazdaságba. Ami persze nem segített. 2011-ben a republikánusok megprtóbálták a Gephardt szabályt meghúzni Obama nyakán, aki nem engedett és együtt majdnem öszedöntötték az egész gazdaságot. A repub likánusok ezúttal "engedékenyek" voltak. Viszont ezzel - ha jól értem - visszaállították a Gephardt szabályt, amit a honlap úgy jellemez, hogy “az adós ságplafon egyáltalán nem szabályozza vagy korlátozza a szövetségi kormányt az eladósodásban. Ezzel szemben korlátozza a már vállalt kötelezettségek megfizetését.” 

Ezek után a totális államcsőd méreteit, "fizikai dimenzióit" próbálom szemléltetni, mert ebből lehet majd arra következtetni, hogy mi lesz a csőd külföldi hatása, pl. Kína - Amerika legnagyobb hitelezője - vonatkozásában.

Egy fantáziadús grafikus az amerikai százdollárost tekintette "építőkőnek" és e dollárokból építette fel ZsidóAmerika gazdasági képét  egy korábbi adósságszintet ábrázolva, amikor még csak "$114,500,000,000,000 volt a fedezetlen tartozás, azaz az USA teljes államadóssága. 114 ezer 500 milliárd dollár. A kép jobboldalán a 100 dollárosokból felépülő oszlop mellett eltörpülne a World Trade Center és az Empire State Building, bár egyik sem egy alacsony épület... és ha figyelmesen nézed a képet, észreveheted a Szabadság szobrot is."

Hát persze! A jószemü megfigyelő egy aprócska nippet is észrevesz, ha figyelmesen néz...

Ha már a grafikus egymás mellé tette a WTC tornyokat és a "Dollártornyot", óhatatlanul eszünkbe jut, hogy az előbbieket, az Új Világrend (New World Order) nyitányaként, az amerikai kormányzat robbantotta fel. Aztán a szabad asszociáció szárnyain tovább lebbenve próbáljuk elképzelni, hogy fog összeomlani a "Pokoli Dollártorony"  és kiket - miket temet majd maga alá?

Elképzelhetetlenül sok ága - boga van (lesz) ennek a históriának, így csak a legfontosabb szálon érdemes továbbgondolni.

Kína!

Amerikának a "belső adósságkezeléssel" kapcsolatban már megvannak a tervei, sőt intézmé nyei is. A "szükség, ill. éhséglázadásokat" terrorista akcióknak minősítik. A terroristák befoga dására és megsemmisítésére már elkészült a FEMA táborok hálózata; készen vannak a nagyméretü hullakonténerek is, az átmeneti tárolásra, szállításra. A levegőben keringő "civil vadász" drónok flottája is bevetésre kész...

De Kína!?

Kína Amerika legnagyobb hitelezője, egyrészt azt jelenti, hogy mind a másféllmilliárd nyi kínai kitapétázhatná szobája falát - papirdollárokkal. Másrészt viszont annyit jelent, hogy a kinai kulik véréből és verejtékéből kisajtolt profit - nyersanyagok árúk, szolgáltatások és valódi pénz formá jában - transzfundál a döglődő rém ereibe. Segíti a megnemérdemelt túlélésben és még miben is? Lássuk csak!

"Eddig Kína hatalmas összegekkel tartotta fent az Egyesült Államokat. Napi egymilliárd dollárt utaltak át, a folyamatos kötvény vásárlásokra. Az amerikai sajtóban nagy a hallgatás, de a gazdasági szaklapok kezdik kongatni a vészharagokat. Ez pedig az ún. Nightmare Scenario - azaz a "rémálom forgatókönyv" elindulását jelentheti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A "rémálom forgatókönyv" szerfölött érdekes téma, főleg azoknak, akik könnyen bírják az angol nyelvet. A keserves fordítgatás egyébként sem passzolna ebbe a cikkbe. Ajánlanám viszont a jobboldali képről elérhető rendkivül érdekes tanulmány elolvasását. A cikk szerzője, ha jól értem, nem álmodozó, hanem gazdasági futurológus. Nem a bekövetkezhetőt, hanem a bekövetkezendőt vázolja.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kína hosszú éveken át kitartóan támogatta az Egyesült Államok talpon mara dását - de az USA semmi mással nincs elfoglalva, Oroszország bekerítésén és ellehetetlenítésén kívül, mint Kínát elvágni a nyersanyagoktól, valamint abban a csendes-óceáni térségben akar nyomást gyakorolni, ahol Kína képes lenne kibontakozni - ezért elérkezett az idő, hogy Peking válaszlépéseket tegyen és megleckéztesse a világ eddigi diktátorát, az USA-t." A leckéztetés elkezdődött ... "Peking közölte, hogy január elsejétől nem vásárol tovább dollárt.Valuta tartalékai elegendőek, nem növeli a dollár tartalékokat. Amerikai államköt vényeket sem vásárol nak tovább." Amerika válaszul korlátozhatná a kínai exportot, de nem teheti meg, mert "nincs alternatívája a kínai olcsó árucik keknek. Egy átlagos amerikai háztartásban a berendezések 70-80 százaléka kínai..."  Az USA persze eszkalálhatja a válságot (ahogy szokta) de akkor "Kína válaszlépésként piacra dobhat 3.6 trillió dollárnyi valutát és államkötvényt. Ekkora összeg piacra dobása következtében mind az USA gazda sága, mind a világpiac azonnal összeomlana." Immár ott tartunk tehát, hogy nemcsak a róka fogja a csukát, hanem a csuka is a rókát.

Ebből a Kinai/Amerikai kötélhúzásból tulajdonképp nem származna jóvátehetetlen galiba. A két nagy alighanem kiízzadná a modus vivendit.

Minden józan fontolgatást felülírhat azonban egy kiszámíthahatlan tényező: a kollektíve elmebeteg zsidóság irracionális magatartása. Ehhez képest ezt a cikket szalvétányi méretre is lehetne zsugorítani, azaz elég lenne egy rövid spekuláció arról, hogy a tizenötmilliónyi zsidó faj túlélheti e azt az Armageddont, amit a föld hétmilliárdkettőszáztizenhárommillió hatszáz negyvennyolcezernyolcszáznyolcvan - minusz tizenötmillió - lakója fejére idéz?

E halálos epidémia két góca Izrael és az amerikai-zsidó-lobby-bűnbanda.

Izrael eszelős miniszterelnöke "Netanjahu szerint, ha választania kell a harmadik világháború és Izrael elpusztításának 'lehetősége' között, az előbbit választja majd – írja a Jediót Ahronót." A fogalmazás félreérthetetlen. Nem Izrael megtámadásáról csupán annak lehetőségéről van szó. A lehetőség fennforgását pedig egy elmebeteg ember vizionálja. És tényleg "Bibi" folytonosan vizionál. Látomásainak középpontjában jelenleg Irán áll és mindent megpróbált, ill. a jövőben is meg fog próbálni, hogy európai szövetségeseit és Amerikát beugrassa az iráni kalandba, függetlenül attól, hogy ennek a háborúnak a költségei minden eddiginél nagyobb, azaz elviselhetetlen, terhet rónának a katasztrófa szélén tántorgó Amerikára. Dehát a csalán se' csíp ha más faszát verjük bele (bocs!).

Ami Amerikát illeti, a jobboldali kép nem pillanat- hanem állapotkép. A fejek cserélődhetnek, a folyton ismétlődő jelenet azonos, ill. hasonló marad.

Ha a legújabbkori amerikai elnökök beállítottságát, ill. szerepfelfogását vizsgáljuk a legenyhébb gyüjtőfogalom, amit alkalmazhatunk a "zsidócsahos" kifejezés. Ez annyit tesz, hogy amerikai elnök csak a zsidóság kegyeiből lehet valaki és megválasztásá ért cserébe a zsidó érdekeket kell szolgálnia az amerikai érdekekkel szemben. Ez azt jelenti, hogy nem nézhet a körmére a zsidó pénz-sáfároknak. Ez a politika, pénzügypolitika a csalárd gazdasági csőd főoka.

A Wall Stret-i bankármaffia megregulázásának kérdését az általuk meggyilkoltatott John Fitzgerald Kennedy elnök sorsán keresztül kell vizsgálni. Kevés gyilkosság kapcsán kerül forgalomba annyi összeesküvés elmélet (konteo), mint a dallasi gyilkosság kapcsán. Az egyik lehetséges variáció Drábik János tálalásában a következő. "Kennedy tervbe vette a pénzoligarchia hatalmának a korlátozását is azzal, hogy az amerikai állam - az alkotmánynak megfelelően - állami pénzt bocsásson ki a Federal Reserve System által kibocsátott magánbankjegy helyett. Kennedy terveit támogatta Estes Kefauver szenátor. A befolyásos politikust azonban még a Kennedy elleni merénylet előtt 1963. augusztus 8-án megmérgezték. Kennedy másik barátja Phillip Graham, a Washington Post kiadója volt. Graham felesége Katherine Meyer a meggyőződéses illuminátus elérte, hogy pszichiáterek elmebeteggé nyilvá nítsák férjét. Phillip Graham-et ezután egy bíró zárt intézetbe utalta. Amikor engedélyt kapott, hogy hétvégén hazautazzon, halva találták. A hivatalos halálok úgy szólt, hogy sörétes puskával öngyilkosságot követett el. John F. Kennedy után utóda, Lyndon Johnson, azonnal felfüggesztette az állami dollár kibocsátását, és a mai napig a Federal Reserve magánbankjegye az Egyesült Államokban használatos pénz. Robert Kennedy pontosan tudta, hogy kik tették el testvérét láb alól. Azt is tudta, hogy ki adta le valójában a halálos lövést. Robert Kennedy írt egy nem publikált könyvet, amelynek a címe "The Enemy within" (Az ellenség belül). Később ő is merénylet áldozata lett." A fenti kivonatos idézet bizonyított tények száraz tömörítvénye. A lényeg a célzatos sorozatgyilkosság. A holtak listája még bővíthető a (vélt) gyilkos Lee Harvey Oswald és gyilkosa Jack Ruby meggyilkolásával.

Kikre vallanak ezek a módszerek?

Erről eszembe jutott egy korábbi írásom, amelyben szó esik arról is, hogyan gyilkolták meg izraeli terroristák Follke Bernadotte grófot  az ENSZ iztaeli delegátusát, ill. Lord Moyne angol miniszter izraeli megbízottat. Bernadotte gróf esetében egy csöppet sem zavarta őket az a körülmény, hogy a gróf és családja a vészlorszakban üldözött zsidók százainak életét mentette meg, Wallenberghez hasonlóan.

Jellemző eset volt egy radikális palesztin szervezet idős szellemi Jászin sejknek a meggyilkolása, akit előbb megfenyegettek, majd amikor válaszul azt közölte, hogy "a mártíromságot keressük, és nem félünk a haláltól" MTI 2004.01.19  pár nap mulva amikor a vak, nyomorék sejk a hajnali imáról távozóban a gázai Szabra negyed mecsetjének kijáratánál várakozott tolószékében, egy izraeli helikopter három rakétát lőtt ki rá. A robbanások azonnal kioltották a sejk és 3 másik személy - két testőr, valamint egy járókelő életét. a sejk megölésére maga  Ariel Saron izraeli kormányfő adott parancsot és személyesen felügyelte a légicsapás végrehajtá sát. [Az izraeli biztonsági kabinet korábban úgy döntött, hogy felújítja a radikális palesztin szervezetek, köztük a Hamász tagjai elleni célzott akciókat.]

Innen ár csak egy gondolati ugrásnyira esett annak felidézése, hogy hány német mérnököt gyilkoltak meg Nasszer idején Egyiptomban és Németor szágban a fegyverkezési program segítése miatt.

Ennél aktuálisabb az iráni fegyverkezési programon dolgozó szakemberek szisztematikus
gyilkolása. "Autóra tapasztott pokolgéppel végeztekaz Irán natanzi urándúsító kereskedelmi részlegének vezetőjével Mosztafa Ahmadi-Rosan professzorral. Két évvel azelőtt motorosok egy piros lámpánál tapasztották a bombát egy autóra, majd távirányítóval működésbe hozták.Így vesztette életét Medzsid Shahriari, a Behesti egyetem nukleáris mérnöki karának oktatója. Ferejdun Abbaszi-Davanit ugyanezen próbáltak ugyanilyen módszerrel meggyilkolni, de túlélte. Továbbá egy 35 éves egyetemi kutatót Darius Rezainedzsadot lőtték torkon motoros támadók, miközben a férfi a feleségével a gyermekük óvodája előtt várakozott. Maszúd Alimohammedi fizikaprofesszor kocsija közelében robbant fel egy motorra szerelt pokolgép. Rendhagyó volt Sahram Amíri eltűnése is. Az orvosi célra alkalmazott radioaktív izotópokkal foglalkozó tudós mekkai zarándoklatra indult, de eltűnt. Utána előkerült. Arról beszélt, hogy a CIA rabolta el, meg is kínozták, hogy rábírják, működjön együtt az amerikai hatóságokkal. , és árulja el az iráni atomtitkokat. A meggyilkolt atomtudósok sora még Adresir Hosszeinpurral Iszfahánban vesztette életét egy, az urándúsításhoz használt gázt - urán-hexafluoridot - előállító üzemben. Egy, névtelenséget kérő izraeli katonai hírforrás pedig arról beszélt, bárki követte el ezt a támadást, pozitív fejlemény volt, ennek fényében kell az ügyre tekinteni". Ez a hevenyészett hiányos lista csupán azt érzékelteti, hogy Izrael békében is jogot formál arra, hogy általa ellenségesnek minősített állam területén annak polgárait legyilkolja.

A fenti kis egyvelegből az alábbi elemeket lehet kigyüjteni. Izrael a föld tetszőleges pontján, tetszőleges időben, tetszésre kiválasztott személyek ellen tetszőleges eszközökkel és módokon célzott megsemmisítéseket hajt végre. Megjegyzendő, ez a korlátlan gyilkoás nem volt jellemző még Hitlerre és Sztálinra sem. Ez a módszer olyan "demokratikus mintaállamok" módszere, mint Izrael és Amerika.

Ez a "vegytiszta" terrorizmus!

Ebből, a viszonosság elve alapján, az következik, számolniuk kell azzal, hogy hasonló támadásoknak lehetnek kivéve mindazok a zsidók és nemzsidók, akikre az a gyanú vetül, hogy a zsidó világimperializmus kiszolgálói. [A bankárok kiemelten ebbe a kategóriába tartoznak...]

A zsidóterrorizmus által leginkább érintett Iránon kivül Oroszországnak és Kínának is mélyen el kell gondolkodniuk azon, hogy fegyvertárukba, azaz "repertoárjukba", felveszik e az idegen országokban operáló gyilkos alakulatokat. Iránnak e téren nincsenek számottevő tapasztalatai, de Oroszország (Szovjetunió) és Kína évtizedek óta gyakorolják a beépülést a nyugati államok minden porcikájába, minden sejtjébe. Mi sem lenne könnyebb, mint a behatolás csatornáin likvidáló ügynököket is bejuttatni, "altatni", majd adott pillanatban aktivizálni. 

A "célállamok" közül különösen Amerika igérkezik igéretes terepnek, mert ott mindenki hitvány pénzt imád és immár az oroszoknak meg a kinaiaknak is bőven van pénzük...

Az "Occupy Wall Street" hóbortos célkitűzéseit "felülírták" a rendőrcsizmák meg a gumibotok. Kár is lett volna azt a szép utcát egy kijevi utcához hasonlóvá tenni. De a bankárok! Minden baj kiagyalói és okozói, hús - vér emberek maguk is. A gój társadalmi közegben kell élniük, "dolgozniuk". Szinte mindannyian viselnek különös ismertetőjeleket, fajuk stigmáit. Nem igaz, hogy hogy identifikálásuk és földrajzi koordinátáik meghatározása lehetelenség lenne.

Mostanában divatba jönni látszik a bankárok öngyilkossága. Az 50 éves Mike Duekert, holtan találták, Washington államban a Tacoma Narrows Bridge közelében. Ő már a negyedik 'szakember' egy hét leforgása alatt. A 58 éves William Broeksmith-t, a Deutsche Bank AG egykori vezető munkatársát holtan találták South  Kensington London központjában levő otthonában, nyilvánvaló az öngyilkosság. Másnap, a Tata Motors ügyvezető igazgatója az 51 éves Karl Slym-t, holtan találták a, a Bangkok Shangri-La Hotel negyedik emeletén. A rendőrség szerint öngyilkos lett. Egy másik tragikus ese mény a 39 éves Gabriel Magee, a JP Morgan alkalmazottja szörnyethalt, miután alá a tető a bank Londonban levő európai központjának tetejéről annak teraszára ugrott.

Az önmegsemmisítés igen lassú folyamat és az erre való hajlandóság egyáltalán nem jellemző a Wall Street gonosztevőire. Az ENRON óriáscég csalárd bukása a maga idején megrengette az egész világot. Én is megemlékeztem róla "Istenek alkonya a Wall Streeten"  c., akkori téves felfogásomat tükröző, írásomban. Akkor nem láttam ugyanis, hogy az ENRON vezér Andrew S. Fastow úr a bankároknak ahoz az alsó rétegéhez tartozik, amelynek tagjaira a polgári állam törvényei többé - kevésbé vonatkoznak. [Az ENRON az alkalmazottak betéteit, sőt nyugdíjasainak nyugdíjalapját is elsikkasztotta. A kisemmizettek közül harmincezren meztelenül (!) tüntettek a Kapitólium előtt. A csődöt úgy palástolta évekig, hogy hamis mérlegeket készíttetett egy neves könyvvizsgáló céggel, a nálunk is hírhedtté vált Deloitte Touche-val, amelynek vezetője kijelentette, e cégek között is "versenyhelyzet" van. Amelyikük nem hamisít, nem jut megrendeléshez. Fastow úr hat évig szóló büntetést kapott. Gondolom, nem ült le hármat sem.

Akikre én gondolok, a greenspanokra, azokra egyáltalán nem vonatkozik semmiféle törvény. Az amerikai Vadnyugaton is észlelték anno, hogy a törvények hiányosak. A bűnözókkel, többnyire lótolvajokkal, szemben így "Lynch bíró törvényét" alkalmazták, azaz rövid úton felkötötték (meglincselték) őket. E barbár módszerek mára kimentek a divatból. A veszélyes emberek célzott likvidálása lépett a helyébe, elsősorban Izrael jóvoltából.

A példa követendő.

2014.02.06

Sz. Gy.

 

Megosztás