https://www.phytomint.hu/tudasfa/a-nemet-idosotthonban-lakok-25-a-meghalt-a-pfizer-oltas-utan.html?fbclid=IwAR0PCtM-Sa6BsQm69xKkj9hM6SOMcgXPxJYbsQB8EVrbQEFd7BrUOfSSXFw#.YEI0tuWJqU0.facebook

 A német idősotthonban lakók 25% -a meghalt a Pfizer-oltás után

 A német idősotthonban lakók 25%-a meghalt a Pfizer-oltás után

 

 

 2021 március 05

 

 

Reiner Fuellmich és Viviane Fischer ügyvédek és a német Corona Nyomozó Bizottság alapító tagjai egy berlini idősek otthonában interjút készítenek egy gondozóval, aki leírja, mi történt a Pfizer COVID vakcinájának bevezetése alatt és után.

Ebben a 40 perces videóban Reiner Fuellmich és munkatársa, Viviane Fischer, az ügyvédek és a német Corona Nyomozó Bizottság alapító tagjai interjút készítenek egy névszerint meg nem nevezett németországi, berlini idősek otthonában.

A visszaélést bejelentő gondozó leírja, hogy mi történt a gondozási intézményben a COVID-19 vakcinák bevezetése alatt és utánA bejelentő hangja torzított az egyén identitásának védelme érdekében. Az interju német nyelven, angol felirattal készült..

A bejelentő leírja, hogy a demenciában szenvedő 31 idősotthon lakóból hét ember halt meg a Pfizer-vakcina első adagja után , nyolcadik pedig halálközeli volt az interjú rögzítésekor.

A második adag után további 11 lakó súlyosan megbetegedett és további 1 meghalt.

Más szavakkal, a lakók 25% -a azonnal meghalt, 36%-a pedig rövid időn belül súlyosan egészségkárosodást szenvedett.

A videó azonosítatlan felvételeket tartalmaz az idősek otthonából, ahol egy három vagy négy fős csapat, köztük egy egyenruhás katona oltja a lakosokat, sok esetben erőszakkal. A felvételek aggasztóak, mivel néhány ember ellenáll, ennek ellenére beoltják őket.

Fischer panaszt nyújtott be a bejelentő nevében az ügyészeknek és a rendőrségnek. A bűnüldöző szervek által folytatott nyomozást és nyilvánosságot kérnek ezen információkkal kapcsolatban a további halálesetek megállítása érdekében.

Az adott idősek otthonában bekövetkezett halálesetek kivizsgálása nem lesz az első vizsgálat az idősek gondozási intézményekben bekövetkezett halálozásával kapcsolatban, miután COVID vakcinával oltották be őket - sok olyan jelentés született, amely szerint idős emberek az oltások után haltak meg.

Januárban Norvégia és Németország tisztviselői közölték, hogy az oltást követően haláleseteket vizsgálnak. A múlt hónapban Spanyolországban a tisztviselők ideiglenesen leállították az oltásokat, miután 46 idősotthoni lakó meghalt az oltás megszerzése után.

A Global Times a múlt héten arról számolt be, hogy Svájcban 16 idős ember halt meg a COVID oltásokat követően.

Az Egyesült Államokban a Vaccine Adverse Event Reporting System legfrissebb rendelkezésre álló adatai szerint a COVID oltásokat követően elhunytak átlagéletkora 77,8. 

A Children Health Defense szorosan együttműködik Fuellmich-szel és munkatársaival a német Corona Nyomozó Bizottságban, hogy információt és igazságot keressen a COVID-19 kapcsán .

     Forrás:childrenshealthdefense.org