http://katyusha.org/view?id=16435

 

 

 

 

 

Az oltóanyag-gyártók kapzsisága akadályt jelent az éhség megszervezésére szolgáló pénz tulajdonosok terveinek megvalósításában.Klaus Schwab [a Világgazdasági Fórum elnöke] visszaállítási programja a politikai vezetők veszekedéseitől függetlenül folytatódik. A következő szakasz a szarvasmarha-tenyésztés és az egész kontinensek tömeges szarvasmarha-pszichózisba sodrása lesz. Az egészségügyi rendszer megsemmisítésével és az oltással, a tervek szerint, éhinség szervezésére kerül sor. Az állatállomány leölésére újabb "járvány" ürügyén kerül sor. A témát felkapó Alexander Gintsburg N.N. Gamalei elmondta, hogy
 
a járvány következő szakasza a mezőgazdasági és házi állatok koronavírussal történő megfertőzése lesz. A Rosselkhoznadzor cég már be is jegyeztette állatok anticovid vakcináját.

A coviddal kapcsolatos egész történet a Biden-Harris-adminisztráció globalistáinak-neokonjainak logikája szerint fejlődik ki: minden tehén, sertés, bárány, teve és más hús- és tejtermelő hamarosan megbetegedik a COVID-19-ben, és ha maguktól nem hullanaka el meg kell semmisíteni őket, mert állítólag olyan szörnyű vírust hordoznak magukban, amely a lakosság kevesebb, mint 0,16% -át puszttítja el. A szarvasmarhák tömeges leölése viszont éhínséget okoz. Schwab és társai listáján van minden minden más állat is.

Állati vakcinát fejlesztett ki a COVID-19 ellen Oroszország is. Amikor a globális főnökök szerte a világon úgy döntenek, hogy háziállatokat, lámákat, bivalyokat, teheneket vagy sertéseket ölnek meg a COVID-19 miatt, Oroszország felajánlja csodaszerét a világnak. Már minden esetre be van jegyezve a Rosselkhoznadzor gyógyszernyilvántartásába. Azt állítják, hogy a vakcina a koronavírus fertőzés (COVID-19) megelőzésére szolgál prémállatokban, kutyákban és macskákban. A mágikus gyógyszert 1, 50, 100 és 200 dózisú csomagolásban állítják elő. Nyilvántartási szám - 12-1-9.21-4744 No. PVR-1-9.21 / 03625. Két adagra 588 rubel kerül. 21 napos intervallummal kell beadni őket állatoknak.

Arról, hogy Oroszország a világon elsőként regisztrálta az állatok elleni COVID-19 elleni oltást, Konstantin Savinkov, a Rosselkhoznadzor vezetőhelyettese számolt be. ATASSZ-nak elmondta "100% -os valószínűségü az antitestek termelődése macskákban és kutyákban. Közben hangsúlyozta, nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a koronavírus állatokról emberre terjedne.

Akkor mire való ez, a mágikus vakcina? Erre van magyarázat, és pontosan a "haszonállatokra" vonatkozik. Az a helyzet, hogy a globalisták elképzelése szerint nemcsak a tömeges Covid hisztéria keltés mellett az "éhség impulzus" lökheti be Oroszországot egy új csodálatos világba. A korábbi kísérleteket a madárinfluenzán és a kergemarha-kóron végezték el. Most a fertőzöttnek és az emberekre veszélyesnek nyilvánított hús- és tejelő szarvasmarha-fajtákat erőszakkal elpusztítják a COVID-19 harmadik szakaszában. Ez a legszegényebb emberek számára kényszerü választást jelent az éhség és halál, vagy a mesterséges táplálékra való áttérés között. "Szerencsére" Kínában a témával kapcsolatos kísérletek már majdnem véget értek.

Íme, orosz üzletemberek az előre egy nem létező vakcina eladását tervezik egy nem létező járvány ellen. Semmi személyes, csak üzlet! Pavel Volchkov, a MIPT genomikai laboratóriumának vezetője egy másik interjúban közvetlenül meghatározta ezt az elképzelést saját szavaival a háziállatokat úgy kezelik, mint a családtagokat. Sok ember készen áll oltatásra akkor is, ha a SARS-CoV-2 koronavírus nem öli meg, vagy nem okoz jelentős kárt az állatban. A RIA Katyusha szerkesztősége szerint itt a kulcsszó a „sok”. A covid útlevelekről és a háziállatok pénzért való leöléséről nem is érdemes beszélni - minden meg van tervezve.

2021.02.21

Dmitry Svetin, RIA Katyusha