Az istenek osztoznak annak a népnek a sorsában amely saját képére "megalkotta" őket. Ezért ők is halandók! Talán erre is gondolhatott Wagner amikor megírta "Az istenek alkonya" (Götterdammerung) c. operáját.

 

 Frissítések: 1.) 2.) 3.) 4.) 5.) 6.)
Ugrás a hozzászólásokra!

 

Jahve végórái?

Újfent Sziria!
 

Dühöngve írsogáltam nemrég Sziriáról - Jahve negyedórája -  cím alatt. Most megint megfekszi a gyomromat. Miért is? Kénytelen vagyok leírni.

Usrael minden áron meg akarja semmisíteni Asszad rendszerét. De mi lesz az ár és ki fogja majd megfizetni?

Az oroszoknál a török - szir határra települő Patriot rakéták verték ki a biztosítékot, de nagyon. Pedig egy ártatlan gyerekjátéknak van beállít va az egész. Mert mit is mondanak az amerikaiak?
"A NATO képviselőinek elmondása alapján a Törökországba szállításra kerülő Patriot rakéták olyan módon lesznek átalakítva, hogy csak a szíriai rakéták ellen lehessen őket használni és mindössze 16 km-es hatótávolságuk lesz, hogy ne tudják átlépni a török-szíriai határt. Az eredeti Patriot rakéták 80 km-es hatótávolsággal bírnak." Jó vicc, de az oroszoknak nincs humorérzékük. Ez előbb Szergej Lavrov orosz külügyminiszter nyilatkozatából derült ki, aki kijelentette Oroszország nem fogja megengedni 'a líbiai forgatókönyv' megismétlődését Szíriában [Russia will not allow Libyan scenario in Syria:] A külügyminiszterek szoktak ilyesmiket mondogatni. Most azonban nem erről - messze nem erről - van szó.

5.)
A "libiai forgatókönyv"

Úgy idéztem Szergej Lavrov fenti szavait, hogy tulajdonképp nem tudtam, mire gondolt. Már tudom... Elolvastam ugyanis Virág András elemző
cikkét a Leleplezőben. [A szöveget próbáltam tömöriteni, de olyan tömör mint a beton. Ezért a hosszu idézet...]"
Oroszország és Kína több állásfoglalásban hívta fel a figyelmet arra, hogy a Líbia elleni NATO-háború nem vezethető le az ENSZ Líbiára vonatkozó 1973-as számú határozatából. Bebizonyosodott az is, hogy a NATO nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy csak és kizárólag légi támogatást nyújt a felkelőknek. Minden döntő ütközetben részt vettek a NATO szárazföldi csapatai is. A háborúnak állandó résztvevői voltak a francia idegenlégió alakulatai, különböző magánhad seregek és felfegyverzett zsoldosok. Hírszerzői információk szerint Katar és az Emirátusok reguláris alakulatokat küldtek a Kadhafi elleni háborúba, de néhány kelet-európai ország - nem jelentős erőkkel - is katonai egységeket küldött a térségbe. Az orosz nemzetbiztonsági információs szolgálat már a nyár elején megállapította, hogy a nyugati sajtó által felkelőknek nevezett egységek jelentős része a fent említett alakulatokból kerül ki. A harcosokat arab ruhákba öltöztették és óriási mennyiségű Kalacsnyikov géppisztollyal szerelték fel őket. A Tripoli elleni döntő rohamot a NATO Special Forces egységeinek vezetésével hajtották végre, amit Fadlallah Harun, a felkelők egyik katonai vezetője sajtónyilatkozatban is elismert. ... Az angolok a háború bizonyos szakaszaiban bevetették a brit hadsereg legerősebb alakulatait is. A 22. számú SAS-ezred (Special Air Service) nem csak Tripoli ostrománál játszott döntő szerepet. Az alakulat már februárban támadásokat hajtott végre a déli területeken működő olajtermelő komplexu mok ellen.az angolok a háború bizonyos szakaszaiban bevetették a brit hadsereg legerősebb alakulatait is. A 22. számú SAS-ezred (Special Air Service) nem csak Tripoli ostrománál játszott döntő szerepet. Az alakulat már februárban támadásokat hajtott végre a déli területeken működő olajtermelő komplexumok ellen. ... "Miközben teljes erővel folyt a Kadhafi elleni háború, a színfalak mögött az USA és a NATO országok eldöntötték, hogy a nacionalista arab rendszerek elleni harcnak nem vetnek véget és egy lendületből próbálják elfoglalni végső harcálláspontjukat az Irán elleni nagy támadáshoz. Minden elemzés azt mutatta, hogy a fiatal Asszad rendszerének szétverése nélkül nem biztosítható szilárd hátország Irán megtámadásához.".Ez merőben más megvilágításba helyezi a libiai "felkelők" tevékenységét. Tudjuk, a "népha rag" gyakran kegyetlen cselekedetekre vezet. Itt azonban nem erről van szó hanem a "művelt nyugat" aljas terrorakciójáról. Ennek kapcsán emlékeztem vissza Kadhafi meggyilkolásának szadisztikus - orgiasztikus képeire.

Hát persze a "libiai forgatókönyv" sorai között gyilkolás csak egy apró tétel volt. A NATO légicsapások a levegőből védtelen Libiának nem csupán és nem is elsősorban a katonai létesítményeit, katonai élőerőit semmisítette meg, hanem az ipari mezőgazdasági infrastruktúrát és a városokat! Libiát a középkorba bombázták vissza a nyugati stratégák kedvenc kifejezésével szólva. Volt azonban egy kivétel: az olajipar. Ezt részben "megkimélték", részben tüneményes gyorsasággal állították helyre, hogy teljes kapacitással rabolhassák Libia olajkincsét.

Nos Oroszország ennek kapcsán rájött valamire. Libia egy dominósor első dominója. A sor végén pedig maga Oroszország áll... Oroszország tulajdonképp saját létérdekeit védi, ha a következő két dominókockát: Sziriát és Iránt nem engedi legyilkolni. Nos, mindezek ismeretében még érthetőbbé válik a cikk folytatása....

2013.01.12
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oroszország sorsdöntő lépésre határozta magát! "Órákkal azután hogy december 6-án a NATO engedélyezte a Patriot rakéták szállítását Törökországba a Szíriai válságra hivatkozva, Oroszország le is szállította Szíriának első Искандер (Iskander) rakéta szállítmányát. Amint az Orosz haditengerészeti logisztikai hajók megérkeztek a Szíriai Tartusz kikötőbe, az átadás meg is történt." Ráadásul "az Iráni legfelsőbb vezető Ali Khamenei Ajatollah is elrendelte, hogy a Gárda és a Qusz milicia egységek minden képességük szerint védjék meg Bashar Assad-ot, és viseljenek háborút azok ellen, akik segítik a Szíriai lázadókat "Ezt a döntést már Putyin "jegyzi".

A közlemény kapcsán ejtsünk néhány szót az Iszkanderről, majd a szállitás tényéről és módjáról.

Az
Iszkander - Patriot nóta nem újdonság már. Mint ismeretes, korábban Amerika Oroszország határai közelében óhajtott Patriotokat telepíteni, úgymond iráni támadás ellen... Erre az oroszok: "Oroszország kész megsemmisíteni az amerikai rakétavédelmi rakétarendszer Európába telepítendő elemeit, ha valódi fenyegetésnek tekinti azokat - figyelmez tetett (ez év májusában) Anatolij Szergyukov orosz védelmi  miniszter. A telepítés bizonyos aggodalmakat kelt, ezért meg fogjuk semmisíteni a rakétavédelmet. Az orosz fegyveres erőknek nincs szükségük semmilyen további eszközre e feladat elvégzéséhez, a rendelkezésükre álló Iszkander rakéták ugyanis képesek kiiktatni az amerikai rakéta rendszer elemeit." 

Mint olvashattuk, az Iszkanderek csak úgy ukmukfukk Sziriában termettek. Hogy is van ez? Korábban még európai kikötőkben feltartóztattak "gyanús" orosz hajókat. Az oroszok nem győztek magyarázkodni, hogy a Sziriából javításra Oroszországba szállított helikopter alkatrászeket szállítják vissza a megrendelőnek. [Érdekes, hogy a szíriai "felkelőknek" szállitó nyugati hajókat senki sem ellenőrzi...]

A vázolt eseményekből az következik, hogy Oroszország nem engedi meg Asszad rendszerének felszámolását, kerüljön amibe kerül.

A globalizálódott világban már nincsenek "helyi konfliktusok". Minden konfliktus felboríthatja a világerők kényes egyensúlyát. Észre kell vennünk, hogy az erőviszonyok "Kelet" javára módosulnak. Ez jelzik a "függőjátszmák", pl. a gázai tűzszünet és Irán eddigi megnemtámadása..

Ez a "furcsa háború" azonban nem tarthat sokáig. Meggyőződésem szerint a jövőbeni szíriai történések a világ figyel mének központjába kerülnek és sokáig ott is maradnak.

Még nem tudom hová lehet tenni a NATO legfrisebb nyilatkozatát, amely szerint nem óhajtanak bevonulni Sziriába. Ezt "Knud Bartels tábornok, a NATO hadbi zottságának elnöke, az orosz fegyveres erők vezérkari főnökével, Valerij Geraszi movval folytatott tárgyalások során" jelentette ki. Érdekes, Hillary Clinton egész másként beszél. Dehát ő már klimaxos, ideje hogy eltűnjön. Dehát klimaxos Amerika és Izrael is. Velük mi legyen?

Ezt az írást amolyan bevezetőnek (keretnek) szánom az eljövendő sziriai események folyamatos ismertetésére. Kérem ezért olvasóimat, sziveskedjenek a cikk következő frissítéseit figyelemmel kísérni.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.)
Hióbhírek...
Sejtettem, hogy írásom csupán fejléc lesz az eljövendő sziriai eseményekhez. Lám máris... Az Oroszország Hangja c. netportál [amely lehetne Cion Hangja is] azt
írja, hogy "A kuvaiti Al-Rai újság szíriai ellenzéki forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a damaszkuszi nemzetközi repülőteret teljesen elvágták a külvilágtól és lezárták a lázadók. A lázadók képviselője azt mondta, hogy a céljuk ”megakadályozni Bassár el-Aszad elnök lehetséges menekülését az országból”.Az újság forrása hozzátette: ”A vegyi fegyverek bázisaihoz és tárolóihoz vezető összes utat lezártuk, a kormány pedig nem tudja felhasználni a tömegpusztító fegyvereket”. Mivel ez a kuvikolás teljességgel ellentétben áll a fölötte olvasható hírekkel, hozzászóltam kissé az olvasottakhoz. Azóta nem tudok újabb fejleményekről. Én tudom, hogy Sziriában nem veszélytelen újságíróskodni. De mi lenne ha néhány hírügynökség közelről folyamatosan figyelemmel kisérné az eseményeket és tájékoztatná olvasóit, a mi lapjaink pedig utánközlésre átvennék a híreket. Ez egy két nap lemaradást jelentene mindössze, de mi a sziriai valóságról nem egy két nappal, hanem egy egész brosurával vagyunk lemaradva... 
2012.12.17
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.)
Ködfejlesztés
Sziriában, ill. Sziria körül minden nap, sőt szinte minden órában történik valami, ami próbára teszi az ember józan eszét. A magyar szélsőjobb "zászlóshajója" a
Barikád  szenvtelen "tárgyilagossággal" közli egymás mellett az iráni és a török "béketerveket". A törökök szerint Aszad távozzon, a hatalmat átmenetileg vegye át a "Sziriai Nemzeti Koalíció". Irán az erőszak leállítását és nemzeti párbeszédet sürgeti. Pont. Slussz.

A hiper liberális és hiperhazug
"Kitekintő"  azt állítja "
A hosszú ideje megosztott szíriai ellenzék nemrég sikeresen rendezte sorait a nagyobb nemzetközi támogatás elnyerése érdekében. A 'Szíriai Forradalmi és Ellenzéki Erők Nemzeti Koalíciója' a múlt hónapban alakult meg, vezetőjéül Moaz al-Khatib volt imámot választották." Baloldalon látható ez a diszmadár az ugyancsak libanyaku Catherine Ashton kisasszony az EU 'külügyminisztere' társaságában. Megalakult a magát "Sziria barátainak" becéző díszes társaság is. "A mintegy 70 nyugati és arab állam, amely a 'Szíria Barátai' konferencia sorozat legutóbbi, marokkói fordulóján gyűlt össze megvitatni a polgárháború sújtotta ország jövőjét. A résztvevők között szerepeltek az USA, az Egyesült Királyság és Franciaország küldöttei is, Oroszország és Kína viszont nem képviseltette magát. A Szíria Barátai konferencián résztvevő tagállamok nyilatkozatba foglalták, hogy az ellenzéki koalíciót a szíriai nép legitim képviselőjének tekintik..." és kérik Aszad elnököt, Sziria törvényes elnökét, tűnjön el a balfenéken.

Az
Oroszország Hangja, ugyancsak szenvtelenül, megemlíti hogy "a
z ellenzék egy része valóban kész a párbeszédre, kész arra, hogy az új Szíria külföldi befolyás nélkül fejlődjön. Az ellenzék nagyobb része azonban, beleértve a Szabad Szíriai Hadsereget is, olyan csapatokból áll, akik a külföldi beavatkozásra, a hatalom erőszakkal való megdöntésére, Bassár el-Aszad és családjának, ill. azoknak a vallási kisebbségek tagjainak a megsemmisítésére építenek, akiket eretnekeknek tartanak." Ebben a csopotban a meghatározó erők a CIA ill. a MOSZAD, valamint az angol Mi6, és a francia DRM titkosszolgálatok által felfogadott, felvegyverzett és vezényelt bűnöző bandák.

A "Hang" említi még, hogy
"
A Szabad Szíriai Hadsereg nem akar demokráciát, ők hatalmat akarnak. Más szavakkal, ők nem kívánják elfogadni azt a tényt, hogy a lakosság többsége, 60-70%-a támogatja El-Aszadot. Arra törekednek, hogy fegyveres úton rákényszerítsék az emberekre az akaratukat. Ezért utasítanak el mindenféle tárgyalást."

Mindezt nem azért írom, hogy kárhoztassam a zsidó és az amerikai ember-bestiákat. Nem is azért, hogy köpjek egyet az arab árulók irányába. Célom az, hogy szemléltessem a "müvelt" Nyugat, a szellemileg és erkölcsileg rothadt Európa undorító aljasságát és az EU nyiltan cinkos szerepét a közelmult történelmének legmocskosabb háborújában.
2012.12.18
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.)
Hátbadöfés - cionista tőrrel (dolchstoss)!
Reggeli "hangulatjavitó tréningem" kedves olvasóm és vitapartnerem Gyöngyösi Zoltán "goromba" levelével kezdődött.  "
Az 1989 óta változatlan zsidó kormány döntése kommentár nélkül: [2012.12.18. 19:17] Magyarország kiutasítja a szíriai diplomatákat  Az év végéig el kell hagyniuk az országot a budapesti szíriai nagykövetség munkatársainak, miután az Aszad-rendszert eddig Magyarországon képviselő szíriai diplomatákat a magyar kormány többé nem tekinti legitim diplomáciai képviselőknek - közölte Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője kedden az MTI-vel."

Így megy ez jámbor magyar testvéreim! Egy kis kedélyes hanukkázás Köves Slomókával, majd Szíria ledöfése a "magyar" Külügyminisztérium bársonyszékéből, világért se' a nemzetközi közjog, csupán a Talmud szabályai szerint. Mert mit is tartalmaz a nemzetközi közjog, jelesül az ENSZ alapokmánya? [Kissé unalmas, de mindenképp tanulságos ismertetés következik.]

A hadüzenettel felérő cionista sakkhúzás jogi vetületben a korábban Magyarország és Sziria között, a "de jure elismerésen" alapuló, diplomáciai és egyéb kapcsolatok megszakítását jelenti azzal, hogy Sziriát "de facto" sem méltóztatunk elismerni (vagyis kiállitottuk az élőről a halotti bizonyítványt...).
"A de facto elismerés nem jelent határozott állásfoglalást az elismerő állam részéről, hanem tartózkodó magatartást jelez, az elismerő állam a tényeket tudomásul vette, de az új állam helyzetét még nem tartja véglegesesen kialakultnak. ... Az államok között csak korlátozott kapcsolatok jönnek létre. ... Mindig ideiglenes, és egy bizonyos idő után de jure elismerés követi. Ellenkező esetben, vagyis ha az új állam elveszti függetlenségét, a de facto elismerés hatályát veszti. A de jure elismerés annak a kifejezése, hogy az elismerő állam az új állammal normális kapcsolatokat kíván kiépíteni." Az még nem világos, hogy a magyar cionizmus melyik Sziriával, milyen Sziriával kegyeskedik majd de facto, vagy de jure elismerésen alapuló kapcsolatot létesiteni. Az élő állam testén marakodó hiénák közül melyik lesz nálunk a befutó? Jó kérdés, nem?

Aztán gondolt e 'Szartonyi' a nemzetközi közjogra?
Az Egyesült Nemzetek Alapokmányát az Egyesült Nemzeteknek a nemzetközi szervezet létesítésére összehívott Értekezlete fogadta el 1945. június 26-án San Franciscóban. Az Alapok mány 1945. októer 24-én lépett hatályba. A magasztos - csak Izraelre és Amerikára nem vonatkozó - alapelvek a következők. Az államok szuverenitása és egyenlősége tiszteletben tartásának kötelezettsége. A Szervezet valamennyi tag szuverén egyenlőségének elvén alapszik. Az erőszak tilalma. A Szervezet összes tagjainak nemzetközi érintkezéseik során más Állam területi épsége, vagy politikai függetlensége ellen irányuló vagy az Egyesült Nemzetek céljaival össze nem férő bármely más módon nyilvánuló erőszakkal való fenyegetéstől vagy erőszak alkalmazásától tartózkodniok kell. A beavatkozás tilalma. A jelen Alapokmány egyetlen rendelkezése sem jogosítja fel az Egyesült Nemzeteket arra, hogy olyan ügyekbe avatkozzanak, amelyek lényegileg valamely Állam belső joghatóságának körébe tartoznak. A viták békés megoldásának kötelezettsége: A Szervezet összes tagjai kötelesek nemzetközi viszályaikat békés eszközökkel és oly módon rendezni, hogy a nemzetközi béke és bizton ság, valamint az igazságosság ne kerüljön veszélybe. Aligha vitatható, hogy Sziria senkit sem fenyegetett, még kevésbé támadott meg. Ilyenkor jönnek a "demokratikus jogokkal..." E jogokat úgy óhajtják érvényesíteni, hogy gyilkos kommandókkal támad nak Sziriára és a speciális zsidó terrort főleg gyermekgyilkosságokkal próbálják kellően "haté konnyá" tenni. És melyik gyilkos banda lesz a "magyar" állam új partnere. Volna egy tippem. Az ú.n. "Nousra banditák"  hasonlítanak leginkább a legendás Stern csoport zsidó banditáíra (Stern gang), már abban, hogy a gyilkosok között ők a "legyilkosabbak". Talán velük lehetne, ill. kellene fogózni... Node félre a tréfákkal! Hiheti bárki is, hogy Magyarország cionizálása az eddigi ütemben folytatód hat tovább? És mi lesz "de jure", ha Sziria "de facto" talpon marad?

És tudják mire vagyok méginkább kiváncsi? Hát arra, hogy EU-s tagtársaink mit léptek, léptek e egyáltalán ebben a mocskos ügyben. Mondanom se' kell, nagyon büszke lennék, ha legalább a cionsegg-nyalásban megint kishazánk lenne az eminens...

12.12.19
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.)
Végre - támad a Hezbollah!

Az Oroszország (?) Hangja rövidhírben (...) közli
"
A libanoni iszlámista csoport, a Hezbollah csaknem 5 ezer fegyverese lépte át a szíriai határt, hogy Basar al-Aszad csapataihoz csatlakozzon és részt vegyen a felkelők ellen Damaszkuszban folyó harcokban – jelenti az Alwatan arab lap. A lap értesülései szerint kifejezetten a Hez bollah tagjait terheli a felelősség az utóbbi napokban megölt 3 ezer ember haláláért. Azonban ezek az információk egyelőre nem erősítik meg más hírforrások. Ennyit! Így! Veszem magamon észre, hogy Sziria kapcsán hajlamos vagyok düh rohamokat kapni. Ezt kaptam most is... Ezt igazolja az a kommentárom amit a "cikkhez" füztem. Ha az olvasó esetleg újraolvassa a a fenti commentemet és a kiegészítéseket, talán megért engem.

Nem akarok sokat magyarázgatni. Csak annyit: elviselhetetlen a gyerekgyilkosok fennhéjázó arcátlansága. Már arról kezdtek fantáziálni: hogyan csípik majd fülön a menekülő Asszadot... Asszad azonban nem menekül, hanem beszédet mond a Bagdadi Opera elegáns közönsége előtt. Amikor ezt teszi, nyilván tudja hogy hadserege, a Hezbollah önkénteseivel vállvetve, tömegesen likvidálja a "lázadókat", azaz a gyilkos kommandók tagjait. A "Hezbollah támadása" alatt tulajdonképp nem azt értem, hogy a harcosok "pacifikálják" Sziriát. Ez több mint természetes, "natürlich" ahogy a zsidó mondja. Én - őszintén szólva - a repülőgépekre, a rakétákra és a drónokra gondolok... A vérző Közelkelet helyze tén nem sokat javít, ha Usrael veszett ebeit kiírtják Szíriából. Majd támadnak máshol, máskor. A közelkeleti problémák gyökeréig, azaz a militáns Izraelig kell ásni! Hányadszor írom már: Izraelre megrendítő (!) katonai csapást kell mérni, amely képtelenné teszi az agressziók folytatására. Mindebből ránk európaiakra is háramlik valami. Oda kell hatnunk, hogy az a  "népelem", amelynek jelképe a képen látható kis "jajtelesz", szokjon le az öntelt vigyorgásról...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6.)
2013.01.27 - Laurent Fabius elbőgi magát...
Az egész sziriai cirkuszban ennek a szarházinak volt a legnagyobb pofája. Ő alakította továbbá az abszolut jóstehetsé get... Ám mindíg baj van, ha a kártyavető cigányasszonyok mesterségébe beleártja magát valaki. Így járt a fenti "monsieur" is. Szemben az eddigiekkel Január 24-én Párizsban a Reuters riporterének már ilyesmiket
mondott "Sziriában a helyzet 'stagnál', nincsenek 'pozitiv jelek'. Nyoma sincs a sziriai válság közeli megoldásának, amire még 'tippelt' a múlt hónapban is. A dolgok nem mozognak. Aszad remélt bukása és az ellenzéki koalició remélt hatalomra jutása nem történt meg. A 2011 márciusában kezdődött krízis megoldása a közvetítés ellenére sem jutott 'semmire'. Párizs nak és nyugati szövetségeseinek nem sikerült meggyőzniük Oroszországot és Kinát arról, hogy változtassanak Aszadot támogató álláspontjukon." Szép - szép a beismerés, de mi következik ebből a 'stagnálásból' ? Párizsnak megint és máshol is gyilkolnia 'kell' , immáron Maliban is. Erejét kétfrontos harcra kell megosztania. [Malit ugyanúgy nem fogja győzni mint Sziriát.] Engem már tulajdonképp a nemzetközi gyilkos brigádok sorsa érdekel. Pontosabban az, hogy kivégzésük előtt mit köpnek majd gazdáikra. A témára még visszatérek. Gondolom, lesz mire...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012.12.15

Sz. Gy.   
 

A honlap új szolgáltatása az anonym (névtelen) hozzászólási lehetőség biztosítása, ami alatt azt kell érteni, hogy a valódi név helyett nicknevet (álnevet, becenevet) is lehet használni. Ilyen értelemben a "névhasználat" viszont kötelező! Kérem továbbá feltüntetni annak az írásnak a címét (címrészletét), amelyhez az olvasó hozzászól. Ezen "adatok" hiá nyában a hozzászólást nem teszem közzé! [Aki nevét mailcímét is megadja felvételre kerül levelező listámba és megkapja körleveleimet. Levélcímét a honlapon nem tüntetem fel.] Sz. Gy.  

Sor

Dátum

Név

Hozzászólás

 1

 12.12.16

Cezarfi

Az Új Közép-Kelet “New Middle East” kifejezést elöször  az amerikai kûlûgyminiszter Condoleezza Rice használta 2006 júniusban Tel Avivban, ezzel helyettesítve a korábbi Nagy Közép Kelet “Greater Middle East” fogalmát. Ez a kifejezés adta hírûl az új angol-amerikai-izraeli katonai térképet a Közép Kelet számára. Ez az évek óta tervezett új ”útiterv” instabilitást, káoszt és az erôszak alkalmazását jelentette Libanon, Palesztína, Szíria, Irak, a Perzsa Öböl országai, Irán és az afgán Nato garnizonnal határos országok számára. cezarfi Az általad megadott linkre a tér-képről lehet ugrani. A térkép azt igazolja, hogy Jahve akaratának földi végrehajtója Usrael jogot formál egész régiók (sőt a világ)  térképének átrajzolására. [A hülye török Erdogan láthatja, hogy a nagy, szabad, egyesitett Kurdisztán is szerepel a térképen, amitől a törökök legjobban rettegnek...] A térkép azt is mutatja, hogy Jahve pajeszes megalkotói elmérték a farkukat... Már közel a kezük a bilihez, amitől majd felébrednek. Sz. Gy. 

2

12.12.16

 Cezarfi

Mégegy ilusztráció  az ”Új Közel Kelet”  megoldásért folytatott, egyre elkeseredettebb harcmodorhoz: A föleg kûlföldiekbôl összetevôdô Szabad Szíriai Hadsereg ”felkelôi” 12 éves gyerekeket is besoroznak a fegyveresek közé www.tinyurl.com/cnvejt3 . cezarfi 

3

12.12.16

Harangi Árpád

Istenek alkonya már többször előfordult földi történetünkben.Várkonyi Nándor Ötödik ember cimű művében épp az utolsó forduló képviselőinek időszaka áll a középpontban.Épp ezeket az időket éljük.Érdekes, hogy a jelzett mű születésekor több neves alkotó-iró, foglakozott ennek a jelenségnek a gyökerével. Hamvas Bála Scientia sacra sorozata is egy adott időpontra tekint vissza: Az Aranykor emberére és annak ISTENI mivoltjára, azaz norma-rendszerére - alapállására - "ÉBREDTSÉGÉRE". Az akkori NAGY FORDULAT több görög filozófus, pl. Platon gondolatvilágában irásaiban is átszűrődik. Ezek együttesen egy korábbi TUDOMÁNY-FILOZÓFIA-VALLÁS egységére, az atlantiszi hagyatékra utalnak. Minden jel szerint, a "nép" részéről, isteni szintűnek megélt tudás-technológia egységes kézben volt az egyiptomban "felejtett" piramis-földenergia rendszerektől kezdve a magyar-maja-piramisokon át a boszniai- és erdélyi piramisokig. MILYEN erő kellett ahhoz, hogy ez elvesszen? Szerintem csak egyféle is elég lehetett: A FELEJTÉS (állandó felezéses)ereje. Látható, hogy ahol a HAGYOMÁNY erősen él, az a közösség szinte minden nehézséget leküzdeni képes, netán még "saját hülyeségeit" is. folyt köv - Harangi Árpád A történelem homokja valóban betemetett már több nagy kultúrát, pontosabban civilizációt, amelyek különbek voltak a zsidónál. Ha egy civilizáció elpusztul, az istenek is átkerülnek a történelem, a régészet fiókjaiba. Ez a sors vár a zsidó (anti)civilizációra is. Várom a folytatást. Sz. Gy.  

4

12.12.16 

Szerkesztő

Harangi Árpádnak! Legutóbbi hozzászólásod egy - a cikkhez nem kapcsolódó - terjedelmes (többrészes) tanulmány. Ezen a helyen tehát nem teszem közzé. Ha cikk formába átrendezed, mint cikket lehozom. Amint látod, honlapomon nem én vagyok az egyedüli szerző - Sz. Gy.

6

 12.12.17

 Diána

Jahve végórái? Igen.Ezek a függőjátszmák igen sokba fognak kerülni a játszadozóknak, a taktikázóknak, és sajnos a történéseket távolról figyelő kibiceknek is. Az USA úgy rohad ahogy kell, süllyedő világuk végóráit éli.A sokadik ámokfutó gyilkosság egy iskolában, mint ismeretes az elkövető Adam Lanza zsidó fajhoz tartozott, mint ugyancsak gyilkoló Breivik is. A pszichológusok boncolgatják az okokat, nem volt elég meleg a kakaó gyermekkorában? Degenerált gyilkoló gépek. Érdekes a "kenyai pávián" a palesztin gyermekeket nem könnyezte meg. Clintonné klimaxos, Amerika klimaxos, Israel klimaxos... Az aktust kenőccsel kezelik, arra az esetre ha meg lesznek ...va. Itt van egy másik történet a játszótérről, az  EU megy a terv szerint, a központi irányitás a bankoknál kezdődik, majd folytatnák az Egyesült Európa létrehozásával, a terelés folyamatban, hazánkban tovább züllik a rendszer, Orbán diákokkal cseveg a TEK védelmében, (a hinta úgy jó, ha lökik). Szeszák Úr! Irásait szivesen olvasom, további szép napokat, jó egészséget! Diána Még ennél is rosszabb a helyzet... "Őszentsége" XVI. Benedek pápa a világkormány és egy új világrend megala kítására szólította fel az embereket. A pápa és a katolikus egyház már 2010-ben javaslatot tettek egy központi világbank felállítására is. Ez nagyon szimpatikus nekem. A Róm. Kath, Egyház a legfertelmesebb bűnök melegágya (pedofilia),- az "idősebb testvér" a judaizmus szálláscsinálója,- a Vatikán bankja pedig a legsötétebb pénzügyi manipulációk fellegvára. Sz. Gy.

 7

12.12.17

 Diána

A Jahve végóráihoz, még néhány gondolat: A kórokozók mindig a beteg társadalmat támadják, hazug oktatással, hazug vallással, hazug tudománnyal.A hazugságok leleplezése, az igazság kimondásával kezdődik, mert az igazság van, csak a hazugságokat kell kitalálni. A beteges,burjánzó rend-ellenesség felszámolása a végüket jelenti. A felébresztett tömegeket már nem lehet ámitani, büntetni, hogy miröl mit gondoljon,ha felébrednek nekik annyi.Nincs többé létezésük. Ezért most mindent bevetnek,hogy uralják a helyzetet, félelmet, aggódást szitanak, mert a birkákat könnyű terelni, az oroszlánokkal nem tudnak elbánni.Mi meg ápoljuk kertjeinket, védjük magunkat a társadalom patológiájától. Üdv: Diána A globalistáknak sikerült globalizálniuk a közgondolkodást is: a világ csak nélkülük (!) fejlődhet. Sz. Gy. 

8

12.12.17

 Cezarfi

Az angol-amerikai-izraeli ”Új Közép Kelet” elmélet megvalósítása  biztosítaná az elit világuralmát az energia/nyersanyag források kézbentartásával is. Úgy tûnik manapság már semmiben sem lehet megbízni. Pl. a ”Vattenfall” cég (svéd származású európai multi energiatermelô vállalat) újabban azt vizsgálja, hogy miként tudná alkalmazni az olasz "hideg-fúzió” találmányt www.tinyurl.com/clumhja . (Van ilyen magyar is, de eddig a hivatalos vezetô szakértôk, fôleg angolszászok,  minden ilyesmit csalásnak, értelmetlen handabandának bélyegeztek.) Most  Hanno Essén, a stockholmi mûszaki egyetem (KTH) fizikusa szerint az olasz kísérleti létesítményben tett látogatásakor saját mérésekre alapuló számítások szerint az erômû a bevitt energia 10-szeresét táplálja ki. Nocsak! A krízis révén annyira szorulna a hurok, hogy az egyik nagy kutya a többi nagy kutya lábára merne nyiltan vizelni? Hová jutottunk!? Majd kiderûl. www.tinyurl.com/bmfchf7 cezarfi Nézd én egyet nem értek. Kina és Oroszország minden külföldi találmányt meg tudnak szerezni, amit a maguk számára szükségesnek tartanak. Miért nem szerzik meg és hasznosítják az emberiség javára az ilyen hideg-fuziós izéket? Sz. Gy.

  9

 12.12.17

 Anonymus
Sokadik

Adam Lanza nem kapott kakaót gyerekkorában, mint a sok hülyegyerek sem kapott papirt, ezért most a falakra és szobrokra grafittzik primitíven, mert gyerekkorában ez kimaradt az életéből (nekünk akár hó, a por és homok is jó rajzterep volt míg gyerekek voltunk ... ).Úgyis vége a daluknak Anonymus sokadik

10

 12.12.17

 Cezarfi

A 8.h.sz.-hoz: Azt hiszem ennek az az oka, hogy a vezetöknek egyike sem jobb a Deákné vásznánál. Az emberiség java lehet ugyan szólam, de valamennyien a hatalomra utaznak. Az emberiség csak bunkó statiszták, termelôeszköz, ágyútöltelék, stb. szerepét töltheti be. A cikk épp azt mutatja, hogy csupán kényszerítô körûlmények (a jelenlegi egyre mélyûlô válság) képes csak rávenni öket a megszokottól eltérô viselkedésre, az majd kiderûl, hogy az emberiség képes lesz-e ezt kihasználni a maga javára, vagy tunyán fogja várni a fejûk fölött hozott határozatokat. A válság, az éhezés, a puszta létért ránk kényszerített kûzdelem talán képes lesz felrázni sok Pató Pált világszerte. cézárfi

11

 12.12.18

Gyöngyösi Zoltán

Szíria esetében a kulcskérdés: áttörnek, avagy nem törhetnek át!? Egyszerűen nem lehet Szíria fontosságát túlér tékelni.., bezárt kapu Iránhoz! Plusz a közelkelet, plusz a világ feletti uralomhoz... Lehetséges, hogy a zajló, az alattomos, latens III. Világháború új  "Sztálingrád-védelmének" vagyunk szemtanúi? Valóban! Az oroszok háta mögött már csak a Volga van, de nem úgy viselkednek, mintha ezzel tisztában lennének.Nincs könnyű helyzetben Szíria! Mint szintén elsőrendű célpont, legalább akkora az ellenséges zsidó ügynökök beépülése, mint Magyarországon! Igen nagy a valószínűsége, hogy csak úgy mint Magyarországon, úgy Szíriában is, a nemzetbiztonságot garantáló szerve zetekbe való behatolás, tevékenységük zsidó kisajátításának esete forog fenn. Amint nálunk, úgy ott is, kétes lehet a "belső elhárítás" tevékenysége... Fennakadtam! Elgondolkodtat a "nálunk kétes" fogalma... Férhet kétség hozzá, hogy az elmúlt több mint két évtized, a "magyar" kormányzati- és parlamenti csőcselék, az ellenséges Izraelt kiszolgáló tevékenysége, csakis az izraeli titkosszolgálatok diadal-menetének tekinthető!? Gyöngyösi Zoltán Jól látod és főleg jól érzékelteted, hogy Szíria nem "egy" front a sok közül, amit a zsidó világimperializmus megnyitott, hanem A FRONT amely a többi dominót támasztja. Ha eldől, dominó effektus következhet be. Sz. Gy.

 12

 12.12.18 

Cezarfi

Michael Harris, a korábbi republikánus arizonai kormányzó jelölt és a GOP kampányfinanszírozás elnöke, ma a tv-ben nyilatkozta, hogy a Sandy Hook-i tömeggyilkosság, 20 kisgyerek lemészárlása, valójában egy izraeli bûntetôakció volt az USA ellen, mivel Izrael, azaz Netanjahu szerint az USA és Obama elnök nem áll ki kellôképpen Izrael mellett. Most Adam Lanza lett a hivatalos bûnbak, úgy mint Lee Harvey Oswald volt 1963 novemberben. Harris szerint ez mégegy jó példa arra, hogy Izrael erôszakot és terrort alkalmaz a megfélemlítésre, ha politikai eszközök nem elegendôk erre. A washingtoni politikusok félnek Izraeltôl és a befolyásos lobbyjuktól, amit szoros szálak fûznek az amerikai szervezett bûnözéshez.Chuck Hagel, korábbi szenátor, aki mindezt leleplezte, jelenleg a legvalószínûbb új hadûgyi államtitkár jelölt, Izrael harsány tiltakozásának ellenére is. www.tinyurl.com/cuj88uo Úgy tûnik Isten malmai lassan ugyan, de ôrölnek... cezarfi A gyilkos motivumai még nem tisztázottak. Az "izraeli büntetőakció" feltételezésének ellentmond az a körülmény, hogy szintén zsidó anyját is meggyilkolta. Jó lenne, ha továbbra is figyelemmel kísérnéd ezt a témát, hátha felbukkan valami új adalék. Biztosan észrevetted, kinosan ügyelek arra, hogy a zsidókat se vádoljam megalapozat lanul. A magyarázat persze tetszetős, életeszrü is, de épp itt forog fenn annak a veszélye, hogy az előítéleteink kereked nek felül. Örülnék, ha mások is véleményeznék a témát. Sz. Gy.

 13

12.12.18  

Zoltán

Az írásokat és a hozzászólásokat olvasva a gonosz zsidókról és cionista összeesküvőkről - a hazai viszonyokat is figyelembe véve - azért felvetődik bennem egy kérdés. Mégis mi az, amit a másik oldal (ha már egyáltalán lehet itt oldalról beszélni) fel tud kínálni a zsidó világrend helyett? És itt most nem lilagőzös tanulmányokra vagyok kíváncsi, hanem a gyakorlatra! Ott van Oroszország, akit itt és máshol is annyira dicsőítenek. A kommunista zsidók hatalomátvétele előtt egy végletesen lepusztult nyomorult ország volt. A zsidók szuperhatalmat csináltak belőle, egyfajta új Kazáriát zsidó vezetéssel. De a pórnépet is felemelték közben, eltüntették azokat az irgalmatlan vagyoni különbségeket, ami az országot jellemezte. A faekétől néhány évtized alatt eljutottak az atommeghajtású tengeralatt járóig. Vagy vegyük a saját hazánkat. Mi lenne - mi itt az alternatíva? Hol van az a szellemi bázis, ami a zsidó helyébe lépne? Azok a tahó vállalkozók, akik telipofával szidják a zsidót, de mondjuk hó végén "elfelejtik" kifizetni a munkásaikat, alvállalkozóikat? Akik most szidják a zsidót, amikor teljesen eladósodtak, és nem tudják már a kamatokat sem fizetni a házukra, autójukra, de mikor felvették teli pofával kiröhögték a másik magyart, akinek nem volt új autója - lakása? Akik hülyék a pénzhez, hülyék a gazdasághoz, hülyék mindenhez, a mások csesztetésén, átverésén kívül semmihez sem értenek? Ezek jelentik az alternatívát? Hagyjuk már ezt a gonosz zsidó világhatalom szöveget. A zsidók azért uralják a világot, mert többet tudnak, mint más népek. Mert mindennél többre tartják a gyerekeik oktatását. Segítik egymást, nem egymás vérét szívják, egymás átbaszásán jár állandóan az eszük. Vegyük már észre, hogy ez a népnemzeti rinyálás totális zsákutca. A zsidó olyan mint a szavannán a hiéna, aki legyengült beteg állatokat támadja meg. A zsidó csak ott tudja átvenni az irányítást, ahol már egyébként is hatalmas bajok vannak. Ahol az állam szétrothadt a korrupciótól, amelyik ország népében nincs összetartás, ahol az emberek átlagos értelmi szintje a nullával egyenlő. Azt meg, hogy egyesek itt is az oroszoknak szurkolnak a zsidók ellen már nem is minősítem. Mégis, mi jobb nekünk? Ha a zsidók lehúzzák a sápot arról a hülyéről, aki kölcsönkért tőlük, vagy ha egy öntudatra ébredt, megerősödött Oroszország újra terjeszkedésre adja a fejét, és újra eltapossa katonailag Magyarországot, mint egy hernyót. Gondolkozzunk már két lépéssel előrébb is, ne mindig csak a mában gondolkodjunk! Mert az ellenségem ellensége a barátom... Úúúr Isten! Ennyi ésszel akarunk túljárni a zsidók eszén? Kitekerni a kezükből a kormánypálcát? Hát nem kedves felebarátaim! Nem jött el "Jahve végórája"! Majd akkor, ha értelmi képességünk meghaladja jahve népét. Majd ha okosabbak, bátrabbak, összetartóbbak, becsületesebbek leszünk, mint ők. Ha majd jobban értünk a pénzhez, gazdasághoz, ha majd nem hazudunk egymásnak, ha majd jobban szeretjük egymást, mint jahve népe a saját fajtáját. Majd akkor! Üdv. Zoltán Kedves Zoltán! Higgadtan mérlegelem hozzászólásodat és ezt elvárom azoktól is, akik arra vélhetőleg reagálnak majd. Sok igazság van abban, amit a magyarok fejéhez vágsz, cikkem ürügyén... Nyilván észrevetted azonban, hogy írásom nem a magyar - zsidó konfliktusról szól. Erről is sokat írtam, máskor - máshol. Ezért csak arra reagálok ami a cikk tárgyára vonatkozik, vagy azzal összefüggésbe hozható. Igaz, a zsidók csak ott tudnak hatalomra jutni, ahol "hatalmas bajok vannak". Úgy látom, nem veszed észre, hogy ezeket a bajokat maguk a zsidók idézik elő, mert "tudományuk" esszenciája annak a társadalmi közegnek a szétrohasztása, amely hagyja őket beszivárogni és megtelepedni. A zsidóság története voltaképp nem  más, mint "üldöztetésük" története amiatt, mert egyetlen szabályt nem tudtak megtanulni [pedig ők szajkózzák leghangosabban] az "élni és élni hagyni" aranysza bályát. De talán maradjunk a cikk keretében.... A cikkeimhez illesztett "frontképeknek" külön mondanivalójuk van. Ha megfigyelted, a halál hídján csörtető Jahve utját egy másik alak keresztezi: a Haza Anyácska [Motherland], amely az orosz nép legszentebb szimbóluma. A cikk a zsidó világhódításról és a vele legkövetkezetesebben szembeszegülő Oroszországról szól - a sziriai konfliktus kapcsán - és ebben a körben mérlegeli az esélyeket. Én az orosz - zsidó "együttélést" széles spektrumban igyekszem szemlélni, Pl. Szolzsenyicin "Együtt" c. kettőskönyve alapján. [Olvastad?] Aztán elvégeztem jónéhány év marxista egyetemet és azon túl is igyekeztem mindent elolvasni a Szovjetunióról. Hajmeresztő az az állításod, hogy a világ egyhatodán "Nagy Kazáriát" hoztak létre - a zsidók (?). Ismereteidben mérföldes fehér foltok tátonganak, ha nem ismered a trockizmus likvidálásának történetét (az okokat, a körülményeket és a következményeket) és azt gondolod, hogy Sztálin "udvarában" a zsidók dirigáltak. Kb. úgy dirigáltak, mint a zsidó kápók a koncentrációs táborokban. Sztálin, a világtörténelem  legnagyobb machiavellistája, nagyonis jól tudta, hogy bizonyos feladatokra a zsidók a legalkalmasabbak. Ki lehetett volna pl. tökéletesebb a spanyol főinkvizítor szerepében, ha nem a zsidó Torquemada?! Szóval, a cikk. profánul kifejezve arról szól, hogy Usrael ultiját sikerül e megfogni a szíriai játszmában. Ha gondolod, ehhez is hozzászólhatsz... Egyébként némi hálát is érzek irántad, mert írásod vélhetőleg megpörgeti a hozzászólások "számlálóját", elűzve az álmosságot az olvasók szeméről. Sz. Gy.

14

12.12.19

Gyzoltán

Az 1989 óta változatlan zsidó kormány döntése kommentár nélkül: [2012.12.18. 19:17] Magyarország kiutasítja a szíriai diplomatákat  Az év végéig el kell hagyniuk az országot a budapesti szíriai nagykövetség munkatársainak, miután az Aszad-rendszert eddig Magyarországon képviselő szíriai diplomatákat a magyar kormány többé nem tekinti legitim diplomáciai képviselőknek - közölte Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője kedden az MTI-vel." Gyzoltán Eleink dicséretes szokása volt a rossz hír hozóját lenyakazni. Rögtön ez jutott eszembe veled kapcsolatban, amikor brutális híradásodat reggel (éhgyomorra) elolvastam. A következményektől csak azért mentesülsz, mert reggel (félálomban) már hallottam erről a HIR TV-ben. A hírből cikk kiegészités lesz. Sz. Gy.

 15

12.12.19 

 OKOLONIA

Kedves Zoltán! 13.hsz-hez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy az nem volt más, mint "igazi xxxxx megtévesztés"!Elterelő hadművelet, lelkifurdancs okozással fűszerezve. Tele rész-és teljes igazságokkal, csak hát a beágyazással van baj! A következtetés egyúttal téves! Néhányat kiemelve: A telepofás harsány vállalkozók? Név szerint? Őket esetleg ki nem fizette ki? Aki a házára vett fel jelzálogot, hogy megmentse a vállalkozását? Tovább is van mondjam még? Osztán: mily' megható az utódok taníttatása! S az én unokám magyarbálinti elhülyítése? Tovább is van, mondjam még? Vissza a vesszőparipámhoz! Az okozat, az tünet. Annak kezelése, magyarázása, a tüneti kezelés. Gyakorta szükséges a gyors beavatkozás, a gyógyszerek tünetelnyomó szerepének fontossága. De a gyógyulást az OK feltárása, annak megszün tetése, valamint újbóli megjelenésének elkerülése a gyógyulás egyetlen útja, módja. Így aztán kedves Zoltán, gittrágásnak xxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxx tekintem  a 13.hsz.-t. Elő a farbával! Az OKOT akarjuk hallani! Bocs\' a királyi többesért! Üdv OKOLONIA Néhány jelző, a mondanivaló csorbitása nélkül, törölve. Sz. Gy.

16

12.12.19 

HangOk

A 13. hozzászóláshoz. "Mégis mi az, amit a másik oldal (ha már egyáltalán lehet itt oldalról beszélni) fel tud kínálni a zsidó világrend helyett?" Izland az egyik példa, csak követni kellene. Börtönbe zárva a bankok vezetőit ahelyett, hogy jutalmakat osztanának nekik - és ugyanígy az állami fosztogatást és adósság-szivattyúkat működtető vezetőket is. Elég egyszerű. Az izlandi példát én is megénekeltem anno. Ha valakit netán érdekel, a képről odaugorhat. Sz. Gy.  És meg is lehet tenni. Van hozzás segítség. Izland már kifelé halad a válságból. A 13. hozzászólásban egyébként rengeteg csúsztatás van. Pl: az az állítás, hogy: a zsidók csináltak oroszországból szuperhatalmat. Ez nem igaz. Volt ebben szerepük, de nem ők csinálták. Az oroszok csinálták. Óriási különbség! Hadd tisztázzam mi is a különbség: a zsidók ott is csak élősködtek, míg az oroszok dolgoztak. Van magyar intelligencia. Többnyire szétszó ródva a világban, de nyugodt lehet mindenki a tekintetben, hogy a nemzetközi vezető titkoszolgálatok minden tagjának meg kellett tanulnia mára magyarul. Szerintem ez elég sokat elmond. És lesz eredménye is valamikor - győzzem kivárni. Az a fajta bunkó akit a magyarokkal azonosít a 13-as hozzászólást író elég tipikus magyarországi vállalkozói kép- de azért vannak emberből lévő családok és vállalkozók is. Igen a magyarnak nevezett cscoport elég rossz állapotban van - valódi értékeit történelmét, öntudatát elveszítve. Sok dolgunk akad mire újra lesz ebből valami. Szíriával kapcsolatban jó lenne híreket kapni onnan, alsődleges forrásokból. Az internetet lehetne erre is használni. Asszad elnök derék ember. A magyarnak nevezett kormány meg szarházikból áll. Tehát amit tesznek nem képviselheti a magyarok véle ményét. Ellenséges kormányunk van. A szírek tudják ezt. Majd ha ki lesznek végre takarítva innen ezek akkor vissza hívjuk a szíreket. HangOk

 17

 12.12.19 

 Cezarfi

A 12.sz. h.sz. tárgyának további körbejárása alkalmával bukkantam erre a 2012 szeptember 24-i cikkre a ”Veterans Today” oldalon: www.tinyurl.com/9gwqe3y  Alább néhány sor a cikkbôl. “A cikk szerzôi arra a következtetésre jutottak, hogy jelenleg Izrael veszélyezteti leginkább az USA nemzeti érdekeit,  mert ez az ország természete és tevékenysége révén meggátolja azt, hogy az USA normális kapcsolatokat tudjon kiépíteni arab és muzulmán országokkal valamint a világ többi nemzeteivel.” [Frank Lamb, “US Preparing for Post-Israel Middle East?”, Foreign Policy Journal..] A tanulmány Izraelt “lator, kriminális államnak”nyilvánítja, aki érdemtelen az U.S. gazdasági és diplomáciai támogatására. (A lator állam kifejezés az angol ”rogue state” fordítása (más fordításban: vadállam), az Amerikai Egyesült Államokban használják az olyan országokra, amelyeket Washington felvett a terrorizmust támogató államok listájára. A lator állam kifejezés tulajdonképpen egy megbélyegzés az adott államra nézve, és azt jelenti, hogy az ott hatalmon lévő kormány a nyílt Amerika-ellenes politizálás mellett olyan tevékenységeket illetve erőszakos cselekményeket támogat, amelyek célja az amerikai politikai befolyás gyengítése. Ezért az amerikai kormány legitimnek tekint minden eszközt a védekezésre, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy bármikor kész tárgyalni, ha az illető állam revideálja az Amerika-ellenes politikáját.) A 82-oldalas tanulmány, amit 16 USA hírszerzô intézmény támogat, nagy hullámokat vert fel. Jelentések szerint, az izraeli államfô Benjamin Netanyahu, majdnem felrobbant a méregtôl. Ô és az amerikai zsidó neokon csoportok bosszút terveznek a jelentés szerzôivel szemben. Kûlönösen Martin Dempsey generálist, a Pentagon Joint Chiefs of Staff, valamint Barack Obama elnököt vették be a célkeresztbe. Az izraeli Knesset (Parlament) elnöke szerint: “Hogyan merészel Obama ellenûnk fordulni, mind az után, amit mi zsidók tettûnk érte?” Az U.S. Joint Chiefs of Staff elnöke, General Martin Dempsey, megtagadja, hogy a cionisták bábúja legyen. Ez a derék hadfi nagyon megérdemli, hogy tisztelegjünk a képe előtt. Valóban arra gondoltam és gondolok, hogy a neokon lobbi hatalmát megdönteni csak egy olyan katonai puccsal lehet, ahol a hadsereg kikapcsolja a CIA-t.   Az amerikai fegyveres erôk végre ki mernek állni az amerikai érdekek mellé a washingtoni hatalmas neokon zsidó lobby blöffjei vel és fenyegetéseivel szemben. A cikket olvasva eszembe ötlött a szerkesztô korábbi reménye az amerika fegyveres erôk vezetôinek ”józan eszét” illetôen. Mindez természetesen hiú ábránd maradhat... cezarf Nagyon értékes oldal az "Antidogma". Náluk olvasom: "Könyvükben Stephen Walt, a Harvard Egyetem és John Mearsheimer, a Chicagói Egyetem  professzora az amerikai nép érdekeivel és biztonságával ellentétes, egyoldalú Izrael-barát külpolitikai orientációról rántotta le a leplet, amelyet ráadásul több nyire izraeli-amerikai kettős állampolgárságú kormánytisztviselők forszí roznak, akiknek a lojalitása ennek következtében teljes joggal kérdőjelezhető meg."  Szó ami szó mindenkinek tele van a hócipője az agresszív zsidókkal. Velük szemben azonban csak a saját módszereiikkel lehet győzni. Hadd ne részletezzem... Sz. Gy.

18

 12.12.19  

Szerkesztő

A 12. hozzászóláshoz. Úgy tünik, Cezarfi szimata egy vizsláéval vetekszik... A Kuruc Info idézi a Press TV-ből Michael Harris egykori arizonai kormányzójelölt nyilatkozatát arról, hogy a mészárlás izraeli terrorakció volt. Harris indokolja is álláspontját. Most itt lenne a nagy alkalom az izraeli terrorizmus leleplezésére. Sajnos attól tartok, hogy "vérvádper" lesz ebből is... Vagy vérvádper, vagy Amerika nagy kijózanodása. Mindenesetre ez az ügy hozzásegít a szisztematikus sziriai gyermekgyilkosságok helyes értékeléséhez is. A gyermekek ölése a jelek szerint a zsidó lelkiség egyik lényeges összetevője. Az viszont az én szimatomat dícséri, hogy a szíriai gyilko lást Jahve "személyiségével", azaz a zsidó "lelkiséggel" kapcsoltam össze.  Sz. Gy.

19

 12.12.20

gyuszuSS

Gyöngyösi Zoltán már majdnem fején találta a szöget! A lényeg -ismét- izrael védelme a "gonosz" Irántól!
Ha izrael elfoglaltatja Szíriát és ott is zsidó "demokrácia" lesz, akkor Irán már teljesen körbe van véve ilyen zsidó "demokráciákkal\"! És az nagyon nem jó jel! Senkinek a világon! És erre -a szokásos zsidó módon,kettős,hármas haszon-pluszban megszerzik az iráni olajat,gázt! Az összes többi, csak félrevezetés,csalás! gyuszuSS

20

 12.12.20 

Gyzoltán

Gyula! Egy ígéretesebb hírrel is szolgálhatok: Címlap, Belföld, Külföld, Európa, Wikileaks, Fehér Ház, Gazdaság, Tech, Tudomány, Kult, Sport, Vélemény, Videó, RSS, 24 óra, Külföld, USA: Izrael szembemegy a béke ügyével.
MTI  [2012. december 19., szerda 08:00] Az Egyesült Államok megkérdőjelezte kedden, hogy Izrael békét akarna kötni a palesztinokkal, miután legfontosabb közel-keleti szövetségese újabb, kelet-jeruzsálemi lakások építési tervét hagyta jóvá.Victoria Nuland, a külügyminisztérium szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta: „Tekintettel a jelentősebb mértékű telepbővítésre, a közelmúltbeli közleményekre és helyszíni fejleményekre, nagyon csalódottak vagyunk amiatt, hogy Izrael kitart provokatív viselkedése mellett. Ezek az újabb és újabb bejelentések az új építkezésekről szembemennek a béke ügyével. Izrael vezetői szüntelenül azt mondják, hogy támogatják a kétállami megoldást, mégis, akcióik egyre nagyobb veszélybe sodorják ezt a célt” – közölte Nuland. Izrael hétfőn hagyta jóvá 1500 újabb lakás építésének tervét Kelet-Jeruzsálemben, amelyet a palesztinok hosszabb távon saját államuk fővárosává szeretnének tenni. Nem sokkal korábban – válaszul a palesztin államiság elismerésében lépést jelentő, november végi ENSZ-szavazásra – az izraeli kormány háromezer új lakás építését jelentette be, amivel éles nemzetközi bírálatokat váltott ki. Az ENSZ Biztonsági Tanácsának négy európai tagállama nyilatkozatot készít elő, amelyben elítélnék a Kelet-Jeruzsálemben, valamint a Jordán folyó nyugati partján tervezett újabb izraeli telepbővítéseket.
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök kedden ismét visszautasította a telepbővítés miatti nemzetközi bírálatokat, és leszögezte, hogy az építkezést nem állítják le. „Jeruzsálem Izrael állam örök fővárosa, és folytatjuk ott az építkezést” – jelentette ki. Hozzátette, hogy az izraeliek nagy többsége az egységes Jeruzsálemben hisz. A telepbővítések ügye a béketárgyalások felújításának egyik fő akadálya. Nuland amerikai külügyi szóvivő felszólította az izraelieket és a palesztinokat, hogy tartózkodjanak az egyoldalú és káros lépésektől, valamint törekedjenek a lehetőségek megteremtésére a közvetlen tárgyalások felújításához.
Jobb reggelt...
Komoly esélyt látok, az általam már régóta várt, amerikai polgárháborúban... No persze, az amerikai vezetés is valósnak kezeli a kérdést, rájuk jellemző a felkészülés: szögesdrótos FEMA koncentrációs táborok, koporsóhegyek.., meg gondolom, a "rendfenntartók" agymosása, a drill növelése...Gyz

20

 12.12.20 

Gyzoltán

Gyula!Még úgy olvastam az átküldött híradást, hogy szerepelt benne az a kitétel, hogy Izraelt "vadállamnak" nevezték, elmagyarázva a szó jelentését is."Vadállam"-nak minősül az az ország, mely szembehelyezkedik az amerikai törekvésekkel politikával... Kifejtették a zsidó kettős állampolgárok veszélyét az USA vonatkozá sában... Na ezt a részt már törölték, mire végigolvastam, s másoltam., remélem valaki frissebben örökítette meg ezt a cikket! Ez adta a hír savát, borsát... Gyzoltán Sajtószabadság van! Cenzura nincs! Ergo: biztos csak kép zelted ezeket a szövegeket... Sz. gy.

21

 12.12.21

 Gyzoltán

Tekintettel az általam vélt, képzelt szöveg olvasására, s annak rendkívüli jelentőségére, a magyar kormányzati irány vonal lehetséges változására, a hír elhallgatásának szándékát, annak manipulálását, ellenséges diverziós tevékeny ségnek értékeltem! Ennek megfelelően értesítettem, igen nyomatékosan, az ilyen esetekben eljárni hivatott nemzet védelmi szolgálatokat. Mivel az amerikai állásfoglalás valóban nagymértékben befolyásolhatja a regnáló kormányzati politikát, s már számtalanszor tapasztalhattuk meg a külügy szertelen, átgondolatlan, vagy nagyon is átgondolt reagálásait, így az eredeti híradásnak megfelelően, késedelem nélkül, tájékoztattam a miniszterelnöki irodát is!
Talán nem lenne érdektelen megszerezni az eredeti amerikai kormányzati nyilatkozatot. Erre kérném az interneten nálam otthonosabban mozgó olvasókat, hogy kíséreljék megszerezni, hogy minden hamis szándék nélkül kerülhes sen értékelés alá a nyilatkozat! Ez a 2012.-es év legnagyobb-hatású kormánynyilatkozata lehet! Gyzoltán

22

 12.12.21

 Gyzoltán

Ahhoz mindig túl naiv voltam, hogy jó szimatom legyen, így nincs másra lehetőségem, mint józan eszem töredékére, romjaira támaszkodni... Akkor véleményeztem az iskolai gyilkosságot, mikor még semmi háttér információ nem jutott hozzám. Ime:  #15 | piskota - 2012.12.15. 20:23:21 KROKODIL KÖNNYEK OBAMÁTÓL! Az ártatlan -kisfiús megjele nésű huszonhétszeres gyilkosságot elkövető áldozattal, már ránézésre sem lehetett nehéz dolga valamely titkosszol gálatnak, hogy felkészítse, rákényszerítse tettére! A cél, az amerikai lakosság védtelenné kényszerítése, a lefegyver zésen keresztül! Miért is? A totalitárius zsidó uralom megszervezése érdekében! Mindennek a teteje, hogy az az Obama morzsolgatja krokodil könnyeit, kinek emberiségellenes, a zsidó rasszizmust támogató tevékenysége, paran csai alapján, naponta százak és ezrek halnak ártatlan halált! Gyula, emlegetted a "vérvád" kifejezést. Igen, igen jelentős az "áthallás", az azonosság, remélhetőleg a fejlemény máshogy alakul, mint a magyarországi esetekben. Tiszaeszlár, Solymosi Eszterke esetében a nyilvánosságra került ismeretek vitathatatlanná tették a zsidó gyilkos ságot. Ugyanez elmondható H. Zsófia esetében is, ahol a rituális "sakter-vágás", valamint a helyszínen nem talált, eltünt vér, kétségtelenné teszi, hogy az elkövetők egyértelműen zsidók voltak! Az áthallás, a párhuzam, az elkövetéssel vádolt Táncos esetében nyilvánvaló. Személyét, személyiségét alkalmasnak ítélték, hogy a bűnbak szerepét rá osszák ki, ha másképp nem, esetleg egy kis "orvosi beavatkozás" segítségével. (...csak sejthető, hogy a diliházba toloncolt Borbély József esetében is, az "orvos-tudomány" csodákra képes!)
Okos gyilkosok! Ebben az esetben, hogy már nehogy az elkövető tiltakozni kezdjen a gyilkossági vád ellen, a látszat szerint, eleve intézkedtek... Feltételezhető, hogy a zsidóság védelmében, a zsidóság ellenséges magatartása által indokolt természetes reakciók felerősödésének lefojtására, adták ki, hozták nyilvánosságra, az általam itt ismertetett, látszólag korrekt, kemény-hangú kormánynyilatkozatot! Ez hasonló megoldás, mint ami már Magyar országon megtörtént, hogy látszólag zsidóellenes törvényekkel védték meg a pogromra érett zsidóságot a népítélettől! Most a csillapítás Amerikában zajlik, hogy semmi sem változzék! Tekintettel az utóbbi negyedszázad alatt Magyarország, a magyarság, a lakosság ellen elkövetett zsidó "eredményekre", tekintettel az amerikai zsidó kormányzati állásfoglalásra, valószínűsíthető, hogy Magyarország esetében is, a nálunk is működő zsidó kormány zat némi csillapító tevékenységet fog felmutatni.., vagy nem, s a totális terrorra vált át! Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy hogy hívják a végrehajtót, Orbánnak-Gyurcsánynak-Bajnainak, avagy Kunczének, vagy Demszkynek, avagy Pityi-Palkónak! Gyöngyösi Zoltán
Azt hiszem, hogy ez az ügy tartósan megterheli majd az embereket világ szerte. Jól látod, hogy ez a szerencsétlen vánnyadt kölyök képtelen lehetett a neki tulajdonitott cselekmények elkövetésére. ha már az "áthallásokról" van szó, a Reichstagot "felgyujtó" van der Lubbe is eszébe jut az embernek.

23

12.12.21

 Vagabond

Kedves Gyula bátyám! Úgy tűnik a hozzászólásom vagy elveszett, vagy kiverte a biztosítékot, talán mert a provokációra nem elég eurokonform módon reagáltam. A hiányolt levelet nem kaptam meg. Küldd el megint. Sajnos a provokáló szöveg olyan primitív volt, ami nálam "leverte a lécet", ílyetén módon pikírt megfogalmazásom talán nem fér bele a blog kereteibe. Amennyiben ez így lenne, azt nagyon sajnálnám, továbbá azt is, ha írásom csúnya zsidózásnak bizonyult volna, mert nem annak lett szánva. A túl zaftos jelzőket ki szoktam cenzúrázni. A biztosíték így védve van a túlfeszültség ellen... De "amilyen az aggyonisten, olyan a fogdjisten" tehát véleményemet fenn tartom, amiként azt is hogy primitív zsidózásra nem kívánok vetemedni (hozzád hasonlóan helyesen) de ami tény azt ki kell mondani, mert gyermekeink (unokáink) életével szórakozunk. Ha tehát részben vagy egészben ki vagyok tiltva a véleményezők közül, (amit sajnálnék) akkor a továbbiakban Gyula bátyám a tegeződő formulát immáron nem használva kívánok Önnek tisztelt Szeszák úr Légyszi' nem ökörködni ezzel a magázódással... boldog karácsonyt, békés és jobb új esztendőt, és bár olykor el fogom olvasni a blogot, már csak a kommentek miatt is, de véleménye met megtartom magamnak. Vagabond. Neked és minden olvasónak minden jót Karácsonyra és Újévre. Sz. Gy.

 24

12.12.22

Hatvanhét éves

Tisztelt Gyula Én találkoztam veled 1964 táján egy MHSZ ügy kapcsán csodálom hogy még élsz!!?? Most akadtam a honlapodra.,Úristen Én ismertelek!! 67- éves leszek, kivánok minden jót neked!! Mi a francot csodálkozol, még csak 80 éves vagyok! Sz. Gy.

25

12.12.22

       Gabor19461

Vagyok, skypon gabor19461 A mailcímedet beírtam a levelező listába. Sz. Gy.

  26

12.12.22 

 Harangi Árpád

"Az istenek osztoznak annak a népnek a sorsában amely(et) saját képére 'megalkotott'. Ezért ők is halandók!". Ez fordítottan is igaz: mindenképpen kihal az a nép(csoport), amely nem veszi figyelembe, hogy MINDEN ISTEN-ATYA alkotása, így azok az "istenek" is, akik feladatul- végrehajtásra "kapták" a földi ember, azaz a KERESZTEZETT EMBER életre-hívását, az 'EGYETEMLEGES-EGYSÉGES SZABADSÁG' - azaz "UNI-VER-ZUMI" ALAPTÖRVÉNY figyelembevételével.Ezt az "alaptörvényt" a judeo-krisztiáni erőszakolt "rendszer" szegte meg legelsőleg- és leggyalázatosabban, kezdve Konstantin császártól egészen az izraeli állami szintű terrorig. Mi köze van ehhez a mi KARÁCSONYUNKNAK!? Elsőként nem kevesebb, mint a KERECSENY-ünnep, ami az Új Nap Születését, Boldog asszony- Istenünk Anyánk tiszetletét emlékezetét jelenti. Ezt az istváni törvények igyekeztek gyökerestül eltörölni, ismert "új szelek" és szélfúvók sugallatára.... -De menjünk csak lépésenként: folyt köv: Harangi Árpád Amerikában a karácsonyfa szót már tilos használni, mert sérti a biboldók "érzékenységét"... Autodafék lesznek ebből, meglásd!

27

12.12.22 

 Harangi Árpád

Az előző sorokhoz még egy találós kérdés: Ki ajánlott és mikor, melyik "szent helyen" a halálán lévő leprás-rohadó Konstantin császárnak, hogy kinek és miként FÜRÖDJÖN VÉRÉBEN az ajánlott "gyógymód" a 'biztos gyógymód' hatékonysága végett? Folyt köv.: Harangi Árpád Az jó lesz! fejtsd ki bővebben! Sz. Gy.

28

12.12.22 

Cs.
Wotan

Privát üzenet. Évek óta örömmel olvasom kommentjeidet, Gyula! Wotan nick-en néha hozzászólok írásaidhoz. Megtisztelnél, ha körleveleidet megkaphatnám. E-mail-címem: xxxxx  Látom, facebook-on is aktív vagy, bejelöllek ismerősnek, ha nem baj? Kellemes ünnepeket, Cs. Be vagy írva. A Facebook is OK.! Sz. Gy.

29

12.12.23

GyZoltán

 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok, jó egészséggel egybekötve! Neked is, és az egész csapat nak is. Gyula! Komolyan aggódom érted! Téged le fognak gázolni, el fognak süllyeszteni! Ugyan úgy, mint azt a szerencsétlen búvárhajót,. melynek kapitánya mindaddig kínos precizitással, akkurátus pedánssággal tartotta be a tengerjogi, zsákmányolási megállapodást, szerződést, melyet a perfid angolok kényszeríttettek a naiv németekre, míg aztán a nem kevésbé perfid, eljárás alá vont szövetséges hajó kapitánya le nem gázolta! Gondolom ismert előtted a történet. Annak idején ünnepelték a "sikert" produkáló kapitányt, aki ostobaságával ezer meg ezer vele szövetséges tengerésztársa haláláért tehető felelőssé! Miért is írom ezt? Nos ezért: " Biztosan észrevetted, kínosan ügyelek arra, hogy a zsidókat se vádoljam megalapozatlanul." Ugyan nem nekem írtad, de Tőled idéztem! Nos, egyet biztosan kijelenthetek feléd: kizárt, hogy égen-földön találsz olyan témát, eseményt, történést, atrocitást, bűntettet, merényletet, háborút, gonoszságot, bármit, akármit, ahol előfordulhatna, hogy megalapozatlanul, érdemtelenül bánthatnád a zsidó ságot! Gondolkoztasson el, hogy még a zsidók terrorja alatt álló amerikai kormány is, nyilatkozatban nyilvánította az USA.-val ellenséges "vadállamnak" Izraelt, egyben elítélve zsidó, de mellesleg amerikai papírokkal is rendelkező, izra elita maffiózó, lobbizó bűnözőit! Te bírod tiszteletemet, de "Zoltán" néven írt hsz. értékelésére is még az idén, de leg később ebben az évtizedben, kevésbé tisztelettudóan, sort kerítek... Tisztelettel: Gyzoltán O.K.! Csak ne gorombás kodj vele. Jókívánságaidat köszömöm és minden jót kivánok én is neked - nektek, bár azt hiszem az a 2013-as év még rohadtabb lesz, mint az idei. Sz. Gy,

 30

12.12.24

GyZoltán

Mivel új írásod jelent meg, melyben Alföldit méltatlanul magasra helyezted, jelzem, hogy hozzászólásom  "Jahve végórái?", 13. "Zoltán\" jegyzésű hsz. reakciója.
Kedves \"Zoltán\"! Eredeti szándékomtól eltérően, csak röviden reagálnék hozzászólásodra.., mert gondban vagyok.., sok évtizeddel ezelőtt szerzett ismereteim forrását, felsorolását nem tudom felidézni.., hogy nyomatékul felhozzam...
Kevés tanulmány, könyv hagy csak olyan mély nyomokat emlékeinkben, hogy szerzőjére, munkájának címére, emlékezhessünk. A fontos ismeret elraktározódik, és csak úgy van... Példának kivételként említhetném Berend T. Iván szerzőtársával írt tanulmánykötetét, (Ránki Györgyre gyanakszom), kivel az amerikai mezőgazdaság termelési viszonyait, annak a természetre gyakorolt káros hatását dolgozták fel, részemre, előrevetítve a mai magyarországi problémákat, gondokat, mert az ottani hatások, fél évszázad múltán, nálunk is tapasztalhatóak, már egy jó ideje... Mit ne mondjak, a kötetet a kartoték rendszer alapján közkönyvtár raktárából bányászták elő, talán még a hatvanas években. Írom, hogy értsd, miről beszélek... Nos, mint írod Oroszországról: "A kommunista zsidók hatalomátvétele előtt egy végletesen lepusztult nyomorult ország volt. A zsidók szuperhatalmat csináltak belőle, egyfajta új Kazáriát zsidó vezetéssel." Az áttételes "Kazária" kifejezés szándékos emlegetéséről később... Ezzel szemben, általánosnak érzékelt, olvasott nyugati közgazdasági feldolgozás, felfogás szerint, a Szovjetunió létrejötte, megtörte, visszave tette, azt a hatalmas mértékű, arányú fejlődést, amely az I. Világháború előtt a cári Oroszországban beindult, azzal fenyegetve a nyugatot, hogy az elsőrendű világgazdasági tényezővé válik! Ami pedig a továbbiakat illeti, [xxxx xxxxxxx xxxx xxxxxxx xxx, stb. stb.] Itt lépett müködésbe a szerkesztői cenzúra. A törölt mondatot Zoltán sértésnek veheti. Ha nem csak az én holapomat olvasgatjátok (...) nyilván feltünik, hogy "rangos", "nagy" honlapok hozzászólá si rovata üres, vagy néhány hozzászólás tódítja csupán a szerző mondanivalóját. Gyakori az a jelenség, hogy néhány hozzászóló felelget egymásnak rövid "snittek" formájában. Ahogy látom, ez a "felelgetős" stílus nálunk nem alakul ki, hál' istennek. Ti gyakran hozzáolvastok a mondanivalóitokhoz, aminek nagyon örülök. Az sem jellemző, hogy a szerkesztő érdemben válaszol a hozzászólásokra. Én viszont nem sajnálom a fáradtságot. Így vált a honlap, a szó jó értelmében, polemikussá. Ebbe viszont belefér az, hogy olyanok is szót kapjanak, akik velünk ellentétes, netán ellenséges nézetet képviselnek, ha ezt korrekt formában teszik. Így üt vissza a "PolKorr"...  Kifejezetten boldog lennék, ha echte cionisták is megszólalnának! Én a Facebook útján néha beszólok cionista oldalakra, de azt kell tapasztalnom, hogy kerülik a vitát... Furcsa! Kérlek, vedd számításba, hogy az itt olvasók, az itt megnyilvánulók többsége, már meglehetősen stabil, kialakult álláspontot képviselnek... Pontosan ezt a stabilitást akarom  a "kontradikció" próbájának alávetni, hogy kitünjön, hol miben labilis ez a stabilitás... Luciferiánus vagyok abban, hogy küzdést kivánok, diszharmóniát... Gyzoltán  Sz. Gy.

 31

12.12.24

Zoltán

Kedves Gyula! Ha csak miattam törölted GyZoltán hozzászólását, (?) akkor azt kell mondanom ne tedd! Engem egyáltalán nem zavar, ha sértegetnek. Inkább küldjenek el a picsába magyarosan, mint feleslegesen modoroskodjunk. Miután az oldaladra kultúremberek járnak, bizonyára nem csak sima anyázás volt. Kíváncsi lettem volna az ellenvetéseire. Ahogy írod: "Pontosan ezt a stabilitást akarom  a 'kontradikció\' próbájának alávetni, hogy kitünjön, hol miben labilis ez a stabilitás... Luciferiánus vagyok abban, hogy küzdést kívánok, diszharmóniát."  Nekem is pont ez a szándékom. Új utakat kell találnunk, ugyanis tisztán látszik, hogy ez a "népnemzeti" vonal, ami nálunk meghonosodott, totális zsákutca. Sehova sem vezet, csupán öncélú önsajnáltatás. És bizony úgy látom, hogy ez a "stabil" kiszámítható rinyálás nem áll meg a lábán. Nemhogy a valóságban, de még egy virtuális vitában sem. Elbeszélgethetünk itt és máshol arról, hogy Magyarország a népkek krisztusa, vagy hogy a zsidók mindent uralnak, és ez jaj, de mennyire borzasztó. És mire megyünk vele? Kiöntjük a kis szívünket egymásnak? Ennek van értelme? Az élet harc, az evolúció nem azokat díjazza, akik a saját sorsuk felett nyafognak. Gondolkozzunk barátaim, még ha először fájdalmas is! Nincs már időnk arra, hogy továbbra is leszívja minden energiánkat ez az évszázadok óta tartó önsajnáltatás. Támadjunk fel úgy, ahogyan ma a Legyőzhetetlen Nap! Ezzel kívánok boldog karácsonyt pogány testvérem! Üdv. Zoltán Nem  töröltem, csupán "fazoníroztam" GyZoltán írását. Nem miattad tettem. Kb. öt fórum tapasztalatait hasznositom, mikor ilyesmit csinálok. Ha megengedem, hogy magáncsörték alakuljanak ki, vége a fórumnak. Észrevettem pl. hogy egyes látogatók már el sem olvassák a téma-írást, ill. a többi hozzászólásokat. Már csak "célpontjukat" keresik, hogy jól odasózhas sanak.... Érdekes kifejezés a "pogány" szó. Ha Erdő Pétert kérdeznéd, biztos pogánynak tartana. Már szót ejtettem arról, hogy mit jelent a "paganus" kifejezés. Én magamat inkább megátalkodott "antipápistának" minősíteném... Sz. Gy.

32

 12.12.25

Gyöngyösi Zoltán

Drága Gyulám! Végül is Te jogi doktor vagy, így senki sem tehet szemrehányást, hogy az egészségügy területén jelentős ismerethiányt lehet részedre felróni... Már többször tetten érhető nálad, hogy a "nem-cselekvést nehéz tetten érni..." Így nem térhetek ki előle, hogy az egészségügyi továbbképzésedet az alapoknál kezdjem, erre mindenképpen feljogosít az a műszaki ismeret töredéke, amit valamikor valakik, meggondolatlanul rám-hánytak... Szóval, a ráksejteknek megvan az a tulajdonsága, képessége, hogy képesek magukat teljesen honosnak, akár magyarnak is láttatni magukat... Ketrecharc?! Egyenjogú felek között? Akkor mikor már jogi kisebbségbe szorítottak saját hazánkban?! Elgondolkoztatónak, meggondolandónak, becsülendőnek tartom, a sokat szidott, és elmarasztalt dr. Halász József, Még kéne egy hátsó macskaköröm, mert így nem látni, hol végződik Halász és hol kezdődsz te. A "-körmön belüli kiemeléseket meg '- körömmel kellene határolni.  még 2004 írt tanulmányának néhány sorát: „Itt ki kell térni a 'történelmi egyházak' fogalmára éppúgy, mint a nemzetiségekére.A Szent Korona eszme szerint államalapító nemzet a magyar, államalkotó pedig minden olyan nemzet, amely kultúrájának természetes helyet talált a Szent Korona területén. A Szent Korona tagja az államalapító nemzet minden tagja, függetlenül attól, hogy hol él, és az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona területén élnek. (Álláspontom szerint a Szent Korona tag kritérium egyben az állampolgárságot is meghatározza.) Mindenki más - pl. a zsidók, a cigányok - idegenek, vagy (szebben fogalmazva) vendégek, akiknek sem a pénztárcánkba, sem az életünk vitelébe, sem a hálószobánkban belépési és beleszólási joguk nincs. Ha itt akarnak élni, akkor el kell fogadniuk a mi értékrendünket, a mi érdekeink elsődlegességét minden idegen érdekkel szemben! Ennek következtében a Szent Korona lelki alapját azok a vallások adják, amelyek a Szent Korona tagjai lelkiségéhez kötődnek, mindenekelőtt az a magyar ősvallás, amit a judeokeresztény (történelmi) vallások „pogánynak” titulálnak. A Szent Korona államalapító vallása tehát a magyar ősvallás és államalkotó vallásai azok a keresztény (egyistenhitű) vallások, amelyek Jézus tanításait követik. Minden más vallás (így a zsidó vallás is) idegen, a Szent Korona eszme értékrendjével ellentétben álló.A fentiek alapján lehet választ adni a Magyar Küldetés mibenlétére. Egyértelmű, hogy a Magyar Küldetést nem jelentheti az ezeregyszáz éves judeokereszténység által befolyásolt történelmünk folyatatása, hanem vissza kell térni ahhoz az utolsó olyan történelmi eseményhez, amely még tisztán tartalmazta a Szent Korona eszmét, vagyis a Szeri Szerződésre. Ebből ered az Magyar Küldetésnek az az előzőekben idézett, Molnárfy Tibortól származó meghatározása, amelyet alapvető fontossága miatt újra leírok: „…Magyarországot, mint közösséget szerződésszerűen részelteti abból a feladatból, amely az Isten-szülő feladata a természetes és a természetfeletti életben az emberiség kezdetétől a világ végéig. Népünknek ez lett a rendeltetése, sorsunk ezzel kapcsolódik össze, ha akarjuk, ha nem, ha tudunk róla, ha nem"
Visszatérve, míg egyik oldalról gátlástalan, nemtelen, minden téren és minden eszközzel, mint "Zoltán" írja, könyörtelen racionális kegyetlenséggel, sőt kreált indokokra alapozott kéjes, bosszúálló örömmel népirtást folytatnak nemzetünk, a magyarság ellen, addig nem lehet jogot alapozni, valamiféle "pol-korrektségre", véleményem szerint.Addig, míg te betlire játszol, az ellenség a mindent lesöprő "durchmarsiádát" adja elő... Karácsonyi szeretettel, nem kevés aggódással, de mindenképpen tisztelettel: Gyöngyösi Zoltán  
Új stilusod nem  annyira fölényeskedő és kioktató, hogy ne hozzam le szószerint... Tanulni sem szégyen [l. a jó pap példáját] csak azt nem értem, hogy töredékes müszaki ismeretek birtokában hogy akarsz engem egészségügyi alap-, ill. továbbképzésben részesíteni? Ami a "betlit" illeti, ide nem illő lapot csaptál az asztalra. Tudod mit kaptál volna ezért abban a kompániában, ahol én csak rosszul betliztem? Amugy mondanivalóddal egyetértek, főleg abban amit Halászról írsz. Sz. Gy.

33

 12.12.27

Gyöngyösi Zoltán

Tisztelt és kedvelt Gyulám! Arra kérem Istenünket, hogy Téged, s még jó-néhány hasonszőrű gyalázatos alakot, sokáig, nagyon sokáig, hordozzon a tenyerén, testi, lelki, szellemi frissességben, mert népünknek, nemzetünknek nagy szüksége van rátok! Minden elismerésem ellenére is, azért itt, ott, kénytelen vagyok, no nem fölényes, s főleg nem fölényeskedő, nem kioktató, inkább oktató stílust, hangot megütni, mert erre, mint porszemnek a sivatagban, beláthatod, teljes jogom van. E joggyakorlást az is erősítheti, hogy egyre felvilágosultabb vagyok, hogy az a fene-nagy, fényes, végtelen-kiterjedésű fehérség, mely körbeölel, nem más, mint a végtelen tudás-, ismerethiány! Komolyra is fordíthatom, eddig is arra törekedtem.., azért meg külön kérem elnézésedet, hogy bármit is írhatok, az nagyképűnek hat, s elfedi alázatomat. (...s még csavar is egyet rajta. Sz. Gy.) Ami a betlidet illeti, teljesen igazad van, teljesen tudatosan követtem el, nem a nem "ideillő", hanem a teljesen "tisztességtelen" merényletet. Igen, erőszakosan, mert ezt a kifejezést vállalom, mert vélem, hogy a jó ügyet szolgálom... Minden téren a tudati terror áldozatai vagyunk, s természetes az akció-reakció ellenhatás... Tisztességtelen életet, tisztességtelen életkörül ményeket erőszakoltak ránk. Időd, ha engedi, olvasd barátod, Kásler Árpád honlapját, hisz alapvetően Ő is ezt a kérdést feszegeti... A kérdés az, hogy lehetünk e, maradhatunk-e tisztességesek e, a tisztességet, a becsületet, a hűséget idiotizmusnak aposztrofáló zsidó-világunkban? S bármennyire is visszatetsző is kimondva: tisztességre, becsületre, és hűségre törekszem, népünk, nemzetünk, a magyar Magyarország felé, elkötelezettségből.Mint többnyire majdnem mindig, most is, nem-szere tem módon, kínlódva, gyötrődve rovom e sorokat, gondolataimmal küszködve, vitatkozva, belefá radva, igen,  most is, elfáradva teszek pontot! Gyzoltán

   34

    13.01.03

Harangi Árpád

Kedves Gyula és más Barát'imnak! A "Jahve vég-órái" bevezetésű anyagodhoz ajánlom lentebbi videót.A tőled megszokott TÁRGYILAGOSSÁG-ra is van egy pár gondolat az anyagban, a 30' perc körül - remélem a kitartásotokat élvezheti az előadás, de az előadó "stílusáért" nem vállalnám a felelősséget, de a TARTA LOMRA szertetném a hangsúlyt helyezni. Hogyan lehetne közzé-tenni- széleszteni, alábbiakat? Kicsit szájbarágosnak 'tűnhet' - mégis, 'ENÉH'-kül, vagyis ennek hiányában, vak-vágány az irány....(Irán?Szíra?Irak?- és már török atyafiak közösségéeinek is ajánlva... Ezt az előadást minden magyarnak (és nem csak) meg kell hallgatnia akit érdekel az igazi őstörténelmünk ! Hogy "kivel" harcolt Nimród arra utalást kaptok Avatara "Ami a bibliából kimaradt" című előadásában is. http://www.youtube.com/watch?v=GK8Gs3xsm-M Barátsággal, az Új Idők reményében: Árpi Szabad a gazda! Sz. Gy.

   35

    13.01.31

              Cezarfi

Oroszország elitéli a Szíria ellen végrehajtott  izraeli légitámadást. A Jordáníában állomásozó USA egységek harci készûltségben állnak. Libanoni jelentések szerint orosz Mig-31 vadászgépek repûltek á szerdán a Sinai félsziget felett Izrael irányába. A gépek a Földközi tenger felé fordultak; miután Izrael figyelmeztette ôket, hogy ne sértsék meg az izraeli légteret, Libanon felett repûltek tovább.
DEBKAfile’katonai forrása szerint jelenleg az egyetlen kûlsô fegyveres erô a Földközi tenger keleti részén a 18 hadihajóból álló orosz tengeri egység (nacsak, és a jordániai USA haderô mind jordán állampolgár?), amely magába foglal partra szálláshoz szûkséges hajót is –  az orosz haditengerészet legnagyobb típusát –  2000 fôs tengerészgyalogos legénységgel. Kûlönbözô közel-keleti források szerint az izraeli támadásról kiadott szíriai jelentés harckészûltségbe helyezte a környék hadierôit.  Az izraeli határ menti Golán magaslaton lévô szíriai egységek harckészûltségben állnak éppúgy, mint a  libanoni és a jordániai hadsereg valamint a szíriai partok mentén állomásozó orosz hadihajók.
www.debka.com/article/2... Lehet,hogy ez lenne az 1939-es prelúd megismé telve? Cezarfi Ehhez egy levél is jött az alábbi tartalommal.
Gyula! Kûldtem egy h.sz.-t a "Jahve végórái. Újfent Sziria". cikkhez. Remélem van aki néha benéz a régi cikkek közé is. A hírre egy amerikai blog hozzászóló hívta fel figyelmemet. Ö szerinte az emberek ennek az eseménynek a jelentôségét csak majd történelmi távlatból fogják tudni felbecsûlni. Neked kûlön kijár az esetben egy kalaplen getés, hisz te kezdettôl rámutattál Szíria szerepére. Majd meglátjuk. Az biztos, hogy "kiválasztott embertársaink" manipulálnak szinte mindent a gazdasági befolyásuk és médiauralmuk révén. Valóság lassan már a mesékben sem lesz megengedve, de most Szíria lehet az az alábecsûlt kis lapátnyi gané, ami végûl felbillenti a bilit. Remény kedni mindíg lehet. cezarfi. Az "Oroszország Hangja" c. portálon megjelent egy közlemény  amelyben azzal "fenyegetőznek", hogy azonnali intézkedéseket tesznek - a helyzet tisztázá sára.... Erre írtam egy bejegy zést, amit ide mellékelek. Nem akarom ismételni, amit írtam. Azt viszont nem győzöm hangoztatni, nem értem, hogy a Sziriába és más közelkeleti országokba irányuló orosz fegyverszállítás milyen szempontokat követ. Sziriának, (továbbá Libanonnak és a Gázai övezetnek is) nem nagyhatósugaru támadó rakétákra van égető szükségük, hanem a legmodernebb (!) védelmi eszközökre az izraeli repülőgépek ellen. Ilyen fegyverek - tudtommal - már vállról indítható kivitelben is léteznek. A helyzetet az "tisztázná", ha sikerülne lelőniük a légtérsértő izraeli repülőgépeket. A többi görögtüz! Sz. Gy. 

   36

     13.05.29

             Nemo

24. sz. ("Hatvanhét éves" név alatti) hozzászóláshoz: Szeszák úr, vígasztalódjék! A közmondás szerint: 'Akinek halálhírét keltik (itt: vélik), sokáig fog élni!". Adj' Isten, hogy így legyen! Ámen...
A 27. sz. (Harangi Árpád) hsz-hoz:
Ez egy, a Katolikus Egyház által fabrikált legenda, mese , mely (mint annyi más ilyen) egy szemenszedett hazugság. Ha jól tudom, VIII. században keletkezett, az egyháztörténetben (és a hamisítványok történetében) "Constantinusi Adománylevél" cím alatt van számontartva, mely szerint - állítólag - Constantinus Róma püspökének ajándékozta Rómát és a Birodalom nyugati felét a csodás gyógyulásáért hálából, mert Róma püspökének tanácsára - folyóban való megfürdés által - gyógyult ki a leprából, és így nem kellett kisgyermekek vérében megfürödnie. Ezt az "Adomány levelet" - tudományos érvekkel - Lorenzo Valla pápai prelátus tépte (képletesen) darabokra a XV. sz. elején, amiért az inkvizíció részéről sokéves üldözésben volt része. Könyvét a témáról az Egyház titkolta, halála után kb. 75 évvel hozták csak nyilvánosságra, de csak azért, mert a protestáns országokban már alaposan ismert volt. Nemo
Árpád folytatást igért, de megfeledkezett róla. Hátha most eszébe jut... Kösz, hogy kiegészítetted és ezzel tulajdonképp lezártad ezt a témát. Sz. Gy.