A képről elérhető Ákos: "A bosszu népe" c. dalmüve"A bosszú népe - Úgy tenne jégre, -
Hogy ne is vedd észre, Hogy elpusztít,-
A lélek üressége, A mérce kettőssége,
Egy bosszúálló isten- Torzult tükörképe
E szorgos nép, ha perbe fog, Téged elevenen tűzre dob, A harag réme, a béke vége, Tombol a bosszú népe.

 

 Ugrás a hozzászólásokra!
Frissítés
1.) 2.) 3.) 4.)

 

A bosszú népe

Izraeli hétköznapok a "Vaskupola" árnyékában
 

A történelem ismétli, de nem kopirozza önmagát. 2012.11.14-én Gáza belvárosában egy izraeli drón végzett a Hamász fegyveres szárnya, vezetőjével Ahmed al-Dzsabarival. A szervezet szóvivője bejelentette, hogy a kivégzés "megnyitotta a pokol kapuit." Azóta rakétaeső zúdul Izraelre.

* * *

Bevett módszere ez Izraelnek. 2004-ben a Hamász polgári (vallási) szárnyának vezetőjét gyilkolta meg hasonló módon. Elötte Zeév Boim védelmi miniszterhelyettes az izraeli hadsereg rádiójában kijelentette, hogy "Jaszin sejk halálra van ítélve, s jobban teszi, ha elrejtőzik mélyen a föld alá". A radikális palesztin szervezet idős szellemi vezetője válaszul közölte, hogy "a mártírom ságot keressük, és nem félünk a haláltól" MTI 2004.01.19  Pár nap mulva a fenti bejelentés után a vak, nyomorék sejk a hajnali imáról távozóban a gázai Szabra negyed mecsetjének kijáratánál várakozott tolószékében, amikor egy izraeli helikopter három rakétát lőtt ki rá. A robbanások azonnal kioltották a sejk és 3 másik személy - két testőr, valamint egy járókelő életét. a sejk megölésére maga  Ariel Saron izraeli kormányfő adott parancsot és személyesen felügyelte a légicsapás végrehajtá sát. [Az izraeli biztonsági kabinet korábban úgy döntött, hogy felújítja a radikális palesztin szervezetek, köztük a Hamász tagjai elleni célzott akciókat.]  

Jaszin sejket kétszázezresre becsült tömeg kísérte el utolsó útjára A Hamász katonai szárnyának álarcos és fegyveres tagjai vitték a temetőbe vezető úton a Jaszin sejk földi maradványait tartalmazó koporsót, amelyet a Hamász zöld zászlajába burkoltak. A Jaszin sejk képmásai alatt vonuló tömeg a "bosszút, bosszút!" jelszót skandálta. Felbukkant a tömegben a libanoni síita Hezbollah szervezet sárga zászlaja is. MTI

Ahmed al-Dzsabari gyilkosa "Bibi" Netanjahu, izraeli minisz terelnök, bezzeg fél a haláltól és egy csöppet sem vágyik a mártíromságra. Izrael 10-es csatornája szerint egy földalatti bunkerben rejtőzött el, miután egyértelművé vált, hogy a palesztin rakéták Tel-Avivot is elérik. Erről az alakról indokolt elöljáróban megemlékezni.

2001.09.16-án (!), a WTC. felrobbantása után 5 nappal, írtam "Casus Belli - America's new war - Előveszik Bibi Netanjahu receptes könyvét?" c. cikkemet Idéztem benne Schultz volt amerikai külügyminiszter mondását "Ezek a terroristák nem emberi lények. Ezek állatok!" Szót ejtettem Netanjahuról is.

Körülbelül miről is van szó? Izrael volt miniszterelnöke Benjamin ["Bibi"] Netanjahu már 1995-ben könyvet irt "Fighting terrorism" cimmel. Könyvét kiadták nálunk is [Alexandria Kiadó - a kiadás éve nincs feltűntetve.] "Harc a terrorizmus ellen. Hogyan lehet legyőzni a nemzetközi terroriz must?" címmel.

Receptjét a világ összes államainak ajánlja, de Amerikának adresszálja. A könyv meg je lenése óta igazolódott, ez a recept nem vált és egyre kevésbé válik be magában Izraelben és a kapcsolt részekben sem.

Aztán tovább füztem a témát és 2001.10.15-én megírtam az "America's New War = Israel's Old War?" c. társ-cikket amelyben az izraeli és amerikai "hódítók" mentalitásáról is szót ejtettem.

E témának könyvtárnyi irodalma van. Itt és most meg kell elégednünk néhány szemelvénnyel. A forrás Kereszty András "A hosszú villámháború" című könyve. [Kossuth Könyvkiadó 1982.]
A könyből tudjuk, hogy 1981-ben Sharon, mint Izrael új hadügyminisztere, stratégiai koncepciót hirdetett és többek között a következőket nyilatkozta.
"Ami az északi határokon folyik egyenesen nevetséges. Palesztin merénylet, izraeli kommandóakciók, palesztin ágyúzás, izraeli bombázás. A helyzet talán a végtelenségig tart majd? Izrael eddigi katonai vezetői talán nem vették észre, hogy a palesztin taktika csapdájába estek? Hogy a hatalmas irzaeli hadigépezet gerillaharcot folytat a gerillákkal szemben? Lega lábbis átvette azok harcmodorát. Ennek véget kell vetni! Korlátozott visszacsapások helyett háborút kell indítani.'Rövid és brutális háborúra van szükség."[7.old.]
A jelenlevők a szerző szerint megdöbbenten néztek össze.
"Hiszen ez a terv a jövőre vonatkozóan ingatag logikai kártyavár volt. ... Ezúttal nem hadsereg áll majd hadsereggel, nem állam az állammal szemben. Az izraeli hadigépezet egy népre támad."[8.old.]
Jozef Ben Aharon belügyminisztériumi osztályvezető. "Ennek nem lesz vége, míg nem irtjuk ki a PFSZ terroristáit. Itt a legfőbb ideje, hogy ezeket az állatokat megtanítsuk a 'törvényre'. És ezt Izrael meg is teszi. Libanonban és a világ minden pont ján."

A fenti fenekedést követte 2008-ban a Gázai övezet elleni barbár agresszió, amelyről  "Kilátó a mészárszékre" címen írtam megemlékezést.

* * *

Mostanra beérett a zsidó hóhér stratégák vetése. Tartsunk hát egy kis határszemlét. A drón kiváló munkát végzett.
Aztán valóban megnyiltak a pokol kapui. Az erről szóló hirek valósággal elárasztják a sajtót és az Internetet. Nekem nem pusztán az a célom, hogy a cikkek számát eggyel gyarapítsam. Valami olyanról is szeretnék írni, amiről a valódi, ill. a magamfajta botcsinálta "stratégák" egyelőre hallgatnak.

Az események olyannyira torlódnak, hogy a hiradások, méginkább az elem zések messze lemaradnak. Lám az első grafikus ábrán Jeruzsálem még kivül esik a támadások hatósugarán és csak négyféle rakéta tipust vesznek figyelembe.

Aztán mára kiderült, hogy egészen másról van szó.
"A palesztin fegyveresek 550 rakétát lőt tek ki Izraelre , ezek közül 184-et megsemmisített az izraeli rakétavédelmi rendszer. Vagyis 366-ot azaz a rakéták 66 %-át átengedte a "Vaskupola", ami - ezek szerint - nem ér szart se! Aztán meg az "állatok" Irántól kapott Fadzsr-3 és Fadzsr-5-ös közepes és nagy hatótávolságú rakétákat vetettek be, amelyek már elérték Tel avivot és Jeruzsálemet is  ... És most figyel jenek! Épületes dolgok következ nek... Izraelnek több célja is van a támadással. Egyrészt szeretné megfélemlíteni az övezet szélsőséges muszlim harcosait, a Hamászt ugyanakkor nem akarja felszámolni, mivel most még így is a legmérsékeltebb szervezetnek számít az övezeten belül. Izraelnek legyen mondva ez a "mérsékletes ség". Ezzel úgyanúgy jártak, mint Sziriával, ahol már védenék Aszad uralmát, mert a "megdöntési" versenybe beszállt az Al Kaida is és nagyon úgy néz ki, viszi a pálmát.     

 Ami a Fadzsr-3 rakétát illeti, a következő közleményt sikerült lehalásznom. "A sikeresen tesztelt Fadzsr-3 jelű rakétát nem látják a radarok, nem lehet elhárító rakétával megsemmisíteni és több robbanótöltet célba juttatására is képes. Közölték, hogy ballisztikus, ami arra utal, hogy közel járhat az ez idő tájt legnagyobb hatótávolságú iráni rakéta, a nukleáris töltettel is ellátható Sahab-3 kétezer kilométeres képességéhez." Mit jelent ez? Hát csak annyit, hogy Irán "jelképesen" jelen van a gázai konfliktusban. [A Fadzsr-5-ről még nem szólnak a krónikák...]

Jelent azonban mást is, ami ugyanilyen fontos, csak még nem szól róla a fáma. Én, ha megenge dik, szólok: Libanon! Ott a Hezbollah az úr. Nemrég járt náluk látogatóba Ahmadinezsad elnök. Ebből az alkalomból írtam a "Barbárok Libanonban" c.
cikket. Onnan való az alábbi részlet. "Hazudnánk, ha azt állítanánk, Izrael mindíg sajátkezüleg gyilkolt. A régi szép idők ben a piszkos munkát mással végeztette, ha tehette. Így volt ez Libanonban is. Ott a maronita keresztény közösség soraiból verbuválódott falangista milíciát pénzelték, majd uszították a moha medánokra. 1982. szeptember 16-án Pierre Gemayel gyilkos alakulatai, a maronita "kereszté nyek", rendeztek mészárlást a sabra - shatilai menekülttáborban, izraeli fedezet mellett. Az izraeli alakulatok parancsnoka Ariel Sharon volt [aki mára biztos nobeldíjas lenne, ha nem üti meg a guta idő előtt.] Disputa csak azon folyik, hogy a halottak száma "csak" 328 vagy 3500 főre tehető. Nos mára elfogytak a "keresztesek". Elfogyott minden olyan erő, a mely a Hezbollahnak keresztbe tehetne. Erre utal, hogyan fogadták az "iráni hősnek" elnevezett Ahmadinejadot a hivatalos körök, a libanoniak és a Hezbollah alakulatai?

És most találgassunk! Ha az izraeli hadsereg bevonul a Gázai övezetbe, vajon mit lép Libanon, pontosabban a Hezbollah?  Kezdjük talán azzal, hogy épp a Hezbollah volt az, amely egy iráni gyártmányu drónnal csaknem végigrepülte Izraelt. Erről szól "A drónok tánca" c. írásom amely azzal egészíthető ki, amit Haszan Naszrallah sejk a Hezbollah vezetője mondott  "Nem ez volt az első, de nem is az utolsó alkalom (hogy drónt küldtünk). Valamennyi övezetbe be tudunk hatolni Izraelen belül."  Érdekelni fogja a Hezbollah-t, mi történik a Gázai övezetben? Alighanem. Lábhoz tett fegyverrel fognak várakozni, amig Izrael gyilkolja a gázaiakat? Aligha. Lesz mivel megtámadniuk észak felől Izraelt? Alighanem. Vajon kaptak ők is abból a jóféle Fadzsr rakétákból, amit a Hamasz is megkapott? Alighanem.

Korábban szó esett már itt a honlapon arról, hogy Izrael megalakulása, ill. az 1948-as Függetlenségi háború óta először a libanoni Hezbollahhal 2006-ban vívott olyan háborút, amit nem tudott megnyerni, azaz az ellenfelet nem tudta meg semmisíteni és nem tudott tőle területet rabolni. A vizsgálóbizottság jelentése azt tartalmazza, hogy "A Hezbollah elleni háború utolsó napjaiban indított szárazföldi offenzíva nem érte el céljait, nem javított Izrael tűzszünet előtti helyze tén, a hadsereg nem volt rá felkészülve. A komoly hibákért a politikai és katonai vezetést terheli a felelősség." A talmud rágás persze nem javítja a zsidó gondolkodást. A jelentés a következőkkel zárul.  "A hadművelet azonban csaknem nélkülözhetetlen volt, (?) 'megindítása' nem volt hiba". Szentigaz! A meg nem nyerése volt hiba...

Mint tudjuk "Bibi", amig nem kellett a bunkerbe szaladgálnia, állandóan a Niggert nyüstölte, hogy Amerika támadja meg Iránt. Amerika nem állt rá, mert három dolog hiányzik a háboruhoz: money, money, money. Persze, ha ez a kótyagos mindenáron Iránnal akar harcolni, most szerét ejtheti, hisz tudjuk, "Mohammed Ali Dzsafari tábornok elmondta, a Forradalmi Gárdához tartozó al-Kudsz alakulat 'bizonyos számú' tagja jelen van Szíriában és Libanonban". Persze a derék tábornok kötelességszerüen azt hazudja, hogy ezek csak tanácsadók... Mindössze arra van szükség, hogy tüzszünetet léptessenek életbe, amíg Bibi a bunkerból a csatatérre vonul. Ott majd ellátják a baját, atomfegyverek nélkül...

"Sic transit gloria mundi" [így mulik el a világ dicsősége]. Az Egyiptomi Birodalom több mint háromezer éven át állott fent és ma már csak romjait szemlélhetjük. A zsidók jóval szerényebb építészeti örökséget hagynak maguk után. Remélhető, hogy a Siratófal azért megmarad mementónak.


1.)
Azt hiszem, ennek a cikknek korántsincs vége, hisz a gázai fegyverszünet a legtörékenyebb valami a világon. A Gázaiak százezrei a Hamasz 25 születésnapját ünneplik. Szimbolikus a díszünnepség emelvénye. A széleken a Hamasz mártirjainak: Jászin sejknek és Áhmád el-Dzsá'bárinak óriás arcképei, középen pedig, igen ... az M75-ös rakéta (makettje), amely képes volt Jeruzsálemet elérni. A tömeg énekét, kiáltozását a "zenei aláfestésként" bejátszott rakéta süvités hangja szinesíti... Az ünnepi szónok Háled Más'ál a következőket szögezte le „Mi nem azért ölünk zsidókat, mert zsidók, hanem azért öljük a cionistákat, mert megszállják a hazánkat, s mi továbbra is gyilkoljuk a földjeinket és a szent helyeinket megszállókat. Fölszabadítjuk Jeruzsálemet centiméterről centiméterre, épületkőről épületkőre haladva.” Azt hiszem ezek a legkeményebb szavak, amelyek arab szájból valaha  elhangzottak. Ennél keményebben talán csak Begin fejezte ki magát az izraeli hadsereg katonáihoz intézett szózatában. "Nektek izraelieknek  nem szabad könyörületeseknek lennetek, amikor ellenségeitekkel leszámoltok. Nem rokonszenvezhetünk velük míg meg nem semmisítjük az. ú.n. arab kultúrát, amelynek romjain felépitjük a magunk civilizációját. ... Ha északra pillantunk, látjuk Szíria és Libanon termékeny síkságait ... Kelet felé az Eufrá tesz és a Tigris gazdag völgyeit... Irak olaját, nyugatra az egyiptomiak földjét. Nekünk nincs lehetőségünk a fejlődésre, amíg nem rendezzük területi problémáinkat az erő pozíciójából, amíg nem kényszerít jük az arabokat a teljes engedelmességre." Ezek a szörnyű szavak 1958. október 28-án hangzottak el. Azóta Izrael megállás nélkül gyilkolja az arabokat, ill. a palesztinokat, akiknek az a bűnük, hogy hazájuk földjén szeretnének élni. A palesztinok évtizedekig gyengék voltak, ezért öngyilkos merénylők akcióival fejezték ki tiltakozásukat, ill. álltak bosszút gyilkosaikon. Mostmár - úgy tünik - lassan képesekké válnak az agresszor csapásaira hasonló fegyverekkel válaszolni. És mit szóljunk gyilkos indulataikhoz? Mielőtt válaszolnánk, tekintsük meg a gázai mészárlások képeit.
2012.12.08

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2.)
2012.12.16
Furcsa háború. Mit csinálnak a vakondokok?

A Gázai övezet körül csend van... És mi van a Gázai övezetben, különös tekintettel a gázai és az egyiptomi határöve zetre és azon belül a Rafahi átkelőhelyre. Miről is van szó? Kérem, vessenek egy pillantást a terület térképeire.  Ha ráérnek tüzetesen is szemrevételez ni, látják (főleg a jobboldali képen) a "Dozens Palestini an Smugging Tunnels" jelzést, amely a földalatti járatokat ábrázolja, amelyeken keresztül ellátják Gázát (nemcsak fegyverrel. hanem élelmi szerrel, gyógyszerrel, sőt ivóvizzel is). Az "aljas egyitomiakról" egy másik
cikkben írtam. Egyikük Hoszni Mubarak, aki nem kisebb disznóságra vállalkozott, minthogy acélfalat építtet a föld gyomrában a Gázai övezet palesztin lakosságát sújtó izraeli blokád még tökéletesebbé tételére, azaz az ostromlottak által fúrt vagy ezután fúrandó föld alatti alagutak elzárására." Nos ez nem jött össze. Mubarakot letaszították a trónról és börtönben végezte dicstelen életét. Persze akadt méltó utódja a nála nem kevésbé zsidóbérenc "muzulmám testvér" Mohamed Murszi személyében. Mint tudjuk, ő teljhatalmat adományozott magának. Gondolom ez arra is kellett (volna), hogy átvehesse, és Izrael kezére játszhassa, a teljes ellenőrzést a földalatti járatok megsemmisítésére irányuló akciók tekintetében. A dolog persze nem így indult. Az ujdonsült Murszi augusztusban még megnyitotta a Rafahi átkelőt amely miatt a zsidók nyomban ajvékolni kezdtek, hogy "a Muzulmán Testvériség által befolyásolt Murszi-kormány legújabb döntése – ha a gázai jelentés igaz és pontos – jelentősen növeli Izrael biztonsági kockázatait. A Gázába bejutó és onnan távozó áruk és személyek 'terrorelhárítási vizsgálata' immár az új egyiptomi rezsim jó- vagy rosszindulatától függ." [Ezt a terrorelháritási ellenőrzést már ismeri a világ, többek közötta Mavi Marmara segélyhajó példáján, amelynek legénységét, ill. utasait lemészárolták a helikopterekről leereszkedő zsidó "ellenőrök".] Úgy látszik a zsidóknak sikerült megnyerniük az új egyiptomi rezsim "jóindulatát", olyannyira, hogy az új árulás miatt ismét forrong az egész Egyiptom. Merem remélni, hogy Murszi hullaképét is hamarosan prezentálni tudom, de addig is... Nagyon szeretnék tudni arról, mi történik a határövezetben? Épül a "vasfal", vagy a tunneleket építik újjá, netán újabbakat építenek? Kérném olvasóimat, ha az Interneten jártukban - keltükben találnak valamit erre vonatkozólag, tájékoztassanak.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.) 2012.12.16
Kiegészül a Mavi Marmara sztori.
  

 A dolog nem igényel kommentárt, csupán egy szerény kérdést "involvál": milyen elbánást igényelnek ezek a szadista állatok, ha fogságba esnek? A hadijog szabályai hadviselő felekre, azaz emberekre vonatkoznak. Ezek viszont nem emberek! Az elbánásról az dönt majd, aki foglyulejti őket...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4.) 2012.12.29 "Együtthatók". 

A Gázai övezetről és a Hamászról sem beszélni sem gondolkodni nem lehet Libanon és a Hezbollah nélkül. Én is folytonosan összekapcsolom őket, ebben a cikkben is. A 2.) sz. kiegészítésban a Rafahnál létesített földalatti járatokról volt szó. Ezek jelentősége azonos a vietnámi "Ho Si Minh ösvénnyel", amely voltaképp földalatti járatok egész rendsze réből állt. Az Amerika elleni felszabadító háború legfontosabb hadszintere a föld alatt volt! Ugyanez a szerepe a "Dozens Palestini an Smugging Tunnels" csatorna rendszernek is. Cikkemben abban reménykedtem, hogy ezt a rendszert a gázai ellenállóknak sikerül kihavítaniuk az amerikai bombázások után, sőt új járatok is létesül hetnek. Ebben a spekulálásban a kérdő jeleket Egyip tom, a Muzulmán Testvériség és Mohamed Murszi "hozzáállása" jelentet ték. Nos, jó hírem van. Ennek lényege, hogy Egyiptom felvette a tárgyalások fonalát, amelyek célja Libanon és a Hezbol lah kapcsolatainak szorosabbra füzése. Ehhez az kellett, hogy a szunnita Muzulmán Testvériség és a siíta Hezbollah elássák a csatabárdot. Elássák! De kitől is lehetne elvárni, hogy a musz limok közötti ellentéteket feloldja, ha nem a "Testvériségtől"? Remélhető, hogy hogy ez a precedens máshol is hatni fog, ahol a siíták és a szunniták egymást öldösik, ahelyett hogy a zsidó és amerikai agresszorokat pusztítanák.

2012.11.18

Sz. Gy.

 

A honlap új szolgáltatása az anonym (névtelen) hozzászólási lehetőség biztosítása, ami alatt azt kell érteni, hogy a valódi név helyett nicknevet (álnevet, becenevet) is lehet használni. Ilyen értelemben a "névhasználat" viszont kötelező! Kérem továbbá feltüntetni annak az írásnak a címét (címrészletét), amelyhez az olvasó hozzászól. Ezen "adatok" hiá nyában a hozzászólást nem teszem közzé! [Aki nevét mailcímét is megadja felvételre kerül levelező listámba és megkapja körleveleimet. Levélcímét a honlapon nem tüntetem fel.] Sz. Gy.  

Sor

Dátum

Név

Hozzászólás

 1

12.11.17  

 Diána

Ami most zajlik a terrorista agresszor Usrael támadása Palesztina ellen. Ez a támadás az előjáték  vagy provokáció Irán elleni támadásra? A két vén háborús bűnös nem csak a száját jártatta, de be is váltja a fenyegetést, akkor kiderül
ki kit támogat, segit, és ki lesz megbüntetve. A helyzet nagyon érik még ebben az évben..Várjuk ki. Üdv.: Diána

2

12.11.18

 Zoltán

Kedves Gyula! Már évek óta rengeteg cikk születik az elnyomott palesztinokról és a gonosz, erőszakos zsidókról az úgynevezett "nemzeti" oldalon. Én még hozzászólás szintjén sem akarom ezt a sort gyarapítani, inkább csak néhány kérdést tennék fel.
Először is azt, hogy nekünk magyaroknak vajon tényleg az-e az érdekünk, hogy Izrael elpusztuljon, és az ottani nyolc millió zsidó újra szétrajzzon a világba? Ez az érdekünk? Csak azért, hogy legyen még egy arab-iszlám állammal több a térképen, a zsidók pedig ellepjék Európát, köztünk Hazánkat? Vajon Magyarország és a magyarság érdeke nem pont az ellenkező? Jól teszi az 'úgynevezett nemzeti oldal', hogy Izrael elpusztításának szurkol? Alapvető kérdések ezek. Mert ez nem egy focimeccs, ahol a szimpatikus csapatnak kell szurkolni a másik ellenében. Itt a "meccs" kimenetelének akár Magyarország számára is katasztrofális következményei lehetnek. És nagyon úgy tűnik, hogy a magyar nemzeti oldal éppen ennek a katasztrófának drukkol. Mert nem képes távlatokban gondolkodni, csak egyfajta ösztönlényként. Ha utálja a zsidókat akkor pusztuljon az államuk is. Holott higgadt fejjel végiggondolva, ha utáljuk a zsidókat, akkor éppen az lenne az elemi érdekünk, hogy legyen végre egy stabil államuk - lehetőleg minél messzebb innen - ahová elmehetnek, és többé nem kell egymást "boldogítanunk".
Gondjaidban osztozom veled. Viszont, ami engem illet, emlékeztetlek a következőkre. Minél erősebb Izrael állam, annál nyomasztóbb ránk nézve az "exodus". A zsidóság egyáltalán nem Herzl (hangoztatott) elvei szerint él, hanem szükebb hazájában Izraelben és távolabbi "hazájában", azaz az egész világon egyszerre, diaszpórában, mint a terjedő bacillus, E kettősség a világuralom  megszerzésének egyik legfontosabb "garanciája". A zsidók nem tőlünk távol akarnak élni, hanem köztünk, rajtunk, mint minden élős ködő. Maguk röhögnek a legjobban, ha valaki "asszimilációjukról" fantáziál. Ami az "iszlám veszélyt" illeti sokszor leírtam  már - nézz csak utána - hogy a kulcskérdés az Iszlám  "demográfiai agressziója", aminek egyetlen ellenszerét Hitler ismerte fel és valósította meg a III. Birodalom népesedéspolitikája keretében. Sokat koptattam a körmömet, hogy a Mein Kampfot és Öhquist könyvét olvasható formában közzétegyem. Hányan olvasták el és okultak belőle? Tudod mennyi az átlagos "látogatási idő" a honlapomon? Másfél perc! Ez kevés az érdemi hozzászólásokhoz... Egyszerübb azt írni, "sokat markolok és keveset fogok" , ami igaz is....
A másik kérdéskört is legalább ennyire fontosnak érzem: Ez pedig a honfoglalás és a honmegtartás kérdése. Vajon tényleg elítélendő az amit Izrael állam csinál? Likvidálták szegény Jaszin sejket. Szörnyű... Egymásra uszították a szomszédos állam polgárait, hogy egymás irtásával legyenek elfoglalva Izrael megtámadása helyett. Borzalmas... De hát nem így kell egy államot megtartani? Hát nem nekünk is ezt kellet volna csinálni Magyarország védelmében, hogy nem marcangolják darabokra Trianonban? Nem kellet volna likvidálni a cseh Masarykot? Akinek a történelmi Magyarország északi részére fájt a foga? Nem kellett volna egymásra uszítani a horvátot és a szerbet, hogy egymást gyilkolják ahelyett, hogy a magyarok gyilkolásán törjék a fejüket? Én azt mondom, valami nagyon nincs rendben a nemzeti oldalunkon. Mintha a mi szánalmas, vesztes, elképzelés nélküli belső világunkat kérnénk számon minden gőzelemre törő népen, köztük a zsidókon. Hogy miért nem hagyják magukat földbe döngölni az arab tenger által, mint ahogyan mi hagytuk magunkat... Bizony ez nem  más, mint a vesztesek és a gyávák irigysége egy olyan néppel szemben, aki még tudja hogyan kell államot alapítani és megtartani. Minden eszközzel, vérrel és vassal. A magyar nemzeti oldal már nem akar harcolni, az életét áldozni, csak a széplelkű szövegelésbe éli ki magát. Kár, hogy ez a természet törvényét nem hatja meg. Mert az az erőseket a bátrakat és az okosokat díjazza. Díjazott egykor minket is, amikor még vér folyt az ereinkben káposztalé helyett, és nem vénasszonyok módjára siránkoztunk, hanem odavágtunk az ellenségnek. De ez már rég volt, talán igaz sem volt... Ma már nincs a magyar néplélekben a győztesek mentalitása. Vesztes, gyűlölködő kis senkik lettünk, akik mindenkitől félve visszabújtak a kis csigaházukba és onnan mutogatnak másokra, vádaskodnak a saját nyomorult sorsuk miatt, onnan mondjuk magunknak a nagy igazságokat a világról, miközben a világ tudomást sem véve rólunk elmegy mellettünk. Csak annyit szeretnék, hogy mindenki - aki nyafogá son kívül még akar valamit csinálni ezen a világon - fontolja meg a fentebbi kérdéseket. Fontolja meg, aztán gondol kodjon el rajta, magában, csendben, hogy nem-e mi ülünk fordítva a lovon. Nem nekünk kell-e meghaladnunk a saját zsákutcás, bizonyítottan sehová sem vezető gondolkodásunkat, és megújulni, példát venni akár a leggyűlöltebb ellenségünktől is. Üdv. Zoltán 
No' és ennek mi az orvossága? Az itt leirt diagnózis untig ismert. De mi a terápia? A magyar "értelmiséggel" én kinlódom napról - napra. És mikor látom őket bizony egy jó mély árok és egy bulldózer jelenik meg a képzeletemben... "Interaktív" honlapommal nem sikerült senkit rávennem, hogy drága szabadidejéből egy percet, illl. kényelméből egy jottányit feladjon valami közös és üdvös érdekében. Sz. Gy.

 3

 12..11.19

 Gyöngyösi Zoltán

Amennyiben a "Zoltán" beíróval maradéktalanul egyetértenék, nem zavarna, hogy az én nevem alatt jelenik meg a hsz. Sajnos, mivel azonosulni nem tudok a "Zoltán" beíróval, így tisztelettel kérnélek korrigálásra... Gyöngyösi Zoltán, Gyzoltán, Gyz Kivánságod teljesítve! Sz. Gy.

 4

 12..11.19

 Cezarfi

A 2.sz. hozzászólás kapcsán. "Vezetô gazdasági tanácsadók világháborút jósolnak" www.tinyurl.com/d36hr74
És egy személyes sztory: kb.10 évvel ezelött beszélgettem egy (volt nyugat)német történésszel. Azt kérdeztem tôle, hogy mi lehet annak az oka, hogy a 30-40-es években voltak politikusok, akik egész népeket tudtak különbözô célok érdekébe extázisba hozni? Ma, ha valakinek eszébe jut meghallgatni valami parlamenti vitát, örülhet, ha nem alszik el. A német válasza az volt, hogy ma más a helyzet, nincs fenyegetô veszély. De szerinte, ha ismét éles lenne a helyzet és a lét forogna kockán, ismét elôjönnének ilyen vezetôk és a nép épp úgy követné öket. Amennyiben a fenti cikk jövendôlése igaz és sírás és rívás és a fogak csikorgatása vár ránk, akkor majd meglátjuk, hogy igaza lesz-e a németnek. cezarfi
A németek már olyan mélyen vannak, hogy innen csak emelkedhetnek. Sz. Gy.

5

12.11.19

HangOk

Kedves Gyula! Igen. Irán technikai előnyben van az Isruellel szemben. Ez a barom Metálnyau nem akarja felfogni ezt. Szerencsére az Usa hadserege azért nem csak totál idiótákból áll. A drón felett átvett irányítás elgondolkodtatta őket. Vagyis némi aggodalomra és a támadás elhalasztására kényszerültek. Nagyon bölcs döntés volt. Izrael azt kapja amiért a vezetői megdolgoztak(nak). És ennek a műsornak még nincs vége. Még pár figura meg sem mozdult... Nos ilyen az amikor a sakkozó is felkerül a sakktáblára. Mindenkire sor kerül. Addig lehet tréningezni: ajánlom a családállítás módsze rét, megtapasztalhatja mindenki személyesen a tudatalatti információátadás (morfogenetikus mező, vagy kollektív tudattalan) jelenségét. Ez ma a katonai hírszerzés csúcsain alaptudomány és tudás. Tessék szépen felzárkózni.Mellesleg nekem is jólesik a sok gúnyolódó metszett -tagú önelégült beszólásain túl ilyen híreket olvasni. Amellett persze, hogy szivesen élnék egy békés világban. De ők nem ezt akarják. Ők háborút akarnak. Ezt csinálják. HangOk Gondolkoztam  azon, hogy ezt a képet feltegyem e a cikkhez. Nem tettem fel, mert úgy sajnálom a gyermekeket, mintha sajátjaim lennének. Már észrevettem és le is írtam, hogy a zsidók a legtöbb bűnt úgyszólván saját népük nyomorultjai ellen követik el. Sz. Gy. 

6

12.11.19 

 OKOLONIA

Kedves Gyula és Gyyöngyösi Zoltán! Már csak "Zoltán"! Az átlag fölötti olvasó (több, mint másfél perces) vagyok.
Lehet, hogy baj van velem és nem látom át a magas politikai okfejtések logikáját. Lehet. Ugyanakkor a hátam borsódzik olyan gondolathömpölytől, mint "Nem kellett volna egymásra uszítani a horvátot és a szerbet, hogy egymást gyilkolják ahelyett, hogy a magyarok gyilkolásán törjék a fejüket?" Én azt mondom, valami nagyon nincs rendben a nemzeti oldalunkon. Mintha a mi szánalmas, vesztes, elképzelés nélküli belső világunkat kérnénk számon minden gőzelemre törő népen, köztük a zsidókon." Mi vaaan? Vegyünk példát EZEKTŐL? Ez nekem sok-sokk volt! Üdvözlettel OKOLONIA

Okolonia női névnek tünik, ezért magázó hangnemet használok. A 2. sz. bejegyzésre történt erőteljes reagálások arra utalnak, hogy a (több mint másfél perces) olvasók egy bizonyos szemléletmódot követnek és nyomban észreveszik az eltérést. Én mind az eltérést, mind az ettől való elhatárolódást tolerálom, mert a 2. sz. bejegyzés formailag kifogaástalan, a tartalmi eltérést pedig kulturáltan is lehet kezelni, ahogy itt történik. Sz. Gy.

7

12.11.19

Okoska

Messze-látó,olykor okoska... Gyöngyösi Zoltán Zoltán gondolataira reagálnék... Szerintem jók a meglátásai, a tisztelt szerkesztő-honlapírónak a kommentárja is elfogadható igazságnak. Én azt gondolom, hogy az élővilág törvényszerűségei mentén kell keresni a megoldást a magunk, a mi népünk számára is.Gondolok itt arra, hogy a folyton változó körülményekhez való alkalmazkodás képessége a túlélés záloga minden fajnak,erre én mondanám azt , hogy ez az intelligencia.(Még akkor is , ha a tudományos szférában másként definiálják ezt a fogalmat.) Ezt a képességet és ennek a részeként ismert egyéb tulajdonságokat kell erősíteni magunkban, egymásban. Ezzel egy időben - ha tetszik: szimultán- kell megtalálni a közös nevezőt a lehető legtöbbünk között az akarat és az erő összepárosításához.Talán kicsit ködös, de arra gondoljon itt mindenki, hogy az élőlények halálos veszedelemben nem hezitálnak, nekünk embereknek sem szabad. Attól tartok, hogy az előbb vázolt akarat-erő egymásra találása nem fog menni egy karizmatikus,született vezér színre lépése nélkül.Ez az a tényező amit a leginkább sorsszerűnek érzek,mivel ritka esemény az ilyen.Sok nemzedék meg sem tapasztalhatja ezt az érzést, jól lehet az ő idejükben is találtak ilyen-olyan kiemelkedő egyéniségeket,de nem világrengetőket.Szóval ez a pont a leginkább irracionális a számomra,erre alig lehet befolyásunk.Vagy csak kishitű vagyok?
A " mi lesz velünk a jövőben" kérdésre egyszerű választ kell adni, olyat amit minden magyar ember, a legszélesebb átlag könnyen megért és magáévá tesz.Mondom ezt azért, mert szerintem már zsigeri a bizalmatlanság mindenkiben a felülről jövő okosságokkal szemben, kényszerből elfogadjuk de valójában már ösztönösen keressük a kibúvókat alóla.Ez a széthúzás csírája.Ezért nem állunk egy zászló mögé.Említettem a legszélesebb átlagot.Nos,a társadalomnak ezen kívül eső extrém egyedeit háttérbe kell szorítani,ők talán máskor hasznos szereplők lehetnek, de a létrehozni kívánt szituáció csak EGY különleges egyént kíván,aki mindenki felett álló és elismerten mindenkinél különb,az a személy akit már fentebb említettem.Felőlem lehetne ő a király is, csak álljunk mögé mind!Talán nekünk még kapóra jönne ehhez a király elfogadáshoz a szent korona eszme és annak mindenféle tanai.Mindegy, csak jó cél szolgálatába állítsuk a rendelkezés re álló eszközöket, használjuk a lehetőségeinket.
Szokták emlegetni az "értelmiséget". Úgy megutáltam ezt a kifejezést és azokat akik ezt magukra alkalmazzák,hogy leszögezem: semmilyen feladatot nem engednék át nekik.Mert a tapasztalatom szerint és a magyarságra vonatkozó történelmi tények ismeretében állítom, ezek mindenkor szűklátókörűen és kirekesztően gondolkodtak a rajtuk kívül álló nép egészéről,előjogokkal éltek ugyanakkor borzalmasan kártékony cselekvést folytattak. Jó döntés évszázadok óta nem született az ún. magas körökben, csak kártékony, hibás döntés és utána a kármentés szakadatlan kísérletei. NEKÜNK NINCS értelmiségünk, csak kiemelkedő gondolkodóink vannak. Az értelmiség nem lehet külön osztály, hiszen értelmi-ség mindenkiben lakozik. Ez az egész értelmiségi majomkodás,sznobság,alakoskodás a ránk erőltetett fajelmélet.Mert ne tagadja előttem senki, kik azok a "magyar" értelmiségiek.
A jövőnkre az útmutatást-a legfőbb kérdésre a választ- nekünk adja meg a vezérünk!Neki kell mindenki számára látha tóvá tenni,felfoghatóvá tenni a halálos veszedelem tényét amivel beindítja az ösztönös túlélési automatizmusokat, köztük az összefogást is.Mert az ember a történelme során mindig közösségben , egymással együttműködve létezett, csak így élhet.Mi is össze tudunk fogni! A cselekvésünket határozzák meg a kiemelkedő gondolkodóink!Ehhez a keretet állítsuk össze mi magunk! Igen, mi magunk, minden magyar, a legszélesebb átlag. A keret pedig a kapcsolat egymás sal.Ezt építsük tovább, építsük fel. Az "építőkövek" pedig: őszinteség,segítőkészség-önzetlenség,bátor kiállás egymá sért, tanulás egymástól,az őseink tisztelete,felelősség érzése egymás gyermekeiért - mert ők mindannyiunk jövője alázat egymás felé, mert tudjuk , hogy "testvérek"vagyunk, egymás fogadott testvérei a MAGYAR családban! Cselekedjünk így a megszokott mindennapi életünk során, ne várjuk a kezdetet.Kezdjük el! Talán a jósors is ránk talál majd.
Erre csak egy ÁMENT mondhatok. Sz. Gy.    

8

12.11.19

Gyöngyösi Zoltán

2. sz. megnyilvánulásához, mely nevem alatt jelent meg első olvasásban, kénytelen vagyok rá reagálni, és elhatárolódni! ("Már évek óta rengeteg cikk születik az elnyomott palesztinokról és a gonosz, erőszakos zsidókról az úgynevezett 'nemzeti' oldalon. Én még hozzászólás szintjén sem akarom ezt a sort gyarapítani,..") Véletlennek nem tekinthető, hogy a zsidóság emberiség-elleni gyűlölete visszahat, rájuk hat vissza, érzelmi és racionális alapokon is. Magyar viszony latban is! Sohasem töltöttek be pozitív szerepet, utalhatok Fortunátuis Imre, a Fuggerek, avagy a budai zsidóság török időszakára, de már máskor is felemlítettem a "passzív-ellenállás" kapcsán történt mértéktelen térnyerésüket. 1867 után pedig arcátlan jelenlétük, meghatározóvá, dominánssá vált, lásd Tiszaeszlár, Solymosi Eszter! Folytatódott a 14-es háborút megelőző kivándorlás kiváltásában, bonyolításában, majd a háborús hadiipari bűntettekben, a frontszolgálat elkerülésében, 1919-es eseményekkel, a parazita aranyélettel, a háborús évek közepéig. Majd folytatódott a sor 1945 utáni zsidó gyilkosság dömpinggel, az 1956-os zsidó titkosszolgálat által kirobbantott forradalom halálos áldozataival, több-százezer magyar világgá zavarásával, csak úgy mint 1945 után! A pénzügyi világra rátenyerelt zsidóság a jog, a törvény, a demokrácia paravánjával takarózva, adódóan a beltenyészet által kiváltott degenerációs ártalomtól vezérelve, ma is ott folytatja a magyarság, a magyar nemzet elleni tevékenységét, amit abba sem hagyott... Élet és létfeltételeinket, otthonainktól, értékeinktől megfosztva, ezrek életüktől megválva követnek el öngyilkosságot, százezrek, talán a legértékesebbek, a fiatalság százezrei mennek világgá, menekülve a zsidó vircsaft elől! Lehet vitatkozni: zsidó kor mányzat, zsidó parlamenti csőcselék, zsidó bíróságok-ügyészségek, zsidó gazdaság, de legfőképpen zsidó média, hogy a közvéleményt is ők jelenítsék meg! Mindezt figyelmen kívül hagyni, csak szándékosan lehet... "Zoltán" helyében kegyesebb lennék a magyarsághoz! Gyöngyösi Zoltán A "sohasem" sommás ítélet, ezért igazságtalan is. A problémát én abban látom [sokszor kifejtettem már], hogy a zsidóság egésze, ilyen - olyan késztetések alapján, mindig a rabbik mögé sorakozik, ha baj van. Ha meg nincs, elszemtelenedik - ahogy írod. A képlet logikailag egyszerü. Nekünk, mint többségi társadalomnak, el kell "fogadnunk" azt, hogy a zsidóság megkülönbözteti magát tőlünk. A "zsidókérdést" tehát nemzetiségi és idegenrendészeti kérdésként kell kezelnünk; nem kegyetlenül, "csupán" vaskövetkezetességgel.  Sz. Gy.

9

12.11.20

Cezarfi

Azt hiszem Izrael léte vagy nemléte sokkal rágósabb falat mint gondolnánk. A náci Németországban kezdetben maga az SS szorgoskodott Izrael megteremtésének érdekében. www.tinyurl.com/2brdcfv. A jelenlegi helyzet még súlyosabbnak tűnik, ha a "Sámson Doktrinára" gondolunk. www.tinyurl.com/y92xxc, amit Mose Dayan így foglalt össze. "Izrael veszett kutyaként viselkedjen, akkor senki sem meri majd háborgatni." Így most marad a többszáz nukleális robbanófej a rakétákon amik a világ nagyvárosaira vannak becélozva a doktrina értelmében. A szerencsétlenség közepette, talán egyféle szerencse, ha Magyarország menedékhelynek van kinézve, mert akkor valószínüleg nem szennyezik be atom bombákkal. Mi lenne a megoldás? Nem tudom. Talán érzelmektôl mentesítve fontolóra kellene venni úgy a 2.sz. hozászóló gondolatait, mint a szerkesztôét, vagyis egy erös kormányhatóság kemény, de igazságos törvényei szabályoznák úgy a magyarországi zsidóság, mint a nemzsidók tevékenységét. A kínaiak már ma ezt teszik, a komunizmus társadalmi pillérei mellett a kapitalistákat is szívesen látják, amennyiben hasznot hoznak Kínának, ha nem, jön a tarkólövés. Mátyás (az utolsó szuverén magyar uralkodó, aki Magyarországot nagyhatalommá építette fel) képes volt rá: Hunyadi Mátyás létrehozta a zsidó prefektus (elöljáró) országos hatáskörű hivatalát. Élére Mendel Jakabot állította, aki képviselte a zsidóság érdekeit, és felügyelte a király számára fizetendő adók beszedését. A középkori magyarországi zsidóság virágkora Mátyás király uralkodásának idején volt. Egy névtelen erfurti lovag elbeszélése szerint a zsidók ünnepélyesen felvonultak Mátyás király és Beatrix 1476-ben megtartott esküvői menetében.Ha akkor ment, vajon mi akadályozza meg a mai magyarokat abban, hogy képesek legyenek rá ismét? cezarfi Nincs fekete sere günk... Sz. Gy.

10

12.11.20

OKOLONIA

Kedves Zoltán! A 2.sz. hsz.-hez, abból is idézve. "Először is azt, hogy nekünk magyaroknak vajon tényleg az-e az érdekünk, hogy Izrael elpusztuljon, és az ottani nyolc millió zsidó újra szétrajzzon a világba? Ez az érdekünk?" Ez kettő az egyben. Válaszolni is csak kettőben lehet.Izraelnek igenis pusztulnia kell, mint a terrorista vadállat megteste sítőjének! A milliomnyi zsidó pedig nem Izrael. Miért kéne kirajzaniuk? Maradjanak szépen a seggükön! Állítólag ez az ő szent földjük. Rajzanak ők amúgy is s nem a mostani , vagy leendő szorongattatásuk okán. Igen!  A magyaroknak erős érdeke, hogy Izrael történelmi rossz próbálkozásként kerüljön a tananyagunkba! Üdv OKOLONIA

11

12.11.20

OKOLONIA

Nem szerencsés dolog túl gyorsan válaszolni (reagálni), mégsem tudom megállni. Az ősi gyógyászat a tünet felismerését követő ok megkeresésében, annak megszüntetésében rejlett. Kedves Cezarfi! Annyit kérek csupán, hogy próbáljuk meg közösen kialakítani azt közös nevezőt, hogy a zsidók nem egyenlőek, nem azonosak a "zsidós viselkedéssel". Ezzel talán eljuthatunk a Jó és Rossz zsidó kérdésének megválaszolásához. Ennek hiányában elbeszélünk egymás mellett, ami időfecse semmi más! Üdv OKOLONIA

 12

12.11.21

GyZoltán

 Kedves Cezarfi! Könnyű volt Mátyás királynak! A központosított, erőteljes királyi hatalom elégséges volt, hogy udvarias várakozó álláspontra kényszerítse a zsidóság könyörtelen mohóságát...
Kedves OKOLONIA! ("...talán eljuthatunk a Jó és Rossz zsidó kérdésének..." ) Nos! Talán öt-hat éve telefonon hosszabban értekeztem a zsidó-író Mónus Áronnal, kinek egy-két kötete meg is van, figyelemre méltó szemlélettel rendelkezik, megnyilvánulásai elismerésre tarthatnak igényt. Beszélgetésünk alkalmával mondta, hogy: "...élő, jó-zsidó nem létezik!" Frappáns, de nyilván nem betű-szerint értendő a megfogalmazása, ennek ellenére iránymutatást ad a zsidóság értelmezésére... Gyzoltán 
Én is ismerem és nagyra becsülöm Áront. Sajnos épp Hitler koncepciójával nem tudok egyetérteni... Sz. Gy.

13

 12.11.21

 Szerkesztő

Visszatérnék a jó és rossz zsidó kérdésére, úgy hogy másképp (§) teszem fel a kérdést...  E két foga lom nehezen, vagy egyáltalán nem definiálható. Én a "jóravaló" fogalmat használnám és máris jelzem, ismerek jóravaló zsidókat. Napok óta kinlódom azzal, hogy a valós izraeli eseményekről semmilyen forrásból nem tudok tájékozódni. Rábukkantam azonban egy jóravaló zsidóra, aki zsidó-magyarként [lásd Drábik] jelenleg Izraelben tartózkodik és minden eseményről azonnali, rövid és elfogulatlan tájékoztatást ad a saját blogján. Nem adom meg a linkjét, mert attól tartok, hogy fajtest vérei a seggébe rúgnak a jóembernek... Tőle veszem viszont az "évszázad képét" amely azt mutatja, hogy a zsidók mint a mérgezett egerek szaladgálnak a Sira tófalnál (!). Ha nem volnának "rendes" zsidók, ezt soha sem tudhatnánk, láthatnánk... Sz. Gy.

 14

12.11.22

 Cezarfi

A 12.sz. hozzászóláshoz. ("Könnyü volt Mátyás királynak...") Nem hinném! 17 évesen a prágai börtön bôl Habsburg kölcsön segítségével megvásárolva/kiváltva, hogy viszálykodó magyar nemesi érdekcsoportok bábujaként "királykodjon"?! De ô államférfivé nôtt rögtön gyermekfejjel. A "bábkirály" átvette a kormánykereket és igazságosan mindenkit nemest/zsidót/jobbágyot könyörtelenül mega dóztatott. Az adóbevételbôl pedig nem a híveit pénzelte, hanem a Fekete Sereget, hisz ahogy késöbb Mao elvtárs mondta, a hatalom a fegyverek csövébôl virágzik. Ô beszélt magyarul, románul, szerbül, lengyelül, horvátul és természetesen latinul meg németül is. Így könnyen szót értett kisebbségekkel és megnyerte a szivüket is meg az eszüket is. Egyetlen hibája az volt, hogy nem gondoskodott az erôs központi hatalom folytonosságának megteremtésérôl. Halála után a viszálykodó belsô /külsô érdekcsoportok villámgyorsan széttépték a "Magyar Superpower"-t. cezarfi Csak a nőkkel nem tudott úgy (el)bánni, mint VIII. Henrik. Ha Beatrixot lenyakaztatja esetleg másként folytatódott volna Magyar ország történelme. Sz. Gy.

 15

12.11.22 

Jenő

Izrael jövőjéről sokan, a CIA, elemzők, de maga az izraeli nép is elmondta véleményét, és egyik se volt túl pozitív. Ennek az országnak a napjai meg vannak számlálva. A 2. hozzászólás szerkesztői reakciójával értek én is egyet. Ennek az országnak a léte nem hozott sok jót a számunkra. Szerintem is hiú ábránd az egész cionizmus, rengeteg erőforrást pocsékolnak el a fenntartására, amit tőlünk vesznek el. Az 5. hozzászólásba beszúrt képhez és a hozzá tartozó véle ményhez csak annyit tudok mondani, hogy hozzám közelebb is vannak olyan emberek, akiket más holnap is eltalálhat egy kés, egy lövedék, vagy egy ököl. Én őket tudom sajnálni. A "csőbe húzottakhoz" meg már elfogyott a sajnálatom. Ilyen ez a piacgazdaság... A 8. hozzászóláshoz: a Fuggereknek tudtommal nem sok közük volt a zsidókhoz, délnémet (sváb) kereskedők voltak. A gázai fegyverszünetnek van egy tanulságos tanulsága. Az nevezetesen, hogy a Hamász nem kapott korszerü fegyvereket senkitől sehonnan! Ennek a kinos ténynek a magyarázatát még sokáig fogjuk keresgél ni. Valójában nem kaptak Fadzsr-3, még kevésbé Fadzsr-5 tip. rakétákat, de még korszerü - vállról indítható - harckocsi, ill. repülőgépek ellen bevethető rakétákat sem. Ezt a kinos helyzetet most nem akarom ragozni. de egyre gyötrőbb kérdés gyanánt vetődik fel bennem, hogy Pl. Oroszországnak Moszkva elzsidósítása, vagy a Közelkelet zsidótlanítása a fonto sabb? Sz. Gy.

16

12.11.23

F.Savanyú

 Véleményem az, hogy minden ország vezetői jól élnek és ugyanaz az érdekük mint a zsidóknak. Az egyszerű embereket nyomorban, tudatlanságban éshazugságba tartaní. Ha ne migy lenne, már rég kiirtották volna mindet. Az egész világ őket szolgálja. Hány politikust tettek el láb alol az elmult 50 évben, büntetlenül? Termelőmunkát nem végeznek, lopnak, csalnak, hazudoznak.   A génjeikben örök lődő tulajdonságuk a rombolásra, gyilkolásra való hajlam. fsavanyú.

17

12.11.24

H.Á.

Kedves Barátaim! Alábbiakban igyekszem a "szimbolika" tárházából ízelítőt adni. Ezek - talán - segíthetnek a "napi" történések megértésében? Mindenesetre számomra több mint érdekes, hogy pl. egy, a "fasizmus számlájára" elkönyvelt(etett!) ősi \"fasces\" mit is keres az egyik legerőteljesebb illuminátus jelképben? Ami még fontosabb számomra, hogy mindebből egyértelműen kiderül(het), hogy az ebben a szimbolikában HÍVŐK és ezt SZOLGÁLÓK a FIZIKAI SÍK, - jelen esetben a "Föld(jük!) urát" "várják" és "Istenítik", míg, pl. a MI (magyari) ŐSI VALLÁSUNK a Mindenség Atyját - "TEREMTŐJÉT" ismerjük el. Ami Igaz, az Igaz, és nem "igáz" - szimbólum ide- vagy oda, mintha ezzel nem is törődne, de aléítom, hogy a Nagy Öreg Ég mindíg belekavar valamit a Történésünkbe, mert különben hogy volnánk itt! No, meg MIÉRT IS?! Talán hogy épp az ellen-erő szimbolikáját (is!) megértsük, de persze ehhez feltétel, hogy a MI KÓDRENDSZE RÜNKET annak lényegét, hagyományainkat, (ék-rovás?)-írásunkat, többszöri hon-visszafog lalásainkat, népművészeteink- népmeséink velejét - etc. ismerjük- és értsűk - ozt, ezt terjesszük, ne csak a másik "fél" eszköztárában kutakodjunk és foglakozzunk velük unos-untalan, míg a MI ALAPDOLGAINKAT (kissé?!) mindezek okán is elhanya goljuk, mint alább: okkult szimbólumok kapcsolata - A Dollár, az USA nagypecsétje és a maya naptár Üdv: HÁ Kedves HÁ! Küldeményedből a hozzászólást közzéteszem [bár csak lazán kapcsolódik a témához]. Ellenben a Világhelyzete Blogspot Com-ról teljes terjedelemben kimásolt cikk nem illik a hozzászólási rovat keretébe. Aki el akarja olvasni, az a Dollárra kattintva eléri az eredeti cikket. Sz. Gy.

18

12.11.24 

 Cezarfi

Szeretnék néhány felmerülő gondolatot közzétenni. A 70-80-as években pilóta szakszolgálati engedéllyel  rendelkeztem. A szükséges tesztek egyik feladata az volt, hogy kiszűrjék azokat, akik a valóságot (legyen az bármilyen is) saját ízlés szerint színezett szemüvegen át akarják látni. (Ember, segíts magadon és Isten is megsegít, vagy jobb félni, mint megíjedni helytállóbb szokott lenni vészhelyzetben, mint  a Magyarok Istenétôl, vagy a Szent Koronától várni segítséget, ölbe tett kézzel.)
Elsôdleges lenne az adott helyzet megállapítása. A világ vezetô "elit"-je pszichopatikus tulajdonságok kal rendelkezô csoport, akik az emberiség létjogosultságát csak addig ismerik el, amíg az számukra előnyt/értéktöbbletet hoz. Ez a társaság soha sem fog önmagától "megjavulni”. A demokratikus megol dás gondolata kb. olyan , mintha a vágómarhák az remélnék, hogy a húsüzem tulajdonosa az ô érdekeiket fogja szem elött tartani. Szerintem a társadalmak a következô 10-12 esztendô során sokkal mélyebb válságba fognak süllyedni. Visszatekintve a mai helyzet paradicsominak fog tünni. A szükséges
"veszélyhelyzeti ellenörzô lista" megszerkesztése és követése lenne a mai feladat. cezarfi Ezt a veszélyhelyzeti listát kifejthetnéd bővebben. Sz. Gy.

19

12.11.26

 Major Szilárd

Tiszteletem Szeszak ur! Sokat olvasom az oldalt mivel az EGYETLEN hiteles forras a mai internet kavalkadban, amihez az emberfia hozzajuthat, ket rovid reklam kozott. Tudja bennem is van "érzék" annak megallapitasara , ha valaki hazudik, es ugy latom Onben is kialakult ez a kepesseg, meghozza igen magas szinten! Sok egeszseget, kitartast, es jo idegeket kivanok Onnek a tovabbiakban. Tisztelettel Major Szilard, London

 20

12.11.27

DurAnKi 

Megjegyzés a 'másfél perces olvasók'-hoz. Ezek között lehetnek olyanok, akik csak internet-caffee-n keresztül érik el az internetet. Ezeknek a másfél perc csak arra elég, hogy az öket érdeklö oldalakat kimentsék egy 'USB-stick'-re és otthon nyugodtan elolvassák azokat (sokszor én magam is rákényszerülök erre). DurAnKi Erre a kézenfekvő  magyarázatra nem is gondoltam.... Kösz.! Sz. Gy.

21

12.11.27 

IF

A másfél perces olvasókhoz. Jómagam gyakran vissza-visszanézek az oldalra, miután már elolvastam az újabb bejegyzést, a várható hozzászólások miatt. Ekkor már valóban nem töltök itt hosszabb időt. Ezzel mások is lehetnek így. IF

22

 12.11.27

 Vagabond

Hmm. Akkor adok még egy magyarázatot. Ha valakit ez a blog érdekel, (mint például engem is) időről időre ránéz, mert a kommentek szintén érdekesek. Egy komment elolvasása kb. 1 perc. Amennyiben a cikk után néhány nap eltelt, a rendszeres olvasók már csak benéznek, és rögtön ki is lépnek, ha nincs új komment. Ez a jelenség tovább rontja a statisztikát, amennyiben a blog motorja nem jegyzi fel, hogy ugyanaz az olvasó nézett be ugyanarra a cikkre immáron hetedszer. Lám, hányan kapjátok elő a papirzsebkendőt, ha "elsírom" magam... Ezt a kúrva másfél percet a szó hozta ki. Azt már korábban észrevettem, hogy amíg az én honlapomon naponta 150 - 200 látogató van, addig a "Maszti Marci" pornográf honlapot háromezren látogatják. Arra is rájöttem  - véletlenül -  hogy én magam is tudnék javítani a statisz tikámon. Amikor ugyanis az egyik blogomnak "Tőkés László szexbotránya" címet adtam, 6200 (!) látogatóm volt...
Más. Tudom, a cikkel kéne foglalkozni, nem a többi kommentelővel, de a 2-es számmal jegyzett Zoltán úr véleménye engem kissé elkeserített. Nagy örömömre szolgált viszont, hogy Gyöngyösi Zoltán, akinek a véleményével már több ízben is rokonszenveztem, (hozzám hasonlóan) nem ért egyet Zoltánnal. Zoltán kétségbeesett, meg is van rá minden oka. De ne menjünk már le arra a szintre, amit a legjobban gyűlölünk. Összeveszíteni a szomszéd népeket egymással, a mi jólétünk érdekében olyan eszköz, ami nem megengedhető, mert ha mégis, akkor mi sem leszünk jobbak mint akiket utálunk. Most képzeljük el, hogy pl: rablógyilkossággal kéne a gyereknek venni karácsonyra játékmacit? Nem épp az ilyen viselkedés lenne az, amit a jóérzésű emberek kivetnek magukból? A Machiavellinek tulajdonított nevezetes mon datot, hogy „A cél szentesíti az eszközöket\" - nem ő mondta, nem ő írta. Ez a jezsuiták jelmondata volt, és Loyolai Szent Ignáctól származik.\" Innen idézve:
www.literatura.hu/irok/renesz/machiavelli.htm  Sajnos ezt sokan úgy értelmezik, hogy a jó cél feljogosít minket aljas cselekedetre. Hát nem. Sőt. NEM! Aljas eszközöket használva előbb utóbb az eredmény is lealjasodik. Akik éltek a szocializmusban, azok számára nem kell ezt bizonyítanom.Utoljára a cikkhez még annyit, hogy itt is bebizonyosodott, mindennek van következménye. Kiemelnék egy mondatot: "Saul Mofaz viszont az izraeli– amerikai szövetség gyengülését tartja végzetes hibának, mondván, „egy izraeli miniszterelnök két dolgot nem tehet meg: nem avatkozhat be az amerikai választásokba, nem fogadhat egyik vagy másik elnökjelöltre”. Idézet innen: www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=106801
Sajnos Netanjahut nem kell félteni. De talán egyszer csak neki is felelnie kell majd. De kinek, mikor? Az, hogy a lealja sodást nem fogadom el, sajnos még kevés. Ezt az országot meg kell védeni a gyermekeink érdekében. Addig is, amíg nem lesz világos a közvetlenül előttünk álló teendő, egy ilyen "apróság" is több mint semmi:
www.hirado.hu/Hirek/2012/11/27/15/Ausztria_a_palesztin_status_felertekelesere_fog_szavazni_az.aspx Vagabond Az egyáltalán nem baj, hogy az olvasók egymás írásaira is reagálnak, sőt növeli a honlap interaktivítását. Azt magam is látom, hogy Zoltán kilóg a honlap "ideológiai vonalából", de ezt nem tartom káros jelenségnek, mert reagálásra késztet másokat, azaz elűzi az álmosságot. Sőt! Elárulom, többször próbálkoztam már az ellentábor néhány tollforgatóját ráven ni, hogy írjon ill. szóljon hozzá. Egyik sem állt kötélnek, nem akarnak kilépni a gyöpre. Sz. Gy.

23

 12.11.27

Cezarfi

A 18.sz. folytatásaként. Törtem a fejem néhány napig, erdmény nélkûl. A "veszélyhelyzet lista" és a szûkséges lépések összefoglalása túlhaladja, az én, de azt hiszem   minden magánember személyes képességét. Itt lenne szûkség a korábban említett ”nemzeti inteligenciára”. Szakértôk és ”próféták” közös erôvel talán képesek lennének erre. Abban biztos vagyok, hogy szûkség lenne a helyzetfelmérést követôen valamilyen legkisebb közös nevezô mentén egyûtmû ködni mindenkivel, aki hajlandó erre. A kisebbségek erôszakos kezelése eleve az ország vesztét jelentené. Nem kell hozzá kûlönösebb fantázia, hogy a kûlföld miként reagálna a hangosan panaszkodó, gettókba szorított cigány zsidó, stb. csportok panaszaira. A nemzetközi ”béke-fenntartó csapatok” nyomában az országot felosztanák Nagy- Szlovákia, Nagy-Románia, stb között, mondván azok nem barbárok. Tanulni kellene Mátyás királytól, hogyan tudott ö megegyezni a kisebbségekkel, mit igért, minek fejébe? Aki nincs ellenûnk velûnk van jelszó használhatónak tûnik, természetesen akik velûnk vannak, nem nôhetnek a fejûnkre. Azt hiszem az egyre romló nemzetközi és egyes országokon belûli helyzet és a létfentartási  ösztön szinte ki fog kényszeríteni valamilyen formájú egyûttmûködést. Kérdés az, hogy meg vannak- e a szûkséges keretek és eszközök amik megakadályozhatnák, hogy valamelyik csoport a többi fölé kerekedjen és élôsköd jön azokon? A jelenlegi, 7 milliárd körûli globális létszám eleve valamilyen formájú ”szocialista” megoldást favorizál, kûlönben a nyomorgó, elégedetlen tömegek mindíg veszélyeztetni fogják a fennálló tarsadakmi rendet. Érdekes lenne, hogy ezeket a gondolatokat mások mivel tudnák ki, ill. feljavítani, továbbszôni? Esetleg össze lehetne hozni egy alap vonalat, ami már mindjárt egy kiindulópont lehetne. cezarfi Nem habozok ideírni: a nemzeti-szocialista modellre gondolok! Régóta házalok ezzel az ötlettel. A "nemzeti" komponens egyre markánsabban adottá válik. Megkezdődött az USA és Európa bomlása. Az elsődleges "bomlástermékek" nemzeti érdekek mentén szerveződő államok, ill. államszövetségek lesznek. A "szocialista" összetevő is napirendre kerül, hisz a kapitalizmus mostmár igazán túlélhetetlen válságba került. A nemzeti+szocializmus pedig azt jelenti, hogy az "uzsoracivilizációt", vagyis a zsidó kamatszedést kell megsemmisí teni. A zsidóságtól függ: mi lesz ennek az ára... Sz. Gy.

 24

12.11.28

Gyöngyösi Zoltán

["Nem habozok ideírni: a nemzeti-szocialista modellre gondolok!]"
Elnézve a parlamenti sárga-csillagos pojácákat felvonultató, a zsidó rasszizmust támogató parlamenti csőcseléket, hát nem lesz könnyű érvényre-juttatni! TALMUD: "... a NEM-Zsidók közt EGY SINCS, ki EMBERNEK NEVEZTETNÉK"!
Drága, szintén gój-barom honfitársaim: ha mégsem vonnák el még a szavazati jogotokat is, mint az egyébként is hamis, jogtalan alkotmányt, vagy mint Magyarország állami létét a "Lisszaboni Szerződéssel", ez legyen a vezérfonál véle ményetek leadásánál! Egyetlen sárga-csillagos pojácát, egyetlen sárga-csillagos, emberiségellenes, Magyarország ellenes rasszista pártot se támogassatok! Gyöngyösi Zoltán
Pardon! A sárgacsillagos pojácák alighanem kétharmados többségben vannak. Ha tehát az összes "demokratikus pártokból" megalakítanák a "Sárga Csillag" pártot, megnyerhet nék a 2014-es választásokat is, mert a magyar birka (!), azaz állat, ahogy a Talmudban írva vagyon. Sz. Gy.

 25

12.11.28 

OKOLONIA

Lassan ezer éve, hogy felismerték őseink az igazi ellenséget.
www.jovonk.info/2012/11/27/gyongyosi-marton-antiszemitizmusa-2012-ben-es-az-aranybulla-torvenyei-1222-ben
Mi még mindig csak a gumicsontot rágcsáljuk? Üdv OKOLONIA

 26

 12.11.28

 Cezarfi

A 23.sz. szerkesztôi hozzászólásához: az európai felbomlás már folyamatban van. A katalán fûggetlenséget elôször a polgári CiU párt kezdte követelni, de az egyre elégdetlenebb szavazók a legutóbbi (alig egy hete kivitelezett) népszavazáson a megszorítások és királyság ellenes szélsô baloldali ERC-re szavaztak (szoc. megoldás keresése?!).  Spanyolország már bomlik és ahogy világszerte csökken az abrak mennyísége annál haraposabbak lesznek a lovak. Egyre nehezebb lesz ôket befogni az elit szekerébe. Manapság nemzeti szocializmusnak még a "neve" is visszakozást vált ki sokakból a majdnem 70 évnyi negatív reklámkampány révén. Sokan hiszik, hogy a ”nácizmus” (a német nacional szocializmus rövidítése) a legszélsöségesebb jobb oldal elve. Érthetetlen nyelvi bukfenc. A terminológia valójában mellékes. A tartalom lenne a lényeg, amit megfontoltan, józanul kellene  megvalósítani.  Valószínûleg sokaknak viszket már a tenyere és szeretnének végûl megfizetni mindenért. Az is biztos, hogy az érzelmektôl vezérelt ”ûsd vágd, nem apád, nem anyád” szalmaláng szerû kirohanások az elmult 1000 esztendô alatt csak újabb bukáshoz és még roszabb állapotokhoz vezettek. Lásd a mai helyzetet. Amikor a jelenlegi világrendszer becsôdöl és a végzet ajándékaként lehetôség támad a társadalom újraszervezésére, úgy gondolom érdemes lenne ez alkalommal megfontoltan cselekedni. cezarfi Én is azt hiszem a névnek nincs különösebb jelentősége. A lényeg a kamatrabszolgaság megszüntetése. Az "Úrhatnám polgár" előbb mélyen elcsodálkozott, majd igen büszke lett, amikor megtudta, hogy "prózában" beszél... Sajnos úgy vélem, hogy a békés átrendeződés esélyei minimálisak. Sz.Gy.

 27

12.11.29

Gyöngyösi Zoltán

" Pardon! A sárgacsillagos pojácák alighanem kétharmados többségben vannak. Ha tehát..." Sz. Gy.
Kétségtelen! Sőt! Ugyan máshová írtam, de szervesen kapcsolódik ide is. Íme a részlet: Láthatod, hogy más aspektusból, de ugyanez a kérdés foglalkoztat, "a mit lehet tenni?"! Ami közvetlen: mit lehet tenni a megvadult, mindent kisajátító, sárgacsillagos őrülettel? A ságacsillagos pártvezérekkel, a sárgacsillagos pártjaikkal? A sárgacsillagos hatalombitorlókkal? Tapasztalhattad, hogy többnyire igyekeztem némi távolságot tartani a misztérium világától, de ez nem lehet maradéktalan, mikor összeérnek a dolgok, mikor színre lépett a maga teljes valóságában a SÁTÁN, a Bibliában is megjövendölt "SÁRGA-VESZEDELEM!" Évszázadokig, a figyelem elterelése végett, riogattak mindenkit a sárga kínaiakkal, japánokkal, s íme, most arcátlanul, cinikus arroganciával, a nemzetet, Magyarországot arcul-csapva, nyíltan léptek színre! A BIBLIA JÖVENDÖLÉSE BETELJESÜLT! Megkerülhetetlenül az emberiség nyakába szakadt a "SÁRGA-VESZEDELEM"!
Ennyi! De hozzátehetem: ha sürgősen nem seprűzzük ki a nyíltan megjelent Sátánt, ha nem űzzük ki lelkünkből, tudatunkból a sátáni zsidó hamis tanokat, folytatódni fog a zsidó rémálom, kiteljesedik a Biblia jövendölése, annak minden következményével! Ténylegesen arra mutatnak a jelek, hogy ténylegesen közel a világvége? A "SÁRGA -VE SZEDELEM" színre-lépése erre utal! Gyöngyösi Zoltán 
Nem eszik a kását olyan forrón... Sz. Gy.

28

12.11.29 

OKOLONIA

Kedves Gyula! Legutóbbi szerkesztői megjegyzésedre reagálva:  Igenis van értelme a névnek! "Nevezzük nevén a gyereket!" Nem véletlenül használjuk ezt a formát. A finomkodó kifejezések, mint például: etnikai kisebbség, idegenszívüek, a cigány, illetve zsidó szavak használata nem jut el az emberek többségéhez. A Talmud határozottan állatokról ír, ha rólunk van szó.Ütős? Hát persze! Ez a helyzet az államalakulat, társadalmi forma esetében is.
Nemzeti és szocialista. Számos bizonyíték van arra, hogy ez jól működik. Ellenére a kőkemény történelemhamisítók szorgalmának.Akkor mondjuk ki! Az uzsora=rablás. Uzsorás=rabló.Betelepülő=gyarmatosító, stb. Szóból ért a magyar. Használjunk egyértelmű kifejezéseket! A név tehát nagyon fontos! Üdv OKOLONIA
Lehet, ebben neked van igazad. Én nem vagyok ellensége a pontos definicióknak. Sz. Gy.

29

12.11.29  

Cezarfi

A lassan, de biztosan omladozó európa: francia statisztikai adatok szerint a munkenélkûliek száma csak a múlt (október) hónapban 2%-al emelkedett, így jelenleg 11,5% körûl mozok, ami az elmúlt 14 esztendô legmagasabb szintje. És növekvô tendenciát mutat. A német munkaûgyi minisztérium összegzése szerint a német lakóság alsó 50%-a egyre kevesebb vagyonnal bír, míg a felsô 1% egyre gazdagabb lesz. Ez veszélyezteti a németek társadalmi összetartozási érzését.
Angela Merkel titkosítani akarja a jelentést, csak az általa jóváhagyott részeket szabadna közzétenni.
Már cenzort is játszik a szőke tehén?  www.tinyurl.com/bwadazv  Az USA-ban pedig Zbigniev Brzezinski egyik beszédében azt mondta, hogy az USA-nak nem lenne szabad buta szamárként követnie Izraelt mindenhová. www.tinyurl.com/cfq384p cezarfi Brezinski színe - változása őszintén meglep. Ez nagy hír, mert ő a New World Order egyik főideológusa. Sz. Gy.

30

12.11.29

Takács Ferenc

Áder János - *1959, Csorna, jogász, Fidesz politikus, köztársasági elnök "A holokauszt semmi máshoz nem fogható szenvedéstörténet, a teremtett világ fokozhatatlan tragédiája."
Kedves Gyula! Kérlek ezt még szekesszed az előbbihez! Köszönettel Takács Ferenc
Ha az "előbbit" is megkapom, meg is teszem... Sz. Gy. 

31

12.11.29

OKOLONIA

 "A zsidó élősdiség rombolásának és védekezésének leghathatósabb tényezője a zsidócsahos. A zsidó élősdiségnek ez a hivatásos harcosa sohasem zsidó, hanem a fertőzött társadalomnak fajtagadó fia."Kiss Sándor: A zsidócsahos (1921)
Jutott eszembe Gyöngyösi Zoltán " sárga veszedelem" hsz-ról. Az összes alkalmazott analógiáról esetünkben bibliai jóslatról az a véleményem, hogy minimum belemagyarázás. De legalábbis hun cutság. Hol alátámaszt, ott hivatkozunk rá, hol nem, akkor nem említjük. No, de vissza a sárgához!
Ez a vonal eltérít a valóságos iránytól, miszerint az igazi veszély felismerését, s ezáltal a baj gyógyí tását elkerüljük. Nem azt állítom ezzel, hogy szándékos a terelés, hanem arra hívom föl a figyelmet, hogy nem az igazi gyökeret kapirgáljuk. Az igazi veszélyt, a csatlósok, a közöttünk élő, közénk beolvadó béresek, zsoldosok, a többség által nem látható jelenléte, akciózása, fertőzése jelenti.
Ha ez még egybeesik is a Sárgával"? Hát lehet, de az a következő diagnózis. Üdv OKOLONIA
Teljességgel egyetértek! Ha nem lenne táptalaj, a vírus nem lehetne ilyen "virulens". Sz. Gy.

32

12.11.29

Cezarfi

Nukleáris Karácsony - hamis zászló alatt végrehajtott terrorakciót Iránra lehetne kenni. www.tinyurl.com/clm5dz2 A fenti hírt csak az 29.sz hozzászólás elkûldése után fedeztem fel. A hír szerint amerikai titkosszolgálati értesûlések szerint (vajon melyik szolgálat a sok közûl?) a Pentagonon és más kormányszerven belûl is vannak csoportok, akik egyûtmûködnek kûlsô, gazdag és befolyásos extrémistákkal pl. Netanjahu támogatói közül és ezek közösen nukleáris merényletet terveznek az USA-n belûl. A cél káosz és Irán elleni hangulat szítása lenne, az eszköz pedig korábban ”nyomtalanul” eltûnt amerikai nukleáris robbanófejek lennének. Mennyi a hír valóságtartama? Ki tudja! De ugye nem zörög a haraszt se ok nélkûl. Minden bizonnyal lennének olyanok akik szerint ilyen robbanófejek kiválóan illenének a karácsoni gyertyák, vagy a szilveszteri rakéták közé.  Mindenesetre én dobra vertem. cezárfi Ezért kisdobosból nagydobossá léptetlek elő... Sz. Gy.

 33

12.12.01

 Seraf

T. Gyula Bátyám : Brzezinski "pálfordulása" szerintem stratégiai jelzésnek tekinthető. Mint fő ideológus és geopolitikai főszerkesztő, a forgatókönyvek írását 15 - 20 évnyi idővallumban készíti, persze az is igaz, hogy közben megjelennek mellékesemények, minek tükrében időnként korrigálni kell, de a főiránynak / célnak megfelelően - Magam részéről jelenleg azt várom, hogy mikor lesz az USA "színeváltozása". Seraf Mailcímedet beírtam a levelező listába. Brzezinski a legkártékonyabb gazemberek egyike. A "színváltozást" ahhoz is lehet kapcsolni, hogy az idén Amerikának hozzá kell kezdeni a "megszorítások" bevezetéséhez. No' ehhez mit szólnak majd a yankeek? Sz. Gy.

 34

 12.12.03

Arma Gedeon

Ne feledjünk ki egy fontos típust a cionista terrorizmusból: amikor zsidók öltek zsidókat, hogy a túlé lőket a Cionba kényszerítsék... Arma Gedeon Örülök, hogy meglelted a plajbászodat. Bejegyzésedet az új cikkbe is betettem és ott válaszoltam rá. Sz. Gy.

 35

 12.12.02

Takács Ferenc
OKOLONIA

Kedves Gyula! Takács Ferenc OKOLONIA vagyok. A 30. hsz- nél azért írtam a nevemmel alá, mert ezzel szerettel volna megkülönböztetni a \"kérés\" részét a \"hsz\" kiegészítéstől. Üdvözlettel Takács Ferenc