Gyilkos szukák a cionizmus szolgálatában

Femen


Ha valaki amúgy hülye, de öröklött szimata van, előbb megérzi a bűzt mint mások. Ez utóbb bölcs előrelátásként is magyarázható. Valahogy így vagyok én is meglátásaimmal.

Amikor a "Pussy Riot" [Lázadó Puncik] Putyin ellenes templomi mutatványáról [performance]  olvastam és kissé körüljártam, azaz körülszaglásztam, a témát egy cikket kerekítettem belőle "Oroszország válaszúton" címmel. Akkor sokan nem értették, tán jómagam se', hogy négy ribanc ugrándozását hogy lehet a válaszúttal gondolattársítani. [Aki erre netán választ keres, elugorhat a 2012.08.17-én írott cikkre.]

Aki nem ugrik el, az sem úszhatja meg teljesen, mert idehozok néhány képet a cikkből.

A képek a puncik egy másik performanszáról készültek, amely ugyan nem templomban lett megrendezve, de felkerült minden elérhető megosztóra.

A produkciót eleinte nem akartam kritizálni, hisz azon az elven vagyok, hogy ki mint él, úgy kefél. Egy élesszemü olvasóm, persze nő, felhívta a figyelmemet a képek egy részén látható frakkos cilinderes alakra. Ezt így kommentáltam.

"A képek önmagukért beszélnek. Minden kommentár fölösleges. Vagy mégsem? Ki a 4 sz. képen látható, az 5. sz. képen megjelölt, lentebb pedig kinagyítva látható zsidó külsejű úriember? A "műsor" producere? Az állatsereglet tulajdonosa? A színtársulat rabbija? Izraeli nagykövet? Trockij unokaöccse? A Kelet-Newyorki Kahal [Kehillah] megbizottja?" Amint a könyveknek, úgy  az internetre feltett írásokank is megvan a maguk sorsa [Habent sua fata libelli.] A téma feledésbe merült. Annak ellenére, hogy a világ (zsidó) krémje istentelen zenebonát csapott a téma körül, pontosabban amiatt, mert a templomi ricsaj- kúrvákat sittrevágták.

Keletkezett azonban a "nemzetközi szolidaritásnak" egy másik iránya is. Világszerte felléptek a "Femen aktivisták" a pussyk miatt randalírozva. Ekkor derült ki, hogy a Femen épp Ukrajnában és épp Kijevben nagyon harcias. A képen egy kereszt kidöntése látható. A kúrva balkarján a reklámszöveg "Free Riots". 

Persze se Putyin Oroszországa se Janukovics Ukrajnája nem jött rá, hány óra, mire megy ki a játék. Pedig a "Femik" verték a tamtamot  a világ majdcsak minden fertályán.

Putyinnak személyes kalandja is volt a Femen hölgyeivel, amikor Angela Merkellel találkozott. Arcán az látszik, viccesen fogta fel a dolgot. Kár volt. Gondolom azóta ő is rájött erre.

Az a most általam képekkel dokumentálandó tény, hogy a Femen a világ minden pontján támad azt bizonyítja, hogy világ- hálózatról (!) van szó, amit szervezni vezetni és mindenek fölött pénzelni kell. Találós kérdés: kik pénzelik a feministákat? Talán ez is kiderül a végén. A főbb helyszínek

Brüsszelben egy öreg papot inzultálnak

Drezdában "Bombázó Harrist" éltetik, aki felégette (burn) a várost...

A madridi csendőrökkel is dacolnak

A Párizsi Notre Dame is méltó háttérnek bizonyult.

Nem hagyhatták ki a Római San Pietrot sem

A londoni Times Square-n is megrezgették bájaikat

Putyin egyik "híve"

A látottak kapcsán mondhatnók, hogy a ricsaj kúrvák már csak ilyenek, de nem mondhatjuk, mert fellépésük módja és egyöntetüsége ennek ellent mondana.

Annyit azonban máris leszögezhetünk, hogy e performanszok arra kiválóan alkalmasok, hogy másokban riadalmat, ill. megbotránkozást keltsenek. Ezér az utcai mutatványok "művészeivel" szemben olyan rendőrségi módszerek bevetése [lett volna] indokolt, amely a megbotránkozatást félbeszakítja és az elkövetők kedvét elveszi a folytatástól.

"Üdítő" kivételek hál' istennek akadnak. Lehet nem találnák ki, ezért előre leírom Szocsiban és a Krímben estek meg a következő esetek.

Szocsiban a Téli Olimpia helyszínén akartak a Pussyk egy újabb performanszot összehozni [kifejezve, mennyire hálásak Putyinnak, hogy amúgy is nevetségesen csekély büntetésük hátralevő részét elengedte]. Megjelent azonban néhány humortalan kozák, akiket azért állítottak a közterekre, hogy rönd legyen. Ezek kancsukával fejezték ki nemtetszésüket. A Pussyk pedig összepakol tak és elhúzták a belüket. A zsidó botránysajtónak volt annyi esze, hogy nem lármázta tele az esettel a világot. Hogy miért nem? Hát csak azért, mert nem akarták a jelenség adekvát kezeléséének orosz módját "népszerűsíteni".

A kími jelenetnek nincs külön históriája. A nyugati példákon túlmutat, hogy a hölggyel nem dulakodnak, hanem elszállítják a helyszínről. Az ilyesfajta rendőri intézkedéseknek "protokolljuk" van. Ezt finomítani lehetne akként, hogy a személyzet kimélése érdekében az elkövetőt nem szabad cipelni, hanem a hajánál vagy a lábánál fogva a hátán kell elvontatni a helyszínről.

Idáig írásomat könnyednek, akár kedélyesnek is mondhatnók. Sajnos ebben a tónusban nem folytathatom, mert korántsem annyira vicces a dolog, amilyennek látszik. A zsidók állandóan azt hangoztatják, hogy az atrocitások mindíg a gondolatokkal kezdődnek, majd a szavakkal folytatódnak. Ezért próbálják üldözni már a gondolatbűnt is. Én továbbgondolnám ezt a dolgot és a jelképekre, a jelképes cselekedetekre is kiterjeszteném az agresszió fogalmát, ill. következményeit. Ukrajnában se a zsidóforradalommal kezdődött, hanem azzal, hogy a Femen "hölgyei" köztérre guggolva lehugyozták az államfő Janukovics képeit. Ezt szabad, ezt lehet, ez a demokrácia, amelynek utolsó felvonásában színrelép a nyilt zsidó terrorizmus.

De tulajdonképp nem is erről akarok írni. A fentieket csak bevezetőnek szánom. A cikket az "Odesszai sajnálatos események" miatt írom azért mert felfigyeltem arra, hogy a szakszervezeti székházban végrehajtott "mini holokauszt" miatt körözött bűnözők nagyrésze (!) és nagyon úgy néz ki, hogy a Femen aktivistái, akik szolid polgároknak álcázva, azaz nem pucéron, hanem "civilben" követték el rémtetteiket a jobbszektorosokkal karöltve.

Régen, amíg nem volt Femen, a nők tépést készítettek a sebesülteknek, majd mint ápolónők enyhítették a sebesültek kínjait, együtt imádkoztak velük és lefogták szemüket, mikor elszállt belőlük a lélek.

A Femen "feminái" ezzel szemben Molotov koktélokat készítettek a gyilkosoknak, azaz önmaguknak és a Jobb Szektor férfi-hiénáinak.

A különböző szájtok közzéteszik és rendszeresen frissítik a gyilkosok körözési listáit, és ahol a fényképük is megvan, "arcképeiket" is. Az alábbi galéria angyalarcu emberállatokat mutat, akiket - mivel veszettek - el kell(ene) pusztítani. Úgy tűnik azonban, hogy  a bűnüldözés megint jókora fáziskésésben van. A bűnözők meglógnak. A körözéseket pedig kiszívja a nap  és leszarják a legyek.

A Femen "mentalitásáról" a körözési képek kevésbé árulkodnak, mint az alábbi kép, amely egyenesen a témához vezeti az olvasót. A "hölgy" mellét jól olvasható jelmondat dísziti: "Égesd meg a diktátort!" A rendőr pedig dulakodik vele, ahelyett, hogy keresztüllőné.

Ez a "protokoll" Odesszáig még megjárta, mert a cingár kislányok "performanszát" viccesnek is fel lehetett fogni. Odessza után azonban ez már nem lehetséges, mert kiderült, hogy a megveszekedett fúriák egyáltalán nem viccelnek.

Fúriákat mondtam, azaz nem embereket, hanem gyilkos robotokat. Néhányukat érdemes lesz felboncolni annak kiderítése végett, milyen "elemmel" működnek... Gondolhat az ember vezérlő chipre, vagy génmanipulációra, stb. is.

Így mégsincs teljesen rendben a dolog. Untig ismételgetett zsidó szlogen, hogy aki egy embert megöl, az egész világot öli meg. Kár, hogy ezt az ön magában helyes tételt csak önmagukra vonatkoztatják. A gójokra - köztük az ukránokra - nem, mert őket nem tekintik embereknek. Itt tehát markáns véleményeltérés mutatkozik, amelyet nem lehet kiegyen líteni, azaz csak a fegyverek egyenlíthetik ki.

Tartani lehet azonban attól, hogy Putyin és csapata az Oroszország ellen (!) indított háború (!) logikáját nem ismerik fel, vagy nem mernek, ill. nem tudnak a felisme résnek megfelelően cselekedni.

Teljesen mikndegy, hogy az "ukrajnai fronton" Oroszor szág reguláris, vagy irreguláris (paramilitáris) erőkkel vesz részt. Minden hadviselés alapvető szabálya, hogy a frontvonalak mögött nem maradhatnak (élve) olyan személyek, csoportok, szervezetek amelyek a had müveleteket bármilyen módon akadályozhatnák. Ezt az ősi szabályt, ill. mődszert "tisztogatásnak" nevezik és a magas hadviselő felek most kölcsönösen egymást vádolják vele.

Helyzetük azonban korántsem egyforma. Az ukrán területen operáló reguláris ukrán erők szempontjából minden (!) orosz és azok az ukránok (!) jelentenek potenciális veszélyt, akik az oroszokhoz húznak, nem hajlandók harcolni ellenük, vagy pláne átállnak hozzájuk. Ilyen formán a potenciális ellenség sokmillió (!) embert jelent. A tisztogatás alighanem megoldhatatlannak bozonyul.

Ezzel szemben az irreguláris (...) orosz erők "hátában" csupán néhányszáz, esetleg néhányezer gyilkos operál, köztük Jaros zsidó terrorbandája és a meghülyült Femen aktivisták. Ezek "eliminálása" korántsem megoldhatatlan feladat, csupán hozzá kell látni és következetes könyörtelenséggel végre kell hajtani. A csöndben likvidált és elkapart terroristák után a kutya sem fog ugatni. Odessza után ehhez Oroszországnak, meg a sokmillió ukrán alatt való orosznak, "méltányolható érdeke", mondhatnám létérdeke is fűződik...

2014.05.11

Sz. Gy.  

 

Megosztás