Politikai nézeteink

 

 

 

Az északi ellenzéki mozgalom céljait és vízióit kilenc pontban összegezték.

A teljes pont elolvasásához kattintson az egyes elemekre.

A kilenc pont a következő:

1. Azonnal leállítja a tömeges bevándorlást. Az összes nem etnikai északi európaiak vagy a szoros kapcsolatban álló népek többségének hazatérését a lehető leghamarabb meg kell kezdeni. Olyan humánus módon, hogy ezeket vissza kell juttatni a saját hazájukba vagy a szomszédos területekhez.

2. Minden rendelkezésre álló eszközzel hosszú távon a globális cionista elit hatalmának visszaszerzése, aki gazdaságilag és tisztán elfoglalta a világ nagyobb részeit.

3. A többi északi országgal közösen hozzon létre egy közös védelmet, közös valutát és központi bankot, valamint a közös általános törvényeket és szabályozásokat tartalmazó, északon önálló államot. Ez azt is jelenti, hogy azonnal el kell hagyni a NATO-t, az EGT-t, az EU-t és más hasonló állami közösségeket.

4. Határozottan népszerű szabályokkal rendelkező erős állapot bevezetése. A felelősséget a kompetencia szerint kell kijelölni, és az állam célja elsősorban az emberek túlélésének biztosítása és a fejlődés és a jólét érdekében végzett munka. A véleménynyilvánítás szabadságának átfogónak kell lennie.

5. A médiáinknak az új északi régió polgárainak kell lenniük. A nyilvánosság számára ellenségesnek tűnő külföldi és hazai médiákat tilos betiltani. A túlzottan koncentrált tulajdonjog ellen kell küzdeni.

6. Hozzon létre egy modern társadalmat a természeti rendnek megfelelően. Állatjólétünknek inkább az etikára kell összpontosítania, mint a profitot. A természetet és erőforrásait ésszerűen és gondosan kell használni a jövőre nézve. A nyilvánosság minden jogát újra be kell vezetni.

7. Olyan nemzeti szocialista társadalom bevezetése, amely az erőforrásokat oly módon osztja el, hogy vigyázzon az egész népre, mind erős, mind gyenge, és lehetővé tegye mindenki számára, hogy teljes potenciálját elérje. A szociális biztonsági hálónak jogokat kell biztosítania az állampolgároknak, hanem kötelességeiket is. Az államnak irányítania kell a közérdekű alapinfrastruktúrát, mivel ez több felelősséget igényel 
, mint amit egy magánvállalat képes kezelni.
 Ugyanakkor ösztönözni kell az üzleti és innovációs szellemet.

8. Általános katonai szolgálat bevezetése az egész skandináv régióban és a hadsereg kibővítése. Mindenki, aki szolgálta a katonai szolgálatot, megtartja fegyverét és felszerelését. Minden polgárnak képesnek kell lennie arra, hogy segítsen megvédeni a nemzetet a külső és a belső ellenségek ellen.

9. Olyan jogállamiság bevezetése, amelyben minden polgár egyenlő a törvény előtt. A képzett ügyvédeknek a bíróságokon kell dolgozniuk. Törvényszéket kell 
felállítani az árulás súlyos ügyeire.