Interjú  Catherine Austin Fittssel a Bolygó "lezárásáról."

 


 


 

 

 Catherine Austin Fitts: A nevem Catherine Austin Fitts. Én vagyok a A Solari jelentés és ügyvezető igazgatója Solari befektetési tanácsadó szolgáltatások.


 

Riporter: Mit gondolsz, mi történik gazdaságilag mindezek eredményeként?


 

Fitts: Most publikáltam egy hatalmas tanulmányt Pénznemünk állapota, és amit leírtam, az a tény, hogy sok évtizede a dollár volt a tartalék valuta. A rendszert úgy írnám le, hogy

„hosszú a fogban”. A jegybankárok új rendszert próbálnak bevezetni, de ez még nem áll készen.


 

Nagy változások és bizonytalanság időszakában vagyunk, amikor a jegybankárok igyekeznek tovább tartani és felgyorsítani a dollárrendszert. Tehát megpróbálják meghosszabbítani a dollár rendszert, majd megpróbálják felgyorsítani az új rendszer bevezetését. Be kell vezetniük az új rendszert anélkül, hogy bárki is pontosan felfogná, mi is az.


 

Volt egy globális tartalék valutarendszerünk, a dollár, amelynek fejlődnie és megváltoznia kell. Hosszú a foga, és rengeteg boldogtalanság van ezzel a rendszerrel. A jegybankárok új rendszert próbálnak bevezetni. Ehhez megpróbálják kibővíteni a régit és felgyorsítani az újat. Nagyon kaotikus dologgá teszi, mivel az újdonságok nagy részét tesztelik, kipróbálják és prototípusokat készítenek, és sok különféle iparágat érint.


 

Az új rendszert „a pénznemek végének” nevezem. Tehát nem hozunk új pénznemet; lényegében egy új tranzakciós rendszert hozunk be, amely mind digitális, és alapvetően végső valutákat jelent, ahogy ismerjük őket.


 

Amit megpróbálnak megtenni, az lényegében a bolygón lévő összes pénzt magában foglalja. Tehát nagy, bonyolult, rendetlen, és a kihívás a következő: Hogyan lehet olyan rendszert forgalmazni, amelyet ha az emberek megértenének, senki sem szeretné? Természetesen az egészségügy válságával jár.


 

Riporter: Miért jó erre az egészségügyi válság?

Fitts: Mert általában, ha néhány ember szeretné ellenőrizni a sokakat, a kérdés az: Hogyan terelheti az összes juhot a vágóhídra anélkül, hogy észrevennék és ellenállnának? A tökéletes dolog a láthatatlan ellenség. A láthatatlan terroristákkal háborút vívtunk a terrorizmus ellen. Most egy vírus tökéletes, mert láthatatlan. Y és nem tudod bizonyítani, hogy nem létezik, mert láthatatlan.


 

A láthatatlan ellenségeket mindig előnyben részesítik, különösen, ha megijesztik az embereket. Ha tudod használni a félelmet és jelentős félelmet kelthetsz, akkor az embereknek kormányra lesz szükségük, hogy megvédje őket a láthatatlan ellenségtől.


 

A második taktika, amely nagyon hatékony, az oszd meg és hódítsd meg. Tehát időközben, ha tudja használni a médiát, a média nagyon fontos szerepet játszik. Ha a férfiakat és a nőket egymás ellen, a fekete-fehéreket pedig egymás ellen fordíthatjátok,; az egyik oka annak, hogy sok bevándorlót importál Európába, az az, hogy a lakosságot a bevándorlók ellen fordítja, és akkor a kormánynak középen kell lennie.


 

Legyen szó megosztottságról és meghódításról, vagy láthatatlan ellenségekről, ezek mind a félelem felkeltésének és az embereknek a dolgokkal való együttlétre késztethető módjai. Természetesen a láthatatlan vírus hatalmas ellenőrzési mechanizmusokat tesz lehetővé. Megakadályozhatja az emberek gyülekezését, megakadályozhatja az emberek szervezkedését, és megakadályozhatja az embereket abban, hogy összejöjjenek és beszéljenek arról, hogy mi történik stb. Ha ezt kontaktusok nyomon követésével digitalizálod, akkor szabályozhatod, hogy ki kivel beszél. Ha rá tudja venni őket, hogy minden munkájukat és oktatásukat online végezzék, szó szerint meghallgathatnak mindent, amit mondanak.


 

Rendkívüli mennyiségű megfigyelést kezdeményezhet, mindezt abban az elméletben, hogy: "Megvédjük a láthatatlan vírustól".


 

Nagyon okos, és mint láthatja, sok emberrel dolgozik. Ez nem mindenkivel működik, de sok emberrel. Nem akarom lebecsülni a vezetés azon képességét, hogy kórokozókat vezessen be, amelyek megölik az embereket, és nem akarom azt sugallni, hogy az emberek nem betegednek meg, de lényegében az, amit megpróbálnak megtenni, az az, hogy megpróbálják hogy az emberek vásárolják meg a megoldást, mielőtt meglátnák, hová fog tartani.

Olyan tranzakciós rendszerről beszél, amely már nem pénznem; ez egy ellenőrzési rendszer. Olyan ez, mint egy hitel a vállalati boltban. Ha minden központi bank digitális központi banki pénznemmel jelenik meg, képesek be- és kikapcsolni a pénzét. Tehát, ha nem viselkedsz, ennyi!


 

Természetesen, mint tudjuk, ezt a transzhumanizmussal akarják kombinálni. Ez azt jelenti, hogy szó szerint olyan injekciókat szedek, amelyek az operációs rendszer megfelelőjét képesek bevezetni a testembe. Szóval szó szerint - fizikailag - összekapcsolódtam a pénzügyi rendszerrel.


 

Riporter: Térjünk vissza egy kicsit egy kicsit a kezdetekhez. Mi a bezárási intézkedések tényleges hatása?


 

Fitts: Fitts: Korábban a „Patriot Act” -et „a cash flow koncentrációja és ellenőrzése” törvénynek neveztem, és ez egy nagyon hasonló folyamat. Drámai módon próbálja központosítani a gazdasági és politikai ellenőrzést. Tehát, hadd mondjak egy példát. A Fő utcán 100 kisvállalkozás van egy közösségben.

Kihirdeti őket nélkülözhetetlennek, bezárja őket, és hirtelen az Amazon és a Walmart, valamint a nagy dobozos üzletek bejöhetnek és elveszik az összes piaci részesedést.


 

Időközben a Fő utcai embereknek folyamatosan fizetniük kell hitelkártyájukat vagy jelzálogkölcsönüket, így adósságcsapdában vannak, és kétségbeesik, hogy pénzforgalmat kapjanak alapvetően az alapvető adósságaik és a napi ügyeik fedezésére. költségek.


 

Időközben a Federal Reserve intézet egyfajta mennyiségi könnyítéssel rendelkezik, ahol vállalati kötvényeket vásárolnak, és azok a srácok, akik piaci részesedést vállalnak, alapvetően 0-1% -on tudnak finanszírozni - vagy bankjaik 0-1-nél % - amikor a Fő utcán mindenki jövedelem nélkül fizet 16-17% -ot hitelkártyáján. Tehát alapvetően, most megvan neked egy hordó felett, és elveheted a piaci részesedésüket. Általában nem engedhetik meg maguknak, hogy azt tegyék, amit mondanak, mert túl elfoglaltak arra, hogy pénzt találjanak gyermekeik táplálására.


 

A 2016-os választási ciklusban láthattuk azokat az általános népességtámogató jelölteket, akik sokféleképpen képviselték a populizmust. Tehát Bernie Sanders populista volt a többi jelölthez képest. Donald Trump populista volt

a többi jelölthez viszonyítva. Szó szerint azt értette a „globális tőkekategória”, hogy problémájuk van, amelyet meg lehet oldani a kisvállalkozások és az egyéni gyakorlók, valamint az önálló jövedelemformákkal rendelkező emberek önálló jövedelmének megsemmisítésével. Tehát, ha orvos vagy ügyvéd vagy CPA, és van saját gyakorlata, akkor általában a populista jelölteket fogja támogatni.


 

A populista jelöltek bezárásának módja a jövedelmük és a támogatásuk elzárása, vagyis a Main Street megszüntetése. Akkor nincs senki, aki finanszírozna Bernie Sanders-t vagy Donald Trumpot.


 

Kérdező: Kérdező: Úgy tűnik, hogy a lezárási intézkedések inkább gazdasági jellegűek, mint víruscsökkentő tervek?


 

Fitts: Ez egy gazdasági háború, és alapvetően a legfelsőbb egy százalékos hasznot hoztad. Tehát április óta azt láttuk, hogy a globális milliárdosok nettó vagyonukat 27% -kal növelték. Ez azt mondja, hogy ez egy nagyon sikeres globális gazdasági háború volt, mert amiben önök élnek, az a globális kapitalista osztály - és tulajdonképpen nem kellene ezt "kapitalizmusnak" neveznem, mert nem az; ez a gazdasági totalitarizmus - képes fantasztikus mennyiségű gazdasági vagyon konszolidálására, nemcsak a középosztály jövedelmének törlésével és cégeikbe történő összevonásával, hanem a G7 legnagyobb fejlett országainak és Kínának a vagyonával és erejével való jelentős javításával -látogatni a feltörekvő piacokat.


 

Azok a országok, amelyek a legfejlettebb technológiával rendelkeznek, hozzáféréssel az AI-hez és a szoftverekhez, valamint a digitális rendszerekhez, többek között az űrön keresztül, drámai módon megszilárdítják a gazdasági hatalmat a gyengébb nemzetekkel szemben. Tehát azt látjuk, hogy a gazdasági hatalom centralizációja megszilárdul mind a gazdagabb, mind a hatalmasabb nemzetekbe és az őket irányító legfelsõbb egy százalékba.


 

Leírnám, mi is a COVID-19, a bolygó demokratikus folyamatból technokráciává való átalakításához szükséges ellenőrzések intézménye. Tehát amit figyelünk, az az irányítás megváltoztatása és az új vezérlőrendszerek tervezése.


 

Gondoljon erre államcsínyként. Sokkal inkább államcsíny, mint vírus.

Az Egyesült Államokban 20 évig pénzügyi puccsot hajtottunk végre, és 1995 végén tudtuk, hogy döntés született az eszközök és a pénz nagy részének az országból történő elszállításáról. Ez része volt a „globális gazdaság pezsgésének” és a globalizációnak. Tudták, hogy miután befejezték az összes eszköz mozgatását, konszolidálniuk és megváltoztatniuk kell az alaprendszert. Tehát a pénzügyi puccs után ellopta az összes pénzt a nyugdíjalapokban, ellopta az összes pénzt a kormányban, és most ahelyett, hogy fordulna és azt mondaná az embereknek: „Nos, elloptuk a pénzét”, szükséged van egy mentség, amely lehetővé teszi az alaprendszer megszilárdítását és megváltoztatását. Tehát van egy mágikus vírusod.


 

A mágikus vírus: "Alapvetően meg kell változtatnunk a rendszert."


 

A mágikus vírusnak köszönhetően nincs pénz a társadalombiztosításban. A vírusnak köszönhetően nincs pénz a kincstárban. És megvan a tökéletes varázslat.


 

Riporter: Mindent a mágikus vírusnak lehet okolni.


 

Fitts: Jobb. Elképesztő, mert a pénzügyi puccs minden következményét varázslatosan megoldotta a mágikus vírus.


 

Ha pénzügyi személy vagy, és az idő és a pénz matematikáján keresztül nézed a világot, akkor elképesztő, hogy bárki hisz benne, de mégis.


 

Ez része annak a csatlakozásnak, amelyet CJ Hopkins „kovidiai kultusznak” nevez. Csatlakozol a kultuszhoz, és azt mondod: „Igen, a mágikus vírus elvitte az összes pénzt a társadalombiztosításból. A varázslat miatt a nyugdíjalapok nem voltak elégségesek ...


 

Riporter: Tehát szerinted hogyan néz ki az a technokrácia, amely felé tolunk?


 

Fitts: Az a technokrácia, amely felé törekszenek, az úgynevezett „transzhumanizmus”. Lényegében azt csinálod, hogy injekciók segítségével olyan anyagokat juttatsz a testbe, amelyek megteremtik az operációs rendszer megfelelőjét. Tehát mindenki ismeri azt az elképzelést, hogy a Microsoft arra készteti Önt, hogy olyan operációs rendszert töltsön le a számítógépére, amely a Microsoftnak és számos más játékosnak

hátsó ajtó a számítógépébe, és. havonta-kéthavonta frissítenie kell, mert vannak vírusok, igaz? Visszatért a mágikus vírushoz, amely minden problémát képes megoldani.


 

Ez egy hasonló rendszer a tested számára. Olyan anyagokat fecskendez a testébe, amelyek lényegében megteremtik az operációs rendszer és a vevőkészülék egyenértékűségét, és szó szerint mindenkit bekapcsolhat a felhőbe. Ez magában foglalja őket úgy, hogy összekapcsolják őket, hogy tranzakciós rendszerük (a Bibliában „a fenevad jelének” hívják) képes digitális módon azonosítani és nyomon követni az embereket pénzügyi tranzakcióik során. Szóval, ez egy olyan világ, ahol nincs magánélet. Ennél is fontosabb megérteni, hogy ha egy vagy több központi banki kriptot hoz létre, akkor most egy olyan rendszerről beszél, ahol a világ minden központi bankja elzárhatja Önt egyénileg a tranzakcióktól, ha nem tetszik nekik. ahogy viselkedsz.


 

Sok ember ismeri a szociális hitelrendszert Kínában. ÉN; nagyon hasonló. Ha telepíti az intelligens rácsot az autójukba, a közösségükbe, és most szó szerint a testükbe, akkor 24/7 felügyeletet élvez. Ha az emberek nem azt teszik, amit mondasz, és nem úgy viselkednek, ahogy szeretnéd, akkor elzárhatják és el fogják zárni a pénzedet. Térbeli ellenőrzésük is lesz. Ha azt mondják, hogy öt mérföldnél többet nem lehet megtenni, akkor ennyi. Y; Ön egy teljes digitális ellenőrzési rendszerben van, és a központi bankárok ellenőrzik azt a pénz révén.


 

Mindent digitalizálunk, de magában foglalja az emberi testet és az emberi elmét is. Tehát, ennek a rendszernek teljes ellenőrzése van, nemcsak a pénzügyi tranzakciók képességével kapcsolatban - ami a testéhez van kötve -, hanem a kifinomult elmeirányítási technológiával is a médián és a felhőalapú kapcsolatokon keresztül.


 

Alapvetően alapvetően a Borg-ba való bekapcsolódásról beszél, ha akarja. Tehát a transzhumanizmus és a technokrácia együtt járnak.


 

Most ezt rabszolgarendszerként írnám le. A szabadságról való elmozdulásról beszélünk, ahol szabadon mozoghatunk és szabadon mondhatjuk el, amit akarunk, egy teljes ellenőrzési rendszerbe a nap 24 órájában, a hét minden napján, ideértve az elme irányítását is.

Az előttünk álló kihívás az, ha a világot irányító bizottság - a becenevem az, hogy „Mr. Globális '- rabszolgarendszerbe akar menni, és emberi civilizáció akarunk maradni, akkor alapvető nézeteltérésünk van, és ez az előttünk lévő nézeteltérés.


 

Riporter: Most eljuthatunk az itt látható diagramokhoz.


 

Fitts: Oké. Ha megnézzük, hogy mi történik, akkor a technikai emberek építik a felhőket és a távközlést. Megvan a katonaság, amely űrt hajt végre, és a Warp Speed műveletet. Tehát felrakják a műholdakat. Aztán nagy gyógyszerkészítményünk van, amely olyan injekciókat hajt végre, amelyek tele vannak ezekkel a rejtélyes összetevőkkel, és módosítják a DNS-t módosító módosítást, és mindazonáltal, amit tudunk, meddővé tesznek. Aztán a média „kiönti” a propagandát. Ezután a központi bankárok tervezik a központi bank kriptográfiai rendszereit.


 

Tehát Önnek ez a különféle oszlopa, és nagyon fontos, ha megnézi, mi folyik nap mint nap, különösen a médiában. Megpróbálják külön tartani őket, hogy ne lássák, miként haladnak egy létrehozott rendszerben, amely alapvetően integrálódik a testedbe és az elmédbe.


 

Riporter: Mi célból?


 

Fitts: A rabszolgarendszer létrehozása.


 

Más szavakkal, ha mindent okos hálózaton keresztül fogok megtenni, és be kell vezetnem az intelligens hálózatot a szomszédságába, majd be kell vezetnem az intelligens hálózatot a testébe, akkor a kérdés az: ki a szomszédban, és kiépíti a testében anélkül, hogy látná a csapdát? Ezért próbálja külön tartani ezeket a különböző vonalakat.


 

Ha meghallgatja a jegybankárokat, akkor megpróbálnak minél többet elzárkózni ezektől a beszélgetésektől.


 

Az IMF előadását néztem a határokon átnyúló fizetésekről, és az IMF vezetője megemlítette a digitális globális személyazonosító rendszert. A Federal Reserve elnöke majdnem elfehéredett, és energikusan érezte, hogy távolodik, mint: "Nem, nem, nem!"

325 millió amerikai van, és több mint 325 millió fegyver van. Nem akarja, hogy ezt bárki is lássa, amíg a csapdát el nem dobják, és nem késő.


 

Riporter: Gondolod, hogy csapdába kerültünk ebben az évben?


 

Fitts: Igen, de az ajtó nem csukódott be. Azért beszélünk azért, mert ez az átláthatóság robbanthatja a játékot.


 

Érdekes, mert az év elején, amikor megírtam az Injection Fraud című cikket, és azt mondtam, hogy Bill Gates éppen egy operációs rendszert próbált letölteni a testedbe, ahogyan az elmédbe töltötte, és vírusokat használtam ürügyként hogy frissítenie kell, hogy minden nap működjön a hátsó ajtaja számára, és t. Aztán Corbett nagyszerű sorozatot készített a Gates-en. S, majd többen kijöttek és megerősítették ezt.


 

Ősszel a Yahoo közzétett egy közvélemény-kutatást, miszerint a republikánusok 44% -a gondolta úgy, hogy Bill Gates chipelni akarja őket. Azt mondtam: "Oké, haladunk."


 

Pont akkor tűnt el Gates. Aztán kihozták a Warp Speed műveletet.


 

Érdekes módon az a személy, akit a Warp Speed operáció lebonyolításának választottak, az injektálható agy-gép interfész szakértője volt. Korábban a GlaxoSmithKline kutatási vezetője volt, és az agy-gép interfész szakértője.


 

Riporter: Megvolt az önéletrajza ehhez a munkához.


 

Fitts: Igen, tökéletes önéletrajza volt ehhez a munkához.


 

Az alábbiakban bemutatjuk a 2019-ben bekövetkezett egyik legfontosabb fejleményt, amellett, hogy a Jackson Hole központi banki jóváhagyta a Going Direct tervet: Ez volt a Védelmi Minisztérium által kiadott JEDI Cloud szerződés a Microsoft számára.


 

Az Amazon lényegében a CIA és a hírszerző ügynökségek vállalkozója. Akkor kezdtek nyereséget elérni, amikor jelentős szerződéseket kötöttek a CIA-val

biztosítják a felhőket, nemcsak a CIA, hanem mind a 17 amerikai hírszerző ügynökség számára az ernyőfelhő-szerződés révén. Tehát most már az Amazon futtatja a hírszerző ügynökségek szerződését. 2019 végén a Leidos nagy szerződést kötött a Haditengerészeti Minisztériummal, majd a DOD megkötötte a JEDI szerződést. Tehát ez a három hatalmas felhőszerződés lehetőséget nyújt nekik arra, hogy ha egyszer mindenkit rájuk kötnek, akkor radikálisan újratervezzék a pénzforgalom működését.


 

Szó szerint lényegében minden kisvállalkozást bezárhat, mindenkit általános univerzális jövedelemre tehet, ami alapvetően kontrollrendszer, és mindezt a katonai felhőkön keresztül futtathatja.


 

Riporter: Tehát láthatja az irányt, amely felé tartunk, de kissé bizonytalan, hogy miért?


 

Fitts: Nem, ez egyszerű. : A technológia lehetővé teszi egy teljes ellenőrzési rendszer létrehozását, valamint a gazdasági és politikai ellenőrzés további központosítását.


 

Mondok egy tökéletes példát. : Véleményem szerint két oka volt annak, hogy véget ért az afroamerikai rabszolgakereskedelem. Az egyik az, hogy nem tudták tökéletesíteni a fedezetet, ezért a londoni bankok folyamatosan vesztettek pénzt, mert az ültetvénytulajdonosok - amikor az árupiac leesett - nyugatra adták el rabszolgáikat, a bankok pedig nem tudták megszerezni fedezetüket. Tehát finanszíroznák a rabszolga megvásárlását, és azt mondanák, hogy „az értékarány 50% -a”, majd amikor az árupiac leesett, eladták a rabszolgákat, és azt mondták, hogy elmenekültek, és a bankokat „felakasztják”. ”. A bankok nem tudták bizonyítani, hogy „Harry” a rabszolgájuk, mert nem volt módjuk fedezetet gyűjteni.


 

Ez volt az első. A második a haiti lázadó volt, és az európaiak több sereget küldtek be, hogy megpróbálják elfojtani a lázadást, és soha nem tudták. A haitiak túl jók voltak.


 

Ha a digitális technológiát vizsgálja, tökéletesítheti a fedezetet. És az űrfegyverekkel, valamint az űrből és a megfigyelésből származó fegyverekkel bármilyen lázadást le lehet vetni.


 

A rabszolgakereskedelem hihetetlenül jövedelmező volt, és a világ történetében az az, hogy a rabszolgaság a legjövedelmezőbb vállalkozás. Jövedelmezőbb, mint a bányászat. ÉN;

ez jövedelmezőbb, mint a kábítószer. ÉN; jövedelmezőbb, mint az összes függőség.


 

Tehát, ha már rendelkezik a rabszolgaság megvalósításának technológiai képességeivel, akkor az a hozzáállásuk: "Rendben, csináljuk." Jobb?


 

Része, hogy a technológia az emberek egy kis csoportjának sokkal könnyebbé teszi az összejövetelt és a nagy hatalmat. Például, ha áttörést jelentő energiatechnológiát hoznak be, akkor az a veszély áll fenn, hogy egy őrült emberek egy kis csoportja fegyverrel ellensúlyozhatja azt. Tehát a technológia hatékony, és minél erőteljesebb technológiát integrál, annál nagyobb a veszély, és elveszíti az irányítást.


 

Vannak más elméletek arról, hogy miért akarják az emberek a teljes irányítást. Tehát adok egy másik okot: Tekintettel az egyre növekvő népesség táplálásának és kezelésének nehézségeire, ha most van olyan biotechnológiája, amely lehetővé teszi Mr. Global számára, hogy 150 évet éljen, akkor nem titkolhatja ezt. Ha a gazdagok 150 évig élnek, mi pedig nem, akkor ezt nem titkolhatod. Miért ne csökkentené a lakosság számát, integrálná a robotokat, robotikát használhat mindenhez, és nagyon gazdag és fényűző életet élhet a vezetőség minden fejfájása nélkül.


 

Riporter: Vajon a társadalom szétbontása különböző osztályokba, vagy felsőbb osztályba és hatalmas parasztságba keveredik robotikával?


 

Fitts: Igen. Más szavakkal, ami itt próbál történni, az az, hogy Mr. Global technológiát használ, hogy áttérjen egy olyan rendszerre, ahol a robotika, az AI és a szoftverek között néhány ember sokkal kevesebb fejfájással és félelemmel tudja irányítani a sokakat. Nem szabad megfeledkeznie arról, hogy Mr. Global nagyon-nagyon fél a lakosságtól.


 

Riporter: Félelmesek.


 

Fitts: Igen, nagyon félnek, mert többször elmondták nekem, hogy az Egyesült Államok vezetése összejött, hogy megvitassák, hogyan lehetne visszavonni a titkot. Valahányszor arra jutnak, hogy lehetetlen. Y; nem vonhatja vissza a titoktartást, mert a kötelezettségek túl hatalmasak.

Ha te vagy a mocsár, és bűnös vagy mindazon dolgokban, amelyekben a mocsár bűnös, és megpróbálod kinyitni a titoktartás ablakát, óriási kockázatokkal jársz, tehát félsz az általános lakosságtól. A kormányzás története az, hogy a lakosság időnként megfordul és megöli a vezetést.


 

Amerikában a 325 millió ember - tTöbb fegyver van, mint Amerikában a 325 millió ember. Feltételezésem az oka annak, hogy Jay Powell visszalépett, amikor az IMF vezetője digitális identitásokról beszélt, azért, mert ott ült tudva, hogy 325 millió ember van, és sokuknak van fegyvere, és nincs lezárás még.


 

Ezért a 2 nd A módosítás olyan törékeny kérdés. A legtöbb ember szerte a világon nem érti, miért Amerikában olyan őrjöngők a fegyverek birtoklása miatt. Az első ok, amiért annyira őrjöngenek a fegyverek birtoklásában, az az, hogy nem értik az elme irányításának erejét. Tehát, ha sikerül teljes elméleti kontrollt bevezetni, ami a rendszer, a fegyverek nem annyira veszélyesek számomra. De ahhoz, hogy a vezetés azt tegye, amit akarnak, nagyon-nagyon kényelmes lenne, ha be tudnák hozni a fegyvereket.


 

Ha a demokraták megnyerik ezeket a választásokat, akkor ez az első dolog, amit megpróbálnak megtenni. Miután mindenki „pelenkát” viselt, megpróbálják bevinni a fegyvereket.


 

Ezért volt olyan nagy kérdés a szenátust tartó republikánusok. ; Ők nem tehetik meg, ha a republikánusok tartják a szenátust.


 

Riporter: Olyan rendetlenség.


 

Fitts: Itt van a dolog: Philadelphiában nőttem fel, és első barátom apja egy egyházközségi vezető volt, aki korábban egy tekercs készpénzzel ment ki, és minden választáson megvásárolta az összes szavazatot. Régi hagyománya van az amerikai szavazási csalásnak. Azt mondom mindenkinek, hogy ezek közül egyik jelölt sem lett volna a jelölt a kezdeti szavazási csalás nélkül. Viccesen szokatlan helyzetben vagyunk, de a szavazási csalást még soha nem láttam kirívónak. Úgy gondolom, hogy bizonyos mértékig nem tudták volna megállítani a Trump földcsuszamlását a COVID-19 nélkül.

Arra gondoltam, hogy ezt a választások után meg fogják tenni. Az egészségügyi opció időzítésének mekkora részét tervezték annak biztosítására, hogy ne kapjanak népes elnököt? Nehéz nekem úgy gondolnom, hogy Donald Trump „népes”, mert nagyon sokan szerepelnek a „procentralizaton team” fedélzetén, de ahogy Michael Moore mondta, ő az amerikai nép mondanivalója: “F *** te , ”A vezetésnek.


 

Szerintem nagyon fontos volt számukra, hogy megszabaduljanak Trumptól, amit megpróbálnak megtenni. A probléma az, hogy hatalmas választói csalást alkalmaztak erre, de a csalást úgy használták fel, hogy nyilvánvaló, hogy a csalás nem szerepel a listán. Majdnem olyan, mintha a lakosság felé fordulnának, amelyet kultussá akarnak változtatni, és azt mondják: "Úgy kell tenni, mintha ez a srác lenne az elnök, bár tudod, hogy nem az."


 

Van egy hamis vírusunk és egy mágikus vírusunk, és egy hamis elnökünk és egy varázslatos politikai rendszerünk. Tényleg nagyon kultikus. Csak ezt mondhatom.


 

Riporter: Majdnem olyan, mintha egy kapcsolót villantottak volna meg idén, és mi egy o- bizarrebizzarro világban vagyunk, igaz?


 

Fitts: Egy ideje furcsa világban vagyunk. Attól a perctől kezdve, hogy elkezdték ellopni a pénzt, egy furcsa világba költöztünk. Azt hiszem, az egyetlen különbség most az, hogy amint az összes pénzt áthelyezték, és a hivatalos valóság egyre inkább eltávolodott a valóságtól - ami a titok részét képezi -, sokan úgy gondolták, hogy maradhatnak az út.

Most világos, hogy a kultusznak kell mennie, vagy az igazsággal kell járnia. Az út közepe elmúlik. Tehát mindenkinek meg kell választania, hogy mit akar.


 

Nézzük át most a zavargásokat. Amikor a zavargások elkezdődtek, és a vezetés azt az álláspontot képviselte, hogy a varázsvírus veszélye miatt nem mehet templomba, de elmehet a zavargásokba és tiltakozhat, a csapatom és én elkezdtük nézegetni a zavargásokat.

Ha elmész www.Solari.com , van egy adatbázis, amelynek neve „COVID-19 Riots by State and Fed Banks”. Az első dolog, amit tettünk, megnéztük az államot, majd a városokat és azt, hogy a kormányzó demokrata vagy republikánus volt-e, majd megnéztük, hogy mi a COVID esete és halála. Aztán azt mondtuk: "Rendben, ellenőrizni fogjuk a" zavargások "nevű négyzetet, ahol zavargások voltak.


 

Elkezdtük vizsgálni a politikai gépi irányítással és a COVID mágikus vírussal szembeni zavargások mintáit, és valami nem stimmelt, amikor az adatokat néztem. Nagyon intuitív ember vagyok, és arra gondoltam: „Van itt valami.”


 

Szóval azt mondtam a csodálatos csapattársnak, aki ezt építette: „Tegyen nekem egy szívességet. Azt akarom, hogy tegyen egy „Federal Reserve” nevű négyzetet, és azt is, hogy jelölje be a négyzetet. Tizenkét bank, egy székhely, majd a fióktelepek vannak összesen 37 helyszínen. Azt akarom, hogy jelölje be a négyzetet minden olyan városban, ahol van fiókunk, bankunk vagy a központunk.


 

Amit felfedeztünk, az az, hogy a 37 banki helyszín közül 34-ben zavargások voltak. Azt mondtam: „Várj egy percet. Ez egy minta. Van itt valami. Fúrjuk le.


 

Tehát Minneapolissal kezdtük. Azt mondtuk: „Vegyük fel az összes olyan épület vagy vállalkozás adatait, amelyek megsérültek vagy megégtek, és feltérképezzük. Teszünk egy térinformatikai szoftvert, és feltérképezzük, hol voltak ezek a vállalkozások, és milyen közel voltak a Federal Reserve Bankhoz. ”


 

Az első, amit csináltunk, a Minneapolison átívelő „tónak” nevezett utca volt, és feltérképeztük őket. Az egyik dolog, amit tettünk, miközben feltérképeztük őket, az volt, hogy képeket ábrándoztunk arról, hogy hol vannak a Lehetőség Zónák. Tudja, mi az a lehetőség zóna? Az Opportunity Zona egy 2018-ban létrehozott

adómenedék-mechanizmus, amely segít a technikai milliárdosoknak abban, hogy amikor eladták részvényeiket, elkerüljék a tőkenyereséget, amikor eladták a részvényeiket. Tehát, ha Ön Jeff Bezos, aki 10 milliárd dollárnyi részvényt adott el ebben az évben, és ha bevételeit egy Opportunity Zone befektetésekbe helyezné, és egy bizonyos módon kezelné, akkor elkerülheti az összes tőkenyereség-adót. Tehát ez fantasztikusan hihetetlenül jövedelmező.

Ha megnézzük a zavargásokat, akkor: amikor először láttam, hogy a Lake Street mentén megsemmisült összes épület és vállalkozás közvetlenül a Lehetőség Zóna alján van, elkezdtem nevetni, és azt mondtam: „Lakástitkár-helyettes voltam. Ez nem zavargásminta; ez egy ingatlanszerzési terv. ”


 

Riporter: Szóval mit mondasz? Azért, hogy olcsóbb legyen a városban az árak, hogy később vásárolhassanak?


 

Fitts: Van például egy virágzó kisvállalkozások sorozata - sokan afroamerikai és spanyolok tulajdonában vannak - egy körút mentén az Esély Zónában. Először is, jelentéktelennek nyilvánítom a vállalkozásokat, és bezárom őket a mágikus vírus miatt. Tehát először „nem lényegesnek” nyilvánítom őket, így most valódi bajban vannak, mert nem tudják elvégezni a dolgukat. Akkor zavargásaim vannak, és megégetem és megrongálom őket. Ha igazán okos lennék, közvetlenül azelőtt megkötném a biztosításukat, mielőtt megtenném. Nem tudom mi volt az eset, de majd meglátjuk.


 

Most leállt a vállalkozásuk, most "felakasztják" az adósságukra - legyen szó jelzálogról vagy hitelkártyáról -, de ami még rosszabb, most épületeiket megrongálták. Természetesen a biztosítás nem fedezi az összes javítást és javítást.


 

Mondanom sem kell, hogy sokkal könnyebb és olcsóbb lesz belemennem és megvásárolni az összes épületet. Voálá! „Katasztrófakapitalizmusnak” hívják.


 

Feltérképeztük Minneapolist, majd feltérképeztük Kenoshát, majd Portlandet, és most helyet foglalunk Ohióban. Ha megnézzük a klaszterek mintázatát, hogy hol vannak a károk, épp a házügyi helyettes titkárként beszélve,

- véleményem szerint - ingatlanvásárlási tervek, különösen akkor, ha mindezen kisvállalkozások „lényegtelennek” nyilvánításával, bezárásával vagy korlátozásával járnak. Biztos vagyok benne, hogy sok van, sok étterem van ott.


 

Például, ha megnézzük San Franciscót, akkor a San Francisco-i vállalkozások 49%

-a várhatóan az év végére megszűnik. Tudja, hogy mennyi ingatlant fog vásárolni olcsón ezen? Fenomenális.

Ha rájössz, hogy ha magasan adják el technikai készleteiket, és valóban olcsón tudják felvenni, akkor azt fontos megérteni, hogy ez nyereségessé teszi az intelligens hálózat kiépítésének gazdaságosságát a Fed városaiban. Emlékszel, azt mondtam, hogy 37 város közül 34-nek van Fed bankja vagy fiókja? . Tehát, ez sokkal olcsóbbá teszi az intelligens hálózat kiépítését a Fed bankok körül, amiről feltételezem, hogy mindezt meg akarja csinálni, ha kriptográfiai rendszerrel készül.


 

'Úr. Globális 'a becenevem a világot irányító bizottság számára. A Föld bolygó életének meghatározó jellemzője, hogy valós globális irányítási rendszerünk rejtély. Gondoljon csak bele: Fenomenális, hogy egy bolygón élünk, és nem követeljük meg, hogy tudják, hogyan is működik igazgatási rendszerünk. Ehelyett ez egy titok.


 

Sok, nagy oktánszámú sejtésem van - ahogy Farrell úr mondaná - arról, hogy ki és mi ez, de egyelőre „Mr. Globális'.


 

Tehát Mr. Global most robotizál. Ez egyike az új technológiáknak, amelyek valóban hatalmas változásokat kezdenek elérni. Tehát itt van a robotunk, és itt az emberünk.


 

Riporter: Címkézheti ezt [a diagramján]?


 

Fitts: Természetesen a kérdés Mr. Global számára a következő: „Melyik hatékonyabb - mit csinál?”


 

Más szóval, ha a bolygót és az összes természeti erőforrást kezelem, és hasznomra szedem, és gondoskodom arról, hogy csökkenjen a kockázatom, mennyire akarok robotokat használni, és mennyit akarok felhasználni az embereket?


 

Az a ragyogás, hogy mindenki a felhőbe csatolhat egy AI és szoftveres rejtjelrendszert, az AI-vel és a szoftverekkel az, hogy meg tudom kérni az embereket, hogy megtanítsák az AI-t és a szoftvereket a robotoknak minden munkájuk elvégzésére.

Valójában 2017-ben voltam az Aspen Intézetben, és egy kockázatitőke-befektető / milliárdos tipussal folytattam megbeszélést. Ezekkel a megdöbbentően halott szemmel nézett rám, és azt mondta: - Nézd, édesem, minden társaságot elvihetek, és teljesen automatizálhatom őket szoftverrel és robotikával, és minden embert kirúghatok. Nincs szükségünk rájuk.


 

Soha nem beszéltem senkivel, aki nem értette a zavargást. Ez egy nagyon tipikus, régi játék - különösen a szegény környéken.


 

Szeretné, ha folytatnám ezt?


 

Riporter: Kérem.


 

Fitts: Tehát Mr. Global van a tetején. Rendelkezünk mesterséges intelligenciát használó adatbázisokkal és szoftveres rendszerekkel. Ennek most nagyon fontos része a műholdas rendszer, amelyet az orbitális platformon indítanak. A telekommunikáció és a digitális technológia segítségével a nap 24 órájában képes követni és figyelni mind az embereket, mind a robotjait. Mr. Global számára a következő kérdés van: Mi a hatékonyabb? Ha mindent meg tudok csinálni robotokkal, akkor mit kezdjek az emberekkel? Már nincs szükségem rájuk.


 

Riporter: Látjuk, hogy építenek egyfajta emberi gazdálkodást, vagy valami ilyesmit?


 

Fitts: „Erőforrás-menedzsmentként” írnák le. Ha megnézzük a technokráciát és a technokráciáról szóló írást, akkor sokan leírjuk, hogy bármelyik jelenleg használt rendszerünkről áttérünk a technokráciára.


 

Technokráciában két különböző elképzelésed van a világról. Az én elképzelésem a világról az, hogy az emberek szuverén egyének, akiknek szabadságát isteni tekintély adja. Ez körül forog a Jogok Billje, a Függetlenségi Nyilatkozat és az Alkotmány - egy szuverén egyén képe, mint aki isteni tekintély által szabad.


 

A technokrácia jövőképében az ember olyan természeti erőforrás, mint egy olajkészlet, és mint ilyen. Nem szuverén egyéniségek; munkaerő. Vagy hatékonyabbak, vagy kevésbé hatékonyak, mint a különböző funkciókkal rendelkező robotok.

Más szavakkal, amit mondok, az az, hogy Mr. Global az emberi fajra úgy tekint, mint az állatállományra, nem pedig valakire, akivel együttérzik az empátiát. Nem tekintenek ránk ugyanolyan fajnak, mint ők. Valójában a biotechnológia sokaságával úgy gondolják, hogy sokkal hosszabb életet élnek, mint mi, és nagyon másképp élnek, mint mi.


 

A titoktartás egyik kihívása, amikor az egyik csoport technológiai fejlődéssel egyre fejlettebb, kulturálisan, jogilag és anyagilag elkülönül az összes többi csoporttól. Más szóval, szó szerint elszakadtak és külön civilizációt hoztak létre. Már nem gondolják magukat civilizációnk részeként.


 

Riporter: Kik ők'?


 

Fitts: Ez a nagy rejtély, és ezért hívom ezt a csoportot Mr. Globális ”, és személyes tapasztalataim voltak sok különböző emberrel abban a csoportban és frakcióban. Végső soron nem tudom megmondani, hogy valójában ki irányítja.


 

Amit elmondok neked, hogy a bolygót erőszakkal működtetik. Végül tehát a kérdés az: Kié a legerősebb fegyver? Ez az űrbe kerül - kinek van a legerősebb űrlétesítménye, űrfegyverei, valamint ki irányítja a tengeri sávokat.


 

Hagyományosan a tartalék valuta mögötti ellenőrzés a tengeri sávok irányításából származott, de amikor az űrbe költöztünk, mára mind a tengeri, mind a műholdas sávok irányítása lett. A kérdés a következő: Ki mit irányít, és kinek milyen fegyverei vannak?


 

Az egyik oka annak, hogy nagyon érdekes vitát lát az Egyesült Államokban az elmúlt két évben, az, hogy Trump nagyon verbálisan fogalmazott meg az Űrerőről és arról, hogy mi lehetséges az űrben. Ezeket az illúziókat a mágikus fegyvereinkre utalja az űrben, ekkor a tábornokok nagyon rosszallóan néznek rá: "Ne beszélj erről!"


 

Tehát a válasz a következő: Nem tudjuk.

Amit mi tudunk, az az, hogy a Kína és Amerika közötti verseny jelenleg az a része, hogy az a játékos, aki a világban dominánsan uralkodik, képes az egész bolygót irányítani. Tehát a kínaiaknak van egy rendszere, amelyet szociális kreditrendszernek hívnak, és nagyon kötik pénzügyi tranzakcióikat és különböző utazási képességeiket, és más dolgokat tesznek az ön viselkedéséhez. Különféle tévéműsorokat láthattunk ilyen rendszerekről beszélni.


 

Olyan világról beszélsz - és ezt Kínában látjuk -, ahol az emberek többségét a nap 24 órájában, napi 7 órás felügyelet alatt tartják, és akkor pénzügyi ösztönzők és pénzügyi hatáskörök vannak arra, hogy mennyire jól viselkednek. Lényegében rabszolgarendszerként írnám le, mert nincs személyes szabadság.


 

Bizonyos mértékig a technokrácia megteszi, hogy egy hasonló típusú rendszerbe visz minket, mint a kínai szociális kreditrendszer.


 

Riporter: Egy olyan rendszer, ahol ha rosszul viselkedsz, megbüntethetsz, igaz?


 

Fitts: Jobb. Elméletileg egy bizonyos típusú munkát kell szereznie ahhoz, hogy a jelenlegi rendszerben bizonyos összeget keressen. Az új rendszerben egy bizonyos fajta társaságnál kell dolgoznia, és el kell érnie egyfajta hangsúlyt, hogy több mint tíz mérföldre mozoghasson otthonától, vagy hogy repülhessen. Tehát lesz egy csípős megrendelés, amely összefügg az Ön szabadságaival, akár utazáshoz, akár barangoláshoz, vagy ahhoz, hogy mennyi hozzáféréssel rendelkezik az erőforrásokhoz, mennyi pénzt kereshet.


 

De ne feledje, belép egy olyan rendszerbe, ahol ha azt hiszik, hogy robotikus szoftverekkel és AI-vel mindent képesek automatizálni, akkor sokkal nehezebb lesz megosztania a rendszer előnyeivel és gazdagságával, mert a központi csoport kivonat annyit. Más szavakkal, egyirányú tükrük van. Láthatnak mindent, amit csinálsz. Nem is látja, kik ők.


 

Amit nagyon fontos megérteni a történtekkel kapcsolatban, az az, hogy ha transzhumanista rendszerről vagy röviden rabszolgarendszerről beszélünk, akkor a legtöbben támogattuk, finanszíroztuk és kiépítettük. Ha megnézem az összes nagy gyógyszerész-vezetőt, miért építenek olyan rendszert, ahol saját gyermekeik vagy unokáik lesznek rabszolgák? Miért csinálják a központi bankok?

Amerikában évek óta létezik egy elmélet a pénzosztályok között, miszerint ha elég pénzt keresek, akkor felmentést kaphatok, vagy kijuthatok belőle, vagy bioélelmiszert fogyaszthatok, és nem ehetem a GMO-kat, és unokáim unokáim nyertek nem kell oltást kapni. De ha megnézzük, ki hajtja végre ezeket a különféle tevékenységeket, akkor saját rabszolgarendszerünket építjük. Ez azt jelenti, hogy van erőnk megállni.


 

Más szavakkal, nem kell finanszíroznunk azokat a vállalatokat, amelyek ezt csinálják. , vagy Nekünk nem kell dolgoznunk az ezt végző vállalatoknál. Valójában még az adónkat sem kell fizetnünk, mert a kormány megszegi az összes pénzügyi irányítással kapcsolatos törvényt, és képesek vagyunk felelősségre vonni őket.


 

Tehát a börtönt építjük, és finanszírozzuk a börtönt, és ez hatalmat ad a megállásra. Ezért olyan fontos, hogy lássuk, merre halad a rendszer. Nem lesznek kivételek.


 

Riporter: Tehát mi a megoldás?


 

Fitts: A megoldás a következő: 1) Tegye átláthatóbbá a történteket. 2) Értse meg, merre halad a rendszer, és 3) Állítsa le annak felépítését.


 

Ha nagy gyógyszerésznek dolgozik, és ezt építi, hagyja abba. Menj f, ind, és találj valami mást. Helyette építsen helyi friss élelmiszer-rendszereket, hogy élelmed legyen. Ne finanszírozza.

Kezdje a beszélgetést arról, hogy merre tart ez, és ami még fontosabb, hová akarunk eljutni. Alulról felfelé kell építenünk a gazdaságot, ha nem akarunk erősen központosítani.


 

Ezt úgy hívom, hogy „tiszta lesz”. Valamikor Washingtonban voltam, és csekket írtam a JP Morgan Chase privát bankszámlámra. Időközben tizenkét különböző peres eljárásban vettem részt, és pereskedtem azokkal az emberekkel, akik a lakásbuborékot próbálták megtervezni. ; Megpróbáltam megakadályozni, hogy a lakásbuborék bekövetkezzen.


 

Csekket írtam a JP Morgan Chase személyes bankszámlámra, és rájöttem: „Miért bankolok abban a bankban, amely ezt a bűncselekményt követi el, és ez

tönkreteszi a közösségeket, és ez ragadozó hitelezést végez? Tisztának kell lennem. ; Le kell állítanom a banki munkát.


 

Ha holnap mindenki felébred Amerikában, és leállította a banki munkát a JP Morgan Chase-nél, és azt mondta: - Tudsz valamit? Mindannyian bűnözők vagytok, és mi semmit sem akarunk tenni veletek. Kint vagyunk ”, és elmentünk egy helyi hitelszövetkezetbe vagy egy közösségi bankba, ez forradalom lenne. ÉN; totális forradalom lenne.


 

Ha 20 nő a nagy gyógyszerész-vezetőkhöz fordulna, és azt mondaná: „Tudsz valamit? Undorító vagy. Nincs szex. Viszlát ”, és kilépett az ajtón, ez forradalom lenne.


 

Hatalmunkban áll ezen változtatni, de mindannyian tisztán fogunk menni, mert szinte mindannyian bűnrészesek vagyunk ennek megvalósításában. Nem „ők”; mi vagyunk.


 

A megoldás az, hogy mindannyian tiszták legyünk. Vagy a transzhumanista rabszolgarendszer mellett vagy egy emberi rendszer mellett áll. Ha egy emberi rendszer mellett állsz, akkor meg kell találnod a módját, hogyan lehet pénzt keresni, és szociálisan részt venni egy emberi rendszerben, és abba kell hagyni a transzhumanista rendszer kiépítését.


 

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy jó térképet kell szereznie. Más szavakkal, ebben csak akkor lehet eligazodni, ha látja a transzhumanista rendszert és ki építi.


 

Tehát, térjünk vissza az oszlopokra. : Ne segítsen a katonának a Warp Speed műveletet felépíteni. D; ne segítsen a tech srácoknak, hogy az emberek kitalálják, hogyan adhatnak be nanorészecskéket a testükbe, és hogyan kapcsolják őket a felhőbe. D; ne segítsen a nagy gyógyszereknek olyan injekciók beadásában, amelyek halálra mérgezik az amerikai gyerekeket. D; ne segítsen a nagy ag-nak olyan GMO-élelmiszereket termeszteni, amelyek halálra mérgezik Amerikát. D; ne segítsen a kormánynak olyan korrupt egészségügyi válságszabályokat bevezetni, amelyek valóban katasztrófakapitalizmusok, és a magántőke srácok gazdaggá teszik az embereket és a milliárdosokat, és így tovább.


Csak egyenes leszek: Get
Pénznemünk állapota, és olvassa el, és tudni fogja, ki csinálja ezt. Mármint elég nyilvánvaló, hogy ki csinálja ezt.

2020. december 22