Zsidó cucli.

Gyanakvó BLM niggerek.

Alapjáraton működő agyamba befészlekődött egy gondolat: a garázda LMBT-s niggereknek tetszik vajon Gates zsidó-vakcinája?

Nem tetszik! A nigger zsidóbérenc Bisola Ojikutu ugyanugy tömi a gyapjas fejeket, mint a mi szépséges Ceciliánk a mienket. Az se titok, hogy ezt bőven csorgatott Judás-pénzért teszi.

 

Az erről szóló írás annyira megtetszett, hogy az egészet ide plántálom és minössze arra szorítkozom, hogy néhány fontos mondatot aláhúzzak és beillesszek néhány szerény megjegyzést.

 

Előre bocsátom, Gates piszkos játszmája veszélyessé válik ha néhány fekete beledöglik a vakcinába, mivelhogy "Black Lives Matter", azaz a fekete életek számítanak [a fehérek nem].

 

* * *    

 

https://www.aamc.org/news-insights/saving-black-lives-during-covid-19-vaccines-matter

 

 

BETEKINTÉS 

SOKSZÍNŰSÉG ÉS BEFOGADÁS 

KÖZÖSSÉGI SZEREPVÁLLALÁS

 

Fekete élet megmentése a COVID-19 által. Az oltások számítanak

Bisola Ojikutu, MD, MPH

 

2020. október 13

 

Tekintettel a kutatás és az orvostudomány helytelen bánásmódjára, könnyen belátható, hogy a fekete közösségek miért nem bíznak meg az oltásban. De a járvány útja azt jelenti, hogy növelnünk kell a hitünket - és gyorsan.

Lám, ez a ribanc is "vallásos." A tudósokra utal és a hitre apellál. Niggerék azonban nem védtelenek a vallási mákonnyal szemben. A katolikus hittérítők hamar rászálltak az Afrikából behurcolt rabszolgákra. Buzgalmuk nem volt eredménytelen. Tudni kell viszont azt, hogy kezdetben "muzulmán rabszolga-kereskedők árusították a feketékkel teli hajók rakományát, közvetítettek az Újvilág keres kedőinek. Az amerikai kereskedők ritkán „vadásztak” rabszolgákra Afrikában. Az emberkereskedelem, az embervadászat a muzulmán kereskedők segítségével folyt, akiknek ez nagy üzletet jelentett. Ez a közvetítő kereskedelem főként zsidó kezekben volt. Csodálkoznék, ha Bill Gates pofázmánya egy niggernek se juttatná az eszébe ezt. Ma a muzulmán lakosság 42%-a afroamerikai az Egyesült Államokban, számuk megközelítőleg 4-6 millió, többségében szunnita muzulmán. A muzulmán fekete rabszolgák akaratuk ellenére lettek „bevándorlók”, Nyugat-Afrika elit csoportjából kerültek ki, és a XVIII–XIX. század észak-amerikai rabszolgáinak 15%-át képezték. Vallási és etnikai gyökereik az ősi fekete iszlám királyságig vezethetők vissza, mint Ghána, Mali. Sokan közülük megtartották hitüket, szokásaikat, nevüket, ismerték az arab betűket és a vallási előírásokat, szabályokat. Tartották a ramadánt, ötször imádkoztak naponta, és a Koránt idézték. Az újszülöttek a nyolcadik napon kapták meg nevüket. Halálukkor az iszlám e sajátságos verziója velük meghalt, végleg eltűnt. A kereszténység az Újvilágban a rabszolgák számára az afrikai és a keresztény hit kombinációja volt, így alakult ki a 'sajátságos rabszolgavallás.' Az afrikai vallási elemek keresztény tartalmat kaptak, bibliai képekre épülnek, és egyben sajátosan afroamerikai színezetűek. Ebből következik, hogy a fekete amerikai radikálkisok többnyire muszlimok voltak. Pl. Malcolm X. Őt természetesen hazavágták, ám fajtája nem veszett ki, hanem felszállt a BLM vonatra.

Új szakasz

[A szerkesztő megjegyzése: A szerző által kifejtett vélemények nem feltétlenül tükrözik az AAMC vagy tagjai véleményét.]

"Csak nem bízom benne."

Ezt a választ kaptam páciensemtől, egy 60 éves, HIV-ben és 2-es típusú cukorbetegségben élő nőtől, amikor azt kérdeztem, miért utasította el az influenza elleni oltást. Ő volt a harmadik beteg, aki elutasította ajánlatomat azon a délutánon a forgalmas fertőző betegségek klinikáján, Bostonban, Massachusettsben. Okaik a lehetséges mellékhatásoktól kezdve azokon a feltételezésekig terjedtek, hogy nem fogják elkapni az influenzát, egészen a nyílt bizalmatlanságig, amelyet ez a beteg kifejezett. Mindegyik olyan állapotban volt, amely nagyobb kockázatot jelentett számukra a súlyos egész ségügyi problémák, sőt az influenza okozta haláleset miatt. Mind fekete volt.

Minden elutasítás után elmagyaráztam az influenza elleni oltás fontosságát, különös tekintettel a COVID-19 és az influenza idei várható „twindemi kumaira”. Szorgalmasan megosztottam a biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatos kutatásokat is - mindezt eredménytelenül.

Bárcsak elmondhatnám, hogy ez egy atipikus délután volt. De a vakcinázással szembeni bizalmatlanság nem szokatlan a pácienseim körében, akik többnyire színes emberek.

Mélyen aggódom amiatt, hogy ez mit jelent, amikor eljön az ideje, hogy a pácienseimnek - és az ország egész területén hasonlóaknak - vakcinát ajánljak az új koronavírus ellen.

A vakcinázással kapcsolatos bizalmatlanság nem szokatlan a pácienseim körében, akik többnyire színes emberek.

Az alacsony oltási arány nem új keletű a fekete közösségekben. 2018-2019 során például a fekete felnőttek csak 39% -a kapott influenzaoltást, szemben a fehér felnőttek 49% -ával. Hasonlóképpen, míg a 65 éves vagy annál idősebb fehér emberek 71% -a kapott pneumococcus vakcinát , addig a fekete emberek csak 56% -a tette ezt az elmúlt években. Ez különösen azért van, mert a fekete betegek rosszabbul szenvednek ezekből a potenciálisan veszélyes fertőzésekből.

Ezen adatok alapján a COVID-19 vakcina fekete személyek általi alacsony elfogadásának előrejelzése nem meglepő. A Pew Kutatóintézet adatai szerint májustól szeptemberig az összes faji és etnikai csoportban csökkent azoknak a felnőtteknek a száma, akik COVID-19 vakcinát kapnának, ha rendelkezésre állna ilyen . A fekete emberek körében azonban a visszaesés inkább a szabad esés volt, és azt mondták, hogy az oltás 54% -ról csupán 32% -ra zuhan. Ez a fehér válaszadók 52% -ához képest.

A COVID-19 vakcina alacsony elfogadottsága pusztító lehet a fekete közösségek számára . A fekete személyek csaknem háromszor nagyobb valószínűséggel fertőznek meg COVID-19-gyel, mint fehér társaik. A fekete betegeknél gyakrabban fordul elő súlyos COVID-19 fertőzés, és a kórházi ápolás aránya 4,7-szer magasabb, mint a fehér betegek körében. A COVID-19 okozta halálozási arány a fekete emberek körében több mint kétszer olyan magas, mint más faji és etnikai csoportoké.

Biztosítanunk kell, hogy a biztonságos és hatékony COVID-19 vakcinák rendelkezésre állása esetén a fekete betegek - akik már jelentős egészségügyi egyenlőtlenségekben szenvednek - hozzájussanak hozzájuk, és hajlandók beoltani magukat.

A fekete személyek csaknem háromszor nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg COVID-19-gyel, mint fehér társaik.


Írás közben jövök rá: kár magam strapálni a kommentálással, mert csak a hülye nem érti, hova akar kilyukadni a ribanc. Lásd a továbbiakat is.


Ha reméljük, hogy foglalkozunk a COVID-19 vakcinák alacsony elfogadásával, akkor először meg kell értenünk, mi vezérli.

Az oltások költségei és az egészségügyi ellátáshoz való korlátozott hozzáférés minden bizonnyal az oltás fontos akadályait képezik. De a fekete egyének körében az egyik legerősebb változó, amely hozzájárul a COVID-19 oltás alacsony szintjéhez, a bizalmatlanság. Ez a bizalmatlanság számos aggályt táplál: kétség a biztonsággal és a hatékonysággal kapcsolatos adatokkal kapcsolatban, a szkepticizmus az oltások fejlesztésének sebességé vel kapcsolatban, valamint a politikai döntéshozók és az oltóanyag-fejlesztők motivációjával kapcsolatos gyanú.

A bizalmatlanság mögött a fekete személyek évszázados bánásmódja áll az orvosi kísérletek jegyében. A szégyenteljes példák között szerepelnek az anesztézia nélküli rabszolgává vált fekete nőknél végrehajtott etikátlan műtétek és a hírhedt Tuskegee szifilisz-tanulmány . A strukturális rasszizmus és az egészségügyi ellátás terén mutatkozó egyenlőtlenségek szintén bizalmatlanságot eredményeztek a kutatással, az egészségügyi intézményekkel és a kormányzati szervekkel szemben. Ezenkívül fokozódott a bizalmatlanság érzése a fekete áldozatokkal kapcsolatos közelmúltbeli, nagy nyilvánosságot elért rendőri erőszakos cselekmények fényében.

Le tudjuk győzni ezt a bizalmatlanságot? Őszinte válaszom: talán.

A vakcinával szembeni bizalmatlanság hatásainak csökkentéséhez minden bizonnyal nagy elkötelezettségre és erőforrásokra lesz szükség.

Először is, a fekete közösséget szándékosan be kell vonni partnerként a COVID-19 vakcina terjesztésének és beadásának folyamatába, az emberek oktatására és ösztönzésére a befogadásra. A partnerségnek elegendő pénzügyi forrást, hosszú távú elkötelezettséget, sokféle oltóanyaggal rendelkező munkatársat és méltányos ellentételezést kell magában foglalnia a közösségek számára az oltások körüli beruházásokért. A Nemzeti Tudományos Akadémia javaslata szerint megtörtént a kapcsolat a történelmileg fekete főiskolák, egyetemek és hitalapú intézmények bevonására, de ezeket az erőfeszítéseket jelentősebb finanszírozással kell támogatni, és az idő múlásával fenn kell tartani, ha azt reméljük, hogy az oltásokkal kapcsolatos bizalmat kiépíthetjük a fekete közösségben .

 

Az egészségügyi intézményeinkben és az egész országban a strukturális rasszizmushoz hozzájáruló rendszerek felszámolása enyhíti a bizalmatlanságot. Ehhez politikai akaratra, intézményi támogatásra, folyamatos közösségi elkötelezettségre és személyes elkötelezettségre van szükség az egyenlőtlenség leküzdésére a COVID-19-ben és azon túl.

 

Másodszor, a fekete közösség vezetőinek, orvosoknak és más megbízható érdekelt feleknek kezdeményezéseket kell vezetniük az oltások elfogadottságának növelésére. A fekete orvosokat már korán be kell vonni az oltások jóváhagyásának ellenőrzésébe, és nekik kell eljuttatniuk a vakcinákkal kapcsolatos üzeneteket közösségünkben. Az Országos Orvosi Szövetség, az ország legrégebbi és legnagyobb szervezete, amely afroamerikai orvosokat és betegeiket képviseli, összehívta a COVID-19 munkacsoportot, amely ajánlásokat fog adni a COVID-19 vakcinák kifejlesztésére vonatkozóan. Az egyes egészségügyi szakemberek is hozzájárulhatnak - üzenetek közzététele a közösségi médiában és interjúk készítése például a közösségi rádióban.
 

Harmadszor, keményen kell dolgoznunk annak biztosításában, hogy a COVID-19 vakcinával végzett klinikai vizsgálatokban részt vegyenek a legsúlyosabban érintett közösségek személyei. Természetesen sokféleségre van szükségünk a COVID-19 vizsgálatok résztvevői között, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a vakcinák jól működnek minden korosztály számára, minden faji és etnikai háttérrel. Sőt, annak valószínűsége, hogy a fekete személyek megbíznak egy vakcinában, nagyobb, ha részt veszünk a vakcinában. A Black COVID-19 vakcinakísérlet résztvevőivel folytatott beszélgetés során megosztották, hogy a család és a barátok szorosan figyelik tapasztalataikat - és ezáltal növelték az orvostudomány és a kutatás megértését. Remélhetőleg a megnövekedett tudás és tudatosság nagyobb oltási hajlandóságot eredményez.

 

Végül, az egészségügyi szolgáltatóknak el kell ismerniük, hogy a fekete közösségen belüli bizalmatlanság ésszerű válasz a terjedő strukturális rasszizmusra. Az egészségügyi intézményeinkben és országszerte a strukturális rasszizmushoz hozzájáruló rendszerek felszámolása enyhíti a bizalmatlanságot. Ehhez azonban politikai akaratra, intézményi támogatásra, folyamatos közösségi elkötelezettségre és személyes elkötelezettségre van szükség az egyenlőtlenség leküzdésére a COVID-19-ben és azon túl. A bizalmatlansággal való küzdelem időbe telik. De most el kell kezdenünk a bizalom kiépítésére a pácienseink között. Életük attól függ.

 

Bisola Ojikutu, MD, MPH, a Brigham, valamint a Női és Massachusettsi Általános Kórház fertőző betegségekkel foglalkozó szakembere. A Harvard Egyetem AIDS Kutatóközpontjának közösségi elkötelezett kutatási programjának igazgatója.

 

Bisola Ojikutu , MD, MPH

* * *

Ez egy hosszú - nehéz hadjárat haditerve, amelyből az is kitűnik, hogy niggerék jóval hátrébb vannak a vakcinázással mint mi.

 

De miért vagyunk mi előrébb? Azért, mert nálunk egymilliónyian regisztráltatták magukat önkénte sen vakcinázásra. Ez azt jelenti, hogy a magyar barmot nem kell a vágóhídra csalogatni, vagy oda behajtani. Tolong, magától!

 

Sokan aprehendáltak Kertész Ákosra, aki ezt írta rólunk. "A magyar geneti kusan alattvaló. Igenis az! A »nyílt levél« óta eltelt idő alatt, a magyarok ezer százalékig bebizonyították. Ha csak egyetlen ember mer föllázadni a hatalom ellen, már megcáfolt volna. De nem akadt egyetlen ember sem. Egyetlen szó, a genetikus szó az, ami állítólag félreérthető, aminek kettős értelme van. Ez sem igaz. Csak az érti félre, aki félre is akarja érteni, és csak egyetlen egy értelme van. Odaírtam: József Attila még talált mentséget: '…ki ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít vagy parancsot követ.' Ettől az egyetlen József Attila idézettől egyértelmű, hogy a 'genetikus' kifejezés nem is jelenthet mást, mint történelmi eredetet, fejlődést feltüntető, oknyomozó tudo mányos terminust. Vagyis: történeti meghatározottságból adódóan, a (hosszú ideig feudalizmusban élő) magyar társadalom tagjainak kulturálisan meghatározott, jellegzetes viselkedése hozzáállása, a mindenkori hatalomnak való alárendelődés."

 

Senki sem aprehendált viszont Konrád Györgyre, aki azt írta magukról: "A zsidók nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban (!), amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető.

 

Sajnálom, hogy fogadkozásom ellenére megint visszacsöppen tem a politikába. Annál is inkább, mert (rossz) szokásom szerint megint körülnéztem kissé. És mit látok? Merkel anyu, még mindíg Merkel anyu újabb vírusfajtákkal ijesztgeti és további megszorításokkal fenyegeti Európa országait. De nem ez tette be nálam a kaput, hanem fajtársa és barátnője a CDU politikusa Barbara John kisasszony, aki - azzal kapcsolatban, hogy a németek kisebbségbe kerülnek Németországban - publicisztikát írt a DerTagesspiegel c. lapnak és a következőket jelentette ki. "Alaptalanok azok a félelmek, miszerint kisebbségbe kerülni rossz dolog. Annyi minden fog változni – néhány dolog még jobb is lesz”

 

Ez ugyancsak nem igényel kommentárt. Én meg kiugrok egy kicsit, hányni.

 

2021.02.05

 

Sz. Gy.