Folytatások: 20.11.06-i folytatás. Mit számítanak a fehér életek? 2020.11.07-i folytatás. Sikertörténet - mondá az egyházfi. 2020.11.10-i folytatás. Új szereposztás: ellenzéki politizálás. 20.11.10.i folytatás. Beiktatási tüzijáték. 20.11.11-i folytatás. Jelképek háborúja.

 

 Keresd az asszonyt!

Rendszerváltás Amerikában.
 

Mást se hallok Sajtóéknál minthogy Joe Biden totál hülye, így képtelen lesz elnöki teendőit ellátni. Dehát ki várja ezt tőle? Nem tudom, politikusaink és újságíróink miért nem olvassák a -t? Ha olvasnák tudnák, hogy... "Biden egy olyan alelnök jelöltet választott, aki minden témában 'progresszívabb' nézeteket vall nála. Szokatlanul nagy érdeklődés övezte Joe Biden alelnöki bejelentését. A demokrata politikus engedett az identitáspolitika nyomásának, és már hetekkel ezelőtt belebegtette, hogy színes bőrű nőt fog felkérni a pozíció betöltésére. A George Floyd megölését követő tüntetések hatására kisebb mozgalom alakult, amely folyamatosan bombázta Biden kampányát erre vonatkozó követeléssekkel. Több polgárjogi szervezet és közéleti szereplő a kihirdetés előtti napokban még egy utolsó nyílt levélben figyelmeztette a politikust, hogy ha nem fekete nőt választ, akkor el fogja veszíteni a választást. Biden végül bejelentette, hogy az 55 esztendős Kamala Harris kaliforniai szenátor lesz az alelnökjelöltje. Az írás címe egy hülyén naív kérdés... "Alelnök vagy 'csereelnök' lehet Kamala Harris? Ej Kohnék! Ki tudná jobban nálatok, hogy a vén fasz egy másodpercig sem lesz elnök. Még csak az kéne, hogy megbabrálja az "atomtáskát"!

De ki ez a Kamala Harris? Mindenekelőtt egy nagyon szép nő (négerben), emellett szuper intelligens és acélkemény, azaz halálosan veszélyes. Rövidített "szakmai életrajzában" ugyanis a következők olvashatók.

"Létrehozott egy gyűlölet-bűncselekményekkel foglalkozó egységet, amely az 'LMBT gyermekek' és tizenévesek elleni gyűlölet-bűncselekményekre összpontosított az iskolákban.

A Gwen Araujo ügy.
2006 elején Gwen Araujot, egy 17 éves amerikai latin 'transznemű' tinédzsert megölt két férfi, akik később az. u.n. "meleg pánikvédelmet " alkalmazták, hogy gyilkosságért ne ítéljék el őket. Harris, Araujo édesanyja Sylvia Guerrero érdekében, országszerte legalább 200 ügyészt és rendvédelmi tisztviselőt hívott össze kétnapos konferenciára, hogy megvitassák az ilyen jogi védekezés elleni stratégiákat. Harris ezt követően kieszközölte az AB 1160-as törvény meghozatalát olyan értelmezéssel, hogy a bíróságok hagyják figyelmen kívül a 'pánik stratégiákat'.
[Ide némi magyarázat szükségeltetik. A meleg pánikvédelem olyan jogi védekezési stratégia, amelyben a vádlott azt állítja, hogy átmeneti őrültség állapotában cselekedett amikor, testi sértést, vagy gyilkosságot követett a homoszexuálisok erőszakos fellépése, vagy felháborító viselkedése miatt.]
2006 szeptemberében Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó törvénybe foglaltatta az AB 1160-ast, mivel a közrenddel ellentétesnek nyilvánította a vádlottak felmentését 'társadalmi elfogultságra1 való hivatkozás alapján-" fellebbezése alapján.

A Hollingsworth - Perry ügy. 
2008-ban a kaliforniai választópolgárok elfogadták az  alkotmány módosítását, amely kimondja, hogy csak a 'férfi és nő közötti házasságok érvényesek.' Nem sokkal az alkotmány módosítása után jogi kifogásokat támasztottak. Néhány  azonos nemű pár indított pert a kezdeményezett a szövetségi bíróságon Jerry Brown és Harris akkor kaliforniai főügyész 2010-es kampányaik során ígéretet tettek arra, hogy nem támogatják az alkotmány módosítást. Megválasztása után Harris kijelentette, hogy hivatala nem védi meg az azonos nemüek házasságának tiltását. 2013 februárjában Harris egy 'amicus curiae' elevezésü tájékoztatót nyújtott be, azzal érvelve, hogy a  8. sz. javaslat alkotmányellenes, és hogy a kezdeményezés támogatóinak nincs jogalapjuk Kalifornia érdekeinek képviseletére szövetségi bíróság előtt. 2013 júniusában a Legfelsőbb Bíróság megállapította, hogy  a törvényjavaslat híveinek nincs jogosultságuk álláspontjuknak a szövetségi bíróságon való megvédésére.
Harris másnap beszédet mondott Los Angeles belvárosában, felszólítva a az illetékeseket mielőbb töröljék el az azonos neműek házasságainak tilalmát. Két nappal később (!) feloldották a tilalmat.

A Michelle-Lael B. Norsworthy kontra Jeffrey Beard ügy.
Michelle-Lael Norsworthy egy transznemű rab a kaliforniai Mule Creek State Prison lakója nyújtott be a szövetségi bírósághoz amiatt mert a Kaliforniai Korrekciós és Rehabilitációs  központ nem biztosított számára egy orvosilag szükséges (?) nemi átalakító műtétet. Egy szövetségi bíró elrendelte, hogy az állam biztosítsa Norsworthy számára az SRS-t. [Kerül amibe kerül...] megállapítva, hogy a börtön tisztviselői szándékosan közömbösek voltak Norsworthy súlyos (?) orvosi szükséglete iránt". Harris, a CDCR képviseletében fellebbezést nyújtott be a kilencedik körzeti fellebbviteli bírósághoz, azzal érvelve, hogy a pszichoterápia, valamint a hormonterápia, amelyet Norsworthy a megelőző tizennégy évben nemi diszforiája miatt kapott , elegendő orvosi kezelés [164], és "nincs bizonyíték arra, hogy Norsworthy súlyos, azonnali fizikai vagy érzelmi veszélynek volt kitéve. Harris tehát megvédte az állam álláspontját a bíróságon. Viszont a kaliforniai Korrekciós és Rehabilitációs Minisztériumot arra próbálta rávenni, hogy gyakorlatu kat változtssák meg.

Hogy a szépséges Harris civilben meleg [leszbikus] e nem tudhatom. Mindenesetre otthonosan érzi magát a büszke melegek társaságában.

Nagy a valószínűsége, hogy ennek az aljas erőszakos némbernek a kezébe teszi le Amerika sorsát a nép, az istenadta hülye nép. A "nép" fogalma pontositásra szorul. "Az amerikai kontinensen élő feketék száma 150 millióra tehető; ők annak a 12 millió afrikainak a leszármazottjai, akiket 1492 és 1888 között hurcoltak el rabszolgának, mezőgazdasági munkaerő céljára. Az Amerikai Egyesült Államok fekete lakosságát afroamerikaiaknak nevezik, számuk 2015-ben 46 millió volt, mely az összlakosság 14,4%-a.
Én a 85,6%-nyi nem niggerre gondolok, akik többségét azok a bamba, közömbös, gyáva gojok teszik ki, akiket minden más népfajnál jobban utálok. Megpróbáltam az Interneten a buta yankee archetipusát megkeresni. Nem sikerült. Valamilyen szókombináció magát Trumpot hozta ki. Igen! Ő az én emberem...

Sajnos a helyzet egyáltalán nem olyan vicces, amilyen kedélyes hangnemben írtam meg ezt a kommen tárt.

2020.11.06 

 

Mit számítanak a fehér életek?

A nem fehér (!) zsidók szemében semmit, pontosabban annyit amennyit egy embertestü állat a zsidó gazdának megér. Ezek nem az én gondolataim, hanem Ovadjá volt izrali főrabbi tanai, amelyekról megemlékeztem anno "A Hangos Talmud. Ovádjá exfőrabbi recitációi" címü írásomban.   

Ellenvélemény?

Van!

E helyen a White Lives Matter mozgalomról akarok írni, amelynek kemény magjai világszerte szét vannak már szóródva és maguk is lángrakapnak ha a Black Lives Matter perzselni kezdi őket. Ez a technikai és politikai ellentűz módszer, amelyről Nelson Mandela úgy vélekedett, hogy „A tűz ellen csakis tűzzel lehet felvenni a harcot.”

Az emberfia nem is gondolná, tevékeny fehér önvédelem gondolata mennyire népszerü. Igaz, jobbára csak a tajtékot látjuk, főleg a futballmeccseken.
A manchesteri "Etihad stadionban Premier League újraindulása óta  az a divat, hogy a játékosok a meccsek előtt a kezdőkörben letérdelnek, így fejezve szolidaritásukat a George Floyd halála után indult rasszizmus ellenes Black Lives Matter (A feketék élete is számít) mozgalommal. Egy ominózus napon, amikor éppen a Manchester City–Burnley Premier League- meccset játszották Az égen megjelent egy repülőgép Black Lives Matter- mozgalom ellen tiltakozó molinó transzparenst húzott maga után 'A fehérek élete is számít, Burnley' felirattal. A meccset a City nyerte 5-0-ra, de a lefújás után ezzel kevesen törődtek, mert a molinóból botrány lett. A Burnley közleményben ítélte el az akciót, elnézést kért a ligától, a Manchester Citytől és a Black Lives Matter-mozgalom támogatóitól. A klub jelezte, hogy transzparens semmilyen tekintetben nem fejezi ki a Burnley álláspontját, és mindenben együttműködik a hatóságokkal, hogy kiderítsék ki a felelős az akcióért és a feliratért. Ők a jövőben nem léphetnek majd be a csapat stadionjába, a Turf Moorba. "
Lám a híres bibsi/libsi tolerancia, vélemény szabadság. A fehérek élete nekik nem számít. Ezért kezdenek hörögni, vonítani egy vélemény-felirat láttán. Az esztelen düh nem ismer határokat.
Az ilyen szurkolókat nem szabad a futball közelébe engedni– mondta a BBC-nek a Burnley csapatkapitánya. Ben Mee is elhatárolódott az akciótól, és közölte, csapattársaival szégyellték magukat a molinó miatt.

Mi a baj a szurkolókkal? Semmilyen adat nincs arra, hogy kifütyülték a térdelőket. Sajnos arra sincs, hogy közéjök lőttek volna néhány petárdát, vagy odahajítottak volna egy pár Nolotov koktélt. Ha pedig így van, miért kér védelmet és követel megtorlást a fehér hatalomtól egy olyan fekete mozgalom, amely a fehérek ellen tör?

A magyar "futball huligánok" politikai öntudata ennél sokkal fejlettebb. A Ferencváros-Újpest mérkőzésen pl. a szurkolók ugyancsak molinót feszítettek és senkinek sem jutott eszébe a meccset lefújni, a stadiont kiüríteni és megtorlást követelni.

A Fradi-DVSC mérkőzésen a szurkolók szintén massziv tüntetést rendeztek a fehér életek védelmében.

* * *

A White Lives Matter világmozgalom tevékenységének egy jellegzetes epizódját érdemes méltatni. Egy derék francia csoportról van szó.
"Igazságot a fehérek elleni rasszizmus áldozatainak – White Lives Matter feliratu molinót feszített ki a francia Identitás Generáció egy épület tetejére  amely előtt 15-20 ezer francia Black Lives Matter aktivosta tüntetett. Most hajtóvadászat folyik ellenük (...). A francia identitáriusok így készültek a tüntetésre. A szervezet korábban azzal vált ismertté, mikor az egyik Alpok-hágót – amin keresztül a fő migránsútvonal vezet Franciaországba Olaszországból – lezárták, valamint szintén a 'Defend Europe' nevű kampány keretében saját hajón vadásztak a civil 'migránsmentő' hajókra a Földközi-tengeren. Most a tüntetés ideje alatt másztak fel a tüntetőkkel szemközt lévő párizsi épület tetejére, és feszítették ki jól kivehetően a címben szereplő feliratot.

A mozgalom a glóbuszon minden korosztályt átfog. Eróssége a lelkesedés, gyengesége az egységes vezéreszme és a szervezettség hiánya. Az idő sürget. Ki kell találni valamit, vagy a helyzetre alkalmazni olyasvalamit amit mások kitaláltak, kipróbáltak és bevált. Olyan társadalmi, ill. gazdasági modellről van szó amely a zsidók és pénzük nélkül is   működik.

Legközelebb erről lesz szó.

2020.11.06

* * *

Sikertörténet - mondá az egyházfi.

Ha valaki arra kezd gyanakodni, hogy megint a nemzeti szocializmussal és Hitlerrel jövök elő, nem téved.

Egy régi históriával kezdeném. Juszt László egy tévériportot készített Dr. Hack Péterrel, aki a gazdasági világválság kapcsán szóbahozta Hitlert és Pinochetet megállapítván, hogy irányításuk alatt a német, ill. a chilei gazdaság "sikertörténetet" könyvelhetne el, ha uralmukhoz nem tapadna annyi vér. Hack úrnak a Hit Gyülekezete presbiterének a vilgért se jutott volna eszébe, hogy ZsidóAmerika "sikertörténetéhez" mennyi vér tapad. A zsidó szájból furcsán hangzó kijelentésről megemlékeztem anno, de szóba ejtettem mást is: egy könyvet amit egy Berlinben akkreditált finn nemzetiségü katonai attasé Joannes Öhquist ezredes írt, címe: "A Führer Birodalma." A szerző nem volt náci érzelmü és csak tényekkel, ill. számokkal dolgozott Más kérdés, hogy könyve - stílusát illetően - keveréke a közgazdasági elemzésnek, a históriának és a szépprózának...

[Juszt László nemrég nyilatkoztatta ki "Orbán minden Hitlerhez való hasonlítását visszautasítom, attól elhatárolódok. Hitler nem magának és a családjának gyűj tött be mindent.” Ebben is lehet valami...]  

A művet magyar nyelvem is kiadták. Az Internetről is letölthető, az általam szerkesztett "díszkiadásban" is. [A Könyvet vitéz Kolosváry-Borcsa Mihály fordította eredetileg magyarra, akit írásai miatt (!) a zsidók felakasztottak. Az új kiadás 1999-ben a Gede Testvérek Bt. gondozásában jelent meg. Ez a forrása az online kiadásnak.]

Ami a szerzőt illeti ő a szovjet-finn háború kitörésekor hazament - meghalni.

A könyvet itt nem akarom ismertetni, méltatni sem, mert ezt korábban megtettem, többek között "A szocializmus álma és 'tudománya'. Létezett szocializmus, elvetélt szocializmusok." c. írásomban. Abból mindössze egy bekezdést illesztek ide.
"Régi szlogen, hogy az állam köztudottan rossz gazda. Következésképp alkalmatlan vállalatai irányítására is. Ez igaz lehet. Hitler is belátta. Ezért a termelő (!) üzemeket, különös tekintettel a nehézipari óriásokra, a hazafias tőkések kezén hagyta. Ezt szemére is hányták, olyanok, mint pl. Ernst Röhm, akik nem tudták, mi is az a nemzeti szocializmus. Hitler megmagyarázta. Én nem a gyárakat, 'az embereket szocializálom.' Ebbe természetesen beleértette a tőkéseket is, akik ezt tőle eltürték, meg még azt is, hogy kifejlessze bennük a szociális érzékenységet. Ami azt jelentette hogy a tőkések profitjából az állam elvette (!) a népjóléti kiadások fedezetére szolgáló összeget."


Az egészségbiztosítási és társadalombiztosítási szolgáltatásokon kívül gyüjtéseket is rendeztek, amelyek alkalmával a Führer is perselyezett! Könnyü elképzelni, milyen hatással volt ez az adakozási hajlandóságra...

Ami a "náci/népi" gazdaságot és társadalmat illeti csupán egy tanúra hivatkozom, nagybátyámra †Szeszák Jenőre, aki Lipcsében egy textilfestő üzemben dolgozott. [Egy német hadiözvegyet vett feleségül, örökbe fogadva annak félárváját. Házasságukból további két gyerek származott. Mikor nyilvánvalóvá lett, hogy Lipcse szovjet megszállás alá kerül Magyarországra menekültek. Az özvegy - Hanni néni - ma is él, százegy éves...]

Nos a Jenő mesélte a következőket. A német állam a háboru végéig működött. Az élelmiszereket, gyógyszereket tüzelőt, stb. mindenki megkapta sorbanállás nélkül. Nem volt infláció. Senki sem fagyott meg sem az utcán, sem a fűtetlen lakásban mint a legvadabb békeidőben Orbán jóléti mintaállamában...

Visszatérve Öhquisthez egyetlen fogalmat említek a "felistápolást". Ez alatt azt kellett érteni, hogy a náci állam számontartotta az elesetteket és intézményesen gondoskodott ezek újra aktíválásáról, ill. a tisztes öregkor feltételeinek megteremtéséről.

A német állam müködésének alapja/fedezete a fegyelmezett emberi munka volt. Az el nem spekulálha tó/sikkasztható nemzeti "jövedelemből" mindenre (!) telt, a növekvő hadikiadásokra is. Számtalan história kering arról, hogy melyik zsidó bankház milyen összegekkel "istápolta fel" Hitlert, Hjamlar Schacht a pénzügyi zseni és mágus közreműködésével. Igenám, de - azon túl, hogy Schachtot Nürnbergben felmen tették - kivel szemben mennyi államadóssága keletkezett a háborúzó német államnak? Ki adott kölcsönt Hitlernek az "angliai csatára" ill. a Barbarossa hadmüveletre? Milyen kamatra, mikori lejáratra? He?
Ez azért érdekes, mert ZsidóAmerika, hivatalos békeidőben folytatott támadó háborúinak finanszirozására, saját zsidajaival szemben [FED] olyannyira eladósodott, hogy a Portfolio tudósítása szerint "Rekordszintre, 24,5 ezer milliárd dollárra emelkedett az amerikai államadósság, részben a koronavírussal kapcsolatos állami intézkedések hatására. [Jópofa a Portfolio is ezzel a koronavírussal, amelynek költségei az adósság ezred részét se teszik ki.]

Persze a németek tartoznak, olyan sokkal tartoznak, hogy sose szabadulnak. A zsidóknak tartoznak. Nem csak a Birkenau ban elgázosított zsidóknak, utódaiknak hanem az amerikai zsidóknak, akiknél már "tudományosan" ki van mutatva a lelki károsodás legalább hetedíziglen. A holokauszt ipar a zsidók egyik legjövedelmezőbb üzleti "vállalkozása".

Egy állam teljesítőképességének egyik legfontosabb ismérve az előállított szellemi termékek minősége és mennyisége. Hitler Németországa ezen a téren lepipálta a zsidó-kapitalista Nyugatot. Háborúban a hadiipar szellemi szinvonala az etalon. A németek fejlesztették ki a modern repülő tecchnika minden elemét, különös tekintettel a csupaszárny gépekre és a rakéta, ill. hőlégsugaras hajtóművekre. Külön fejezet a rakéta technika. A németek fejlesztették ki a korszrü tengeralattjárók új nemzedékét is. Évtizeddel előzték meg a Nyugatot.

A Nyugat kezdettől a tömegpusztitó fegyverekre helyezte a hangsúlyt. Stratrégiai légierőt és atombombát fejlesztett. A tlzezerszám gyártott bombázó típusok a B-17, B-24 és B-29-es harctéri feladatokra nem voltak alkalmasak. A hátországi hadiipar kiiktatására sem, hisz az a föld alá költözött. Termelési kapacitása a bombázások ellenére sem csökkent lényege sen. Maradtak a városok, a civil lakosság. Emlékezetes az aljas drezdai tűzvihar  és Hirosima - Nagaszaki atombombázása. Négy japán város Hirosima, Nagaszaki, Kobe és Kyoto voltak az alternativ célpontok. Ezeket a városokat nem, vagy alig bombázták, hogy az atombomba hatása mérhető legyen. Ez utóbbi érdekében "kamu" repüléseket hajtottak végre e városok fölött, helyesen spekulálva arra, hogy a lakosság idővel megszokja a békésen csillogó gépmadarak látványát és nem vonul óvóhelyre a légiriadók idején. Az "eredmény" ismert.

Zsidó Amerika bibliai háborút viselt a németek és a japánok ellen, véres/kéjes purim ünnepet ült a háború egész tartama alatt.

Hitler feltaláló - rendszeralkotó volt. A nemzetiszocialista modell a járható harmadik út volt és lesz (!) a járhatatlannak bizonyult, ill. bizonyuló judeo-szocialista és judeo-kapitalista rendszerekkel szemben.

Biden "győzelme" azt jelenti, hogy megindul a frontális támadás a fehér faj totális elnyomása, drasztikus megritkítása érdekében. A fehér önvédelmet - életvédelmet nem lehet csupán kézifegyverekkel megvívni, mert ennek letörésére a "mély-állam" jó előre felkészült. Harctéri nehézfegyverekkel szerelt fel belső "rendfenntartó" alakulatokat és a FEMA megsemmisítő táborok - e szuper-gulag-szigetcsoportok - tárt karokkal várják a fehér "vendégeket." [Erről a következő folytatásban lesz bővebben szó.]

A fehér fajnak, ha meg akar maradni, mindenekelőtt tudati önfelszabadításra, újszerü gondolkodásmód elsajátítására, begyakorlására van szüksége. E készség birtokában lesz csak képes meghatározni stratégiai céljait és létrehozni önvédelmi szervezeteit és e szervezetek világszövetségét. A "harcos fehér internacionalizmus" életképességére is van történelmi példa, amelyre ugyancsak később térek ki.

2020.11.07

* * *


Károg a holló a jegenyén! 

Megszólalt a vén szószátyár is. Érdemes rá odafigyelni, mert néha elfecseg egyet mást.

Ezúttal egy 39 perces videfelvételről van szó, amelyet a Viva Natura Televízió készített. vele. Riporter Jakab István.

A fontosabb közléseket, elszólásokat kimásoltam - megjelölve, hogy az időskálán hol kezdődnek; megkönnyítendő azon olvasók dolgát, akik nem bírják végig hallgatni...

 

 

Az amerikai elnökválasztásról folyik Drábikból a szó eképpen.
12.40 p. Egy gombnyomás és azonnal életbe lép a katonai diktatúra. Ez elő van készítve jogilag.
13.00 p. A FEMA táborok igazgatása a belbiztonsági miniszter hatáskörébe tartoznak.  
 

        A Fairbanksnál, északon - Alaszkában létesített tábor befogadó kapacitása kétmillió fő.
20.59 p. Ha Trump nem veszíti el a választásokat káoszt idéznek elő, vagy más olyan intézkedés történik, amivel Trumpot              "kihúzzák" a fehér házból.
21.11 p. Fenntartják (folytatják) a Black Lives Matter finanszirozását.
22.27 p. Ugyanígy az Antifa mozgalomét.
24.01 p. A választások után ezek aktivizálódnak.
24.18 p. A polgári lakosság lázasan fegyverkezik. Az elmult néhány évben azonban egyes rendőri egységeket a háborúban               használatos nehézfegyverzettel láttak el. Ezekkel szemben kézi fegyverekkel védekezni nem lehet.
29.45 p. Az erkölcsi világrend voltaképp talmudista világrend, ahol miden meg van engedve az erő alapján. Itt egy kötött              fogásu küzdelemben a talmudista fél pankrátorként viselkedik. Ha ez nem elég kést vág az ellenfelébe és biszkén              hirdeti: győztem!
31.44 p. Mi a szeretet istenéhez igazodjunk.
34.00 p. Eljött az idő, hogy tanulmányozzuk a Talmudot, ha meg akarjuk érteni mivel kell az embertiségnek szembenéznise              a következő években.

Én régóta izélgetem Drábikot és ismétlődően felróvom neki, hogy a háttérhatalom legyőzhetetlenségét ecsetelve halálra ijeszti, valósággal beszarasztja az olvasót, majd nem ajánl megoldást, nem mutat kiutat. Ez már a múlté. Van már megoldás/kiút: a Talmud tanulmányozása! Bravó János! Felülmúltad önmagad. Én három évig tanultam az egyetemen marxizmust, majd elvégeztem három évet a foxi-maxin, aztán 2+2 év szakosítót. Egy kis Talmud meg se kottyanna. Ezért ha valaki beprotezsálna egy ingyenes gój jesiva iskolába megköszönném. Lehetne bentlakásos is.

Fennforog annak veszélye, hogy talmudista leszek. Igaz viszont, hogy a marxista egyetem sem fogott rajtam. 

Az mindenestre kézenfekvónek tűnik, hogy ZsidóAmerika és az egész világ zűrzavaros időszaka következik. Ha költőileg akarom magam kifejezni Petőfit idézem.

Véres napokról álmodom,
Mik a virágot romba döntik,
S az ó világnak
romjain
Az új világot megteremtik.

Ez esetben a talmudistáknak az ó világ romjai alatt a helyük. Csak ezután igazodhatunk a szeretet istenéhez.

2020.11.08

* * *

 

Új szereposztás: ellenzéki politizálás.

Hic transit gloria mundi, azaz így múlik el a világ dicsősége. Trumpnak le kell nyelnie a békát: ezt a választást elvesztette és semmi féle pereskedés nem ülteti vissza az elnöki székbe. [Orbánnak - aki Trumphoz kötötte a sorsát - szintén el kell gondolkodnia a világ további folyásán. Erre nincs sok idő.]

Új leosztással új játszma [new game] kezdődik, a kérdés a hogyan [mode]?

Trump elnökösködése idején bebizonyitotta, hogy ügyes kártyás. Ultiját azonban megfogták. Ebből le kell vonnia a tanulságokat, köztük az egyik legfontosabbat: az erkölcsi tanulságot. Ehhez azonban sürgósen gyógykezeltetnie kell erkölcsi elmezavarát [moral insanity].

Trumpot számtalan alakban ábrázolták támogatói és ellenségei. Az előbbiek egyike készített egy megragadó képet arról. hogy Trump kisgyermekeket ment a vésztől, amelyet Hlllary Clinton képmásával ábrázol. A kép ma is időszerü, sőt még időszerübb azzal a módositással, hogy a rém kétarcúvá vált, kiegészült Kamala Harrissal. Ebben a formában az új szitu így ábrázolható, a legcsekélyebb túlzás nélkül.

Trumpnak el kell döntenie, hogy zsidócsahosként, vagy a fehér emberiség védelmezőjeként óhajt e bevonulni a történelembe. Ha az előbbit választja hű maradhat eddigi önmagához, ha az utóbbit, meg kell változnia [itt jön be az erkölcsi összetevő].

Trump a Mély-Állam ellen hirdetett harcot. Ennak az államnak a motorja a zsidó pénztőke, amelynek megjelenési formája a Federeal Reserve System [FED]

Trump szivesen és gyakorta hivatkozott John Fitzgerald Kennedy példájára, aki életét áldozta a zsidó Moloch elleni háborúban. Most kezd kiderülni: annyira nem mert Kennedy nyomába szegődni, hogy - igérete ellenére - nem oldotta fel a Kennedy gyilkosság aktái egy részének, nyilván legcikisebb részének, titkosítását. Szó sincs tehát arról, hogy tiszta lappal indítsa az új partit.

Trump nem lenne kilátástalan helyzetben, ha szavai és tettei közelebb kerülnének egymáshoz. Trump borús egén ugyanis megjelent a hajnalpír. Tegnap a CNN szégyenplakátra tett négy olyan államvezetőt, akik nem siették a farkukat csóválni Biden elnökségéhez.

Ami érdekes, hogy közülük hárman Ping, Putyin és Bolsonaro [Brazilia] a BRICS szövetség tagjai.

Hogy mi is az a BRICS? Öttagu államszövetség, amely arra a célra alakult, hogy az amerikai dollár ellenében egy saját közös valutát hozva létre egymás között, ill. kívülállókkal folytatott kereskedelmi kapcsolataikban ezt a valutát fogják használni, megdöglesztve a dollárt és ZsidóAmerikát, azaz a Deep State-t, a Mély-Államot.

A terv grandiózus volt, de a hegyek szülte egérnek csak cincogásra tellett. Évekig tökörésztek 2009-től kezdve, de nem hozták össze a közös pénzügyi alapot és nem tudtak megegyezni arra nézve sem, hogy melyikük nemzeti pénze, vagy milyen nemzetközi valuta lesz "A" közös valuta.

Trump nem tulajdonított különösebb jelentőséget ennek az operett együttesnek és meglehetősen hányaveti módon viselkedett a nagyágyúkkal Kínával és Oroszországgal szemben.

Most hogy ZsidóAmerika terrorállami arculata még fenyegetőbb vált "Bricséknek", de Trumpnak is időszerü elgondolkod niok azon, mit kezhetnének egymással az új, az eddiginél veszélyesebb, világhelyzetben.

Egy korrekt és hatékony együttmüködés legnagyobb akadálya maga Trump.

Ő követte el a XXI század legsúlyosabb politikai gaztettét azzal, hogy a zsidók kezére adta Jeruzsálemet. Ezzel nemcsak a kereszténységet és az arab világot köpte szembe, hanem az ENSZ-et is, amely számtalan határozatban itélte el, ill. szólítgatta Izraelt Palesztina könyörtelen bekebelezése kapcsán. Miután ezt megtette, eldobták mint egy rongyot és egy még készsége sebb másik zsidócsahost Joe Bident tették fel a sakktáblára.

Ezek után a kérdés az, tud - mer - akar e változni? Ezekre a kérdésere nézve már nyilatkoznia kellett volna. Nem tette, pedig hosszas hinodálásra már nincs ideje.

Most szemügyre kell vennie politikai partnereit annak megállapítása végett kiből válhat barát, kiből ellenség. Ebben a körben nem elég csupán a világ "vezető államaival" számolni.

Biztosan csak azokra számíthat, akik a zsidóamerikai világhóditás "esküdt" ellenségei. Itt azonban különbséget kell tennie a népek és a jelenlegi rezsimek, ill. azok vezetői között. Legerősebb, leghívebb szövetségese a putyintalanított orosz nép lehetne, mert ők azok akiken nem, vagy alig fogott a zsidó rontás. A Putyinnal folytatott piszkos játszmák helyett inkább megbuktatására kellene törekednie.

Az arab világ végzetesen megosztott. A siíták Izrael és Amerika esküdt ellenségei, a szunniták pedig legaljasabb szövetsé gesei. A siíták támogatója Irán. Együtt hatalmas erőt képviselhetnének egy korrekt szövetség keretein belül. Igen, ebben az irányban az Izrael-sujtotta minden országgal és politikai/katonai szervezettel számot kell vetni. Horribile dictu a Hamásszal és a Hezbollahhal is. Emlékszünk Putyin piszkos játszmáira. Pl arra, hogy az Irán által kifizetett (!) rakétarendszereket nem szállította le. Perelni kellett miatta. Ismerjük a szíriai játszmáját. Szíriában "szabad eget" biztositott/biztosit az amerikai és az izraeli légierőknek, hogy tetszésük szerint mérjenek csapásokat, nukleáris (!) csapásokat is, a Sziria területén operáló iráni, kurd, stb. erőkre, akár Damaszkusz közvetlen közelében is. A sziriai orosz "rakétapajzs" lőeredmánye a lassan tíz éve tartó háborúban Ø azaz nulla repülőgép. Közben Sziria területére, városaira az oroszok is "érzékeny" légicsapásokat mértek. Ilyen/olyan terroristákra vadászva földönfutóvá és a migráció derékhadává tették a szír népet.

Igen, ezt a toportyánt előkelő helyezés illeti a népírtó tömeggyilkosok toplistáján.

Észak Koreát, mint lehetséges és potenciális szövetségest meg se merném említeni, ha maga Trump nem puszilkózott volna össze Kim Jong Unnal. Aki ZsidóAmerikával húz újjat nem lehet finnyás szövetségesei összeválogatásánál. 

2020.11.10.

* * *

 

Beiktatási tűzijáték.

Lám máris... Olvassák Kim Dzsong Un "gratu lációit." Az előzmény az volt, hogy "májusban az észak-koreai állami média Joe Biden-t imbecilként, alacsony IQ-val rendelkező egyénként jellemezte, akit a hatalom ambíciója ragad meg. Ez napokkal azután következett be, hogy a Biden demokrata elnökjelölt Kimet zsarnoknak és diktátornak nevezte.
További előzmény, hogy "Andrew Bates, a Biden elnöki kampányának szóvivője kijelentette: egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az ellenszenves diktátorok, valamint azok, akik csodálják és szeretik őket, fenyegetőnek találják Joe Bidenet. Ez azért van, mert az első napon helyreállíta ná (!) az amerikai vezetést a világon azáltal, hogy biztonságunkat, érdekeinket és értékeinket külpolitikánk középpontjába állítja."

[Amerika Amerika über alles.]

Ezek után Kim
"Hidegen mondta, elérkezett az ideje, hogy távozzon az életből. Azok a veszett kutyák, mint Baiden (sic), sok embernek árthatnak, ha szabadon futnak. Botokkal kell agyonverni őket, még mielőtt késő lenne."

Ezzel szemben hangoztatta "Észak Korea szoros személyes kapcsolatot ápolt Kim és Trump elnökök között amivel megmentette az országaik közötti kapcsolatokat az ellenségeskedés romboló hatásától. A vezetők háromszor találkoztak, hogy megbeszéljék a kapcsolatok javítását és az északi atomfegyver-program befejezését. 

Ebből is látható, Biden jól kezdi.

Hogy fogadják a világ népei ezt a folyton bakizó kótyagos vén kecskebakot?

Meglátjuk...

2020.11.10.

* * *

 

"Jelképek" háborúja.

Sokszor emlegettem a cionizmus "jelképes" kígyóját amely acélgyürüinek satujába fogva összeroppantani készül Európát 1987, azaz a bázeli cionista világkongresszus óta. A kígyó étvágya evés közben jócskán megjött olyannyira, hogy 2001. szeptember 11-étől már az egész világot igyekszik összeroppantani. Szegény kígyónak azonban nincs könnyü dolga. Ennek egyik jellemzője Kína és Oroszország összefogása. Ezt az eseményt Victor Pirozhenko 2020.06.06 írása alapján ismertetem, amely - kivonatosan - a következőket tartalmazza.  
Peking jóváhagyja a 14. ötéves tervre vonatkozó javaslatokat A CPC Központi Bizottságának 19. plénumán. 2019 október 26-29-én, Pekingben megvitatták a kínai társadalmi-gazdasági fejlődésre vonatkozó 14. ötéves terv (2021-2025) javaslatait. A kínai ötéves tervek kreatívan fejlesztik a társadalmi és gazdasági fejlődés tervezésének szovjet gyakorlatát, de ettől eltérően nem irányelv jellegűek. Inkább operatív, mint előrejelzés jellegűk van. Szeptember végén az amerikai hatóságok új szankciókat foganatosítottak egy nagy kínai céggel szemben. Export korlátozásokat szabtak az amerikai technológiai termékek szállítására a legnagyobb kínai félvezető chipgyártó SMIC (Semiconductor Manufacturing International Corporation) terhére. Az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma ürügyként felvetette az elfogadhatatlan kockázat fennállásával kapcsolatos aggályokat, amelyek azzal a ténnyel járnak, hogy az SMIC által szállított eszközöket katonai célokra lehet felhasználni. Mostantól az amerikai vállalatoknak külön engedélyeket kell kérniük a hatóságoktól, hogy bizonyos típusú termékeket szállítsanak egy kínai gyártónak. Ezért a 14. ötéves terv középpontjában a függetlenség elérése áll a tudomány és a technológia kulcsfontosságú területein. Októberben a modern Oroszországban először valósították meg a korlátozott kibocsátás ötletét a Pénzügyminisztérium OFZ-i állami tulajdonú bankjainak a Központi Bank által a REPO aukciókon keresztül kinyomtatott rubelekre cseréjén keresztül. A.R. miniszterelnök-helyettes Az infrastrukturális projekteket felügyelő Belousov, aki az állami kapitalizmus gazdasági paradigmájában jár el, különböző módszereket kínál a gazdaság rubellel történő ellátására, a dollár helyett. Az államkapitalizmus hasonló eszközeit, különösen az állami vállalatok és a regionális hatóságok által a gazdaság célzott infrastrukturális projektjeire vonatkozó kötelezettségvállalások kibocsátását, amely kifejezetten a termelés finanszírozására valójában alternatív a dollártól független (!) valutát hoz létre, valamint a monetáris és fiskális politika szétválasztását valósítja meg. Ezt sikeresen alkalmazzák Kínában a több évtizedes reformok során.

A fordítás kissé nyers. Annyi azonban kihámozható belőle, hogy a dollárnak kívül tágasabb lesz. Ez azonban részben légüres teret képez majd, mert a valójában értéktelen dollár fedezetét eddig az képezte, hogy a seggtörlő papírt Kína (és Oroszország) hajlandó volt pénznek, nemzetközi fizetőeszköznek, tekinteni.

Ez a folyamat már Trump idején beindult, pedig vele még szót lehetett érteni úgy-ahogy. Most, hogy az a vén marha lett ZsidóAmerika elnöke az amerikai külpolitika elveszíti rugalmasságát, amint ez Észak Korea esetében máris bekövetkezett.

Ez a kínai/orosz elhatározás felélesztheti a tetszhalott BRICS-et is, amelyről fentebb esett szó.

 

Sz. Gy.

Folytatom!