Frissítések: 1.)

 

 

Oroszország új szerepben?

Aszimmetrikus világterrorizmus IV. rész

 

Valami azt súgja nekem, hogy az ukrajnai játszma után a világ nem az lesz, ami addig volt. Valami határkövet, avagy vörös vonalat látok, amit most a bosszú népe bosszúságában átlép. A mára szemmelláthatóan meggárgyult "Bibi" Netanjahu vörös vonalakat húzgál Iránnak, s eközben nem veszi észre azt a másik - sokkal vastagabb - vörös vonalat, amit Izrael Zsidó Amerikával kart - karba öltve épp átlép.

A zsidóság által kikésztetett ukrán válságra gondolok, amellyel kapcsolatban már korábban csodálkoztam azon, hogy a zsidók egyből a "forradalom" élvonalába ugrottak, ugyanúgy, mint 1917-ben. A Nagy Okt. Szoc. Forr. is a világzsidóság támadása volt Oroszország ellen, csakhogy akkor még a hírközlés gyermekcipőben járt és az undorító zsidó pofákat nem láthatta élő adásban a világ. Csak sok évvel később tudta meg, Henry Ford jóvoltából, kik csinálták és hogy csinál ták a
"forradalmat".

Most viszont már a kezdetektől "live" üzemmódben gyönyörködhetünk a
"forradalmi" Ukrajna vezetőinek fiziognómiai  
[szükebb értelemben az arc formája és kifejezése, tehát az arcvonások és arcjáték, mint a lelki benső lény tükre. L. Arcisme és Arckifejezés.]  jellemzőben. Ami a vezetőket illeti, sok évszázados zsidó taktika a szereposztásnak az a megoldása, hogy a zsidók néha a második vonalba húzódnak. Na' Ukrajnában most más a szereposztás. Mindkét vonalban ők vannak.

Ezúttal egy másodvonalas szereplő tündöklésének és várható - reméhető bukásának tanulságaiból próbálok következtetést vonni az aszimmetrikus terrorizmus pillanatnyi állapotáról.

A zsidó többnyire koldús zsidóként kezdi, pálinka árusítással folytatja. Majd kölcsönzésbe fog; előbb kicsiben, aztán már a fejedelem hitelezője. Így válik Jud Süssé és akasztják fel vasketrecben Stuttgart főterén. [Ezért parentálja el a Szombat "Áldott emlékű Joseph Süss"-ként.]

Már a középkorban a nemzetközi politika irányítójává válik, de politikusként a(z ugyancsak) "Nagy Francia Forradalomban" lép fel tömegesen, mint tömegyilkosságok felbújtója és tettese. Ugyanezt a szerepet játssza a Nagy Okt. Szoc. Forr. vérzivataros napjaiban és a '19-es kis magyar patkány forradalomban. Többször szóbahoztam már, hogy nálunk jó családból származó világfiak öltöztek zsakett helyett bőrruhába és akasztották tömegével azt a magyar parasztot (is), aki vért izzadva robotolt a zsidó rend malmán.

A zsidó terroristákat itt meg ott, így vagy úgy, kiírtották, de a jelek szerint mitsem tanultak belőle.

Szemmelláthatóan ezt tükrözik az önelégült arcok: Turcsinov államelnök, Jacenyuk miniszterelnök és Jaros főterrorista pofalemezei. Ezek persze politizálhatnának "normálisan" is, de nem adhatnak mást, csak mi lényegük.

Ezúttal a díszes trió egyik sameszéről a szintén zenész Igor Kolomojszkij úrról, Ukrajna harmadik számú parazitájáról, lesz szó. Sorsa szerfölött tanulságos, már most is. Kolomojszkij az ukrán oligarchák toplistáján a harmadik. A lista így fest Rinat Ahmetov 15,4 milliárd, Viktor Pincsuk 3,8 milliárd és Igor Kolomojszkij 2,4 milliárd dollár. Közülük legkevésbé Kolo mojszkij fér a bőrébe. Ennek oka, hogy személyes afférja támadt Putyinnal. Kolomojszkij akit "nemrég választották meg Dnyepropetrovszk térség kormányzójának megválasztását követően élesen bírálta az orosz elnököt és "egy köpcös kis skizofrénnek nevezte, akinek teljesen elment az esze." Ezen emésztő zsidó-gyűlölet nem politikai, hanem pénzügyi eredetü. "Kolomojszki az ukrán 'Privat Bank' többségi tulajdonosa volt ... A Putyint kritizáló megjegyzésére válaszul az orosz központi bank a MoscomPrivatBank különleges ellenőrzés alá vonta a Privat Bankot, és ellehetetlenítette további működését. Kolomojszki - miután képtelen volt kiengesztelni Putyint - kénytelen volt eladásra kínálni a hitelintézetet, amelyért végül a Bin Bank tulajdonosa, a Putyinnal jó kapcsolatot ápoló Mihajil Siskarov jelentkezett vevőként...

[Csak zárjelben említem, Putyint sértegetni rossz ómen. Írtam szegény Berezovszkij sorsáról, akinek - látszólag -  sikerült Putyint kiengesztelnie. Putyin virágcsokorral kereste fel londoni lakásán a beteg, rettegő emigránst. Aztán csak megölte - valaki...]

Kolomojszkij mint újdonsült dnyepropetrovszki kormányzó se' fér a bőrébe. "Pénzt ajánlott fel ... azoknak, akik az ukrán hatóságok kezére juttatják az ország keleti részén tevékenykedő orosz ügynököket. Minden egyes elfogott és a biztonsági erőknek átadott ügynök után 10 ezer dolláros (mintegy 2,2 millió forint), míg az elfoglalt kormányépületek felszabadításáért 200 ezer dolláros (mintegy 44 millió forint) jutalmat ígért - közölte Borisz Filatov, Kolomoszkij képviselője, hozzátéve, hogy fegyverek és gránátvetők leadásáért további jutalom üti a beszolgáltatók markát." Ezt mifelénk mindközönségesen vérdíjnak hívják...

Ebből a nemes gesztusból azonban máris bajok adódtak. Bár egy zsidó bankár meg egy zsidó kormányzó ukránéknál lehet ugyanaz a személy. Összeférhetetlenség "nyista", azaz szóba se jöhet. Így aztán az égvilágon semmi akadálya annak se', hogy a bankár/kormányzó úr fizesse az ukrajnai vérengzésre leszerződtetett Blackwater amerikai "magáncég" gyilkosait, akik Irakban többezer civil legyilkolásáért felelősek.

Ez a díszes társaság most Greystone Ltd. becenévre hallgat, de ugyanaz, mint a Blackwater, pepitában. A cég "munkatársai" már meg is érkeztek Ukrajnába és "útipodgyászuk" elárulja, mire készülnek. "Eddig két - három  gép landolt éjszaka az ukrán kézen levő borispoli és zhulianyi a repülőtereken. Sok férfi szállt ki civilben, nagy csomagokkal amelyek hasonlóak az  amerikai hadsereg által tárolásra használt zsákokhoz. Ezeket az embereket azonosították. A Greystone Limited magán biztonsági cég 'munkavállalói'. A Greystone leányvállalata a Vehicle Services Company LLC-nek, amely  Blackwater USA hírhedt nevet kapta 2009-ben. Az ukrajnában foglalkoztatottak száma jelenleg cca. 300 fő. E biztonsági személyzet speciálisan képzett. Jelenlegi feladata fokozott védelmet nyújtani az új adminisztrációnak (a puccsista zsidó kormánynak) Ukrajna keleti és délkeleti területein, ahol kormányellenes tüntetések törtek ki. A kérdés az, hogy hány magán biztonsági céget foglalkoztatnak a külföldi országok Ukrajnában és ki fizeti őket Egy  magáncég bérleti költsége nagyon magas és az ukrán kormány költségvetése nyilvánvalóan nem elegendő ehhez. A 300 fő nem egy hadsereg. Nem alkalmaz nehéz fegyverzetet. Tagjai azonban magasan képzettek sokféle harcmód alkalmazására képesek. Kissebb kisebb károkat okoznak mint egy mesterlövész vagy robbantó. Már alkalmazták módszereiket  Afrikában és másutt. Néhányan azt feltételezik, összejátszás történt a a kijevi új kormány, az amerikai nagykövetség a magán biztonsági cégek között. Mindez már közeljövőben destabilizálhatja a helyzet az országban.

Az ukrán "szeparatisták" azt gyanítják hogy (legalábbis az egyik) szponzor épp Igor Kolomojszkij, akiben felduzzadt az ukrán hazafiság.

Igorunk azt is természetesnek tartja, hogy miközben bérgyilkosokkal szövetkezik oroszajku és ukránajku  ukrán állampolgárok meggyilkolására, magánbankokat is müködtet  ugyanott. [Igor villámgyorsan elpucolt a Krímből, azaz bezárta a "Privatbank" ottani fiókjait. Az orosz és ukrán betétesek most dörgölhetik a szemeiket...]

Én most nem vesződök azzal, hogy kikutassam, pontosan milyen banko(ka)t tart fent továbbra is Ukrajnában. Nem is  kell, mert a "szakadárok" ponto san tudják és (eddig) hét bankfiókját támadták, rongálták meg. A sílusát illetően kissé fésületlen, hírforrásait tekintve viszont irígylésre méltó BalRad így tudósít a történtekről. "Hát' Kelet-Ukrajnában már késő délután jó előre tudják a népek, hogy ki lesz a káros. Kolomoszkij felbujtó és finanszirozó lesz a káros. Persze nem kell miatta krokodilkönnyeket hullatni, van azért mit apritania neki a tejbe, meg apanázsolni a Greystone meg egyéb zsoldosokat. Dacára annak, hogy tegnapról mára virradó éjjel a Luhanszki-területen Leninszkben, Artyemovszkban, Zsovtnyevban és Kamennobrodszkban összesen hét ATM-jét pusztitották el. Valakik.  A rendőrség arról tájékoztatott, hogy nyomoznak Kolomoszkij megkárositói után, akik volt ahol Molotov-koktéllal kinálták meg az automatát, volt ahol csak bezúzták. Persze még igy is szerencsésnek érezheti magát a Dnyepropetrovszki főhiéna! Harkovi 'hittársához' és kollégájához Kerneszhez képest legalábbis. Azt most a Szent Földön próbálgatják életben tartani.Szerintünk Kolomoszkijnak esténként nem amiatt fáj a feje, hogy hány ATM-jét pusztitják el az éjjel? Sokkal inkább aggódik avégett, hogy megéri-e még vajon a napfelkeltét. Merthogy Kolomoszkij zsidóhiéna igencsak fölkeltette maga iránt néhány puskával jól bánni tudó ember figyelmét.'

A Kerneszre vonatkozó finom célzás arra utal, hogy "Ma délelőtt (2014.04.28) Harkov zsidó helytartójára két lövést adtak le. Egyik lövedék a tüdejét, a másik a máját roncsolta szét. Az orvosok küszködnek a bandita életbentartásáért, de kevés az esélye erre. A tegnapi 'fasiszta attak' nyomán meglehetősen feszült a helyzet a Kelet-ukrajnai nagyvá rosban. Hogy Kernesz lelövése nem fogja nyugtatni a kedélyeket az már most boritékolható. Várható, hogy a Jobb Szektor és a banderisták oroszellenes pogromokba kezdenek. (Dacára annak, hogy a Kerneszt lelövőről semmi hir.)" 

Az ukrajnai helyzet kapcsán újra el kell gondolkodnunk azon, milyen harcmodort alkalmaz Oroszország az
"ukrán fronton".

Aligha lehet vitás, hogy a zsidóimperializmus sötét erőit meg kell semmisíteni. A kérdés, hogyan? Számtalanszor példálóztam már Szíriával, ahol Oroszország céljaiban helyes, módszereiben azonban aljas és bűnös háború foly tatásában segíti Asszadot, hogy megtarthassa a tartuszi katonai bázist és megőrízhesse befolyását Közelkeleten.

Sziriából áradnak a győzelmi jelentések. Ám épp ma reggel hallottam, hogy a szíriai légierő megint hordóbombákkal bombázta Aleppót és sok a civil, azaz szíriai (!) áldozat.

Most még annál is nagyobb a tét és nyilvánvaló, hogy a "szíriai metódus" rossz! Ukrajnában "gyalogháborút" kell vívni, titkosszolgálati módszerekkel, ahogy a CIA és a MOSZAD csinálják világszerte és most készülnek csinálni Ukrajnában is.

Úgy tűnik, Oroszország ilyen módszereket alkalmaz(gat). A gyógyításhoz azonban nem elég a betegség felismerése és a helyes gyógyszer kiírása. A gyógyszer elegendő mennyisége és adagolásának célszerű módja legalább annyira fontos.

Azt már tudjuk, hogy a Kelet Ukrajnában tevékenykedő  
"kis zöld emberkék" a Specnaz derék harcosai. Jól teszik, ha fraternizálnak a lakossággal, együtt fényképezkednek a civilekkel és a kisfiúk kezébe adják a géppisztolyt. De nem ezért vannak ott és nem is "békefenntartókként". Ezt a hülye kifejezést nagy ívben kerülni kell. Jól tudjuk, hogy Boszniában a "békefenntartók" szeme láttára, sőt orra előtt gyilkolták meg bosnyák falvak férfilakosságát.

Oroszországnak tisztogató hadmüveleteket kell folytatnia Ukrajnában és legalább Kelet Ukrajnában meg kell semmisíteni mindent és mindenkit, aki a zsidó felforgatás szolgálatába szegődik, szegődhet. Nem csupán a külföldi ügynököket kell likvidálni, hanem honi
"munkaadóikat" és cinkosaikat is, különös tekintettel a Kolomojszkij féle patkányokra.

Ebben a hadmüveletben, gondos fedésben, részt kell venniük az FSZB különleges felderítő, ill. tisztogató alakulatainak, sőt a GRU
(Felderítő Főcsoportfőnökség, rövídítve GRU (oroszul: Главное разведывательное управление, magyar átírásban: Glavnoje razvedivatyelnoje upravlenyije) Oroszország katonai hírszerző szolgálata. Hivatalos, teljes elnevezéssel az Oroszországi Föderáció Fegyveres Erői Vezérkarának Felderítő Főcsoportfőnöksége (Главное разведывательное управление Генерального штаба Вооружённых Сил Российской Федерации.) egységeinek is, mégpedig megfelelő létszámban, fegyverzettel és "hadmüveleti felhatalmazással."

Ide írom, amit e kifejezés alatt értek. Egy más cikkben tettem említést a debreceni repülőtéren állomásozó "Backfire" bombázó ezredről. Ennek a kerozin raktára a józsai erdőben volt. Ez utóbbi helyről történt egy fegyveres szökés. A szökevényt elfogása helyén likvidálták. Ekkor hallottam arról, hogy az ideiglenesen Magyarországon állomásozó szovjet alakulatok "hadmüveleti területen" tartózkodó katonai egységeknek minősültek. Ez azt jelentette, hogy "rendkivüli események" bekövetkezése esetén az ezredparancsnokot "pallosjog" illette meg, ami annyit jelentett, hogy egy fegyverrel és egy hullával kellett elszámolnia és az ezred esemény naplójában rögzíteni kellett a történteket. Slussz!

Ukrajna "pacifikálásának" fokmérője az ott tevékenykedő fenti alakulatok eredmény statisztikája lesz, vagyis az, hogy képesek lesznek e (Kelet) Ukrajnát a Kolomojszkij-féle alakoktól maradéktalanul (!) megtisztítani.

Senki se Gondolja, hogy Oroszország, ill. Putyin egy lattal is több kockázatot vállal. Oroszország ill. Putyin sorsa a világzsidóság szemében akkor dőlt el, amikor kiderült, hogy Oroszország letér a hruscsovi, brezsnyevi, gorbacsovi, ill. jelcini útról és nem szegődik a Nyugat gyarmatává, ásványkincseit nem engedi elvinni, népét nem taszítja szolgasorba.

Putyin immár elvi éllel is leszögezte, miért nem mintaképe a Nyugat, ill. Nyugateurópa. A casus belli ez által következett be. Oroszország fojtogatását a Nyugat akkor is folytatná, ha Putyin feltétel nélkül feladta volna Ukrajnát.

A kocka tehát el van vetve! A terrorizmusnak szimmetrikussá kell válnia, hogy a tűz és az ellentűz kioltsák egymást.

2014. 05.01

Lám, mindent lehet fokozni. A zsidó pimaszság különösen alkalmas erre. Igor Kolomojszkij úr újabb ötlettel kápráztat el minket. Egyik [vagy több (?) bankjának] homlokzatán "szellemes" felirat jelent meg: körözés Putyin ellen. A vérdíj százmillió dollár. Jelige: "ha nincs diktátor, nincs probléma". Önmagáért beszél a körözés logója is. Putyin nyakán fojtóhurok, a zsinór két vége Kolomojszkij piszkos és véres markában.

A képen és a tényen ismét el kell gondolkodni.

Miért kapnak az ukrajnai sajnálatos események hangsúlyozottan zsidó, pontosabban zsidó terrorista jelleget?

Azt tükrözi, a zsidók már nem félnek valódi arcukat a gojoknak megmutatni? Azt remélik, hogy a gójok ettől megrettennek és felhagynak minden ellenállással? A pakliban ez a lehetőség is benne van.

És mi a másik, ugyancsak lehetséges, opció? Hát az, hogy az oroszok nem ijednek meg és arra a szent elhatározásra jutnak, hogy - ha Putyin kiadja az indulási parancsot - végére járnak a dolognak. Ebben a müveletben kiemelkedő szerep jut majd a SPECNAZ alakulatoknak.

Most kéretik egy kis empátia a következőhöz. Ha én egy specnazos harcos lennék, mit gondolnék, miként csele kednék Ukrajnában? Hát mindenekelőtt megkeresném Kolomojszijt és bele üríteném az AK100-asom egész tárát. És aztán? Aztán keresgélnék tovább és mostmár takarékosan, egyes lövésekkel, agyonlőnék mindenkit aki szerepel a terroristák listáján, plusz mindenkit aki Kolomojszkíjra hasonlít.

Miért is? Kolomojszkij egy betegség (világbetegség - ukrán betegség) legfeltűnőbb tünete. A népeket a betegség sorvasztja...

2014.05.04 

Sz. Gy.

 

Megosztás