Embervadászat es látványtervezés.

 

 

Elkapták hát Körösi Imrét is, mert valahol,valamikor nem jelent meg ... Helyes ! Egy polgárbarát kormány és rendörsége nem türheti, hogy egy ilyen alak ide oda mászkáljon, amikor pont ki akarják hallgatni mint büncselekmény gyanusitottját.E pintér - pardon - sintér akciónak megvan a maga természetes bája és a polgárságnak szóló diszkrét üzenete.

 

Mert kit is fogtak el tulajdonképpen ? A verőfi Princz Gábort a száznyolcvan, vagy ötszáznyolcvan milliárdért, aki szintén nem jelenik meg? Ej dehogy ! A volt MDF-es országgyülési képviselőt, aki előre megmondta, hogy száz forint lesz a kenyér és utólag megirta, hogy kik halmozták, halmozzák fel eredeti tökeként a nemzeti vagyont. És hol fogták el? Saját lakásán,- titkárnője lakásán,- magánkupiban ? Ugyan ! Az ATV székháza előtt, távozóban.


És vajon mit keresett ott ? Ez sem mindegy. Mert magánügy például ha egy állam, vagy kormányférfiu azután távozik, hogy otthon bejelenti [nem otthon nemzett] gyermeket vár. Nem otthon bejelenti, hogy [otthon nemzett] gyermekeit elhagyja és az előbbi gyermek apaságát vállalja. Magánügy, ha az ezzel járó feszültségeket oldandó, magánkupiban mulatja magát és a kommandósokkal távozik - zakóban ... Nem magánügy viszont, ha olyan egyén akinek tulajdonképp nem osztottak lapot a polgári demokráciában korán kel és egy magántévében simfeli "a rendszert".
És mit sug a fogdmeg marka és a rendörautó becsapódó ajtaja a polgár fülébe? Veled is megeshet ugyanez.


És ez ettől kezdve és emiatt már nem tréfa. Kormányfő, belügyminiszter és országos rendörfökapitány urak! Szedjék, vagy szedessék le az Internetről a legutóbbi Vasárnapi Ujság honlapját. Ott olvashatják, akadnak polgárok, akik "védegylet" felállitását tartják szükségesnek. Az ötlet jó !
A védegylet létrejön ! Erre vonatkozólag bejelentés történik a Becsület Biróság junius 6-i szolnoki közgyülésén. Esetleg erre is odafigyelhetnek, ha idejük engedi. 


Körösi Imrét elsősorban nem bunkókkal kivánjuk megvédeni az önök bunkóival szemben, hanem a megtörtént és a várható események preciz jogászi értékelésével és az erre alapitandó megállapitások közhirré tételével mind bel, mind külföldön. Ha hibáztak, ami már most valószinünek tünik, megadják az árát.


Debrecen 2000.06.05

 

Sz. Gy.